Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
VenomousV

#301 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by VenomousV »

vidi se da nas ne znas :roll:
hamalalija

#302 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by hamalalija »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zato i pitam
VenomousV

#303 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by VenomousV »

ocito nikad nisi bio u vezi gdje si dosao do tog nivoa da se sa voljenom osobom mozes zezati na taj racun i gdje si potpuno siguran u to sto imate pa i ako pogleda nekog drugog znas da nije ono tipicno zagledanje i razmisljanje "kako bih je..."
;-)
oridjidji

#304 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by oridjidji »

plain vanilla wrote:
žena wrote:
Cholina_Lokica wrote: Kakve to veze ima? :oops:
valjda hoce da kaze kao krijemo se iza monitora,ne smijemo se pokazat,jer smo ustvari debele :x :lol: :lol: :lol:
pa ne vidim ni da su oni okacili svoje slike da vidimo mi njih

a bgm mrsava nisam, naprotiv :oops: :oops: :D
kako ko? moj avatar je moja slika 8-)
MedenoSrce

#305 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

VenomousV wrote:ocito nikad nisi bio u vezi gdje si dosao do tog nivoa da se sa voljenom osobom mozes zezati na taj racun i gdje si potpuno siguran u to sto imate pa i ako pogleda nekog drugog znas da nije ono tipicno zagledanje i razmisljanje "kako bih je..."
;-)
touché :thumbup: :lol:
oridjidji

#306 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by oridjidji »

bez_ideje wrote:Zivo me se......sta jede i pije dok god je lijep i nema stomaka :evil: :evil:
nediraj mi stomak :lol: to je jedini dio tijela koji sam godinama uzgajo da bi pretvorio u jedan mišić ... znaš kako mi je mučki bilo prije nositi kockice na stomaku :)
azurna_obala

#307 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by azurna_obala »

maLeNi_ wrote:je li seljacki izaci u grad u pamucnoj trenerci,
Kad vidim da je momak obuko trenerku i izašo u grad, Bože dođe mi da vrištim na sav glas :-? nema mi odvratnijeg odjevnog predmeta, mislim kada je riječ o izlasku na kafu, u po bijela dana, noći svejedno. Druga je stvar ako ćeš skoknut do granapa, kladionice, i zbrisat u kuću ponovo. Ali npr. ona se napucala, sve super, na mjestu, a on u trenerci , pa još i kad pederušu prebaci preko ramena, pa hoće mi nešto bit. :twisted:

Ja sam naglasila davno, ne izlazi mi u trenerci. 8-)
Not My Idea

#308 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Not My Idea »

VenomousV wrote: ja volim kad ima stomacica :D
nek jede i pije sta god hoce, ako mi se ne svidja nesto kako mu stoji to mu i kazem mada to ne znaci da ne treba nositi ili baciti u smece :D
u trenerci da izadje (sto se nikad ne bi dogodilo) bih ga momentalno ostavila :lol:
koliko vremena provodi za racunarom takodjer njegova stvar sve dok to ne radi kad sam ja sa njim (u smislu da me ignorise, sto se, opet :D, nikad ne bi dogodilo)
a ako pogleda neku pitam "bil' je?" :D (mislim da sma ovo za bil je vec negdje pisala :lol: )
:thumbup:

a ovo "bil je?"..on jos kaze "bih, bil i ti?" :oops: :D
bez_ideje

#309 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by bez_ideje »

oridjidji wrote:
bez_ideje wrote:Zivo me se......sta jede i pije dok god je lijep i nema stomaka :evil: :evil:
nediraj mi stomak :lol: to je jedini dio tijela koji sam godinama uzgajo da bi pretvorio u jedan mišić ... znaš kako mi je mučki bilo prije nositi kockice na stomaku :)
necu ,vjeruj mi :mrgreen:
oridjidji

#310 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by oridjidji »

bez_ideje wrote:
oridjidji wrote:
necu ,vjeruj mi :mrgreen:
8-)
Mis mekinjas

#311 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Mis mekinjas »

Meni je baš sexy trenerka, i u kući i vani. :D
MedenoSrce

#312 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

Sve što se brzo skida, a? :mrgreen:
Mišice, mišice jesi opasna :lol:
Mis mekinjas

#314 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Mis mekinjas »

MedenoSrce wrote:Sve što se brzo skida, a? :mrgreen:
Mišice, mišice jesi opasna :lol:
A i njemu je udobnije.
Ne k'o ova sprava za mučenje od dječaka.... :cry: Nije dobra za kornjačice :D
Tvrdokorna mrlja

#315 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Tvrdokorna mrlja »

MedenoSrce wrote:
VenomousV wrote:ocito nikad nisi bio u vezi gdje si dosao do tog nivoa da se sa voljenom osobom mozes zezati na taj racun i gdje si potpuno siguran u to sto imate pa i ako pogleda nekog drugog znas da nije ono tipicno zagledanje i razmisljanje "kako bih je..."
;-)
:-)
severin

#316 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by severin »

sa kojim bi forumasem volile popiti kaficu? :D
todd_smith

#317 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by todd_smith »

severin wrote:sa kojim bi forumasem volile popiti kaficu? :D
pa joj tebe, zna se.....sa respom se kafa pije :mrgreen:
todd_smith

#318 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by todd_smith »

Cholina_Lokica wrote:
todd_smith wrote:Kada djevojka na svaku drugu moju "salu" odgovori sa

"hahahahaha :D"

da li:

1. sam ja bas toliko smijesan

2. ona malo retardirana

3. pokusava da me skine sa dnevnog reda

ozbiljno pitam btw
Poglupa :D
znaci kod vas kako kod da okrenem, ja nisam smijesan? :lol:
cherry :)

#319 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by cherry :) »

hocunecu wrote:
Tensai wrote:Pitati žene je beskorisno,jer jedno kažu,drugo misle,a rade nešto treće.
Ali evo jedno pitanje.Koliko vam je bitan izgled kod muškarca?
sto pitas, kad je besmisleno ?
Pa recimo ovako, ako bi ispred mene stavili dva muskarca, ljepotana - sminkera koji ne zna dvije sastaviti kako treba i kome sve treba objasnjavati i crtati, i nekog, ajmo reci manje lijepog koji se voli saliti, zna me nasmijati, obradovati sitnicom, s kim mogu pricati o mnogo cemu i s kim mi nikad nije dosadno, UVIJEK bih se odlucila za drugu opciju :) Izgled jeste bitan, ali presudan nije svakako :)

#320 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

žulijan asanž wrote:šta biste rekli kad bi ON rekao da želi biti gazda u kuhinji? :)
''Samo naprijed'' :D

#321 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Radar71 wrote:Koliko po zenskom misljenju muskarac treba biti stariji/mladji od vas? :roll:
Stariji do otp. 4 godine, mlađi maksimalno godinu. Možda promijenim mišljenje kad ostarim :p

#322 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Radar71 wrote:Ovo me uvijek zanima, sta sve nosite u torbi? :-D
Labelo, slusalice i mobitel, novcanik, sredstvo za dezinfekciju ruku, parfem, kljuceve, kremu i hemijsku :D po potrebi se jos ponesto ubaci :p
hamalalija

#323 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by hamalalija »

MedenoSrce wrote:
VenomousV wrote:ocito nikad nisi bio u vezi gdje si dosao do tog nivoa da se sa voljenom osobom mozes zezati na taj racun i gdje si potpuno siguran u to sto imate pa i ako pogleda nekog drugog znas da nije ono tipicno zagledanje i razmisljanje "kako bih je..." ;-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: touche :lol: :lol: :lol: :thumbup:

da da zeza se

Evo frishak insight iz muske perspektive, svaki ama bas svaki ce posmiliti Boze kako li se ova dere, ako kaze drugacije zabrini se. Je u muskim je genima zapisano da ga druga zena zanima samo sto vecina ostane na zamisljanju, a neki odu dalje pa provjeravaju kako se doticna dere, naravno ako je nagodna.
Naranvo ocekujem sada u dio muske populacije kao negacijsku ekipu na moju tvrdnju, ali da ih upitam ako vidite da imate prolaz kod zeMske i vi odbijete, necete li se ipak upitati mozda nisam trebao odbiti, kako li bi nam bilo.
Ali ovo je vec za one druge teme, gdje vi nas pitate.
I fino je vidjeti i procitati da ima romanticno/poeticnih razmisljanja i ja sam nekada tako razmisljao.
shin

#324 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by shin »

hamalalija wrote:
Evo frishak insight iz muske perspektive, svaki ama bas svaki ce posmiliti Boze kako li se ova dere, ako kaze drugacije zabrini se. Je u muskim je genima zapisano da ga druga zena zanima samo sto vecina ostane na zamisljanju, a neki odu dalje pa provjeravaju kako se doticna dere, naravno ako je nagodna.
Naranvo ocekujem sada u dio muske populacije kao negacijsku ekipu na moju tvrdnju, ali da ih upitam ako vidite da imate prolaz kod zeMske i vi odbijete, necete li se ipak upitati mozda nisam trebao odbiti, kako li bi nam bilo.

U muskim genima je zapisano da redovno moras jesti, pa ko god prodje ne zapitam se ''boze kako li se ova jede''.

:zzzz:
hamalalija

#325 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by hamalalija »

shin wrote:
hamalalija wrote:

U muskim genima je zapisano da redovno moras jesti, pa ko god prodje ne zapitam se ''boze kako li se ova jede''.

:zzzz:
Pa mozemo i na tu temu filozofirati, nekada je je bilo kanibalizma u nekim plemenima, mozda su se pripadnici tih plemena postavljali tvoje pitanje.
Ali onda dodjose zapadnjaci sa laznim moralom, vjerskim o ovosvojetskim zakonima, pa nestate kanibala i monogamije. Ali ponekad se vidi da kada velika muka i zor natjera cojk ce pojest cojka (avio nesreca u Cileu). Pa tako mozemo paralelu povuci i sa "htienjem" drugih zena, ako se ukaze lagana i bezbolan prilika 98% muskaraca ce je iskorisiti.
Treaba sebi priznati neke stvari lakse se devera u zivotu, ipak nema nista lose u razmisljanju, mastanju i zamisljanu.
Hajmo na filizofiju nije ovov tema za ovakvih rasprava.
Locked