braca wrote:Izgleda da je gospar Kljujic napokon "prosao" i (dobro)dosao kao gradonacelnik - GRADA. Sarajeva. ONOGA smo deletirali, hvala Bogu.
Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#301 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
- karanana
#302 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
KatarinaKosaca wrote:braca wrote:Izgleda da je gospar Kljujic napokon "prosao" i (dobro)dosao kao gradonacelnik - GRADA. Sarajeva. ONOGA smo deletirali, hvala Bogu.![]()
![]()
bravo za kljuju!
- Jara
#303 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
A što bi to Kljujić bio dobar? Ljubio se s Karadžićem i Alijom poslije "onih" izbora ( pobjednička trojka, ako se iko sada sjeća) pa onda došao tobe - je l' zato?
Ne kažem da bi bio loš izbor nego mi šega ovo oduševljenje...
- m11d0
#304 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
Nek ti on kaze zasto bi bio dobar:Jara wrote:A što bi to Kljujić bio dobar? Ljubio se s Karadžićem i Alijom poslije "onih" izbora ( pobjednička trojka, ako se iko sada sjeća) pa onda došao tobe - je l' zato?![]()
-
VjecitiStudent
#305 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
Ne radi se o tome ko ce sljedeće četiri godine biti fikus drčno prozvan jos i "gradonacelnikom", vec kako što prije ukinuti i nepotrebnog gradonačelnika i birokratsku aždaju oko njega.
- Banksy
#306 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
Franjo Topić bi bio još bolji izbor, ako već žele Hrvata ...
- Banksy
#307 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
KatarinaKosaca wrote:Dočekasmo ....![]()
Kako rekoh ...Banksy wrote:Ne reci dvaput ...
- KatarinaKosaca
#308 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
Pričitah da je principijelna , neovisna i ona koja odbija vlast NS za dogradonačelničko mjesto dala da ne kažem šta Fahri Radončiću.
Mislim da je NS skinula i posljednju masku lažne neutralnosti, lažne principijelnosti i lažne ljevice, jer je sad SBB ne samo po lopovluku i ublehaštvu, nego i po izrazito desnoj orjentaciji programski bliža od SDU.
Ili se samo radi o repulziji prema Kljujiću što nije na vrijeme uzeo Bobanovo mjesto i tako fino prestao kvariti koncepciju...
- Better Man
#309 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
Kada bih ja mogao postaviti gradonačelnika Sarajeva, onda bi tu kao kandidati mogli biti 2 velika giganta i istinska heroja ove BiH,a to su Bogić Bogičević i Jovan Divjak!
- KatarinaKosaca
#310 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
Neće takvi ne brini, Fahrini, NS i SDP će već naći uspavanog, nesposobnog poslušnika... koji će nas uredno brukati kao i ovaj predhodniBetter Man wrote:Kada bih ja mogao postaviti gradonačelnika Sarajeva, onda bi tu kao kandidati mogli biti 2 velika giganta i istinska heroja ove BiH,a to su Bogić Bogičević i Jovan Divjak!
- Jara
#311 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
Vjerovatno da da, međutim, kad je ranije bilo govora o tome, zahvalio se i odbio.Banksy wrote:Franjo Topić bi bio još bolji izbor, ako već žele Hrvata ...
-
VjecitiStudent
#312 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
Ne da treba Hagadu izmjestiti, vec cijeli Zemaljski muzej treba biti izmjesten iz Sarajeva.Behmen odbija svaku inicijativu o izmještanju Hagade
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... nju-hagade
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#313 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
Pozdravljam ovu odluku da se ne izmješta nigdje Hagada, pa taman opet po Sarajevu padale četničke granate.VjecitiStudent wrote:Ne da treba Hagadu izmjestiti, vec cijeli Zemaljski muzej treba biti izmjesten iz Sarajeva.Behmen odbija svaku inicijativu o izmještanju Hagade
Hagada je naš JOKER uvijek i kada je najteže bilo, tek onda smo ga izvlačili i na sto stavljali.
Odraditi neku, ujdurmu, sa ''prodajom Hagade'', to da, ali je nikada ne davati i slati u USA!
- Banksy
#314 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
Treba Behmena izmjestiti ... u mirovinu.VjecitiStudent wrote:Ne da treba Hagadu izmjestiti, vec cijeli Zemaljski muzej treba biti izmjesten iz Sarajeva.Behmen odbija svaku inicijativu o izmještanju Hagade
- FOČANSKI PROPISI
#315 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
Behmen treba da ostane gradonačelnik.Banksy wrote:Treba Behmena izmjestiti ... u mirovinu.VjecitiStudent wrote:Ne da treba Hagadu izmjestiti, vec cijeli Zemaljski muzej treba biti izmjesten iz Sarajeva.Behmen odbija svaku inicijativu o izmještanju Hagade
On k'o da nije iz SDP-a?
- jon_jovi
#316 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
Da, jes. Najbolji potez mu jeste kad je dijelio paketice za novu godinu u domu za mentalno zaostale. Steta sto nije tamo ostao.
- emigrazione
#317 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
Stjepan Kljuic...
- KatarinaKosaca
#318 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
emigrazione wrote:Stjepan Kljuic...
- FOČANSKI PROPISI
#319 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
emigrazione wrote:Stjepan Kljuic...
- KatarinaKosaca
#320 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
Šta čeka Batman? Glasali smo da ide, on uredno sjedi i pijucka..

- FOČANSKI PROPISI
#321 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
Neka ostane!KatarinaKosaca wrote:Šta čeka Batman? Glasali smo da ide, on uredno sjedi i pijucka..![]()
![]()
![]()
- braca
#322 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
Nekakav Ivo Komsic!!! Mogu samo reci nas..em im se u usta, vjerujte nisam sklon psovkama u zivotu, ama bas nikako, ali vise je dosta i Bogu i ljudima NJIHOVE politicke metematike i dogovora "ja tebi - ti meni". PA DO KADA VISE? PIta li iko GRADJANE (i seljane) ovoga grada sta zele? Najbolje je u narednom mandatu iskopati kakav kostur iz groba i njega staviti za gradonacelnika. Katastrofa! Pa ovaj grad trebaju da predstavljaju karizmaticni i u siroj evropskoj sredini uvazeni i poznati likovi, a ne neke "no name" licnosti izrasle uz politicke strukture kao imela u krosnji stabla! Nisu nama krivi ni Srbi, ni Muslimani, ni Hrvati, krivi smo sami sebi sto nismo u stanju da uredimo i grad i drzavu po mjeri - covjeka. Sto bi rekao onaj lazni slogan. 
Evo sad procitah komentar Behmena: ""Ne sumnjam da će se Komšić ponašati kao i ja, a možda i žešće", rekao je Behmen.
Katastrofa, ako se stvarno bude ponasao tako....ma ja ne znam niti ijednu zivu osobu koja je podrzavala Behmena......katastrofa. Ono samo sebe hvali!!!!!!!!
Za one koji ne znaju sta NAMA znaci Sarajevo, poslusajte tekst Gorana Prsica (grupa je Trajni Agens 071):
http://youtu.be/s6eBhxdLRcQ
Evo sad procitah komentar Behmena: ""Ne sumnjam da će se Komšić ponašati kao i ja, a možda i žešće", rekao je Behmen.
Katastrofa, ako se stvarno bude ponasao tako....ma ja ne znam niti ijednu zivu osobu koja je podrzavala Behmena......katastrofa. Ono samo sebe hvali!!!!!!!!
Za one koji ne znaju sta NAMA znaci Sarajevo, poslusajte tekst Gorana Prsica (grupa je Trajni Agens 071):
http://youtu.be/s6eBhxdLRcQ
-
Ponosan
#323 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
Behmen je najgori gradonacelnik kojeg pamti Sarajevo,on za 4 godine nije uradio bukvalno nista,a potrosio je velike pare ni u sto! ne znam,ali ne ponoviloo se,ako Komsic bude kao on onda smo nadrljali,a preko 20 miliona KM kojeg ima grad budzet ce otici pticama,a to je izgleda nekome i cilj! mada meni i ovaj Komsic djeluje tog kalibra,ne lici mi da je sposoban upravljati tolikim parama...nekako mi vise djeluje kao neka marioneta
- P308
#324 Re: Alija Behmen - gradonačelnik Sarajeva
Semiha Borovac je bila najjaca 
-
Ripicipi