Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joj slavice sto nas bruka, majko mila koga mi imamo u i oko reprezentacije.
prevest ce slavica dok nadje rijecnik, ako treba i na portugalski. jad i bijeda
Zanimljivo da utakmicu ne prenosi eurosport, recimo, iako nema konkurencije u velikim sportskim dogadjajima (prenose teniski turnir iz Dubai) a ni sportski kanali u zapadnoevropskim zemljama!? Vrlo cudno, ako ne zbog nas a ono bar zbog Brazilaca. Ima li neko listu kanala koji ce ipak prenositi utakmicu?
shake69 wrote:Zanimljivo da utakmicu ne prenosi eurosport, recimo, iako nema konkurencije u velikim sportskim dogadjajima (prenose teniski turnir iz Dubai) a ni sportski kanali u zapadnoevropskim zemljama!? Vrlo cudno, ako ne zbog nas a ono bar zbog Brazilaca. Ima li neko listu kanala koji ce ipak prenositi utakmicu?
Cekaj, ovo neki debil sa ss.ba radio ili??? Jao, kako god sramota, jebote ko da su zlatno tele vidjeli, bas ispadosmo zadnje jade, iz amazonskih prasuma, pa im sve novo, sve ibret, fuj!
-LIBERO- wrote:Post za postom...odvratno ali moram
Ma ja ko ce drugi nego ovi sa ss.ba, klip postavio Onaj gazda ss.ba barem se po imenu kanala da zakljuciti, e pa nadam se da kad preslusa ovu sramotu da ce ga sam ukloniti ili ukinuti audio, fuj fujeva kako im se smiju ljudi. Stid me sto sam gledao, nista kod nas nemoze normalno .
shake69 wrote:Zanimljivo da utakmicu ne prenosi eurosport, recimo, iako nema konkurencije u velikim sportskim dogadjajima (prenose teniski turnir iz Dubai) a ni sportski kanali u zapadnoevropskim zemljama!? Vrlo cudno, ako ne zbog nas a ono bar zbog Brazilaca. Ima li neko listu kanala koji ce ipak prenositi utakmicu?
Jao koja je seljačina ovaj Duvnjak, to je prestrašno. Kada ga vidim kao "najvećeg navijača" BiH i Čelika od Caracasa do Manile prosto me bude stid zbog njega.
Nije mi jasno kako organizatori dozvoljavaju ovakve stvari.
Brazil vjerovatno počinje uigravati ekipu koja će ih predstavljati na Olimpijadi, tako da će večeras izvesti Menezes mlade momke...Neymar, Ganso, Damiao...
S druge strane se nadam da ćemo ih napasti sa Džekom i Ibiševićem...Miske iza njih, a Salihović, Pjanić i Rahimić da drže vezu...odbrana će nam biti malo 'krpljena', ali ima Pape i tu opcija...
U svakom slučaju, očekujem interesantnu tekmu, u kojoj mi nećemo biti rastureni.