Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
iscrtani čovek

#3001 Re: Farma

Post by iscrtani čovek »

dječak sa šibicama wrote:Kakve veze ima sto je bio sluga, moze biti sluga jos jednom, dva puta, tri puta, svake sedmice moze biti sluga.

Citao sam da je pismo napisano pola cirilicom, a Memina zena ne pise cirilicom, znaci neko mu je podmetnuo nesto...

I nije tacno da on kaze "dosao sam da se zezam", vec nema ambicija da pobijedi, zna da su mu sanse za pobjedu ravne nuli.

Ambicije ima Radojkin Dule, koji je ubijedjen da ce bas on pobijediti. A ni Radojki nije mane.

Kad su vec svi dosli da pobijede, sta se onda Radojka hvata te teme, ako su svi onda je i ona.
Ma hajd,pusti me te priče nema ambicija. Svako je došao da pobedi, u ljudskoj je to prirodi i to je sasvim normalno. To Radojka, Dule, Ekrem,na primer, ne kriju, a Memo se folira da nema ambicija da mu nije stalo. U tome je razlika, što jedni ne kriju, a drugi glume kao da su tu eto došli da se maltene druže i na piknik. I zatoo smatram da je Radojka potpuno u pravu što mu je rekla. Jeste se nabacivao za slugu kad je znao da će Vesna biti ženski sluga, i znao je da će sigurno ostati.
Meni su najkorektniji likovi Goca Božinovska, Miki i Danijel. Danijel mi baš deluje neiskvaren i dobar momak.
Abid Sakalaš

#3002 Re: Farma

Post by Abid Sakalaš »

ne moraš nabadat ekavicu, ne muči se bezze
dječak sa šibicama

#3003 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Sad bi se ja trebao nadmudriavti oko teme koliko je realno da jedan Sulejman Memo anonimus bilo gdje izvan Sarajeva, pobijedi na pinkovoj farmi prepunoj Pinkovih zvijezda i zvjezdica

Svakako da ce Radojka prije pobijediti, to zna i Memo, i naravno da zeli ostati sto duze jer ima sigurno dobre honorare. Ali nema ambicije da pobijedi, ne samo on, svako pametan zna ko su tamo favoriti.

Za informaciju, Memin tata je istog dana kad je ovaj usao na farmu, imao tesku operaciju, pa ako ti i Radojka mislite da on folira da zeli cuti kako mu je otac nakon operacije, i da je zbog oca bio sjeban, ko sam ja da vas razuvjeravam.
kupačica

#3004 Re: Farma

Post by kupačica »

Gospodin_bez_kravate wrote:sjebo se losmi niko ga ne ferma ni 2% :lol:
Ma kakvi... Nije to nipošto ignorisanje, to je strategija. Dok ne smisle bolju.
Ovdje se nazire mogućnost da se dosadašnji neprijatelji uvežu u jedan front protiv Bojanića. Vjerovatno ne kontaju da je ovaj put mogućnost da Lošmi uzme nagradu - ravna nuli.
Osim ako ne pretjeraju u tom frontu protiv Miloša, e onda Lošmi preusmjerava glasove prema sebi.
Kažu da je u Farmi u kojoj je Miloš odnio nagradu, glasanje za Miloša u svakoj pojedinoj sedmici potuklo sve rekorde po ukupnom glasanju prije toga. Čini mi se da bi mogli uvesti i Vendi koja je u ličnom ratu sa Milošem.
iscrtani čovek

#3005 Re: Farma

Post by iscrtani čovek »

Ja sam mislio da je on ušao kao Ćemo, sa nekim zadatkom, i ograničenim vremenom boravka.
Znači, ušao je za stalno ?
kupačica

#3006 Re: Farma

Post by kupačica »

iscrtani čovek wrote:Ja sam mislio da je on ušao kao Ćemo, sa nekim zadatkom, i ograničenim vremenom boravka.
Znači, ušao je za stalno ?
:? Unio je veliki džak. Izgleda kao da je za stalno.
iscrtani čovek

#3007 Re: Farma

Post by iscrtani čovek »

Abid Sakalaš wrote:ne moraš nabadat ekavicu, ne muči se bezze
I na Farmi se najviše koristi ekavica, ako je ne podnosiš, niko te ne tera silom da gledaš.
Provokacija ti je više nego jadna.
Labbtec

#3008 Re: Farma

Post by Labbtec »

Sto se seljanka Radojka razmaha fola Memi nes prigovara pa boli nju kurac kad je on doso i kolko ce ostat...
dječak sa šibicama

#3009 Re: Farma

Znaci Radojka gazda, Memo opet sluga.
Neradnik

#3010 Re: Farma

Post by Neradnik »

nema veze voli publika memiša kao i dosta ukućana.ne strahujem jos za njega :D
dječak sa šibicama

#3011 Re: Farma

Izleti danas Radojki glavni razlog sto ne voli Memu, spominje se u pismu da je treci po broju glasova (to niko ne moze znati, naravno, ali nju zabolila informacija :D)

Mozda i Danijel izleti, imaju ovi seljaci glasace na svojoj strani.
kisni indijanac

#3012 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

dječak sa šibicama wrote:Znaci Radojka gazda, Memo opet sluga.
a vesna rivas sigurno neće biti ženski sluga u tom slučaju.....
samo_ti

#3013 Re: Farma

Post by samo_ti »

De malo :D
Ko ide u Arenu ?
I kako znate da ce Radojka biti gazda ?
dječak sa šibicama

#3014 Re: Farma

Pa Danijel dobio stapice a Dule najmanje glasova publike.

Dule je favorit za ispasti... a nesto sumnjam da ce on za gazdu postaviti Ekrema.

Kad smo vec kod licemjernih izjava, koje Radojka duboko osudjuje, Duletova "ide mi se kuci" ide u best of the best. Bitno da ona Memi spocitava izjave "ide mi se kuci".

Seljacka politika.
Neradnik

#3015 Re: Farma

Post by Neradnik »

Prava seljacka.Sto ne ide ako mu se ide kuci nego sad kad vidi da je pao kurcu za usi :lol:
gnjev

#3016 Re: Farma

Post by gnjev »

Hocel im Dule smjet ostavit Radojku :D Prefigani seljaci , zednog bi preko vode preveli :(
Kal El

#3017 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Ako RadOjka bude gazdarice Memiš i Stanija će biti sluge
Neradnik

#3018 Re: Farma

Post by Neradnik »

ma i radojka je fula od zene i ona ce brzo vani.popularna je ko nilski konj :lol:
dječak sa šibicama

#3019 Re: Farma

Kontam da ona brani svog muza, ali cekaj malo, ne mozes vrijedjati druge da bi branila svog muza koji je prepun glupih poteza.

Naredjenje zadruge da se spreme kreveti, Dule nece, i nema nagrade... svi bi da rade, Dule nece.

Uvijek je tamo gdje ne treba, gdje smeta, ljudi hoce privatni razgovor on se natakari i smeta.

Ona svadja sa Zloricom, on je poceo svojim opcenito glupim upadicama i komentarima.

Memin glup potez je pokusaj da nekom benignom sprdacinom ide na Duleta i Radojku, jarane Sulejmane, seljaci su to, nisu oni glupi, daleko od toga. Radojka konta igru, Dule bas i ne, ova je premazana sa hiljadu boja. Uvijek se uvjerim, seljak se potpisati ne zna, ali zednog ce te preko vode.

To sto oni imaju vokabular od 120 rijeci, ne znaci da su naivni. Moj Sulejmane :D

Mogao bi lako Danijel izletiti, Srbija ce biti uz svog "covjeka iz naroda".

A sa Stanijom su presli sve granice, na silu favorit. Svim silama od nje prave ikonu Farme, a ona jadna naivna i nevina :roll: igra igru "svi me mrze, Filipe". Kako ce ona njega nogirati... a on glup ko neka stvar, ono njegovo "nikada ovo nisam osjecao, volim te Stanija" i stav ko da je rekao ne znam ti sta odnosno ubjedjen da ju je time oborio sa nogu, meni se bljuje, vidim sebe prije nekih 10 godina :roll: :D
jastuk1

#3020 Re: Farma

Post by jastuk1 »

dječak sa šibicama wrote:Izleti danas Radojki glavni razlog sto ne voli Memu, spominje se u pismu da je treci po broju glasova (to niko ne moze znati, naravno, ali nju zabolila informacija :D)

Mozda i Danijel izleti, imaju ovi seljaci glasace na svojoj strani.
Aha. Glumata neko nevinašce, a upalila se ko kutnjak radi pisma, vidi u Memi konkurenciju pa valja klade tipa - sve mi moš al mi na muža nemoj. E pad kad nekog čepiš i to bezzeze, taj i treba da ti vrati tamo gdje si najtanji. Šta je mislila - da će joj Memo šutiti ko mulac.

Naravno da je Dule neuporedovo gori od Deniala, a ja bih ustvari volio da Denial (sic!) izleti, jaka je konkurencija za pobjednika, a i zbog glupiranja - dajte meni štapiće da spasim curu. Eto ti sad. Sumnjam da će se to desiti, al baš bi bilo interesantno jer bi onda ovi mladi navalili na stare. Nadam se da tinejđerke nemaju puno kredita i da štede za more. Znam, grozan sam. :skoljka:
dječak sa šibicama

#3021 Re: Farma

Radojka kad je imala najmanje glasova pa isla u arenu, u Areni imala 55% a bilo je 3 ili 4 kandidata :D

Ubjedljivo ih pomela.

glasa selo za svoje, kad je stani pani. Nisam ja siguran da Danijel ostaje, nada mu je dupliranje, on ce uciti a Dule sve i da hoce, ne zna :D
kisni indijanac

#3022 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

dječak sa šibicama wrote:
Mogao bi lako Danijel izletiti, Srbija ce biti uz svog "covjeka iz naroda".
ako se ne varam u onom VB -u u kojem je marijana pobijedila, dule je bio drugi.....
karanana

#3023 Re: Farma

Post by karanana »

nije mi nesto ovaj danijel. i on mi je nekakav prefirgan iako izgleda kao neki neiskvareni decko. dule je seljacina ali to ni ne prekriva. ja mislim da bi se mogli pojacati seljacki glasovi i mogao bi dule pojacat glasove. jos mu se uduplaju....
Neradnik

#3024 Re: Farma

Post by Neradnik »

Kazu narod glasa,glasa al sto oni sa pinka odluce da ce bit bice, kakva publika i glasovi.Dule smara sou i to je to danijel se kara sa ovom jovanom i to ce im jos dizat gledanost sto im je najbitnije.
gnjev

#3025 Re: Farma

Post by gnjev »

A sad mi fali Cemo, nisam ga mogo na prvu . Al kad sve saberes jedan od pozitivnijih koji su obitavali tamo . Zbog njega ne mogu ovog Sha jer je evidentno bilo da se prepo Ceme pa se povuko ko mis kakav . Sad se malo osilio valjda dje konta da je najjaci . A i misterija je sto su ga izbacili , dizo je gledanost. Mozda je sam aludiro da ga izbace , ko ce ga znat`.

Locked