Kod ovih njegovih žestoki propuh u odbrani.Xavier1 wrote:Covjek je prava rupa. Nije bez razloga rezerva u reprezentaciji.
Od ova tri gola, ne znam koji bi njemu na dušu.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kod ovih njegovih žestoki propuh u odbrani.Xavier1 wrote:Covjek je prava rupa. Nije bez razloga rezerva u reprezentaciji.
Drugi.Tomahawk11 wrote:Kod ovih njegovih žestoki propuh u odbrani.Xavier1 wrote:Covjek je prava rupa. Nije bez razloga rezerva u reprezentaciji.
Xavier1 wrote:CoVjEk Je PrAvA rUpA. NiJe BeZ rAzLogA rEzErVa U rEprEeZeNtAcIjI.

Tomahawk11 wrote:Misliš, što nije izašao na loptu? Pa onaj što je pratio Pogbu ispao malo je reći.
Nisam vidio golove, jer ne gledam nikada Man. Utd, ali pogledacu.Xavier1 wrote:Drugi.Tomahawk11 wrote:Kod ovih njegovih žestoki propuh u odbrani.Xavier1 wrote:Covjek je prava rupa. Nije bez razloga rezerva u reprezentaciji.
S tim da rezerva prima golove od Pogbe, Firmina i poznatih igrača, a prvi golman od anonimusa, taraba i istrošenih igrača.Xavier1 wrote:Covjek je prava rupa. Nije bez razloga rezerva u reprezentaciji.
Logovan wrote:S tim da rezerva prima golove od Pogbe, Firmina i poznatih igrača, a prvi golman od anonimusa, taraba i istrošenih igrača.Xavier1 wrote:Covjek je prava rupa. Nije bez razloga rezerva u reprezentaciji.
Mogao je reci i : "Briljantna odbrana stative"Edin H. wrote:"Briljantna odbrana Begovica" - veli komentator BBC-ja na MOTD, kada je Begovic obranio Pogbin udarac i lopta udarila u stativu.
Ono jeste dobro skinuo. Valjda je odbrana ako je i stativu poslije pogodila, a nije bio gol.vernes81 wrote:Mogao je reci i : "Briljantna odbrana stative"Edin H. wrote:"Briljantna odbrana Begovica" - veli komentator BBC-ja na MOTD, kada je Begovic obranio Pogbin udarac i lopta udarila u stativu.
Pa normalno da jeste.Tomahawk11 wrote:Ono jeste dobro skinuo. Valjda je odbrana ako je i stativu poslije pogodila, a nije bio gol.vernes81 wrote:Mogao je reci i : "Briljantna odbrana stative"Edin H. wrote:"Briljantna odbrana Begovica" - veli komentator BBC-ja na MOTD, kada je Begovic obranio Pogbin udarac i lopta udarila u stativu.
Pa tu je i da nesto odbrani ,nece valjda svaki sut u gol. Protiv M.U. 8 suteva na gol ,4 gola.Protiv Totenham 7 suteva na gol 5 golova.Statistika koje se ni Piplica ne bi postidioTomahawk11 wrote:Ono jeste dobro skinuo. Valjda je odbrana ako je i stativu poslije pogodila, a nije bio gol.vernes81 wrote:Mogao je reci i : "Briljantna odbrana stative"Edin H. wrote:"Briljantna odbrana Begovica" - veli komentator BBC-ja na MOTD, kada je Begovic obranio Pogbin udarac i lopta udarila u stativu.
luckylaka wrote: Pa tu je i da nesto odbrani ,nece valjda svaki sut u gol. Protiv M.U. 8 suteva na gol ,4 gola.Protiv Totenham 7 suteva na gol 5 golova.Statistika koje se ni Piplica ne bi postidio15 suteva 9 golova.
Stoji da im je odbrana katastrofa i svaki protiuvnicki napad je sansa za gol al da ima losih odbrana na nivou pocetnika i to stoji.Crvena Tifoza wrote:luckylaka wrote: Pa tu je i da nesto odbrani ,nece valjda svaki sut u gol. Protiv M.U. 8 suteva na gol ,4 gola.Protiv Totenham 7 suteva na gol 5 golova.Statistika koje se ni Piplica ne bi postidio15 suteva 9 golova.
Treći golman po odbranama u EPL u 2018.
Jbg. odbrana mu ispred takva da je svaku tekmu na streljani.AmiĐa_Idriz wrote:Ta statistika ne otkriva puno. Po njoj je i Fabianski godinama najbolji golman Prema po broju odbrana što je jednostavno s obzirom da imaju katastrofa odbrane ispred sebe koje omogućavaju veliki brok odbrana i posla.
Guraj ti Boruca koliko god hoces, ali ga na golu vidjeti neces, osim da se Bega ne povrijedi.luckylaka wrote: Pa tu je i da nesto odbrani ,nece valjda svaki sut u gol. Protiv M.U. 8 suteva na gol ,4 gola.Protiv Totenham 7 suteva na gol 5 golova.Statistika koje se ni Piplica ne bi postidio15 suteva 9 golova.
Ne smeta, evo fasovao ga je i Foster.Bazinga1234 wrote:Gleda li ga neko, vidim da je već 2 gola primio?
Evo ga 3:3, ludilo.Edin H. wrote:
Ne smeta, evo fasovao ga je i Foster.