@omega ja razumijem da si kivan na Husrefa, razumijemo da si za njegovu smjenu, i ja sam poprilično, ali ne možeš ići sa logikom dovesti bilo koga samo da on ode....kakav je to potez , neozbiljno totalno, je li ti stvarno misliš da ne može gore od ovog, može drug, ako smo igrali 0-0 sa Obraskom, gore je od toga izgubiš od tih primitivaca, ako si igrao neriješeno sa Veležom i Zvijezdom, gore je od toga da obje izgubiš, a more je "trenera" u ligi gdje bi možda tako se nešto i desilo da vode naš klub...ne može se reći bilo ko, treba pokušati pa ko god, ali samo ovoga maknuti.... opet ponavljam, previše se do sada rizikovalo sa igračima i trenerima i skoro svaki put se pogriješilo, naredni put kad se to desi mora se ići sa max.sigurnošću....inače ćemo ovako tapkati i kada budemo imali svi ovdje po petobanku godina i opet ćemo pričati o 3-4 mjestu i smjeni trenera.....još jednom, samo neko s vana jer nam ne treba neko u rangu Mirze, Husnije Arapovića, Agima Nikolića, nesretnog Oruča......pa čak i Jagodića vidjeli smo kako njemu dobro ide.... ili šta ti ja znam koga još od tih rumenih faca koji se ne znaju ni potpisati i sastaviti dvije prosto proširene rečenice, a kamli voditi jedan klub i sa njim praviti velike rezultate....koga dovesti Spaića iz Leotara

, trenera Obarske

, Gavrana

, Ibru Rahimića

...pa koga, ima li ijedno ime u ligi o koga bi se dalo iole ozbiljno prodiskutovati....ja takvog ne vidim, dakle, samo s vana neko, Hrvatska, Slovenija ili još dalje...inače trpi Husrefa dok ne otčepi, ako ikad otčepi