zelim mu da hljeba od sutra nema
kakve tene i pijace, entiteti i gluposti ba pa sta pricate vise...........hajte sad na mirne proteste
A ti si onako objektivan, i nimalo nisi pristrasan.Dr. Kuca wrote:Dodje buraz kuci. Ovo presretanje se desilo na skenderiji, kaze njih 20-30 u maskama usmjeravaju saobracaj, nema nikos tariji od 20-ak godina. Ja pogresno razumio, jer zove govori eo me an grbavici presrecu itd.
A ova papci sto amnestiraju ove balavce nisu nis vjesni da on njih sutra prave noce Cele itd. Al akd se nema mozga razumijem.
ne za pokretanje, vec da je bio jedan od organizatora - sto i jesteJanjicar wrote:Hahaha saff.ba okrivljuje Almira Arnauta Belog za pokretanje protesta hahahaha
Nadam se da ce samo pricati oni koji poznaju ovog momka i udruzenje koje on vodi
ma, to sam ignorirala zbog situacije.hhaarree wrote:Mene vise interesuje kakva je to elementarna nepismenost kroz citav zapisnik, ko da ga je radeljaš nogama sastavljoomar little wrote:ovdje fali stranica. i kakav je to zapisnik na kojem nema indicirano broj stranica 3/5, 1/3 i slicno?dobojlija81 wrote:http://www.saff.ba/.../1019-aldin-siranovic-priznaje-ko
edit:
i jel ovo autenticno.
Beli je nasa legenda, vjeciti buntovnik i zastitnik slabijih! Belac je vazda bio Car i to ce i ostati! Da ga dragi Bog sacuva od pogani u ljudskom obliku.Janjicar wrote:Hahaha saff.ba okrivljuje Almira Arnauta Belog za pokretanje protesta hahahaha
Nadam se da ce samo pricati oni koji poznaju ovog momka i udruzenje koje on vodi
Nemam pojma jel autentično.Vidim da su dvije stranice iste,neko u zurbi ili nezna oko kopir aparata hajd znaj sta je.omar little wrote:ovdje fali stranica. i kakav je to zapisnik na kojem nema indicirano broj stranica 3/5, 1/3 i slicno?dobojlija81 wrote:http://www.saff.ba/.../1019-aldin-siranovic-priznaje-ko
edit:
i jel ovo autenticno.
-LIBERO- wrote:A ti si onako objektivan, i nimalo nisi pristrasan.Dr. Kuca wrote:Dodje buraz kuci. Ovo presretanje se desilo na skenderiji, kaze njih 20-30 u maskama usmjeravaju saobracaj, nema nikos tariji od 20-ak godina. Ja pogresno razumio, jer zove govori eo me an grbavici presrecu itd.
A ova papci sto amnestiraju ove balavce nisu nis vjesni da on njih sutra prave noce Cele itd. Al akd se nema mozga razumijem.![]()
Evo na Hayatu se ukljucuju par puta direktno sa radkrsnice, nista ne govore o tenziji i bacanju koktela na policiju. Kazu da je deblokiran saobracaj maloprije.
Gledam Hayat i ne vjerujem svojim očima o čemu izvještava Klix i šta sve pišu, nevjerovatno-LIBERO- wrote:A ti si onako objektivan, i nimalo nisi pristrasan.Dr. Kuca wrote:Dodje buraz kuci. Ovo presretanje se desilo na skenderiji, kaze njih 20-30 u maskama usmjeravaju saobracaj, nema nikos tariji od 20-ak godina. Ja pogresno razumio, jer zove govori eo me an grbavici presrecu itd.
A ova papci sto amnestiraju ove balavce nisu nis vjesni da on njih sutra prave noce Cele itd. Al akd se nema mozga razumijem.![]()
Evo na Hayatu se ukljucuju par puta direktno sa radkrsnice, nista ne govore o tenziji i bacanju koktela na policiju. Kazu da je deblokiran saobracaj maloprije.
Niko ti nije reko da izmisljas nego da ishitreno dajes "100%" informacije, ti klosari nisu presretali auta da ih razlupaju ili ukradu nego fol izigravaju saobracajce i preusmjeravaju raju. A ona slika gdje skacu na auto je od ranije danas, onaj sa skodom je krenuo kroz narod i curu je valjda udario/zakacio nemam pojmaDr. Kuca wrote:-LIBERO- wrote:A ti si onako objektivan, i nimalo nisi pristrasan.Dr. Kuca wrote:Dodje buraz kuci. Ovo presretanje se desilo na skenderiji, kaze njih 20-30 u maskama usmjeravaju saobracaj, nema nikos tariji od 20-ak godina. Ja pogresno razumio, jer zove govori eo me an grbavici presrecu itd.
Ja vjerujem svom burazu, sto bi me lago? Sto bi izmisljo takvo nesto?
mozda nije upravu, al je nevjerovatno da se ove dimenzije totalno ignorisupalermo wrote:Slušam onog Esada Durakovića kobajagi prof.doktor, ma budžetlija sigurno
hhaarree wrote:Mene vise interesuje kakva je to elementarna nepismenost kroz citav zapisnik, ko da ga je radeljaš nogama sastavljoomar little wrote:ovdje fali stranica. i kakav je to zapisnik na kojem nema indicirano broj stranica 3/5, 1/3 i slicno?dobojlija81 wrote:http://www.saff.ba/.../1019-aldin-siranovic-priznaje-ko
edit:
i jel ovo autenticno.
RUDARI PODRŽAVAJU NERMINA NIKŠIĆA!
Samostalni sindikat radnika rudnika Federacije Bosne i Hercegovine saopćio je da pruža apsolutnu podršku svim opravdanim zahtjevima obespravljenih radnika u FBiH.
Iz ovog sindikata napominju da su uvijek bili spremni podržati druge, a isto tako i sami se boriti za bolje usIove rada i život dostojan čovjeku.
- Nikada nećemo podržati ugrožavanje života pripadnika MUP-a Federacije BiH te paljenje i rušenje državne imovine. Samostalnom sindikatu radnika rudnika Federacije BiH do sada nijedan granski sindikat nije predstavio zantjev za smjenu Vlade Federacije BiH. Samostalni sindikat radnika rudnika Federacije BiH je u toku 2013. godine konstanto pregovorao sa Vladom Federacije Bosne i Hercegovine na čelu sa premijerom Nerminom Nikšićem i problematika u rudnicima se počela rješavati, na što smo čekali dugi niz godina. Svim pojedincima i grupama koji misle da mogu manipulisati rudarima želimo poslati jasnu poruku: "Nas se klonite" - saopćeno je iz Samostalnog sindikata radnika rudnika Federacije BiH.
Zato što je ovaj pokušaj države i službeno propao projekat.arshavin wrote:Zasto policija ne pendreci ove huligane?
Banksy wrote:Onaj koji tom ološu vjeruje.Bodkin wrote:
hahah joj malac sto ga je dedo trazio i nasao na hayatu se skida da pokaze kako su ga tukli dva dana i udarali gepekom, a ni ogrebotine ni crvenila na njemu pa ko je ovdje lud ba. kakvo spinovanje. ne zna se ko je gori, vlast ili opozicija
JoeyTribbiani wrote:
Kakvi ku*čevi protesti danas...ovo je cirkus. Balavci s fantomka guraju kontejnere, blokiraju saobraćaj, a babe vrište "pustite nam djecu". Kad zbog njih ne budete sutra smjeli torbu na rame stavit dok hodate ulicom, možda skontate koga ste vadili iz govana.
Protesti bez vodstva, plana i cilja su uvod u anarhiju.

Swedbank wrote:Edis Jasarevic TUZLA @EdisPG 32s
Ispred suda. Cekamo izlazak osoba koje se pustaju na slobodu #sarajevo
vazda su i rudari bili buĐetlije ....red evil wrote:RUDARI PODRŽAVAJU NERMINA NIKŠIĆA!
Samostalni sindikat radnika rudnika Federacije Bosne i Hercegovine saopćio je da pruža apsolutnu podršku svim opravdanim zahtjevima obespravljenih radnika u FBiH.
Iz ovog sindikata napominju da su uvijek bili spremni podržati druge, a isto tako i sami se boriti za bolje usIove rada i život dostojan čovjeku.
- Nikada nećemo podržati ugrožavanje života pripadnika MUP-a Federacije BiH te paljenje i rušenje državne imovine. Samostalnom sindikatu radnika rudnika Federacije BiH do sada nijedan granski sindikat nije predstavio zantjev za smjenu Vlade Federacije BiH. Samostalni sindikat radnika rudnika Federacije BiH je u toku 2013. godine konstanto pregovorao sa Vladom Federacije Bosne i Hercegovine na čelu sa premijerom Nerminom Nikšićem i problematika u rudnicima se počela rješavati, na što smo čekali dugi niz godina. Svim pojedincima i grupama koji misle da mogu manipulisati rudarima želimo poslati jasnu poruku: "Nas se klonite" - saopćeno je iz Samostalnog sindikata radnika rudnika Federacije BiH.
Sve je moguceinsomnia78 wrote:Ne znam koliko je provjereno
http://bosniapress.info/index.php/drust ... cija-belog
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk