Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#3001 Re: Juventus FC
Marco Di Vaio 
- Manic Psycho
#3002 Re: Juventus FC
e nek si poletio da nam javis
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#3003 Re: Juventus FC
ganjeta wrote:Marco Di Vaio
- Atticus Finch
#3004 Re: Juventus FC
Forza Juve! 
- ganjeta
#3005 Re: Juventus FC
OpuštenkoManic Psycho wrote:e nek si poletio da nam javis
- Atticus Finch
#3006 Re: Juventus FC
Bravo Vučko.
- Manic Psycho
#3007 Re: Juventus FC
vucinicganjeta wrote:OpuštenkoManic Psycho wrote:e nek si poletio da nam javis
- Atticus Finch
#3008 Re: Juventus FC
Ali zašto Quagliarella kad se ide na to da se lopta primi leđima od gola, gdje je Matri neuporedivo bolji, o snalaženju u šeasnastercu da i ne pričam. Giach i Pepe bi tako imali mnogo više prostora. Neke odluke Contea ja stvarno ne mogu da razumijem.
A za ono skidanje dresa De Ceglieu u šesnastercu nemam komentara.
A za ono skidanje dresa De Ceglieu u šesnastercu nemam komentara.
- Manic Psycho
#3009 Re: Juventus FC
ovakvom igrom ni dokle se ne moze dogurati. nidje veze 
borijela treba dozivotno odstraniti iz fudbala, koji ga qrc dovedose.
borijela treba dozivotno odstraniti iz fudbala, koji ga qrc dovedose.
Last edited by Manic Psycho on 07/03/2012 20:26, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#3010 Re: Juventus FC
07 mar 2012, 21:40 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» ganjeta
07 mar 2012, 21:38 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» Manic Psycho
Valjda cete se opametiti nakon ovog banovanja, pa vam je zato 7 dana.
Naredno ce biti u trajanju od mjesec dana.
» ganjeta
07 mar 2012, 21:38 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» Manic Psycho
Valjda cete se opametiti nakon ovog banovanja, pa vam je zato 7 dana.
Naredno ce biti u trajanju od mjesec dana.
-
Ali_G
#3012 Juventus FC
Ocekivano je ovo bilo. Da su utakmice protiv Parme i Bologne odigrane na vrijeme moglo se i ocekivati nesto. Ovako u odgodi... Juve ima mladu momcad, reklo bi se i perspektivnu. Sljedece sezone je im skoro pa zagarantovana LP. Veliki je to iskorak. Ponovit cu se: dovesti 2-3 odlicna, po mogucnosti igraca koji ce biti svjetska klasa. Ako se bude dobro trgovalo i ako se rijese par igraca mogu se nadati povratku u vrh evropskog fudbala.
- Comrad
#3013 Re: Juventus FC
Ma ajde, nije jos nista gotovo. Ima se igrati jos 12 utakmica, to je 36 bodova. Trenutna razlika je 2 boda, da je Milan u nekoj formi i da razvaljuje mozda bih se i bojao, ali ovako kako i oni igraju, tesko da nece gdje kiksati. Jbg, previse je nerijesenih tekmi...
-
frngla
#3014 Re: Juventus FC
@Mr. Brightside
ja sam beskrajno tuzan zbog del piera, on je jos uvijek igrac koji moze odluciti tekmu... grehota je ovo...
ja sam beskrajno tuzan zbog del piera, on je jos uvijek igrac koji moze odluciti tekmu... grehota je ovo...
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#3015 Re: Juventus FC
Meni nikako nije jasno sto ce im Pirlo ? Lik je beskoristan...ovi komentatori ga samo fale, a on u jednoj od 10 odigranih utakmica uradi jednu dobru stvar... naravno sad ce te pljuvati po meni, ali to je ono sto ja vidim...
Ne znam tacno gdje je ovaj Conte igrao...ali imam osjecaj da je on haver sa Pirlom
Dok je bio mladji svaka cast, covjek jeste igrao, ali sada..
Uostalom da u njemu ima imalo kvaliteta ne bi ga milan nikad prodao...gotova prica
Ja se drzim onoga DEL PIERO je JUVENTUS
Ne znam tacno gdje je ovaj Conte igrao...ali imam osjecaj da je on haver sa Pirlom
Uostalom da u njemu ima imalo kvaliteta ne bi ga milan nikad prodao...gotova prica
-
frngla
#3016 Re: Juventus FC
Haveru, conte je igr'o za juve od 1992-e do 2004-eYahel wrote:Meni nikako nije jasno sto ce im Pirlo ? Lik je beskoristan...ovi komentatori ga samo fale, a on u jednoj od 10 odigranih utakmica uradi jednu dobru stvar... naravno sad ce te pljuvati po meni, ali to je ono sto ja vidim...
a sto se pirla tice, pirlo je genijalac na terenu
- ultima_palabra
#3017 Re: Juventus FC
Yahel wrote:Meni nikako nije jasno sto ce im Pirlo ? Lik je beskoristan...ovi komentatori ga samo fale, a on u jednoj od 10 odigranih utakmica uradi jednu dobru stvar... naravno sad ce te pljuvati po meni, ali to je ono sto ja vidim...
A Milan je napustio zato što je došlo do zasićenja i njega i Milana... ljudi su 10 godina držali isti vezni red, Pirlo-Gattuso-Seedorf-Ambrosini i logično je da se mora nešto promijeniti. To je primjer transfera u kojem su profitirali i igrač i oba kluba.
Malo pažljivije prati utakmice
- Comrad
#3018 Re: Juventus FC
Del Piero je legenda, to stoji, ali kroz Juventus je prodefilovalo jos legendi, a jedna od njih je i Conte.Yahel wrote:Meni nikako nije jasno sto ce im Pirlo ? Lik je beskoristan...ovi komentatori ga samo fale, a on u jednoj od 10 odigranih utakmica uradi jednu dobru stvar... naravno sad ce te pljuvati po meni, ali to je ono sto ja vidim...
Inace onako kroz pricu i po godistima, vidim da je dosta raje pocelo pratiti Juve od 95', 96' godine, valjda dosla struja
Nadam se imaju love u steku, pa da ce se sada na ljeto malo baciti na trziste i dovesti 2-3 super kvalitetna igraca, to se mora uraditi, ako se misli biti neki faktor u LP iduce sezone.
Vraca se stara dama, polako.
- I am Happy
#3019 Re: Juventus FC
Tako
da se malo razbude navijaci 
a...svi smo mi tako, kao djeca...struja i liga prvaka..zlatne godine Juventusa i Ajaxa ... jednostavno si morao da zavolis Del Piera
i sada kada ga vidis na klupi utakmica ti se i ne gleda 
Naravno ima puno gorih igraca od Pirla trenutno u timu, ja sam samo poredio Del Piera i njega... i 100% sam siguran da bi Del Piero i u ovim godinama bio puno korsniji nego Pirlo (da imaju istu minutazu)
A upravu si, sjecam se Conte-a sada
jbg covjek svasta zaboravi 
a...svi smo mi tako, kao djeca...struja i liga prvaka..zlatne godine Juventusa i Ajaxa ... jednostavno si morao da zavolis Del Piera
Naravno ima puno gorih igraca od Pirla trenutno u timu, ja sam samo poredio Del Piera i njega... i 100% sam siguran da bi Del Piero i u ovim godinama bio puno korsniji nego Pirlo (da imaju istu minutazu)
A upravu si, sjecam se Conte-a sada
- 2407
#3020 Re: Juventus FC
Conte legendarni capitano Juventusa
Senza di te non andremo lontano Antonio Conte nostro capitano...
A Pirlo je jedini koji je klasa u ovom Juventusu. Tu je i Vucinic ali je crnogorac definitivno van forme.
A Pirlo je jedini koji je klasa u ovom Juventusu. Tu je i Vucinic ali je crnogorac definitivno van forme.
- wickerman
#3021 Re: Juventus FC
Ima se igrati jos koliko hoces,ali sa obzirom da ne mogu pobjedit Parmu i Bolognu ne moze se ni ocekivati da se vade protiv Intera,genoe itd. u gostima :SComrad wrote:Ma ajde, nije jos nista gotovo. Ima se igrati jos 12 utakmica, to je 36 bodova. Trenutna razlika je 2 boda, da je Milan u nekoj formi i da razvaljuje mozda bih se i bojao, ali ovako kako i oni igraju, tesko da nece gdje kiksati. Jbg, previse je nerijesenih tekmi...
- I am Happy
#3022 Re: Juventus FC
nece go ... 
- Atticus Finch
#3023 Re: Juventus FC
Tri puta okvir gola. 
- Atticus Finch
#3024 Re: Juventus FC
Koliko samo pehova, deprimirajuće. Dvije stative, prečka, milion prilika...I smradovi niti jednom ne ponoviše onu situaciju kod gola Pepea, nisam siguran jel ili nije bilo offsidea. Ja kao dugogodišnji fan Calcia, moram reći da mi je više muka od ovoga. 
- 2407
#3025 Re: Juventus FC
Za razliku od prosle 3-4 utakmice ovu smo odigrali dobro ali okrugla kurva ne da.

Jbg...

Jbg...