EP Rukomet - Srbija 2012
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- just principe
#301 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
jebote makedonci imaju jednog vrhunskog igraca koji valja i odmah najbolji strijelac jednog prvenstva..Da ne spominjem da ih je odveo do 5 mjesta, da ne spominjem da im je ovo tek drugo prvenstvo...
tako ti je to kad iza tebe stoji citava drzava, citava nacija, savez ko bombona..Na kraju je samo do igraca
tako ti je to kad iza tebe stoji citava drzava, citava nacija, savez ko bombona..Na kraju je samo do igraca
-
Bodkin
#302 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
nema pravih i krivih mudonja. oni su bili u onom trenutku, ovi u ovom. nema potrebe za takmicenjem...BHF_Manijak wrote:Valjalo je imati muda u oktobru 2005., to su prave mudonje!Bodkin wrote:realno, moras imati muda za ovako nestoMeho Kodro wrote:14.50 - Naša ekipa s terena javlja da navijači još uvijek pristižu na granični prijelaz Bajakovo gdje se nalazi nekoliko autobusa koje pregledava policija s jedna i druge strane. Velik broj navijača prelazi granicu u automobilima i imaju karte za utakmicu. Oni putuju u privatnom angažmanu i svi izjavljuju da se ne boje mogućih napada.
dnevnik.hr
-
solo2
#303 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
u koliko je sati pocinje Srbija - Hrvatska?
hvala
hvala
-
Mr. Brightside
#304 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
8 i 15solo2 wrote:u koliko je sati pocinje Srbija - Hrvatska?
hvala
-
bosnovizija
#305 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Najbolji strijelac jednog EP svih vremena
Lazarov od je od danas "besmrtan"
Piše: A. Beganović
Petak, 27.01.12. 17:30.
Kiril Lazarov je od danas "besmrtan", odnosno ovaj sjajni makedonski rukometaš najbolji je strijelac svih vremena na nekom Evropskom prvenstvu.
Osim što su pobjedom nad Slovenijom izborili plasman na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre Makedonci od danas imaju i najboljeg strijelca nekog Evropskog prvenstva svih vremena.
Njegovo ime je Kilir Lazarov. Ovaj sjajni desni bek Atletico Madrida i makedonske reprezentacije na EP u Srbiji je postigao čak 61 gol. Tako je Lazarov sa trona skinuo islandskog rukometaša Olafura Stefanssona, koji je na EP u Švedskoj 2002. godine postigao 58 golova.
Izvor:SportSport.ba
Svaka čast za Kirilova!
(Ipak je riječ o Lazarovu, a ne o Kirilovu-hvala za: radostan dan)
Lazarov od je od danas "besmrtan"
Piše: A. Beganović
Petak, 27.01.12. 17:30.
Kiril Lazarov je od danas "besmrtan", odnosno ovaj sjajni makedonski rukometaš najbolji je strijelac svih vremena na nekom Evropskom prvenstvu.
Osim što su pobjedom nad Slovenijom izborili plasman na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre Makedonci od danas imaju i najboljeg strijelca nekog Evropskog prvenstva svih vremena.
Njegovo ime je Kilir Lazarov. Ovaj sjajni desni bek Atletico Madrida i makedonske reprezentacije na EP u Srbiji je postigao čak 61 gol. Tako je Lazarov sa trona skinuo islandskog rukometaša Olafura Stefanssona, koji je na EP u Švedskoj 2002. godine postigao 58 golova.
Izvor:SportSport.ba
Svaka čast za Kirilova!
(Ipak je riječ o Lazarovu, a ne o Kirilovu-hvala za: radostan dan)
Last edited by bosnovizija on 28/01/2012 18:12, edited 3 times in total.
- BHF_Manijak
#306 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Mislim da im je veliko "olaksanje" sto su "jedna" nacija, mnogo je lakse raditi u takvim uslovima, bar ja tako mislim, nego kad vuces na tri strane, odnosno prije da te dvije trgaju a jedna gura naprijed...Zato imaju normalan savez, drzava stoji iza njih itd, dok kod nas trecina drzave drka na susjede, druga trecina drka na komsije, a jedna ko nesto i pokusava ali slabo...just principe wrote:jebote makedonci imaju jednog vrhunskog igraca koji valja i odmah najbolji strijelac jednog prvenstva..Da ne spominjem da ih je odveo do 5 mjesta, da ne spominjem da im je ovo tek drugo prvenstvo...
- vinnie_jones
#307 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Srpski huligani zabrinuti da hrvatske kolege neće imati snage da se biju i sa njima

Prebiti iscrpljenog protivnika je kao smuvati jako pijanu devojku. Dobro je, ali nije to to – smatra Crni.
Sličnog je mišljenja i Kiza sa Voždovca koji je došao na ideju kako da večerašnju tuču načine ravnopravnom.
- Iz solidarnosti prema Hrvatima, mogli bismo da i mi organizujemo neku međusobnu tuču. Tako bismo u istoj formi ušli u večerašnji duel, pa ne bi mogli da se posle vade kako nisu bili u punoj formi kad su stigli u Beograd – smatra Kiza, koji je predložio da se huligani okupe popodne na nekoj lokaciji daleko od Arene, podele na Delije i Grobare, i da se onda tuku desetak minuta, a zatim se složno upute ka Areni.
-
amko76
#308 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Onolipacna Crna Gora igra u četvrtfinalu svjetskog prvenstva u vaterpolu, a mi nikad ni na kakvo prvenstvo nismo otišli.
Ako bi moglo nekim koruptivnim radnjama, mitom i korupcijom, onda bi mogli, ovako regularno, jok nismo mi za toga.
Ako bi moglo nekim koruptivnim radnjama, mitom i korupcijom, onda bi mogli, ovako regularno, jok nismo mi za toga.
- amrica
#309 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
sudije francuzi
Referees: Lazaar, Reveret (FRA)
Referees: Lazaar, Reveret (FRA)
- cyprus
#310 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Jestel vi sigurno upoznati sa etničkom strukturom Makedonije?BHF_Manijak wrote:Mislim da im je veliko "olaksanje" sto su "jedna" nacija, mnogo je lakse raditi u takvim uslovima, bar ja tako mislim, nego kad vuces na tri strane, odnosno prije da te dvije trgaju a jedna gura naprijed...Zato imaju normalan savez, drzava stoji iza njih itd, dok kod nas trecina drzave drka na susjede, druga trecina drka na komsije, a jedna ko nesto i pokusava ali slabo...just principe wrote:jebote makedonci imaju jednog vrhunskog igraca koji valja i odmah najbolji strijelac jednog prvenstva..Da ne spominjem da ih je odveo do 5 mjesta, da ne spominjem da im je ovo tek drugo prvenstvo...
Offtopic
- Sezam
#311 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Najbolje zelje Hrvatskoj veceras, a njihovim protivnicima upravo obratno.
-
Baudelaire
#312 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Fakat, i ja sam to čuo od više ljudi ovih dana, pitam se odakle dolazi ta priča 
-
radostan dan
#313 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Evropsko u košarci ti je bilo u oktobru.bosnovizija wrote:
Svaka čast za Kirilova!
- rajv0sa
#314 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Ma dobro,vaterpolo je sport koji se igra ozbiljno u 10-ak zemalja svijeta,tako da
,mene vise fascinira Makedonija
prvo kosarka ,sada rukomet...
- snaga_znanja
#315 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Dance opet neko sa neba cuva.
Svaku utakmicu im se nesto poklopi. Danas i ne igraju nesto posebno, a odose sa 2 gola prednosti na poluvrijeme i plus imaju minut igraca vise u drugom poluvremenu.
- snaga_znanja
#316 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Makedonce u kosarci gotivim zbog Pere Antica. Onolika kljusina, a trice sara.bELMIN_666 wrote:Ma dobro,vaterpolo je sport koji se igra ozbiljno u 10-ak zemalja svijeta,tako da,mene vise fascinira Makedonija
Rukomet je uvijek kod njih bio popularan sport.
-
xDenisx
#317 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Meni je jako drago za MakedoncebELMIN_666 wrote:Ma dobro,vaterpolo je sport koji se igra ozbiljno u 10-ak zemalja svijeta,tako da,mene vise fascinira Makedonija
A naravno, sretno Hrvatskoj veceras
- rajv0sa
#318 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Ma doticni nije upoznat sa svojom zemljom ,a kamoli sa nekom drugom.cyprus wrote:Jestel vi sigurno upoznati sa etničkom strukturom Makedonije?BHF_Manijak wrote:Mislim da im je veliko "olaksanje" sto su "jedna" nacija, mnogo je lakse raditi u takvim uslovima, bar ja tako mislim, nego kad vuces na tri strane, odnosno prije da te dvije trgaju a jedna gura naprijed...Zato imaju normalan savez, drzava stoji iza njih itd, dok kod nas trecina drzave drka na susjede, druga trecina drka na komsije, a jedna ko nesto i pokusava ali slabo...just principe wrote:jebote makedonci imaju jednog vrhunskog igraca koji valja i odmah najbolji strijelac jednog prvenstva..Da ne spominjem da ih je odveo do 5 mjesta, da ne spominjem da im je ovo tek drugo prvenstvo...
tako ti je to kad iza tebe stoji citava drzava, citava nacija, savez ko bombona..Na kraju je samo do igraca![]()
Offtopic
-
lelan
#319 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
najbolje želje od mene su da se sastanu Srbija i Hrvatska bez policije da se porokaju do kraja više svakako su divljaci.A sport ( bilo koji) generalno je postao teren za druženje hajvana , jer normalnih navijaća na balkanu je ostalo veoma malo . Izvinjavam se ako sam slučajno uvrijedio nekog normalnog navijaća...
- just principe
#320 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
cyprus wrote: Jestel vi sigurno upoznati sa etničkom strukturom Makedonije?![]()
Offtopic
ma kakva god da im je struktura, samo se makedonci pitaju
-
amko76
#321 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Pa svejedno je koji primjer, ima ih koliko hoćeš, suština je ista. Kod nas je odavno nešto poremećeno, ja mislim da smo navikli samo na neregularne puteve u svim sferama društva, samo malo ko se usudi da to kaže. Ja mislim da je mentalitet u pitanju ali ni to se ne smije reći.bELMIN_666 wrote:Ma dobro,vaterpolo je sport koji se igra ozbiljno u 10-ak zemalja svijeta,tako da,mene vise fascinira Makedonija
Rezultati govore sve.
U međuvremenu gledajmo sve susjedske nacije na prvenstvima, samo nas nismo nikad, a pitanje je kada ćemo i da li ikad
- BHF_Manijak
#322 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
A nek si mi ti upoznat...Hajd ba drkaj na hrvate, dok mene zaboli cosak i za jedne i za druge, ja imam svoju reprezentaciju a ti se zapitaj koja je tvoja!bELMIN_666 wrote:
Ma doticni nije upoznat sa svojom zemljom ,a kamoli sa nekom drugom.
- Zavatoni
#323 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Nisu ni španci nešto pokazali. Samo su oba golmana preluda. U ovom polufinalu nema igrača da nešto odskače.snaga_znanja wrote:Dance opet neko sa neba cuva.Svaku utakmicu im se nesto poklopi. Danas i ne igraju nesto posebno, a odose sa 2 gola prednosti na poluvrijeme i plus imaju minut igraca vise u drugom poluvremenu.
Slabo sam upratio prvenstvo, ali mi se čini da je do sada Španija solidno sve iznenadila, ali i da im je ovo domet.
Danci će ovo rutinski završiti, iako bi mi lično bilo draže da Španci odu u finale.
Večeras navijam za žestok rukomet, pa nek' pobjedi jači...
-
Baudelaire
#325 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Joj zgadi mi se ova Danska, stvarno imaju nenormalnu količinu sreće. Španci blentavi u završnici i kiksaše.