Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- annoy
#3001 Re: Facebook za upoznavanje ...
Zar nisi u fazi da te djevojke uopce ne zanimaju?
- dale cooper
#3002 Re: Facebook za upoznavanje ...
Džaba i sa vragom ako se ti dobro ne osjećaš u svojoj koži. A prema svemu ovome što pišeš čini mi se da je tako. 
- Ludzak
#3003 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa nisam još u fazi propederisanja. Zanimaju me još.
Ali se više ne opterećujem njime.
Ali se više ne opterećujem njime.
- Boemica
#3004 Re: Facebook za upoznavanje ...
Luđak je k'o moja prijateljica, kuka o situaciji, a ne želi da posluša nijedan savjet koji joj daješ.
I evo ona 4 godine kuka o istom, i ja 4 godine pričam o istom, i juče joj kažem, nakon izlaganja od pola sata šta će i kako će, korak po korak, da sam joj to isto izlagala prije jebene 4 godine. Al' džaba.
Ne isplati se to.
Budi sam, jebiga.
I evo ona 4 godine kuka o istom, i ja 4 godine pričam o istom, i juče joj kažem, nakon izlaganja od pola sata šta će i kako će, korak po korak, da sam joj to isto izlagala prije jebene 4 godine. Al' džaba.
Ne isplati se to.
Budi sam, jebiga.
- Ludzak
#3005 Re: Facebook za upoznavanje ...
Možda da mi daš svoju kožu, pa da pokušam...dale cooper wrote:Džaba i sa vragom ako se ti dobro ne osjećaš u svojoj koži. A prema svemu ovome što pišeš čini mi se da je tako.
- dale cooper
#3006 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa kad bi mogao...sve samo da prestaneš sa kuknjavom.Ludzak wrote:Možda da mi daš svoju kožu, pa da pokušam...dale cooper wrote:Džaba i sa vragom ako se ti dobro ne osjećaš u svojoj koži. A prema svemu ovome što pišeš čini mi se da je tako.
- SmokingMan
- dale cooper
#3008 Re: Facebook za upoznavanje ...
A da ih spojiš? Misery loves company.Boemica wrote:Luđak je k'o moja prijateljica, kuka o situaciji, a ne želi da posluša nijedan savjet koji joj daješ.
Ne isplati se to.
Budi sam, jebiga.
- Boemica
#3009 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma ne, ona ima suprotan problem, ona ne zna kako da izađe iz veze u kojoj nije sretna. Jer ona, njenim rječima "ne zna biti sama"dale cooper wrote:A da ih spojiš? Misery loves company.Boemica wrote:Luđak je k'o moja prijateljica, kuka o situaciji, a ne želi da posluša nijedan savjet koji joj daješ.
Ne isplati se to.
Budi sam, jebiga.
Evo već četri godine
- dale cooper
#3010 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nikada ovo nisam mogao razumjeti. I onda trpiš sve...godinama, iako si nesretan i nezadovoljan.Boemica wrote:
Ma ne, ona ima suprotan problem, ona ne zna kako da izađe iz veze u kojoj nije sretna. Jer ona, njenim rječima "ne zna biti sama"
Evo već četri godine
- Ludzak
#3011 Re: Facebook za upoznavanje ...
Kako da poslušam savjete kada svaki drugi drugačije priča? U dilemi sam, ne znam koji da prihvatim.Boemica wrote:Luđak je k'o moja prijateljica, kuka o situaciji, a ne želi da posluša nijedan savjet koji joj daješ.
Ne isplati se to.
Budi sam, jebiga.
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#3012 Re: Facebook za upoznavanje ...
dale cooper wrote:Nikada ovo nisam mogao razumjeti. I onda trpiš sve...godinama, iako si nesretan i nezadovoljan.Boemica wrote:
Ma ne, ona ima suprotan problem, ona ne zna kako da izađe iz veze u kojoj nije sretna. Jer ona, njenim rječima "ne zna biti sama"
Evo već četri godine
pa isti problem...
ni ona se ne osjeća u svojoj koži dobro, niti se zna nositi sama sa sobom.dale cooper wrote:Džaba i sa vragom ako se ti dobro ne osjećaš u svojoj koži. A prema svemu ovome što pišeš čini mi se da je tako.
nijedno nije spremno za vezu.
- Boemica
#3013 Re: Facebook za upoznavanje ...
Da, i to je poenta svega.lmo wrote:pa isti problem...ni ona se ne osjeća u svojoj koži dobro, niti se zna nositi sama sa sobom.dale cooper wrote:Džaba i sa vragom ako se ti dobro ne osjećaš u svojoj koži. A prema svemu ovome što pišeš čini mi se da je tako.
I već četiri godine joj pričam da mora uraditi nešto što će nju zadovoljiti a da nije povezano sa njim. Da radi na izgledu, obrazuovanju, da promjeni posao, da upiše neki kurs, krene u teretanu, počne se bavit sportom, more je opcija, koje može da isproba i možda ne uspije, ali nešto će uspjet.
Pa probaj bilo šta, idi redom i jedan po jedan križaj.Ludzak wrote:Kako da poslušam savjete kada svaki drugi drugačije priča? U dilemi sam, ne znam koji da prihvatim.Boemica wrote:Luđak je k'o moja prijateljica, kuka o situaciji, a ne želi da posluša nijedan savjet koji joj daješ.
Ne isplati se to.
Budi sam, jebiga.
Probaš - aha, ovo ne radi kod mene, idemo dalje i svetako.
Aamo se pomjeri sa mrtve tačke.
I idi psihologu, to obavezno.
-
AtifPurivatraIII
#3014 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ja bih se propio.
- dale cooper
#3015 Re: Facebook za upoznavanje ...
Da, u pravu si.lmo wrote:dale cooper wrote:Nikada ovo nisam mogao razumjeti. I onda trpiš sve...godinama, iako si nesretan i nezadovoljan.Boemica wrote:
Evo već četri godine
pa isti problem...ni ona se ne osjeća u svojoj koži dobro, niti se zna nositi sama sa sobom.dale cooper wrote:Džaba i sa vragom ako se ti dobro ne osjećaš u svojoj koži. A prema svemu ovome što pišeš čini mi se da je tako.
- SmokingMan
#3016 Re: Facebook za upoznavanje ...
Mo jarane,ti polahko gubiš svoju ličnost ako misliš da će ti ovde neko iskreno izaći u susret.Da te ne lažem,ljudi sa tobom,manje više ubijaju dosadu čitajući tvoju tragediju,tako ću je slobodno i nazvati.
- Boemica
#3017 Re: Facebook za upoznavanje ...
Najgore je kada poimanje sebe i svog identiteta povežeš sa nečim što je izvan tebe. Pa bilo to traumatično iskustvo, momak, roditelji ...dale cooper wrote:Nikada ovo nisam mogao razumjeti. I onda trpiš sve...godinama, iako si nesretan i nezadovoljan.Boemica wrote:
Evo već četri godine
I ne znaš ko si ako se ne držiš za to za što si vezao svoj identitet.
- dale cooper
#3018 Re: Facebook za upoznavanje ...
Boemica wrote:Najgore je kada poimanje sebe i svog identiteta povežeš sa nečim što je izvan tebe. Pa bilo to traumatično iskustvo, momak, roditelji ...dale cooper wrote:Nikada ovo nisam mogao razumjeti. I onda trpiš sve...godinama, iako si nesretan i nezadovoljan.Boemica wrote:
Evo već četri godine
- Xavier1
#3019 Re: Facebook za upoznavanje ...
Treba da te zaboli ona stvar sta one vole.Ludzak wrote:Aa ovamo mene ko fol tripuje kao da će se naići djevojka koja voli šutljive. Ma kako da ne...
Ja ti kazem da se strpis jos koju godinu. Zene masovno panika hvata u tridesetim pa ces vidjeti opcija oko sebe. Jos kazes imas magistar, imas solidan poslic. Neces imati problema.
-
moonca
#3020 Re: Facebook za upoznavanje ...
.Njemu je dan ko godina a ti mu savjetujses -jos koju godinu-...
- King Theoden
#3021 Re: Facebook za upoznavanje ...
moonca wrote:![]()
.Njemu je dan ko godina a ti mu savjetujses -jos koju godinu-...
Ovo si mu dobro rekla
- MarlboroGold
#3022 Re: Facebook za upoznavanje ...
Boemica wrote: Najgore je kada poimanje sebe i svog identiteta povežeš sa nečim što je izvan tebe. Pa bilo to traumatično iskustvo, momak, roditelji ...
Ovo bi neki trebali sebi zapisati, ali vjerovatno ih dosta neće (prije ne žele) shvatiti.
Ko bi rekao da si opićena 1/1
- annoy
#3023 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ljudi se jednostavno boje biti sami, boje se da nece moci opet pronaci nekoga
Dugogodisnje veze su etape zivota i tesko ih je zatvoriti
Obicno se ljudi vuku u tim losim/prosjecnim vezama dok ne upoznaju nekog novog ili dok im totalno ne pukne film
Sasvim mi je razumljiv taj strah od samoce
A naravno da ces, kad s nekim gradis i planiras buducnost, vezati svoj identitet za tu osobu, za vas, za vas odnos, brak... to si ti. Sto naravno ne znaci da nemas svoje ja. Al ne mogu zamislit odnos u kojem mi dvoje eto smo dvije individue za sebe i nista vise
Problem je kad ne mozes te stvari nikako razluciti, odnosno kad izgubis sebe
Dugogodisnje veze su etape zivota i tesko ih je zatvoriti
Obicno se ljudi vuku u tim losim/prosjecnim vezama dok ne upoznaju nekog novog ili dok im totalno ne pukne film
Sasvim mi je razumljiv taj strah od samoce
A naravno da ces, kad s nekim gradis i planiras buducnost, vezati svoj identitet za tu osobu, za vas, za vas odnos, brak... to si ti. Sto naravno ne znaci da nemas svoje ja. Al ne mogu zamislit odnos u kojem mi dvoje eto smo dvije individue za sebe i nista vise
Problem je kad ne mozes te stvari nikako razluciti, odnosno kad izgubis sebe
- MarlboroGold
#3024 Re: Facebook za upoznavanje ...
Samoća i nije loša, ali kad pređe u usamljenost tad je problem. To dvoje nije isto.
Neko do kraja života provede u samoći i uopšte mu/joj ne smeta niti ima probleme, dok druge usamljenost ubija u pojam i neke toliko jako da dignu ruku na sebe.
Neko do kraja života provede u samoći i uopšte mu/joj ne smeta niti ima probleme, dok druge usamljenost ubija u pojam i neke toliko jako da dignu ruku na sebe.
-
moonca
#3025 Re: Facebook za upoznavanje ...
Razlika je, bez I sa ....dijagnozom..