Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post Reply

Cije interese brani Fahrudin Radoncic?

Velikosrpske
142
20%
Velikohrvatske
14
2%
Vlastite kriminalne hobotnice
419
59%
Americke
21
3%
Njemacke
4
1%
Neke druge
38
5%
Sve nabrojane
71
10%

Total votes: 709

kluz franjo

#3001 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kluz franjo »

GandalfSivi wrote:
kluz franjo wrote:Auuu!
Hoće li se Arapovići morati razvoditi, ako supruga uđe u državni parlament, a suprug bude kandidat za Vijeće ministara?
Vidim malo se zajebajemo ovdje, sega, sala, posalica...
Ma normalno da se malo zajebavamo. Sitan forumski zub, sitne pošalice.
Ta nijesmo Fahro da se Grande zajebavamo.

Nego čitam ove što misle da je turska lira "riknula k'o Boranija" zbog ovih uvoznih carina i sankcija SAD-a. Ja mislim da nisu u pravu.
Meščini da je veći burzovni impakt imala vijest koja je procurila, da će Fahro od oktobra pojačati ovu američku anti-AKP koaliciju.
Mogao se Erdo pred Donaldom kurčiti, dok mu je Bake leđa čuvao. Oho mu se kad Fahro dođe.
Barem tako tvrde ovi neki bezimeni izvori.
Nego da mi uživamo u SFF, a ti praštaj ove male zajebancije.
Pozdrav
GandalfSivi

#3002 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

kluz franjo wrote:
GandalfSivi wrote:
kluz franjo wrote:Auuu!
Hoće li se Arapovići morati razvoditi, ako supruga uđe u državni parlament, a suprug bude kandidat za Vijeće ministara?
Vidim malo se zajebajemo ovdje, sega, sala, posalica...
Ma normalno da se malo zajebavamo. Sitan forumski zub, sitne pošalice.
Ta nijesmo Fahro da se Grande zajebavamo.

Nego čitam ove što misle da je turska lira "riknula k'o Boranija" zbog ovih uvoznih carina i sankcija SAD-a. Ja mislim da nisu u pravu.
Meščini da je veći burzovni impakt imala vijest koja je procurila, da će Fahro od oktobra pojačati ovu američku anti-AKP koaliciju.
Mogao se Erdo pred Donaldom kurčiti, dok mu je Bake leđa čuvao. Oho mu se kad Fahro dođe.
Barem tako tvrde ovi neki bezimeni izvori.
Nego da mi uživamo u SFF, a ti praštaj ove male zajebancije.
Pozdrav
Odgovorio bih ti, ali prekosutra letim preko Stambola (na Bosforu), pa cekaj da se drugog kontinenta docekam, pa se javim...
JThomas

#3003 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

juče vidjeh josipa na ulici. oko podne, beton se topi on u ful sakou i košulji :mrgreen:
Roccohljup

#3004 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Roccohljup »

JThomas wrote:juče vidjeh josipa na ulici. oko podne, beton se topi on u ful sakou i košulji :mrgreen:
"maskiro" se u budalu znaci :mrgreen: :mrgreen:
walk_M-A-N

#3005 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by walk_M-A-N »

Na temi za SBB kandidate za KS napisao sam da spisak pokazuje gdje su se usmjerili ljudi, ako tako nazovemo sljedbenike glavnog mafijaša.
Izgleda ciljaju na tri grupe glasača: na svoje članove koje su utrpali ili se tome nadaju, na glumce i pjevače i druge koji uzimaju iz budžeta u širem krugu i na totalne glupane koji će za njih glasati radi toga jer su im prethodni poznati.

Što se tiče promocije stranke, postoje dva načina. Prvi su hvalospjevi Vođi koje ponavljaju javno, ala ova smijurija Adisa. Potpuno se uklapaju u hrabrenje svojih i ubjeđivanje priglupih
Drugi je internet subverzivno djelovanje: SBB možda nije najbolji ili nije moj izbor ali je bolji od SDA. I onda pljuvanje po SDA, kao da i sami nisu u vlasti i sa njima u koaliciji. Zaborave i koji su njihovi resori pa im je Sda i za to kriva. Dotle ide da ako je Bakir pričao o namjenskoj industriji, oni su protiv, ne treba izvoziti metke nego valjda cvijeće. Pričam o članku u Avazu, ko je propustio ima na temi NI.
Mora da je to sa internetom Adisova strategija. A meni na Adisa liči Gandalf. Gleda ovdje da lošom šalom i nepotrebnim odgovorima razvodni temu.
JThomas

#3006 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

i u tom dijelu su potpuno isti kao starija sestra sda - pa eto jesmo mi loši, ima nas svakakvih (ni najzadrtiji sda fan i glasač nema obraza da ovo porekne), ali vidi šta oni (sve vrijeme u zajedničkoj vlasti) rade...
JThomas

#3008 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

ovo je još bolje :mrgreen:

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/896 ... imicu.html

prodan ali i dalje najbolji...
GandalfSivi

#3009 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

walk_M-A-N wrote: Mora da je to sa internetom Adisova strategija. A meni na Adisa liči Gandalf. Gleda ovdje da lošom šalom i nepotrebnim odgovorima razvodni temu.
Losa sala, razvodnjavanje teme? O cemu ti ba? Treba sve i jednu stranku, sve i jednog pojedinca prozivati za stvari koje urade. Ja ne znam koliko jasniji u zivotu mogu biti. Za SBB kao stranku necu glasati. Od Fahre, preko njihovog "malo bi kakili, malo bi piskili" tj. mi smo opozicija koja je u vlasti i glasamo zajedno sa istom tom vlasti (SDA) svaki put kada je bitno, ali eto, krvimo se preko medija pristupa. To je cirkus, kratko i jasno. S druge strane, to ne znaci da nisu bolji od SDA (jer svi su bolji od SDA, barem sa ove "nase" strane). Ne moras voliti nekoga da bi utvrdio da su bolji od nekoga drugoga.

Ponavljam po milioniti put, da je po mom, zivjeli bi u finoj social-demokratiji gdje bi se energija trosila na izgradnju drzave i drustva, kako lik rece, demokratskog i pro-zapadno orjentisanog, davno bi zavrsili sa svim ovim feudalnim strankama. Problem je sto je to utopija, i sto su ovakve stranke kao SBB relevantne u rusenju SDA. Nije to ni do mene ni do mojih losih sala, to je nazalost realnost u drzavi. Nije moj problem sto SDP smatra (a vjeruj mi da to nije problem SDP-a) da ce ih prije DF ili NS zajebati nego Fahro u obaranju SDA. Imao sam cijelo fucking izlaganje na temi NS-a zasto ne mogu glasati za njih, jer ce zarad "ideala" radje dopustiti da nas SDA handri jos 4 godine, radje nego da preuzmu odgovornost kao stranka koja ce uzeti relativno veliki broj glasova. DF je svoje pokazao sa prebjezima, jednostavno im ne vjerujem.

I sta je onda rjesenje? Biti pragmatican, ili sa utopijskim pristupom dopustiti daljnje urusavanje, prvo drustva pa onda i drzave. Izadjite ljudi na izbore, glasajte, kada nam izlaznost bude preko 70% necemo imati ovakvih problema. Ili se zajebajite kao i ja, pa losim salama razvodnite teme, jer bolje i to nego poluditi do kraja...
JThomas

#3010 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

sbb je garant opstanka sda, i opstanka njenog stiska nad društvom. mlađi brat koji se kofol krvi, ali uvijek da lopovsku starijem kad treba. sbb je sda za nezadovoljne podijelom plijena u sda. svaki glas za sbb znači istovremeno dva za sda, jer je riječ o istom mentalnom sklopu, samo zadovoljnim i nezadovoljnim.
kluz franjo

#3011 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kluz franjo »

GandalfSivi wrote:
Losa sala, razvodnjavanje teme? O cemu ti ba? Treba sve i jednu stranku, sve i jednog pojedinca prozivati za stvari koje urade. Ja ne znam koliko jasniji u zivotu mogu biti. Za SBB kao stranku necu glasati. Od Fahre, preko njihovog "malo bi kakili, malo bi piskili" tj. mi smo opozicija koja je u vlasti i glasamo zajedno sa istom tom vlasti (SDA) svaki put kada je bitno, ali eto, krvimo se preko medija pristupa. To je cirkus, kratko i jasno. S druge strane, to ne znaci da nisu bolji od SDA (jer svi su bolji od SDA, barem sa ove "nase" strane). Ne moras voliti nekoga da bi utvrdio da su bolji od nekoga drugoga.

Ponavljam po milioniti put, da je po mom, zivjeli bi u finoj social-demokratiji gdje bi se energija trosila na izgradnju drzave i drustva, kako lik rece, demokratskog i pro-zapadno orjentisanog, davno bi zavrsili sa svim ovim feudalnim strankama. Problem je sto je to utopija, i sto su ovakve stranke kao SBB relevantne u rusenju SDA. Nije to ni do mene ni do mojih losih sala, to je nazalost realnost u drzavi. Nije moj problem sto SDP smatra (a vjeruj mi da to nije problem SDP-a) da ce ih prije DF ili NS zajebati nego Fahro u obaranju SDA. Imao sam cijelo fucking izlaganje na temi NS-a zasto ne mogu glasati za njih, jer ce zarad "ideala" radje dopustiti da nas SDA handri jos 4 godine, radje nego da preuzmu odgovornost kao stranka koja ce uzeti relativno veliki broj glasova. DF je svoje pokazao sa prebjezima, jednostavno im ne vjerujem.

I sta je onda rjesenje? Biti pragmatican, ili sa utopijskim pristupom dopustiti daljnje urusavanje, prvo drustva pa onda i drzave. Izadjite ljudi na izbore, glasajte, kada nam izlaznost bude preko 70% necemo imati ovakvih problema. Ili se zajebajite kao i ja, pa losim salama razvodnite teme, jer bolje i to nego poluditi do kraja...
Kolega, nadam se da je let bio ugodan i da ste sretno i zdravo proputovali.

1. Ja evo vjerujem da si Vi iskreno čudite, zašto Vaše pisanje ostavlja utisak da na neki način "opravdavate", "podržavate" ili "promovišete" Fahrudina Radončića i njegov osobno utemeljeni politički projekat. Ipak bih sugerisao da možda još jednom pročitate Vaše upise, prije nego li zaključite da Vas neko ne razumije ili neko drugi forumski diskredituje.
2. Ne mora se mrziti ili voliti SBB, da bi se zaključilo da nit' su gori, nit' su bolji od SDA. Dovoljno je pogledati šta i kako rade i vjerovatno zaključiti da su isti.
3. Sve dok postoje ljudi koji smatraju "ovakve stranke kao SBB relevantne u rušenju SDA"-sistema, SDA-sistem može mirno spavati.

Primite izraze mog srdačnog mahanja.
archi_a

#3012 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by archi_a »

Zbog toga što je iz SDA, avaz i ne spominje sastanak Zvizdića i Merkelice u Berlinu, iako je to top dešavanje važno za Bosnu i Hercegovinu za ovaj dan i za mjesec cijeli. Nastavljaju blatiti, iako to po važnosti prevazilazi sve stranke i sva imena pojedinačno, i svi animoziteti i lični interesi treba da se ostave po strani, jer je od važnosti za državu. O reportaži sa lica mjesta da ne govorimo! :oops:
Važnije im je slaviti propadanje lire i blaćenje Bakira Izetbegovića, lažna podrška za borce, spominjanje Namjenske industrije u negativnom kontekstu, pisanje o misicama i zvezdama granda. Razvlačenje bošnjačke pameti.

Image

Image

Toranj je najveće zlo za Bošnjake. Stranka je najveće kukavičje jaje, ubačeno u Bosnu!!! Ljudi, zapamtite to.
Last edited by archi_a on 13/08/2018 13:48, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#3013 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kakavdanakneiskustvu »

archi_a wrote:Zbog toga što je iz SDA, avaz i ne spominje sastanak Zvizdića i Merkelice u Berlinu, iako je to top dešavanje važno za Bosnu i Hercegovinu za ovaj dan i za mjesec cijeli. O reportaži sa lica mjesta da ne govorimo! :oops:
Važnije im je slaviti propadanje lire i blaćenje Bakira Izetbegovića, lažna podrška za borce, spominjanje Namjenske industrije u negativnom kontekstu, pisanje o misicama i zvezdama granda. Razvlačenje bošnjačke pameti.

Toranj je najveće zlo za Bošnjake. Stranka je najveće kukavičje jaje, ubačeno u Bosnu!!! Ljudi, zapamtite to.
:thumbup:
GandalfSivi

#3014 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

kluz franjo wrote: Kolega, nadam se da je let bio ugodan i da ste sretno i zdravo proputovali.
Izgubili su mi Turci torbu, ne vjerujem im da je slucajno :D

Sto se svega ostalog tice, izbori su iza coska, vidjet cemo kako ce se Vasa stranka (slucajno ispade izraz, bez zle namjere) ponasati. Najsretniji bih bio da sam u krivu, to iskreno kazem...
kluz franjo

#3015 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kluz franjo »

GandalfSivi wrote:
kluz franjo wrote: Kolega, nadam se da je let bio ugodan i da ste sretno i zdravo proputovali.

Sto se svega ostalog tice, izbori su iza coska, vidjet cemo kako ce se Vasa stranka (slucajno ispade izraz, bez zle namjere) ponasati. Najsretniji bih bio da sam u krivu, to iskreno kazem...
Ma nek' Vas nisu gdje zagubili, k'o onog Reverenda...
Ne ljutim se ja na pojam "Vaše stranke". Nisam ja od onih koji tvrde "Ne glasam ja za xyz, ali..."
Tačno, uskoro će izbori. I ja se iskreno nadam da NS ne dijeli Vaš stav o "značaju SBB-a".
Bumo videli...
palermo

#3016 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by palermo »

kluz franjo wrote:
Sve dok postoje ljudi koji smatraju "ovakve stranke kao SBB relevantne u rušenju SDA"-sistema, SDA-sistem može mirno spavati.
.
Hvala ti na ovoj rečenici.....
Roccohljup

#3017 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Roccohljup »

GandalfSivi wrote:

Sve se nema a turkishom se leti.... :D :D
GandalfSivi

#3018 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

Roccohljup wrote: Sve se nema a turkishom se leti.... :D :D
Generalni sponzor FK Sarajeva, mora se...
Roccohljup

#3019 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Roccohljup »

GandalfSivi wrote:
Eh ako je to onda halal :D

Samo gledam sad su najskuplji do DC a nekad sam ih preferirao radi usluge i komocije bez obzira na duzi let.
GandalfSivi

#3020 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

Roccohljup wrote:
GandalfSivi wrote:
Eh ako je to onda halal :D

Samo gledam sad su najskuplji do DC a nekad sam ih preferirao radi usluge i komocije bez obzira na duzi let.
Kada se na vrijeme kupuje, povoljniji su od ostalih...
Roccohljup

#3021 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Roccohljup »

GandalfSivi wrote:

Hebiga, ne'mre vazda kad izleti frka na poslu :D

Nego jesi li uspio adisa izvest na pravi put ili ostaje na tamnoj strani kod lord of gusinje? :D

Bar im samopouzdanja ne fali :D
SAOPĆENJE

SBB postaje najjača bošnjačka stranka i s razlogom očekuje dvostruku pobjedu

Autor: Press centar SBB-a

prije 2 sata

A

A

A

83

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1522844083153-0"); });

" style="box-sizing: border-box; position: relative; min-height: 1px; padding: 0px; float: left; width: 330px; background: rgb(242, 242, 242);">

1 / 6

Večeras je u studentskom domu u Nedžarićima održano unutarstanačko savjetovanje SBB-a Novi Grad. Skupu je prisustvovalo više od 500 aktivista iz ove najmnogoljudnije općine u BiH, kao i više kandidata SBB za predstojeće izbore. 

Održavanje ovog skupa u prostorijama studenskog doma u Sarajevu svojevrsna je poruka da će se SBB posebnu pažnju posvetiti problemima mladih, ali i motivaciji da što više mladih izađe na izbore.

Izborna apatija, širenje atmosfere da se izborima ništa neće promijeniti i očita namjera da na izbore izađe što manje glasača, providan je pokušaj vladajućeg režima da i nakon 25 godina ostane na vlasti.

Okupljenim članovima se obratio i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić. On je, između ostalog, u svom obraćanju naglasio da su ovo istorijski važni izbori po sudbinu BiH i da SBB postaje najjača bošnjačka stranka i s razlogom očekuje dvostruku pobjedu. Odnosno, da je na političkoj sceni BiH stanje takvo da će SBB dati bošnjačkog člana Predsjedništva BiH i da će SBB, gledano pojedinačno, zato što ima najbolje liste, sigurno biti prva stranka po osvojenom broju glasova na predstojećim oktobarskim izborima.

GandalfSivi

#3022 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

Roccohljup wrote:
GandalfSivi wrote:

Nego jesi li uspio adisa izvest na pravi put ili ostaje na tamnoj strani kod lord of gusinje? :D

SAOPĆENJE

prije 2 sata

A

A

A

83

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1522844083153-0"); });

" style="box-sizing: border-box; position: relative; min-height: 1px; padding: 0px; float: left; width: 330px; background: rgb(242, 242, 242);">

1 / 6

Večeras je u studentskom domu u Nedžarićima održano unutarstanačko savjetovanje SBB-a Novi Grad. Skupu je prisustvovalo više od 500 aktivista iz ove najmnogoljudnije općine u BiH, kao i više kandidata SBB za predstojeće izbore. 

Održavanje ovog skupa u prostorijama studenskog doma u Sarajevu svojevrsna je poruka da će se SBB posebnu pažnju posvetiti problemima mladih, ali i motivaciji da što više mladih izađe na izbore.

Izborna apatija, širenje atmosfere da se izborima ništa neće promijeniti i očita namjera da na izbore izađe što manje glasača, providan je pokušaj vladajućeg režima da i nakon 25 godina ostane na vlasti.

Okupljenim članovima se obratio i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić. On je, između ostalog, u svom obraćanju naglasio da su ovo istorijski važni izbori po sudbinu BiH i da SBB postaje najjača bošnjačka stranka i s razlogom očekuje dvostruku pobjedu. Odnosno, da je na političkoj sceni BiH stanje takvo da će SBB dati bošnjačkog člana Predsjedništva BiH i da će SBB, gledano pojedinačno, zato što ima najbolje liste, sigurno biti prva stranka po osvojenom broju glasova na predstojećim oktobarskim izborima.

Neka ga gdje je, sve je to skola... A i ne bi valjalo da se bas u svemu slazemo, a sada mozes citati i izmedju redova :)
kakavdanakneiskustvu

#3023 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kakavdanakneiskustvu »

Roccohljup wrote:
GandalfSivi wrote:

SAOPĆENJE

prije 2 sata

A

A

A

83

1 / 6

ajd nek je bar priznao da je to bosnjacka stranka
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3024 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Velkoski »

Ovi su gori od SDA :mrgreen:
JThomas

#3025 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

jedna duša a njih dvoje... :mrgreen:
Post Reply