Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
goran16v wrote:
Komentar za oba odgtovora, Da si strucnjak i da umjesto filozofije napamet malo istrazis znao bi zasto Scenic nema a Megane ima tunel i zasto su puno kompatibilniji po pitanju poredjenja udobnosti Golf VII i BMW nego Golf VII i Scenic.
Neki dan sretnem u inostranstvu full sedmicu i GTD sesticu kraj nje...GTD sestica pamela anderson za sedmicu sto se ljepote tice
Ak ti je Pamela ljepotica hebi ga onda.
Pa nije ljepotica ,al bi prije zavrsio u krevetu sa njom nego npr. Monicom Belluci ili Paltrowkinjom koje su zvanicno proglasene najljepsim zenama svijeta
goran16v wrote:
Komentar za oba odgtovora, Da si strucnjak i da umjesto filozofije napamet malo istrazis znao bi zasto Scenic nema a Megane ima tunel i zasto su puno kompatibilniji po pitanju poredjenja udobnosti Golf VII i BMW nego Golf VII i Scenic.
Bitno je da imamo tebe, velikog stručnjaka.
Za razliku od tebe, kao i svako ko se ocesao o pojmove ukupna visina, otpor zraka, teziste, ubrzanje, potrosnja, stabilnost i sl itekako znam zasto je tako, a ti si samo pokazao koliko pojma nemas, a upinjes se sa elaboratima.
klixo wrote:
Pa nije ljepotica ,al bi prije zavrsio u krevetu sa njom nego npr. Monicom Belluci ili Paltrowkinjom koje su zvanicno proglasene najljepsim zenama svijeta
citroen xm wrote:Ja sam rekao da ne znam pa sam tebe svemogućeg i čovjeka koji je pokupio svu pamet svijeta fino pitao da mi objasniš. Dakle, gdje je zapelo?
Zapelo je tamo da ne znas a palamudis, a meni se ne da da ti crtam neke osnovne stvari o automobilima.
citroen xm wrote:Ja sam rekao da ne znam pa sam tebe svemogućeg i čovjeka koji je pokupio svu pamet svijeta fino pitao da mi objasniš. Dakle, gdje je zapelo?
Zapelo je tamo da ne znas a palamudis, a meni se ne da da ti crtam neke osnovne stvari o automobilima.
Znate li se vas dvojica?
Ako ne,sevap bi bio da se sastanete.
I da nam to lijepo snimite ....nego,haj ba vracajte se na temu.