A gdje je pečat???nicaze_072 wrote:Fahro potvrdio kraj rasprave!
http://www.avaz.ba/sport/ostali-sportov ... a-solimana
Adnan Catic alias Felix Sturm
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
ultrajvosa87
#301 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
- Warashii
#302 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Budimo realni, boks Tysona i Ade nije isti, ma koliko je to boks, kategorije nisu iste i ne padne ni blizu isti broj udaraca tako da bodovanje moze da izgleda drugacije.
Mada je cinjenica da je klokan imao cistih udaraca na prste jedne ruke al jbga. Ja kad sam vidio odakle su sudije znao sam da mora puno vise da boksa da bi pobjedio.
Ne znam zasto se muke nije rjesio u drugoj rundi a mogao je, garant, nije na turniru jbga . Mada nije prvi put da sudije odluce borbu.
Vise srece drugi put Ado.
Mada je cinjenica da je klokan imao cistih udaraca na prste jedne ruke al jbga. Ja kad sam vidio odakle su sudije znao sam da mora puno vise da boksa da bi pobjedio.
Ne znam zasto se muke nije rjesio u drugoj rundi a mogao je, garant, nije na turniru jbga . Mada nije prvi put da sudije odluce borbu.
Vise srece drugi put Ado.
- BegA_
#303 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Kad' otprilike mozemo ocekivati Adnanov sljedeci mec?
- MOSALJOZE
#304 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
pa vjerovatno za 6 mjeseci to mu je neka praksaBegA_ wrote:Kad' otprilike mozemo ocekivati Adnanov sljedeci mec?
- Warashii
#305 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Nadam se da ce biti za 6 mjeseci 
-
nenadjebivi_2
#306 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Ma ja sve imam osjecaj da je on dobre pare za ovo uzeo..xD..Pusti ga neka pobjedi al mu naplati jos 6 mjeseci slave..
Sent from my GT-I9300
Sent from my GT-I9300
- limeni
#307 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
jedini covjek koji unistava karijeru adnana je wilfried sauerland, njemacki don king i vlasnik universum boxpromotion..catic je raskinuo ugovor sa universum boxpromotion i gonio se sa njima na sudu, od tada ga sudije vise ne cijene 2%...smijesno je veceras bilo da ovaj udara laktom, glavom dok ga sudac ne opominje ni jednom..caticu svaka cast gazijo, ponosan sam na tebe!
- MOSALJOZE
#308 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Ali vidiš što je peh.Prvo je mogao dobiti komtno meč za "zelenim stolom" ovaj nije došao na vaganje,hajd,onda kad je došao bio teži hajd i to,i onda ključni momenat 2 runda ovaj na podu mogao ga je završiti ali to je ADNAN nece uvijek boksuje do kraja.I nije mi jasno kad ga je oborio ja koliko sma vidio onde nije brojano klokanu jel griješim?Da mu je brojao bila bi velika prednost ovako 
-
last mohicans
#309 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Nego vidjeste li vi našu amru u pozadini sa džekom? Skupe avionske karte iz amerike, a opet se došlo 
- MOSALJOZE
#310 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
u pravu si čak je i baukovic to govorio nekoliko puta i reditelj je jasno vidiolimeni wrote:jedini covjek koji unistava karijeru adnana je wilfried sauerland, njemacki don king i vlasnik universum boxpromotion..catic je raskinuo ugovor sa universum boxpromotion i gonio se sa njima na sudu, od tada ga sudije vise ne cijene 2%...smijesno je veceras bilo da ovaj udara laktom, glavom dok ga sudac ne opominje ni jednom..caticu svaka cast gazijo, ponosan sam na tebe!
ps:ako ga tamo kradu nek brate dodje u bosnu i hercegovinu pa da vidiš krađe oce krac
- limeni
#311 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
i da se najebem mater turske ahmetu öneru koji je optuzio adnana da je kupio titulu..picko jedna narkomanska ruzna
- MOSALJOZE
#312 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Neka limeni ode ti u banovice a dobar si
-
juan
#313 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Evo daje intervju za SAT1.
Sudije dali klokanu prvu rundu i 4-9rundu!
A rundu gdje je poljubio pod bodovali 10:8 za catica?
Ma nidje veze sudije
Slijedeci mec na ljeto, kaje
Al jesmo peh, vazda neke stative, sudije, penali, barazi....
Ma nidje veze sudije
- MOSALJOZE
#314 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
al vidi ovaj bio na podu i nije mu brojao.pa to ne da je GREŠKA to se ne smije dozvoliti.svako ko prati box zna koliko znaci jedno brojanje.pa mogao je onda 3 javne opomene zbog udaranja glavomjuan wrote:Evo daje intervju za SAT1.
Ma nidje veze sudije
- It_is_a_Leclerc
#315 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Prvu bodovali Egipćaninu ?!
Oj, svemogući Bože.
-
Rob_Atl
#316 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
9-tu jest sigurno, tu mu je i razbio arkadu i sta li vec... Ne znam poslije nakauta Adnan je skroz stao, mislim nije stao al nije ni bio aktivan, ovaj jes maho , udaro al nisu precizni bili udarci. Al' mozda su sudije gledale ko je aktivniji bio tokom meca , ko ce mu ga znati sta oni sve ocjenuju 
- Op3r4t0r
#317 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Staronja ga je posteno pobjedio, nazalost.
Mislim liku treba odati priznanje, sa 40 godina onako skakutati svih 12 rundi, svaka mu cast, a sto se tice udaraca jest da su mu udarci bii blagi, vecinom nisu bili direktni ali na svaki jedan udarac od adnana ovaj je zadavao ili pokusao zadati 20 udaraca. Adnan se vrtio u krug kao da mu je jedna noga bila zaljepljena za centar ringa a starac je trceci oko njega pretrcao kao fudbaler na utakmici
Adnan je sve mogao zavrsiti u drugoj rundi i jedan profesionalac takvo nesto nije smio prokockati, on je nazalost prokockao i desilo mu se ovo sto mu se desilo.
Sve je dalje od ponovne borbe za prvaka a vrijeme ide i on je sve stariji. Ovaj mec je nazalost bio 3 koraka nazad u njegovoj karijeri.
Mislim liku treba odati priznanje, sa 40 godina onako skakutati svih 12 rundi, svaka mu cast, a sto se tice udaraca jest da su mu udarci bii blagi, vecinom nisu bili direktni ali na svaki jedan udarac od adnana ovaj je zadavao ili pokusao zadati 20 udaraca. Adnan se vrtio u krug kao da mu je jedna noga bila zaljepljena za centar ringa a starac je trceci oko njega pretrcao kao fudbaler na utakmici
Adnan je sve mogao zavrsiti u drugoj rundi i jedan profesionalac takvo nesto nije smio prokockati, on je nazalost prokockao i desilo mu se ovo sto mu se desilo.
Sve je dalje od ponovne borbe za prvaka a vrijeme ide i on je sve stariji. Ovaj mec je nazalost bio 3 koraka nazad u njegovoj karijeri.
- Morales
#318 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
zao mi Ade pravo nesto... 
- muz66
#319 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
nije ado bio los, ali nije ovo on, nije njegov boks. nema onih udaraca u seriji, nema zelje da dominira cijelu rundu. pasivno, sporo, neprecizno.
- Logovan
#320 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Izgubio pa šta? Nema veze, život ide dalje.
Očito je u krizi pa je u zadnje vrijeme u lošijoj formi. Svakom se sportisti desi da upadne u krizu. Vratit će se on kad tad i biće kao nekad.
Čestitke pobjedniku.
Očito je u krizi pa je u zadnje vrijeme u lošijoj formi. Svakom se sportisti desi da upadne u krizu. Vratit će se on kad tad i biće kao nekad.
- Mikady
#321 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Svastajuan wrote:Evo daje intervju za SAT1.
Ma nidje veze sudije
Kao sto sam napisao ovo je subjektivno glasanje sudija..
Objektivno Catic je pobjedio
- Troll_Happens
#322 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
- omega369
#323 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
jutros sam na miru pregledao mec (sinoc zaspao!) i mogu reci da sam razocaran adnanovim nastupom. kengur nista posebno nije napravio osim sto je konstantno navaljivao, ali problem je sto adnan nije napravio ama bas nista. 3-4 udarca u 2 rundi i j2-3 u desetoj su premalo. imao sam utisak da on jendostavno nema kondicije i da se zbog toga 'stedi'. vec u 8 rundi se moglo vidjeti da jedva stoji na nogama...ne znam...razocaran sam prilicno i zao mi je ali bojim se da je ovo njegov kraj i da ce svaka naredna njegova borba sa 'opasnijim' protivnicima biti slicna...razbio je onog svabu, ok, najjaci je u njemackoj i to je to, ali za ove ostale... vjerovatno i godine cine svoje...
- ultima_palabra
#324 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Ma moje je mišljenje da je Australac trebao napraviti nešto spektakularno da dobije borbu nakon što je deklasiran u prve tri runde. Stoji da je Ado bio sve slabiji što je borba odmicala i da generalno djeluje umorno.
- omega369
#325 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
pa napravio je, konstantnim pritiskom i naletima je, kako god da okrenes, skupio vise bodova od adnana. sto i nije bilo tesko obzirom da adnan nije napravio nista. a brojanje se svakako racuna 2 boda, tako da ne znam cemu se cudite