Ma hajd,pusti me te priče nema ambicija. Svako je došao da pobedi, u ljudskoj je to prirodi i to je sasvim normalno. To Radojka, Dule, Ekrem,na primer, ne kriju, a Memo se folira da nema ambicija da mu nije stalo. U tome je razlika, što jedni ne kriju, a drugi glume kao da su tu eto došli da se maltene druže i na piknik. I zatoo smatram da je Radojka potpuno u pravu što mu je rekla. Jeste se nabacivao za slugu kad je znao da će Vesna biti ženski sluga, i znao je da će sigurno ostati.dječak sa šibicama wrote:Kakve veze ima sto je bio sluga, moze biti sluga jos jednom, dva puta, tri puta, svake sedmice moze biti sluga.
Citao sam da je pismo napisano pola cirilicom, a Memina zena ne pise cirilicom, znaci neko mu je podmetnuo nesto...
I nije tacno da on kaze "dosao sam da se zezam", vec nema ambicija da pobijedi, zna da su mu sanse za pobjedu ravne nuli.
Ambicije ima Radojkin Dule, koji je ubijedjen da ce bas on pobijediti. A ni Radojki nije mane.
Kad su vec svi dosli da pobijede, sta se onda Radojka hvata te teme, ako su svi onda je i ona.
Meni su najkorektniji likovi Goca Božinovska, Miki i Danijel. Danijel mi baš deluje neiskvaren i dobar momak.