A koja je to "druga strana"?Darkstorm wrote:Rampage wrote:Eto isto k'o da mi ne znamo koga cionističe sluge najviše mrze, nek' si nam TI rek'o:)Dr_dre wrote:I kad neko kaze kako mozes mrziti sijje vise od cionista,
kako da ne mrzim kad su sto puta podliji i pokvareniji,fuj ya sekte
Takvih imas na obje strane, u jednakom kvantitetu, samo u razlicitom pakovanju.
Irak
- Rampage
#3001 Re: ISIS zauzeo Mosul
-
celava_dlaka
#3002 Re: ISIS zauzeo Mosul
samo se nadam da ce Izrael promjeniti politiku i umjesto Palestinaca poceti rokati ove dole arape kolektivno, pogotovo ove sto bi da dijele pravdu cija je bolja dzamija i jel bolji sija il sunit
ista su to govna zali samo one normalne medju njima al do njih ne mozes doprijeti
ista su to govna zali samo one normalne medju njima al do njih ne mozes doprijeti
-
celava_dlaka
#3003 Re: ISIS zauzeo Mosul
Nadam se da ce ti neko kucu strusiti, cinis sirk molis se allahu to se meni ne svidjaChagalj wrote:da ste imalo upuceni u islam shvatili bi zasto se to rusi, nerusi se dzamija kao dzamija nego se rusi to sto se cini najveci grijeh prema bogu, a to je sirk, jer se ljudi mole tim "svecima!" u kaburovima i to je sa islamske strane neprihvatljivo.zrakomlat wrote:"Islamska država" koja ruši džamije. Ne kontam na osnovu čega ovi mamlazi imaju navijača među BH muslimanima. Pa ako je iko proživio rušenje džamija, gradova, protjerivanja, masovnih egzekucija, to je većinski narod u BiH. Kad bi ovdje ponovo izbilo neko sra*e (ne ponovilo se), imam osjećaj da bi ovi formirali neke svoje postrojbe Al-ovo, El-ono, i borili se protiv ljudi s kojim djele religiju.It_is_a_Leclerc wrote:Srušili Džamiju poslanika Junusa, a.s.
Koji monstrum moraš biti da to uradiš... Jebote, da je ćumez star toliko vrijedilo bi ga čuvati, a kamoli džamiju
mada ne podrzavam ove IS zato sto dosta toga nije uredu sa islamom, a to sto se ruse turbeta nema nista protiv i treba da se porusi sirk.
-
Darkstorm
#3004 Re: ISIS zauzeo Mosul
Hoce hoce, kako da nececelava_dlaka wrote:samo se nadam da ce Izrael promjeniti politiku i umjesto Palestinaca poceti rokati ove dole arape
-
Darkstorm
#3005 Re: ISIS zauzeo Mosul
Poenta je da sam i ja cionista jel ?Khilafa wrote:ZIONIST ALERTDarkstorm wrote:Hoce hoce, kako da nececelava_dlaka wrote:samo se nadam da ce Izrael promjeniti politiku i umjesto Palestinaca poceti rokati ove dole arape
-
celava_dlaka
#3006 Re: ISIS zauzeo Mosul
Eno izasao novi nasheedKhilafa wrote:Zalosno je da ovo nije za ban.samo se nadam da ce Izrael promjeniti politiku i umjesto Palestinaca poceti rokati ove dole arape
A jos zalosnije da lik ne zna, da su i Palestinci Arapi
2 goats 1 bagdadi
-
Cybernetic
#3007 Re: ISIS zauzeo Mosul
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 01:45, edited 1 time in total.
- Rampage
#3008 Re: ISIS zauzeo Mosul
Ih da se TI PITAŠ, odnosno da si ti "glavni" - kako bi ti to, po kratkom postupku, u skladu sa svojim imenom, sudio, presudio i izvršio presuduKhilafa wrote:Zalosno je da ovo nije za ban.samo se nadam da ce Izrael promjeniti politiku i umjesto Palestinaca poceti rokati ove dole arape
-
Darkstorm
#3009 Re: ISIS zauzeo Mosul
Nisi ti musliman, ti si glup.
Simple as that.
Simple as that.
-
Dr_dre
#3010 Re: ISIS zauzeo Mosul
Ti si glupi tekfirdzijaNisi ti musliman, ti si glup.
-
Darkstorm
#3011 Re: ISIS zauzeo Mosul
Dr_dre wrote:Ti si glupi tekfirdzijaNisi ti musliman, ti si glup.
A jeste se fino podijelili na ovoj temi, alal vam vera.
Hajde bolidu, kad vec sve znas, de mi reci koja od ovih vasih retardiranih sekti broji najvise clanova na ovoj temi ? Vjerujem da vodite evidenciju i o tome.
@Khilafa
Biti glup nije isto sto i biti kafir ili gresnik.Ali povlacim rijec, nisi vise glup... sad si glup na kvadrat.
- Towelie
#3012 Re: ISIS zauzeo Mosul
hahaahahaahahaahahaahahahaahahaahaha...umalo padoh sa stolicecelava_dlaka wrote:Eno izasao novi nasheedKhilafa wrote:Zalosno je da ovo nije za ban.samo se nadam da ce Izrael promjeniti politiku i umjesto Palestinaca poceti rokati ove dole arape
2 goats 1 bagdadi
-
Dr_dre
#3013 Re: ISIS zauzeo Mosul
Najvise clanova ima retardirana cetnicka sekta.Hajde bolidu, kad vec sve znas, de mi reci koja od ovih vasih retardiranih sekti broji najvise clanova na ovoj temi ? Vjerujem da vodite evidenciju i o tome.
- Rampage
#3014 Re: ISIS zauzeo Mosul
Na koju si to ti mene "stranu" svrstao, molim tepismo-nosa wrote:ekstremnih stavova ima i sa druge strane, samo ti to ne primjećuješRampage wrote:
Ih da se TI PITAŠ, odnosno da si ti "glavni" - kako bi ti to, po kratkom postupku, u skladu sa svojim imenom, sudio, presudio i izvršio presudu
Za mene postoje samo i isključivo dvije strane - ljudi i čudovišta, kako u ovom sirijiskom tako i u svim drugim ratovima...
Ali sam također i mišljenja da oni koji podržavaju čudovišta (bilo koje vrste i na bilo kojoj "strani" da su) nisu daleko odmakli od istih...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3015 Re: ISIS zauzeo Mosul
Oni ne ruse dzamije nego
Ono sto ona predstavlja
Oni malo ruse dzamije
Malo radioaktivno
Ono sto ona predstavlja
Oni malo ruse dzamije
Malo radioaktivno
-
Darkstorm
#3016 Re: ISIS zauzeo Mosul
Dr_Dre, ja ih slabo primjecujem.Mozda je do mene, ionako sam samo par stranica procitao i bilo mi je dovoljno da shvatim koliko bolesnih umova ima ovdje.Evo naprimjer ovaj:
On je "musliman i nema naciju", i na kraju se ljuti jer je glup... ovaj put na kub, Khilafa.Rekao si da nisam musliman, to je tekfir.
-
Dr_dre
#3017 Re: ISIS zauzeo Mosul
A ko si ti da odredjujes ko je musliman a ko nije.
A po hadisu ako kazes nekome da nije musliman jedan od vas dvojice sigurno nije musliman.
A po hadisu ako kazes nekome da nije musliman jedan od vas dvojice sigurno nije musliman.
- Rampage
#3018 Re: ISIS zauzeo Mosul
@Black Swan - 'ta ti znaš 'ta je džamijaKhilafa wrote:A ti ne znas jednu recenicu sastaviti kako treba. Ono nisu dzamije kako ih ti predstavljas. Trebas se informisati o situaciju u Iraku, tu se bore i siije.Black swan wrote:Oni ne ruse dzamije nego
Ono sto ona predstavlja
Oni malo ruse dzamije
Malo radioaktivno
Sto se tice rusevine objekata, to je tako u Hilafetu, ima objekata koji su sirk.
-
Dr_dre
#3019 Re: ISIS zauzeo Mosul
Komi stari nadrealista se boji za crkve,bio si u bih,znas da muslimani ne diraju crkve kao sto drugi ruse dzamije.Oni ne ruse dzamije nego
Ono sto ona predstavlja
Oni malo ruse dzamije
Malo radioaktivno
Kako muslimani bosne tako i na globalnom planu,ipak ima izuzetaka ali to je jako mali procenat.
- Truba
#3020 Re: ISIS zauzeo Mosul
vidio sam kako ne dirate u doljanima i jablanickom kraju
-
Darkstorm
#3021 Re: ISIS zauzeo Mosul
Dr_dre wrote:A ko si ti da odredjujes ko je musliman a ko nije.
Imate li ti i ovaj Khilafa imalo mozga ? Poenta nije bila u tome da li je on musliman ili ne.Ja jednostavno ne mogu da procitam da covjek napisa da je on "musliman i da nema naciju", a da mu pri tome ne objasnim da je glup.Bio on musliman, katolik, pravoslavac, jevrej, budist, ateist,...
Mene to stvarno ne interesuje.Nije moje da se bavim ko je sta.Musliman je sebi, ne meni ni tebi, to je njegova stvar.A to sto je glup itekako moze uticati i na tebe i na mene i na drustvo u kojem zivi.Samo dok ta glupost dodje do izrazaja...
To ti je isto kao da si vidio autobus na kojem pise Lasta, pa rekao eh ono nije autobus, ono je ptica.
I ne bi me cudilo da opet ne shvatis...
- Truba
#3022 Re: ISIS zauzeo Mosul
Pisem s moba sefe izvini za greske.Khilafa wrote:A ti ne znas jednu recenicu sastaviti kako treba. Ono nisu dzamije kako ih ti predstavljas. Trebas se informisati o situaciju u Iraku, tu se bore i siije.Black swan wrote:Oni ne ruse dzamije nego
Ono sto ona predstavlja
Oni malo ruse dzamije
Malo radioaktivno
Sto se tice rusevine objekata, to je tako u Hilafetu, ima objekata koji su sirk.
Morate malo usporiti sa tim
Nepoznanicama. Ja jednu naucim dodje
Nova
Ja tri naucim dodje novih pet
Ako zelite da se islam siri ili da se vratimo uislam
Morate forsirati narodni jezik
Dakle da ste razumljivi vecini naroda
Ovako vucete na neka elitna udruzenja
-
Cybernetic
#3023 Re: ISIS zauzeo Mosul
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 01:46, edited 1 time in total.
-
Dr_dre
#3024 Re: ISIS zauzeo Mosul
Kazem da ima izuzetaka,a koliko je dzamija porusenovidio sam kako ne dirate u doljanima i jablanickom kraju
- Truba
#3025 Re: ISIS zauzeo Mosul
Mnogo je dz. Sruseno u bih. Super je sto ce sve biti obnovljene kad tad
Brine me pravdanje rusenja siijtskih
Ako je to moguce ne znam sta ima cuditi kad nemuslimani
To cine
Brine me pravdanje rusenja siijtskih
Ako je to moguce ne znam sta ima cuditi kad nemuslimani
To cine