drug moj - hronično razočarenje je rezultat npr. situacije kad žensko pozove muškarca na piće, on dođe, popričaju fino, i svako na svoju stranu, ali se umišljeni lik ne sjeti barem porukom zahvaliti na pozivu i ugodno provedenom vremenu - ako ništa a ono reda radi, ili ti kurtoazije, jelte; činjenicu da nema ni hrabrosti ni ljudskosti da dotičnoj makar između redova kaže da jeste/nije zainteresovan za eventualno još neki sastanak apsurd je i spominjati; ili npr. situacije da žensko 4-5 puta zove nekog našeg eto da vidi kako je i šta radi, a ovaj joj u 3 od 5 puta kaže "može li kasnije, gledam tekmu"...... mislim haloooooo, ako ne cijenite vrijeme i napor koji je neko učinio za vas, šta očekujete!?!?!Tomahawk11 wrote:Umjesto da cijenite sto vam oci otvaramovi tako....
Parenje ociju na fotosopiranim likovima u stvarnosti rezultira hronicnim razocarenjem.
Standard nabildanih apolona i barbika od 35 kg
I dok se jedni ponašaju kao seka-perse, drugi se zalete na svaku suknju, i to ono u stilu "maco/cico/kuco/ribice ja bi ti ovo i ono, ti si za, jelde!" .....ma jes moš mislit ........
Nažalost - muškarci na ovim prostorima smatraju da žene uvijek treba da bacaju grah i gledaju u karte da bi skontale šta oni misle i osjećaju, ili nemaju apsolutno nikakvog poštovanja ni obzira prema ženama (jesu neke žene mnogo tome doprinjele - akcenat na "neke"). Ne brigaj ti - sve mi gledamo i naše lokalne momke, ali slaba fajda. E sad, neke žene zbog svega navedenog snize kriterije, a neke se okrenu strancima koji jesu i emotivno zreli i znaju šta žele, a bogami i imaju hrabrosti da pokušaju doći do one koju žele, a i ima ih dovoljno ovdje, a neke i odu na "strana tržišta".
helem - trenutno parim oči na jednom fotošopiranom malčice posjedilom ljepotanu, kojeg bi rado izuzetno nemoralno iskoristila
..... sve ostalo su nijanse
Edit: prethodno navedene situacije poznajem iz priče djevojke od 29 godina.