Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- VenomousV
#301 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
vidi se da nas ne znas 
- hamalalija
#302 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
zato i pitam
- VenomousV
#303 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ocito nikad nisi bio u vezi gdje si dosao do tog nivoa da se sa voljenom osobom mozes zezati na taj racun i gdje si potpuno siguran u to sto imate pa i ako pogleda nekog drugog znas da nije ono tipicno zagledanje i razmisljanje "kako bih je..."

-
oridjidji
#304 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
kako ko? moj avatar je moja slikaplain vanilla wrote:pa ne vidim ni da su oni okacili svoje slike da vidimo mi njihžena wrote:valjda hoce da kaze kao krijemo se iza monitora,ne smijemo se pokazat,jer smo ustvari debeleCholina_Lokica wrote: Kakve to veze ima?![]()
![]()
![]()
a bgm mrsava nisam, naprotiv![]()
![]()
- MedenoSrce
#305 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
touchéVenomousV wrote:ocito nikad nisi bio u vezi gdje si dosao do tog nivoa da se sa voljenom osobom mozes zezati na taj racun i gdje si potpuno siguran u to sto imate pa i ako pogleda nekog drugog znas da nije ono tipicno zagledanje i razmisljanje "kako bih je..."
-
oridjidji
#306 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
nediraj mi stomakbez_ideje wrote:Zivo me se......sta jede i pije dok god je lijep i nema stomaka![]()
- azurna_obala
#307 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kad vidim da je momak obuko trenerku i izašo u grad, Bože dođe mi da vrištim na sav glasmaLeNi_ wrote:je li seljacki izaci u grad u pamucnoj trenerci,
Ja sam naglasila davno, ne izlazi mi u trenerci.
- Not My Idea
#308 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
VenomousV wrote: ja volim kad ima stomacica![]()
nek jede i pije sta god hoce, ako mi se ne svidja nesto kako mu stoji to mu i kazem mada to ne znaci da ne treba nositi ili baciti u smece
u trenerci da izadje (sto se nikad ne bi dogodilo) bih ga momentalno ostavila![]()
koliko vremena provodi za racunarom takodjer njegova stvar sve dok to ne radi kad sam ja sa njim (u smislu da me ignorise, sto se, opet, nikad ne bi dogodilo)
a ako pogleda neku pitam "bil' je?"(mislim da sma ovo za bil je vec negdje pisala
)
a ovo "bil je?"..on jos kaze "bih, bil i ti?"
- bez_ideje
#309 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
necu ,vjeruj mioridjidji wrote:nediraj mi stomakbez_ideje wrote:Zivo me se......sta jede i pije dok god je lijep i nema stomaka![]()
to je jedini dio tijela koji sam godinama uzgajo da bi pretvorio u jedan mišić ... znaš kako mi je mučki bilo prije nositi kockice na stomaku
-
oridjidji
#310 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
bez_ideje wrote:necu ,vjeruj mioridjidji wrote:nediraj mi stomakbez_ideje wrote:Zivo me se......sta jede i pije dok god je lijep i nema stomaka![]()
to je jedini dio tijela koji sam godinama uzgajo da bi pretvorio u jedan mišić ... znaš kako mi je mučki bilo prije nositi kockice na stomaku
- Mis mekinjas
#311 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Meni je baš sexy trenerka, i u kući i vani. 
- MedenoSrce
#312 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Sve što se brzo skida, a?
Mišice, mišice jesi opasna
- dječak sa šibicama
- Mis mekinjas
#314 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
A i njemu je udobnije.MedenoSrce wrote:Sve što se brzo skida, a?![]()
Ne k'o ova sprava za mučenje od dječaka....
- Tvrdokorna mrlja
#315 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
MedenoSrce wrote:touchéVenomousV wrote:ocito nikad nisi bio u vezi gdje si dosao do tog nivoa da se sa voljenom osobom mozes zezati na taj racun i gdje si potpuno siguran u to sto imate pa i ako pogleda nekog drugog znas da nije ono tipicno zagledanje i razmisljanje "kako bih je..."
![]()
-
severin
#316 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
sa kojim bi forumasem volile popiti kaficu? 
-
todd_smith
#317 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pa joj tebe, zna se.....sa respom se kafa pijeseverin wrote:sa kojim bi forumasem volile popiti kaficu?
-
todd_smith
#318 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
znaci kod vas kako kod da okrenem, ja nisam smijesan?Cholina_Lokica wrote:Poglupatodd_smith wrote:Kada djevojka na svaku drugu moju "salu" odgovori sa
"hahahahaha"
da li:
1. sam ja bas toliko smijesan
2. ona malo retardirana
3. pokusava da me skine sa dnevnog reda
ozbiljno pitam btw
-
cherry :)
#319 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa recimo ovako, ako bi ispred mene stavili dva muskarca, ljepotana - sminkera koji ne zna dvije sastaviti kako treba i kome sve treba objasnjavati i crtati, i nekog, ajmo reci manje lijepog koji se voli saliti, zna me nasmijati, obradovati sitnicom, s kim mogu pricati o mnogo cemu i s kim mi nikad nije dosadno, UVIJEK bih se odlucila za drugu opcijuhocunecu wrote:sto pitas, kad je besmisleno ?Tensai wrote:Pitati žene je beskorisno,jer jedno kažu,drugo misle,a rade nešto treće.
Ali evo jedno pitanje.Koliko vam je bitan izgled kod muškarca?
-
#320 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
''Samo naprijed''žulijan asanž wrote:šta biste rekli kad bi ON rekao da želi biti gazda u kuhinji?
-
#321 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Stariji do otp. 4 godine, mlađi maksimalno godinu. Možda promijenim mišljenje kad ostarim :pRadar71 wrote:Koliko po zenskom misljenju muskarac treba biti stariji/mladji od vas?
-
#322 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Labelo, slusalice i mobitel, novcanik, sredstvo za dezinfekciju ruku, parfem, kljuceve, kremu i hemijskuRadar71 wrote:Ovo me uvijek zanima, sta sve nosite u torbi?
- hamalalija
#323 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
MedenoSrce wrote:touchéVenomousV wrote:ocito nikad nisi bio u vezi gdje si dosao do tog nivoa da se sa voljenom osobom mozes zezati na taj racun i gdje si potpuno siguran u to sto imate pa i ako pogleda nekog drugog znas da nije ono tipicno zagledanje i razmisljanje "kako bih je..."![]()
da da zeza se
Evo frishak insight iz muske perspektive, svaki ama bas svaki ce posmiliti Boze kako li se ova dere, ako kaze drugacije zabrini se. Je u muskim je genima zapisano da ga druga zena zanima samo sto vecina ostane na zamisljanju, a neki odu dalje pa provjeravaju kako se doticna dere, naravno ako je nagodna.
Naranvo ocekujem sada u dio muske populacije kao negacijsku ekipu na moju tvrdnju, ali da ih upitam ako vidite da imate prolaz kod zeMske i vi odbijete, necete li se ipak upitati mozda nisam trebao odbiti, kako li bi nam bilo.
Ali ovo je vec za one druge teme, gdje vi nas pitate.
I fino je vidjeti i procitati da ima romanticno/poeticnih razmisljanja i ja sam nekada tako razmisljao.
-
shin
#324 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
hamalalija wrote:
Evo frishak insight iz muske perspektive, svaki ama bas svaki ce posmiliti Boze kako li se ova dere, ako kaze drugacije zabrini se. Je u muskim je genima zapisano da ga druga zena zanima samo sto vecina ostane na zamisljanju, a neki odu dalje pa provjeravaju kako se doticna dere, naravno ako je nagodna.
Naranvo ocekujem sada u dio muske populacije kao negacijsku ekipu na moju tvrdnju, ali da ih upitam ako vidite da imate prolaz kod zeMske i vi odbijete, necete li se ipak upitati mozda nisam trebao odbiti, kako li bi nam bilo.
U muskim genima je zapisano da redovno moras jesti, pa ko god prodje ne zapitam se ''boze kako li se ova jede''.
- hamalalija
#325 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa mozemo i na tu temu filozofirati, nekada je je bilo kanibalizma u nekim plemenima, mozda su se pripadnici tih plemena postavljali tvoje pitanje.shin wrote:hamalalija wrote:
U muskim genima je zapisano da redovno moras jesti, pa ko god prodje ne zapitam se ''boze kako li se ova jede''.
Ali onda dodjose zapadnjaci sa laznim moralom, vjerskim o ovosvojetskim zakonima, pa nestate kanibala i monogamije. Ali ponekad se vidi da kada velika muka i zor natjera cojk ce pojest cojka (avio nesreca u Cileu). Pa tako mozemo paralelu povuci i sa "htienjem" drugih zena, ako se ukaze lagana i bezbolan prilika 98% muskaraca ce je iskorisiti.
Treaba sebi priznati neke stvari lakse se devera u zivotu, ipak nema nista lose u razmisljanju, mastanju i zamisljanu.
Hajmo na filizofiju nije ovov tema za ovakvih rasprava.