uh, nije ni vama u tim izjavama mahaneZoya wrote:
To i ona njihova poznata "nisam ja ostali muskarci", ko biva on unikat neki, i svaki tako
Šta ako je davno išao prostitutkama?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#301 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
- Mis mekinjas
#302 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Chmoljo wrote:neeeeeeeeeeeeee, recimo ja samo kažem da ližem ko LesiMis mekinjas wrote:
malo je onih koji ti neće reći: "Ja volim sex više od drugih muškaraca. Niko kao ja..."![]()
Mo'š misliti![]()
pa ko voli nek izvoli![]()
Ne znam kako Lesi liže, ali znam da je pas vjerniji od mnogih, i ne mislim samo na muškarce pri tom...
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#303 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
@Mishu, ... ja sam se lijepo ogradio, ... ima mnostvo boljih od mene, ali ... kad ti se ja dole zaigram, ...Mis mekinjas wrote: malo je onih koji ti neće reći: "Ja volim sex više od drugih muškaraca. Niko kao ja..."![]()
Mo'š misliti
- Chmoljo
#304 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
jah...Mis mekinjas wrote:
Ne znam kako Lesi liže, ali znam da je pas vjerniji od mnogih, i ne mislim samo na muškarce pri tom...
- Mis mekinjas
#305 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
nisam se ni na ogradu nasadilapape wrote:@Mishu, ... ja sam se lijepo ogradio, ... ima mnostvo boljih od mene, ali ... kad ti se ja dole zaigram, ...Mis mekinjas wrote: malo je onih koji ti neće reći: "Ja volim sex više od drugih muškaraca. Niko kao ja..."![]()
Mo'š misliti
Već se nasadih, da sad tu jedini voliš dole rintati,ma daj pape, pa ko ne voli.....
-
zelenashica
#306 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Svaka osoba i jeste unikat........Zoya wrote:
To i ona njihova poznata "nisam ja ostali muskarci", ko biva on unikat neki, i svaki tako
- pustopoljina
#307 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
joj, ja sam nedavno izasla sa jednim...Mis mekinjas wrote:Ih,malo je reći...Zoya wrote:
boze zakloni i sacuvaj...
nesto kao- nisam ja kao ovi nasi, ja sam fin, ja cu sa svojom zenom sve fino dogovarati...
jbt. isto da sam ja inace sa kinezima bila...svi mi fini bili.
odmah mi bio suhveli.
kasnije te veceri- ako mu dam mjesec dana da mi ispira mozak,moze me ubijediti u bilo sta- kao, dobro mu to ide.
- Mis mekinjas
#308 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Vala, ne do Bog da ima nekih pojedinaca više...zelenashica wrote:Svaka osoba i jeste unikat........Zoya wrote:
-
zelenashica
#309 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
i pojedinKi molim lePoMis mekinjas wrote:Vala, ne do Bog da ima nekih pojedinaca više...zelenashica wrote:Svaka osoba i jeste unikat........Zoya wrote:
- Chmoljo
#310 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
eto, samo da napomenem na temu...
malo smo odlutali...
- Mis mekinjas
#311 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
da bi' riječ rekla!zelenashica wrote: i pojedinKi molim lePo
- Ghost_Rider_XXX
#312 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Tite mi rahmetli ni Vivid nema ovoliko moćnih hebača k'o Sax. De ba malo spustite koplja. I kakve veze to sve ima s trudbenicama?
-
suspect_zero
#313 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Ljutila bih se, jako bih se ljutila...........odmah bi ga ostavila
....ako je išao muškim prostitutkama

-
zelenashica
#314 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
E za muške i ja valasuspect_zero wrote:Ljutila bih se, jako bih se ljutila...........odmah bi ga ostavila![]()
![]()
![]()
....ako je išao muškim prostitutkama
![]()
Žene mu halalim
- pustopoljina
#315 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
oni im mogu dati, nesto sto vi bas nikako ne mozete.
- Mis mekinjas
#316 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Ma iskreno, prostitutke bih svakako halalila, pogotovo one u Red Light District, te žene plaćaju porez državi, lijepo je sevap ići njima, i tako ne pamte ime ni jednoj, jer ga i ne saznaju. Sve je to posao.
- Mis mekinjas
#317 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
drugarstvo...pustopoljina wrote:oni im mogu dati, nesto sto vi bas nikako ne mozete.
-
suspect_zero
#318 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
pustopoljina wrote:oni im mogu dati, nesto sto vi bas nikako ne mozete.
Ne bih bila sigurna

-
suspect_zero
#319 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Mis mekinjas wrote:drugarstvo...pustopoljina wrote:oni im mogu dati, nesto sto vi bas nikako ne mozete.![]()
Aha, topli muški zagrljaj
- pustopoljina
#320 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
topli muski zagrljajMis mekinjas wrote:drugarstvo...pustopoljina wrote:oni im mogu dati, nesto sto vi bas nikako ne mozete.![]()
edit (kud ne pogledah edit)
-
dječak sa šibicama
#321 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Zalosno je sto se ovo mora napisati. Ali neki ljudi ocito vise vole gledati na okolinu kroz sablone, horoskopske znake i slicnozelenashica wrote: Svaka osoba i jeste unikat........
Potpis, naravno.
Mene zanima, jesu li forumasice imale iskustva sa muskim prostitutkama, i bi li platile kad bi imale priliku... naravno, pitanje ce ostati bez iskrenog odgovora, ali na glas razmisljam.
-
zelenashica
#322 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Da eto prva odgovorim....nisam imala priliku.....ali znači PRILIKU....što ne znači da ne bih da sam je imala.dječak sa šibicama wrote:Zalosno je sto se ovo mora napisati. Ali neki ljudi ocito vise vole gledati na okolinu kroz sablone, horoskopske znake i slicnozelenashica wrote: Svaka osoba i jeste unikat........![]()
Potpis, naravno.
Mene zanima, jesu li forumasice imale iskustva sa muskim prostitutkama, i bi li platile kad bi imale priliku... naravno, pitanje ce ostati bez iskrenog odgovora, ali na glas razmisljam.
- pustopoljina
#323 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
ne vjerujem da bih otisla u neki klub ili javnu kucu, prije da bih nazvala neku eskort agenciju...
a i to ako bas ne bi bilo nikog prihvatljivog u okolini...
mozda cu bas i tako uraditi na pedeseti rodjendan
i svojim prijateljicama po jednog narucim 
a i to ako bas ne bi bilo nikog prihvatljivog u okolini...
mozda cu bas i tako uraditi na pedeseti rodjendan
- Tvrdokorna mrlja
#324 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
kunem ti se,danasnja prica..Ghost_Rider_XXX wrote:Tite mi rahmetli ni Vivid nema ovoliko moćnih hebača k'o Sax. De ba malo spustite koplja. I kakve veze to sve ima s trudbenicama?
ono..bili mi na tekmi u parizu i ono,svojim putem isli,a neka raja isla kombijima,neko spavanje u frankfurtu u povratku imali i prica mi danas jaran..kao trebo si s nama ici,zaglavili negdje u nekom mjestu kod frankfurta 65 eura samo da upadnes das,tamo perverzija,jakuziji,bazeni..bademi i sampanj na stolovima,jagode i te fore...lusteri,ogledala u sobama na plafonu..,a na preporuku otisli,odveo ih buraz od ovog jednog od njih ,sto ima bruku para,konsalting neki i te fore ganja po frankfurtu...... i kao skrsili 1200 eura samo na karanje..kaze ja uzeo kubanku i jos jednu malu..ovaj drugi neku rumunku,a ovaj treci cetri neke razne..
kad je reko razne,ja poceo plakat od smijeha
i kao s 4 ribe taj jaran bio..ja mu kazem, de ba odvadi allaha ti,kaze jest kunem ti se,donesem slike.
i stas ti sad tu?
-
oridjidji
#325 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
smij se ti ... vjeruj mi da je takoPalaSa Marsa wrote:A jel' ovaj cjenovnik se odnosi na BiH trziste![]()
![]()
Cuj na BiH trziste![]()