Problem pasa lutalica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3001 Re: Problem pasa lutalica

Post by pici »

L u c i f e r wrote:Изгледа да су џукеле отишле у илегалу...
Image
L u c i f e r

#3002 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Њој би вала опростио и да ме гризе и да кења по улици...
SanskiBiser

#3003 Re: Problem pasa lutalica

Post by SanskiBiser »

pici wrote:
L u c i f e r wrote:Изгледа да су џукеле отишле у илегалу...
Image

Image

:lol:
ljuspica

#3004 Re: Problem pasa lutalica

Post by ljuspica »

kakavdanakneiskustvu wrote:Već par jutara nema kerova oko zgrade gdje zivim,a non stop su tu bili
Hoces reci da i u Zenici kupe?
kakavdanakneiskustvu

#3005 Re: Problem pasa lutalica

Post by kakavdanakneiskustvu »

ljuspica wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:Već par jutara nema kerova oko zgrade gdje zivim,a non stop su tu bili
Hoces reci da i u Zenici kupe?

Nemam pojma,al fakat već dva jutra par letova nema pred zgradom,a bili su tu non stop
Forsaken

#3006 Re: Problem pasa lutalica

Post by Forsaken »

Men se ovo cini ko dimna bomba sve.

DT i politicari se udruzili da iskoriste predizbornu kampanju.

Dopustili da par dana se pisu tekstovi o svakodnevnim ugrizima, politicari naprdili kako ce se problem rijesiti, ponovo aktivirali kafileriju koja btw jos uvijek nista ne radi, tu su uletili "instruktori"?? iz DT-a da dignu lovu ( sve ovo se desava u sred DTove "kampanje za sterilizaciju" ) a vidim sad idu i tekstovi da se i azili priheftaju na budzet koji iovako nema para.

Pretpostavljam da su i paypalasi dobro profitirali jer su politicari "zaprijetili" rjesenjem problema.

Elem, svake sedmice najavljuju da ce od sljedece sedmice "pocet radit". Pretpostavljam da kad dodju izbori ovo ce se i zaboravit, zakon se svakako nije ni dirao, cuke su i dalje nedodirljive, politicari su digli glasove dje su mogli i cao.

Nadam se da grijesim :D
Capsicum

#3007 Re: Problem pasa lutalica

Post by Capsicum »

Sad za vikend u sred Ferhadije, onako medju prolaznicima, poklase se 2 manja copora. Nevjerovatno na sta je spao ovaj grad... Ja da sam turista, nikad u zivotu ne bih vise dosao ovdje... Boze sacuvaj!
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3008 Re: Problem pasa lutalica

Post by pici »

Capsicum wrote:Sad za vikend u sred Ferhadije, onako medju prolaznicima, poklase se 2 manja copora. Nevjerovatno na sta je spao ovaj grad... Ja da sam turista, nikad u zivotu ne bih vise dosao ovdje... Boze sacuvaj!

ja kad sam spomenuo da u parku kod svjetlosti fino hrane copore kerova ko golubove, nadje se dusebriziteljka koja veli pa to je oduvjek i normalno :shock: :shock: :? :? ...ko ispred sebilja , kazu oduvjek su tu bili psi :-) ...PAPANI PRIDOSLI...ODUVJEK SU I ISPRED SEBILJA I U PARKOVIMA BILI GOLUBOVI I DJECA KOJA SU SE IGRALA A NE PRLJAVI , BOLESNI I AGRESIVNI COPORI...NA SELO PA IH UZGAJATE ZA PRODAJU KINEZIMA I ZAPADNE LABORATORIJE !!!
Radio Sarajevo

#3009 Re: Problem pasa lutalica

Post by Radio Sarajevo »

pici wrote:
Capsicum wrote:Sad za vikend u sred Ferhadije, onako medju prolaznicima, poklase se 2 manja copora. Nevjerovatno na sta je spao ovaj grad... Ja da sam turista, nikad u zivotu ne bih vise dosao ovdje... Boze sacuvaj!

ja kad sam spomenuo da u parku kod svjetlosti fino hrane copore kerova ko golubove, nadje se dusebriziteljka koja veli pa to je oduvjek i normalno :shock: :shock: :? :? ...ko ispred sebilja , kazu oduvjek su tu bili psi :-) ...PAPANI PRIDOSLI...ODUVJEK SU I ISPRED SEBILJA I U PARKOVIMA BILI GOLUBOVI I DJECA KOJA SU SE IGRALA A NE PRLJAVI , BOLESNI I AGRESIVNI COPORI...NA SELO PA IH UZGAJATE ZA PRODAJU KINEZIMA I ZAPADNE LABORATORIJE !!!
Ma i golubove su naselili papci, još u ono vrijeme, siđu sa Sedrenika i hrane golubove, lafo čine dobro djelo. Onda imaš posran trg kod Sebilja i ne mereš opstat' od golubova.
Radio Sarajevo

#3010 Re: Problem pasa lutalica

Post by Radio Sarajevo »

Image

Drage cuke :D
Logovan

#3011 Re: Problem pasa lutalica

Post by Logovan »

Uživaju. :D
L u c i f e r

#3012 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Radio Sarajevo wrote:Image

:nevjerujem:

:repetirana:
drug_profi

#3013 Re: Problem pasa lutalica

Post by drug_profi »

13 u coporu.

----------------------------------
...s tipfeler masine...
Rizvan

#3014 Re: Problem pasa lutalica

Post by Rizvan »

drugi profil wrote:13 u coporu.

...s tipfeler masine...
Ja ih izbroja 14. :D
crnoplavo

#3015 Re: Problem pasa lutalica

Post by crnoplavo »

potvrdujem
uglavnomja

#3016 Re: Problem pasa lutalica

Post by uglavnomja »

13 rasnih napustenih kucica i bijelo tele :o
Alkos

#3017 Re: Problem pasa lutalica

Post by Alkos »

:shock:
eluna

#3018 Re: Problem pasa lutalica

Post by eluna »

...s tipfeler masine...
15 - prebrojte glave :-?
Adriatic

#3019 Re: Problem pasa lutalica

Post by Adriatic »

eluna wrote:

...s tipfeler masine...
15 - prebrojte glave :-?
Ali ovi nisu agresivni :lol:
Dakle ostaju na ulici. :run:
crnoplavo

#3020 Re: Problem pasa lutalica

Post by crnoplavo »

sad sam otvorio sliku u novom i uveco izgleda da ima 15 ali j e jedan sumnjiv mozda je i od sjene, ali se cini da nije?!??

:roll:
eluna

#3021 Re: Problem pasa lutalica

Post by eluna »

javi mi kolegica sa linkedina

"Jasmina Sarajlic
via Kim Venturo
The Bosnian Government: Stop the killing of stray dogs!
change.org

This morning, the first dogs were killed on the streets of Bosnia, this will carry on every evening from now on. They will be killed or tortured and..."

izvor: http://www.linked.in

Jasmina Sarajlic -Rukovodioc odjela konzularne zaštite pri Ministarstvu inostranih poslova poziva na potpisivanje peticije koju je DT pokrenuo na http://www.change.org

zanima me da li je pisala peticije za mačke koji ovi psi istrbljuju, ili za golubove koji su istrijebili ljudi .....ali izgleda da nam psi lutalice uživaju "konzularnu" zaštitu
Fallen Angels

#3022 Re: Problem pasa lutalica

Post by Fallen Angels »

eluna wrote:javi mi kolegica sa linkedina

"Jasmina Sarajlic
via Kim Venturo
change.org

This morning, the first dogs were killed on the streets of Bosnia, this will carry on every evening from now on. They will be killed or tortured and..."

izvor: http://www.linked.in

Jasmina Sarajlic -Rukovodioc odjela konzularne zaštite pri Ministarstvu inostranih poslova poziva na potpisivanje peticije koju je DT pokrenuo na http://www.change.org

zanima me da li je pisala peticije za mačke koji ovi psi istrbljuju, ili za golubove koji su istrijebili ljudi .....ali izgleda da nam psi lutalice uživaju "konzularnu" zaštitu

Samo cu reci TESKO NAMA!
Fallen Angels

#3023 Re: Problem pasa lutalica

Post by Fallen Angels »

Sarajevo se vec zgadilo turistima,ja u to nimalo ne sumnjam.Zanimljiva je stvar da je NEKOME (pravit cemo se da ne znamo ko je u pitanju) i bilo u interesu da se Sarajevo,prije svega kao glavni grad,zgadi svakome.Ne samo turistima.Na tome se radi i u ostalim gradovima.Znaci :nevjerujem:
Pa ljudi moji svijet nam se smije!
Spiljska drzava sa spiljskim narodom.Jesmo propali :-? :run:
kakaljin

#3024 Re: Problem pasa lutalica

Post by kakaljin »

Radio Sarajevo wrote:Image

Sta je ovo, sve rasni psi i pusteni od strane vlasnika :-D :-D :lol: :lol: :lol:
Zastozato

#3025 Re: Problem pasa lutalica

Post by Zastozato »

Fallen Angels wrote:

Sarajevo se vec zgadilo turistima,ja u to nimalo ne sumnjam.Zanimljiva je stvar da je NEKOME (pravit cemo se da ne znamo ko je u pitanju) i bilo u interesu da se Sarajevo,prije svega kao glavni grad,zgadi svakome.Ne samo turistima.Na tome se radi i u ostalim gradovima.Znaci :nevjerujem:
Pa ljudi moji svijet nam se smije!
Spiljska drzava sa spiljskim narodom.Jesmo propali :-? :run:
Ja sam ubjedjen da neko ovo namjerno radi, tj. od Sarajeva pravi dzunglu, upravo kad je Sarajevo iz godine u godine primalo sve vise turista. Nas sarajevski merhamet granici sa gluposcu, ali garantujem da bar 95% stanovnistva u ovom gradu ne zeli da vidi vise nijednog psa lutalicu na ulici, i ne zeli da ovo bude grad za psa, vec valjda za covjeka. U cijelom svijetu je sasvim normalno da pasa lutalica uopce nema u gradovima, a nama supljiraju da se samo agresivni sklone. Ima li iko sa prijedlogom da kaze sta nam je ciniti, da se prikljucim.
Locked