Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3001 Re: Liverpool FC

Post by odesveuhonduras »

da je priština umjesto liverpoola pomislio bih zbog onog trećeg gola da je namještena utakmica

liverpool je tragikomičan, pravo seljačka elipa postadoše. Napale se protiv velikih ekipa i to je to...
BHF_Manijak

#3002 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

odesveuhonduras wrote:da je priština umjesto liverpoola pomislio bih zbog onog trećeg gola da je namještena utakmica

liverpool je tragikomičan, pravo seljačka elipa postadoše. Napale se protiv velikih ekipa i to je to...
Ja to rekoh js prije dva mjeseca pa me napadose, identicno! Bas seljacka ekipa, ko kad se Travnik nalozi protiv Zelje kad im dodje, to zapnu iz petnih zila a sljedecu tekmu ih GOSK naguzi... :roll: Tako i Liverpool ove sezone, uzas jedan!
Edge

#3003 Re: Liverpool FC

Post by Edge »

Liverpool više nikad neće biti prvak Engleske.
_Reds_

#3004 Re: Liverpool FC

Post by _Reds_ »

Nastavljaju sa brukom i sramotom, i veliki Wigan vodi na Anfieldu
Chuckie

#3005 Re: Liverpool FC

Post by Chuckie »

Glodaru poništen gol :D

Image

Škrtel neonaci po svom

Image
Chuckie

#3006 Re: Liverpool FC

Post by Chuckie »

Wigan fans singing: ‎'How shit must you be - we're winning away.'

:lol:
Jack Be Nimble

#3007 Re: Liverpool FC

Post by Jack Be Nimble »

Super LIverpool igra, super :thumbup:

King Kenny napokon vraca sjaj u Liverpul i na putu su da stignu Unajtedovih 19 i da ih cak preskoce u broju titula!

:thumbup:
burek_in_space

#3008 Re: Liverpool FC

Post by burek_in_space »

Chuckie wrote:Wigan fans singing: ‎'How shit must you be - we're winning away.'

_Reds_

#3009 Re: Liverpool FC

Post by _Reds_ »

Šta reci koju posluku porati. Kvota na wWgan je bila 12.5 !

60% Posjed lopte 40%
9 Napadi na gol 2
6 Šutevi na gol 1
3 Šutevi pored gola 1
13 Slobodni udarci 19
6 Korneri 0
2 Ofsajdi 1
20 Ubacivanja 2
0 Spasavanja vratara 5
3 Gol-auti 10
17 Prekršaji 12
1 Žuti kartoni 2

Zadnjih 5 utakmica u ligi: 4 poraza i jedna pobjeda. RESPECT Kenny ! :x :x
BHF_Manijak

#3010 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

KEnny ba haveru, jel vakat jebem mu misa??? :x :x I onda kazu nek ga, ma neka ga qrac, pa nije mu Liverpool babovina! Ok, legenda je, ali moze on legenda biti i na tribinama Anfielda a nek klupu nekom drugom prepusti!
Dugi nožni nokti

#3011 Re: Liverpool FC

Post by Dugi nožni nokti »

Kako stvari stoje, ne bih se iznenadio kad bi navijači Liverpoola tražili povratak Hodgesona. :lol: Kenny Dalglish, uz dužno poštovanje, ipak nije trener koji će vratiti Liverpool u sami vrh engleskog fudbala. No, izgleda da je osvajanje Carling Cupa bilo dovoljno da se zamažu oči Redsima, te da i dalje vjeruju u povratak na pravi put pod vodstvom Dalglisha. Divim se njihovom optimizmu, moram priznati.
Edin H.

#3012 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

BHF_Manijak wrote:KEnny ba haveru, jel vakat jebem mu misa??? :x :x I onda kazu nek ga, ma neka ga qrac, pa nije mu Liverpool babovina! Ok, legenda je, ali moze on legenda biti i na tribinama Anfielda a nek klupu nekom drugom prepusti!
Nije to bas tako jednostavno, to ti je otprilike kao da se Osim stariji vratio da trenira Zelju - i sad bi ga ti otpustio nakon nekoliko nepovoljnih rezultata.

Skrtel je zeznuo jucerasnju utakmicu, u potpunosti nepotrebnim penalom - a protiv QPR su ocigledno izgubili samopuzdanje, jedino Luis to ne benda dva posto :D
Ali_G

#3013 Re: Liverpool FC

Post by Ali_G »

Bas ono nekoliko nepovoljnih rezultata :-) :-) :-) :-)
horion_bosona

#3014 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

veselo, veselo na ovoj temi... :D

braniti Kennya nakon ova dva poraza od fenjeraša, izgledalo bi u najmanju ruku donkihotovksi, za većinu potpuno suludo...

najbolji dio tima u ovoj sezoni - odbrana, primi 5 komada, u prošlosedmičnoj utakmici Enrique je bio neprepoznatljivo kritičan, 8/9 te utakmice Liverpool je konrolisao i onda zbog opuštanja, koje je uslijedilo u zadnjih 10tak minuta izgubio dobijeno... a protiv Wigana kako nesreca ne dolazi sama, bi opet stativa... Carragher je odgovorniji za onaj penal više nego Skrtel, srećom pa nisam gledao drugo poluvrijeme...

ne vidim baš stvari tako dramatično kao neki ovdje... izgleda da je Liverpoolu i njegovim navijačima/simpatizerima slavna prošlost, veći teret nego putokaz... velika očekivanja, rađaju još veća razočarenja...

cilj u ovoj sezoni je bio LP - nije ostvaren, da ironija bude veća Liverpool je tokom većeg dijela sezone igrao veoma dobro, bolje nego u prošloj polusezoni pod vodstvom Kinga (u drugom dijelu prošle sezone LFC je bio 2-3 tim PL po osvojenim bodovima i to mnogi previdjaju dok pljuju Dalglisha)... ostatak prvenstva nek' iskoristi za davanje sanse ovim mladjim, pogotovo Coatesu na stoperu dok nema Aggera... vidio sam i neke isječke ovog malog Raheema što je sad ušao, jeben mali...

ukoliko bi Liverpool uspio osvojiti i FA cup, sezona ne samo da ce biti spasena, vec ce biti veoma uspjesna... ako posmatramo stvari ovako: United ili City, nista nece osvojiti ove sezone, Tot'ham ili Chelsea takodje, Arsenal naravno nista... Micky Mouse kup je bolje nego nista...

mislim da Dalglish treba ostati trener sljedece sezone... i to ne samo na konto proslih zasluga, nego igara tima tokom veceg dijela ove sezone i neka proba zavrsiti ono sto je naumio...
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3015 Re: Liverpool FC

u drugom dijelu prošle sezone LFC je bio 2-3 tim PL po osvojenim bodovima i to mnogi previdjaju dok pljuju Dalglisha
to se zove "sindrom novog manadžera" i u fudbalu se dogodilo 345 triliona puta. Dodaj još tome činjenicu da je taj novi manadžer legenda kluba kojeg su kao Mehdia svi čekali godinama, i sasvim je razmljivo da je Liverpool u prvom periodu nakon njegovog dolaska postizao dobre rezultate - jednostavno svi su bili ko na kokainu.

Taj sindrom je ove godine završio, dogodile su se te čuvene kupnje i Liverpol tabori na 7. mjestu sa dobrom perspektivom da dogura i do 14.

Liverpool - making relegation battle interesting since 2012 :D

PS. kako rekoh masu pzta - nije mi Liverpool mrzak, ali mi nije mrsko ni da mu se ovo događa jer navijači liverpoola su ko drogirani i fakat je smiješno čitati nekoga da pokušava pravdati Dalglisha nakon ovakvih rezultata. Dvije pobjede u zadnjih 12 utakmica, 5 poraza u zadnjih 6, pa ni Ranieri se nemože pohvaliti takvim dostignućima.
Last edited by odesveuhonduras on 25/03/2012 23:26, edited 1 time in total.
horion_bosona

#3016 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

odesveuhonduras wrote:
u drugom dijelu prošle sezone LFC je bio 2-3 tim PL po osvojenim bodovima i to mnogi previdjaju dok pljuju Dalglisha
to se zove "sindrom novog manadžera" i u fudbalu se dogodilo 345 triliona puta. Dodaj još tome činjenicu da je taj novi manadžer legenda kluba kojeg su kao Mehdia svi čekali godinama, i sasvim je razmljivo da je Liverpool u prvom periodu nakon njegovog dolaska postizao dobre rezultate - jednostavno svi su bili ko na kokainu.

Taj sindrom je ove godine završio,d ogodile su se te čuvene kupnje i Liverpol tabori na 7. mjestu sa dobrom perspektivom da dogura i do 14.
ok, ali to sam spomenuo radi komparacije sa samom igrom tima, te disproporciji osvojenih bodova - igra/bodovi...
odesveuhonduras

#3017 Re: Liverpool FC

ma za***i to - dobra igra tima.

Koja korist dobre igre kad niko ne zna dati gol. Koja korist što onaj urugvajski peksin predribla dvojicu u dva metra kad u u odlučujućem momentu zablokira i uvijek izabere pogrešnu opciju. Mislim, sve to umjetnički dojam, folovi-golovi, njegov je posao da daje golove, a on zabije svake prestupne. Nema kad od mahanja sudijama..

60 miliona potrošeno na dvojicu napadača koji u godinu i po ne zabiju 20 golova kombinovano.

Utakmica protiv fenjeraša i frajer na Anfieldu izvede ekipu sa jednim napadačem. Mislim fakat, Kenny je Kenny, ali clueless je clueless :D
BHF_Manijak

#3018 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ne mogu da vjerujem da cu ovo napisati ali slazem se s tobom Hodnuras od rijeci do rijeci! :mrgreen: Ko sisa ba dobru igru kad ti gubis bodove od selajckih ekipa?! Pa postat cemo gori od Arsenala, koji godinama pricaju kako imaju mlad tim, prave tim za narednu sezonu i igraju najljepsi fudbal na otoku, od toga se ne zivi ljudi moji, to samo kod navijaca moze prolaziti ali to je ubleha! :roll: Imas rezultate? Nemas, noga brate! Imo si budzet, doveo si koga si zelio i opet nista.
_Reds_

#3019 Re: Liverpool FC

Post by _Reds_ »

odesveuhonduras wrote:

Taj sindrom je ove godine završio, dogodile su se te čuvene kupnje i Liverpol tabori na 7. mjestu sa dobrom perspektivom da dogura i do 14.

Liverpool - making relegation battle interesting since 2012 :D

PS. kako rekoh masu pzta - nije mi Liverpool mrzak, ali mi nije mrsko ni da mu se ovo događa jer navijači liverpoola su ko drogirani i fakat je smiješno čitati nekoga da pokušava pravdati Dalglisha nakon ovakvih rezultata. Dvije pobjede u zadnjih 12 utakmica, 5 poraza u zadnjih 6, pa ni Ranieri se nemože pohvaliti takvim dostignućima.
Nema tu kokaina, ova poraz od wigana je ravan taman porazu sarajeva od goska. Liverpool najmanje sto je trebao uraditi, je da se izvine svim navijacima, da uradi povrat novca od karata, i kazni cijeli tim za jednom sedmicnom platom, uključujući i stručni štab.

I naravi lijepo neki pravlik o kažnjavanju i nagrađuvanju, pa možda oni sminkeri i pocnu igrati, ako ikako igraju.

Dakle tipa, primljen go, krivac kazna,
pogresnih pasova toliko, kazna
tacnih toliko nagrada,
fulenih zicera, kazna
golovi, nagrada!

Ja mislimda bi nakon ovoga mnogo molili da sami odu iz liverpoola jer bi bili u dobrom minusu.
Madrid

#3020 Re: Liverpool FC

Post by Madrid »

horion_bosona wrote: ukoliko bi Liverpool uspio osvojiti i FA cup, sezona ne samo da ce biti spasena, vec ce biti veoma uspjesna... ako posmatramo stvari ovako: United ili City, nista nece osvojiti ove sezone, Tot'ham ili Chelsea takodje, Arsenal naravno nista... Micky Mouse kup je bolje nego nista...
Ma mozes ti to sve macku od rep, kad ce City i United igrati ligu prvaka ;-)
LP donosi novac ali i igrace, sad i da hoce tesko da mogu dovesti kakvu klasu, dok Cityu i Unitedu to nece biti problem...
odesveuhonduras

#3021 Re: Liverpool FC

Jah šege :lol: :lol: :lol:

Mislim, lik fakat nije dobre glave, treba mu rukju proučiti :D

Dalglish insists it would take 'a hell of a player' to improve his Liverpool team

By DOMINIC KING

PUBLISHED: 22:51 GMT, 20 March 2012 | UPDATED: 22:51 GMT, 20 March 2012

Kenny Dalglish believes he faces a huge challenge this summer after insisting it will take 'a hell of a player' to improve the Liverpool squad he has assembled.

The Liverpool manager spent more than £100m last year to revamp the playing staff at Anfield and he will again look to strengthen when the transfer window opens in June.
Finding a striker to partner Luis Suarez is the main priority but, first and foremost, Dalglish has made it clear he will be standing by those who have helped Liverpool win the Carling Cup and reach the FA Cup semi-finals.

Though Charlie Adam, Andy Carroll, Jordan Henderson and Stewart Downing – four of Liverpool’s big buys in 2011 – have come in for criticism, their form has improved in recent weeks and Dalglish is adamant they will continue to flourish.

‘These players have done fantastically well and if anyone is going to come in they will have to be a hell of a player to do better than what (this group) has done,
’ stressed Dalglish, who said it was 'fantastic news' that Luis Suarez had re-affirmed his commitment to Liverpool.

‘These boys are in pole position and they are sitting there comfortable; not one of them can be disappointed with what they have contributed this season. We are not going to be sharp to get rid of anyone.

‘We have not had any discussions about funds (with Liverpool’s owners). I wouldn't know (how much there is to spend). Someone else is in a position to discuss that with them and then they will come back and say there's the budget.

‘As we have always said whatever John (W Henry) and Tom (Werner) can afford will go on players.

'They have always done that since they came in and they will continue to do it.’
The type of player Liverpool will be in the market for will ultimately be determined by their final league position and Dalglish feels they will need maximum points from their remaining matches – starting tonight at QPR – to make the top four.
‘The top four is still a target,’ said Dalglish. ‘We've got to aim to win our remaining 10 league games, and see where we are.
'The players realise this is a club where every game is important, and you have to think about winning every game.’
odesveuhonduras

#3022 Re: Liverpool FC

btw, kad malo bolje razmislim, nije on glup uopće, dapače pametan je on itekako.

Potrošio brdo para, rezultata nigdje, ali zato stalno ista furka - 100% podrška igračima, navijačima, kosačima trave na Anfieldu... = zombijevska podrška istih Kingu. Namazan je Kenny..

Dok Amerima ne prekipi...
ultima_palabra

#3023 Re: Liverpool FC

Post by ultima_palabra »

A eno jučer govori kako trebaju malo promijeniti filozofiju :-)

Fudbal se izmijenio za ovih 15 godina, moj Kenny...
Riddle

#3024 Re: Liverpool FC

Post by Riddle »

Kaze covjek mrtav hladan da mozda trebaju poceti igrati nesto manje lijep fudbal nego dosad. :lol: Frajer je odlijepio totalno. Vise se ponasa kao navijac nego kao menadzer.

"Wouldn't it be ironic if Antonio Valencia played for Valencia, David Villa played for Aston Villa and Danny Shittu played for Liverpool" :lol:
2407

#3025 Re: Liverpool FC

Post by 2407 »

Gledao sam Liverpool protiv Wigana onakvu nemoc je nesto kao Juventus u prethodne dvije sezone. Strasno. Potrebna je temeljna promjena u klubu s jakim motivatorom na klupi da bi se klub poceo vracati na puteve stare slave.
Post Reply