not
Sarajevska crvena linija
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#301 Re: Sarajevska crvena linija
Glas srpske, daleko se čuje.
not
not
-
glockov kolac
#302 Re: Sarajevska crvena linija
Chmoljo wrote:Glas srpske, daleko se čuje.
not
- mokra_carapa
#303 Sarajevska crvena linija
Kakav glas, prije smrad i bezobrazluk!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#304 Re: Sarajevska crvena linija
Znam da rekoh gore da im ne treba pridavati paznju, pa se izvinjavam sto cu sad sebi skociti u usta

- Jolpaz
#305 Re: Sarajevska crvena linija
Tuga i opomena novim generacijama...
Ne zaboravimo da zločinci koji su ovo zlo činili danas slobodno prošetaju po Sarajevu a žive po palama i sokocu (i ostalim vukojebinama) edukujući svoju djecu da treba klati Turke.

Ne zaboravimo da zločinci koji su ovo zlo činili danas slobodno prošetaju po Sarajevu a žive po palama i sokocu (i ostalim vukojebinama) edukujući svoju djecu da treba klati Turke.
-
popajic
#306 Re: Sarajevska crvena linija
zeko071 wrote:Hartmann napala Bildta u Sarajevu: 'Što ti radiš tu, pričao si da je Milošević dobar momak!'
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/hartma ... momak.html
hvala Florence!
-
Mr. Brightside
#307 Re: Sarajevska crvena linija
a kako vi edukujete svoju djecu (nas) ?Jolpaz wrote:Tuga i opomena novim generacijama...
Ne zaboravimo da zločinci koji su ovo zlo činili danas slobodno prošetaju po Sarajevu a žive po palama i sokocu (i ostalim vukojebinama) edukujući svoju djecu da treba klati Turke.![]()
![]()
-
dezurni_ucenik
#308 Re: Sarajevska crvena linija
ladyblue18 wrote:Znam da rekoh gore da im ne treba pridavati paznju, pa se izvinjavam sto cu sad sebi skociti u usta![]()
Nek jadnik laje to ga cini jos vecim jadnikom.
-
BASS
#309 Re: Sarajevska crvena linija
Ima tu nekog smisla sto su stolice iz Srbije.
- Jolpaz
#310 Re: Sarajevska crvena linija
Mr. Brightside wrote:a kako vi edukujete svoju djecu (nas) ?Jolpaz wrote:Tuga i opomena novim generacijama...
Ne zaboravimo da zločinci koji su ovo zlo činili danas slobodno prošetaju po Sarajevu a žive po palama i sokocu (i ostalim vukojebinama) edukujući svoju djecu da treba klati Turke.![]()
![]()
Koji mi?
- zahvalan
#311 Re: Sarajevska crvena linija
stolice od Agresora
edukujemo ih tako da aplaudiraju kad Borac pobijedi Strasnog Zelju na Grbavici
Nadam se da ti je to dovoljno
Mr. Brightside wrote:a kako vi edukujete svoju djecu (nas) ?Jolpaz wrote:Tuga i opomena novim generacijama...
![]()
edukujemo ih tako da aplaudiraju kad Borac pobijedi Strasnog Zelju na Grbavici
Nadam se da ti je to dovoljno
-
Mr. Brightside
#312 Re: Sarajevska crvena linija
dovoljno
i onda imate obraza reci nesto za nas balavce ccc
- zateznistub
#313 Re: Sarajevska crvena linija
Opleo!
Ni sam nisam znao da mogu onako pisati.
Samo kad se sjetim malihn stolica plakao bih ko malo dijete, a prosao sam pakao u ratu.
- Bullet Tooth Tony
- Jolpaz
#315 Re: Sarajevska crvena linija
Prijatelju,Mr. Brightside wrote:dovoljno![]()
da se nisi malo pogubio?
Koji mi a koji vi jadan?
Ohani malo...dosta mi je za danas
-
Mr. Brightside
#316 Re: Sarajevska crvena linija
mi koji smo rođeni u ratu, eto koji mi.
kako ba vas (starohane) nije stid, nikakvih casova o kojima se prica sta se desavalo u ratu
nicega...
i kako da ocekujete da klinci imaju postovanja prema danasnjem danu ako sve radite preko kurca, za svaku generaciju jednom u zivotu samo jedan čas i to o bespotrebnim stvarima se prica.
kako ba vas (starohane) nije stid, nikakvih casova o kojima se prica sta se desavalo u ratu
nicega...
i kako da ocekujete da klinci imaju postovanja prema danasnjem danu ako sve radite preko kurca, za svaku generaciju jednom u zivotu samo jedan čas i to o bespotrebnim stvarima se prica.
- Cvjetka
#317 Re: Sarajevska crvena linija
Da ima naravno! Pocinioci zlocina su takode iz Srbije,pa kad je zlocin,onda i stolice!BASS wrote:Ima tu nekog smisla sto su stolice iz Srbije.
Uvijek je bilo onih koji su zaradivali,na tudoj nesreci!
Je li to Bosna nema svog proizvodaca? Iznenadena sam ako nema...
Moje postovanje svim mrtvim.
- bambina78
#318 Re: Sarajevska crvena linija
Hvala cetnicima sto ovako pisu, jer nas svijet je nazalost vrlo zaboravan, pa je dobro ovako da nas podsjete kakvi bolesni umovi zive u nasoj blizini.
Nase je da im ne dozvolimo da nas ponovo iznenade goloruke kao 92.
Nase je da im ne dozvolimo da nas ponovo iznenade goloruke kao 92.
- zateznistub
#319 Re: Sarajevska crvena linija
Onima koji hoce i zele da znaju sta je i kako bilo, nikakva im skola ni predavanja ne trebaju. A onima kojima to nije bitno sve knjige ovog svijeta nisu potrebne i viska su im.Mr. Brightside wrote:mi koji smo rođeni u ratu, eto koji mi.
nicega...
- despina
#320 Re: Sarajevska crvena linija
ladyblue18 wrote:Znam da rekoh gore da im ne treba pridavati paznju, pa se izvinjavam sto cu sad sebi skociti u usta![]()
Blek Stena: sta serete,jebem vam majku balinsku,umjesto da nam budete zahvalni sto smo vas "samo" toliko ubili,da se ne izlazete velikom trosku za kupovine stolica,vi nesto kukate,e tacno ste govna jebo vam ef. ceric svima mame...
jedan od komentara ispod slike
uhhhhhhhhhhhhhhhhh
- Kaćunak
#321 Re: Sarajevska crvena linija
Sarajlije, nekoliko puta sam nesto pokusavo napisati, krenem pa stanem...Sta napisati, kakvu podrsku i rijeci utjehe uputiti, poslije ovakvih slika...Evo i ovo nekako ide nazor, ali sam se osjecao obaveznim da ovo napisem.
Onaj post od forumasa @photo me dotukao...
Drzite se cvrsto, neka se ovo nikad ne zaboravi, neka bude duboko urezano u svima nama i neka ovo bude poruka buducim generacijama jer se ovo vise nikad ne smije ponoviti.
Danas sam tugovao na isti onaj nacin na koji tugujem "moga" 11. jula, tog kobnog datuma '95. god. kada je većina clanova moje porodice preselila na ahiret.
Porodicama, prijateljima ubijenih najiskrenije saucesce, neka im je rahmet dusi i počivali u miru....
Onaj post od forumasa @photo me dotukao...
Drzite se cvrsto, neka se ovo nikad ne zaboravi, neka bude duboko urezano u svima nama i neka ovo bude poruka buducim generacijama jer se ovo vise nikad ne smije ponoviti.
Danas sam tugovao na isti onaj nacin na koji tugujem "moga" 11. jula, tog kobnog datuma '95. god. kada je većina clanova moje porodice preselila na ahiret.
Porodicama, prijateljima ubijenih najiskrenije saucesce, neka im je rahmet dusi i počivali u miru....
-
ice2cube
#322 Re: Sarajevska crvena linija
Kako bi tog Emira Kusturicu volio nogama udarati sve po glavi, pi*ka lahko je preko FB biti mangup.
-
Mr. Brightside
#323 Re: Sarajevska crvena linija
ko zivi i odrasta u ovom gradu to MORA da zna.zateznistub wrote:Onima koji hoce i zele da znaju sta je i kako bilo, nikakva im skola ni predavanja ne trebaju. A onima kojima to nije bitno sve knjige ovog svijeta nisu potrebne i viska su im.Mr. Brightside wrote:mi koji smo rođeni u ratu, eto koji mi.
nicega...
- Jolpaz
#324 Re: Sarajevska crvena linija
Mr. Brightside wrote:mi koji smo rođeni u ratu, eto koji mi.
nicega...
Da me nisi zamjenio sa nekim?
Spomenuh zločince ČETNIKE koje svaki dan spominjem i sine svako jutro kada se probudim imam itekako razloga da se sjećam rata da ni svom dušamnu nebih poželio ono sa čim liježem i čim se budim.
Imaš dovoljno godina i internet, brda oko Sarajeva, a i bližu rodbinu koja ti može pričati....
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#325 Re: Sarajevska crvena linija
stvarno ste gori vi koji postavljate ove gadosti. dok zvanice iz Zagreba, Vukovara, Barcelone, Dubrovnika, PODGORICE, dolaze da odaju počast... tamo "gdje im sunce grije", rehabilutuju fašistu.
meni baš odgovara - pustiti izmet da bude izmet. smrdi i ne prilaziš