Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
taksista s repovima

#301 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by taksista s repovima »

karanana wrote:moze li mi neko objasniti odnosno nacrtati kako se odraditi na villsu ili u autobusu ili u kaficu?
u redu, na vilsu sjedimo na klupi, ja otkopcam slic i on izadje, ali sta zenska uradi?
ovi sto su se odradjivali u autobusu ili kaficu, jesu li bili vidjeni? jeli u kaficu bilo u wc-u kafica ili.....?
na vilsu može ali mora ona imati mantil ili kaput ili kakvu dugačku suknju a i to uglavnom po noći. u wc-u kafića može uvijek. u autobusu spada pod mitove i legende.
Averus

#302 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by Averus »

pa šta fali i ako neko vidi :roll:
smaragda

#303 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by smaragda »

moja 'cudna' lokacija je morska pucina, na pedalini :-D
drekalica28

#305 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by drekalica28 »

cuske wrote:
dječak sa šibicama wrote:Uostalom, dzentlmeni ne prepricavaju svoje sexualne dogodovstine 8-)
Kulturna vadiona.
Ne prepricavaju samo oni koji nemaju sta ispricati :d
Iskreno.....da mi neko da da biram sa kim od vas dvoje da izađem, prije bih izašla sa šibicarem nego sa tobom.
Zašto?
Način na koji ti prepričavaš svoje dogodovštine su mi nekako tako....bezze. Nekako ostavljaš dojam sebičnjaka, brzine, ishitrenosti, sopstvenog zadovoljena bez imalo brige o zadovoljstvu partnerice...jbg, izvini. Ja možda i griješim, ali ovo je dojam koji ostavljaš.
Dok njegova priča ima nagovještaja o skroz drugoj, boljoj kvaliteti. Ostavio je dovoljno prostora mašti da uradi svoje. :D
fatamorgana

#306 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by fatamorgana »

Cuske, zar ne kontaš ba da "đENTLMENI :dance: , :lol:
kokuz_sa

#307 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by kokuz_sa »

karanana wrote:moze li mi neko objasniti odnosno nacrtati kako se odraditi na villsu ili u autobusu ili u kaficu?
u redu, na vilsu sjedimo na klupi, ja otkopcam slic i on izadje, ali sta zenska uradi?
ovi sto su se odradjivali u autobusu ili kaficu, jesu li bili vidjeni? jeli u kaficu bilo u wc-u kafica ili.....?
sto se tice kafica..ima jedan kafic..na sprat normalno koji je ljeti prazan..znaci basta je krcata al sprat nigdje nikog..konobar dodje donese kafu i zaboravi da iko ima gore..
jos sve ono kao separe do separea..sjednes u zadnji da imas dobar pogled na stepenice+cuje se pofino kad neko ide uz stepenice..i eto..pripomaze sto djevojke tad nose haljince
:D

sto se busa tice..imas cak na netu podosta klipova pa bar ti to ne treba objasnjavati
PalaSa Marsa

#308 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by PalaSa Marsa »

Ja sto se ova raja zaBalja :-) :D
Zalosna vam Njemacka, koristite zastitu preventive radi kad to toliko radite. :D :D :mrgreen:
žulijan asanž

#309 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by žulijan asanž »

PalaSa Marsa wrote:Ja sto se ova raja zaBalja :-) :D
Zalosna vam Njemacka, koristite zastitu preventive radi kad to toliko radite. :D :D :mrgreen:
a jesi zadrla u njemacku....
Traktor`

#310 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by Traktor` »

cuske wrote:
drekalica28 wrote: Iskreno.....da mi neko da da biram sa kim od vas dvoje da izađem, prije bih izašla sa šibicarem nego sa tobom.
Zašto?
Način na koji ti prepričavaš svoje dogodovštine su mi nekako tako....bezze. Nekako ostavljaš dojam sebičnjaka, brzine, ishitrenosti, sopstvenog zadovoljena bez imalo brige o zadovoljstvu partnerice...jbg, izvini. Ja možda i griješim, ali ovo je dojam koji ostavljaš.
Dok njegova priča ima nagovještaja o skroz drugoj, boljoj kvaliteti. Ostavio je dovoljno prostora mašti da uradi svoje. :D
Razumijem da ga želiš podržati. Ok! Svako ima pravo na svoje mišljenje. Možda ti tako izgleda, a možda i ostavljam dojam na forumu utisak sebičnjaka,al sigurno ne u stvarnom životu. Nisi jedina koja mi je rekla da preko neta, forima MSN-a i sl djelujem umišljeno, no nije tkao u stvarnosti. Što se tiče zadovoljenja partnerice hehe to mi je uvjek bilo na prvom mjestu pa tek onda ja, al to su stvari koje ne možeš znati dok nekog ne upoznaš. Poznato mije da vi žene padate na slatkoriječivost i šarm "Džentlmen" i td... Al ako si Džentlemn u stvarnom životu ne možeš biti na forumu :-D . Samo njegova priča pušta mašti na volju dok naša priča pušta sjećanju na volju, a to su dvije razlike.
no nećemo se svađati nisam aj takav :D
A kad smo kd izlazak i sl ne bih ni izašao s tobom, ne što si malo starija ne što si to ti nego ne zvog tog jer sam Oženjen s osobom s kojom sam sve to proživio. Volim svoju ženu i ne bih je prevario nizašto na svijetu.
ma ako ces iskreno, ja bih s drekalicom izaso taman da sve gori... :D a to da si ozenjen, pusti pricu...i nije ti to neka vadiona, kad te neko nakudi ko sto te ona... :D

nego drekalice?? gdje cemo?? jedina mana je sto nemam auto, ali moRemo probat u aFtobusu, vidis da to ovdje izgleda svi rade... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Averus

#311 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by Averus »

sanabe wrote:Image
:D +1
dječak sa šibicama

#312 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by dječak sa šibicama »

smaragda wrote:moja 'cudna' lokacija je morska pucina, na pedalini :-D
jos da nisam cuo za morske struje, pa da povjerujem....
drekalica28

#313 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by drekalica28 »

cuske wrote: Razumijem da ga želiš podržati. Ok! Svako ima pravo na svoje mišljenje. Možda ti tako izgleda, a možda i ostavljam dojam na forumu utisak sebičnjaka,al sigurno ne u stvarnom životu. Nisi jedina koja mi je rekla da preko neta, forima MSN-a i sl djelujem umišljeno, no nije tkao u stvarnosti. Što se tiče zadovoljenja partnerice hehe to mi je uvjek bilo na prvom mjestu pa tek onda ja, al to su stvari koje ne možeš znati dok nekog ne upoznaš. Poznato mije da vi žene padate na slatkoriječivost i šarm "Džentlmen" i td... Al ako si Džentlemn u stvarnom životu ne možeš biti na forumu :-D . Samo njegova priča pušta mašti na volju dok naša priča pušta sjećanju na volju, a to su dvije razlike.
no nećemo se svađati nisam aj takav :D
A kad smo kd izlazak i sl ne bih ni izašao s tobom, ne što si malo starija ne što si to ti nego ne zvog tog jer sam Oženjen s osobom s kojom sam sve to proživio. Volim svoju ženu i ne bih je prevario nizašto na svijetu.
Ako sam fulila sa dojmom...odlično, tim bolje. :)
Nije mi jasno kako ne možeš biti džentlmem i ovde i u RL. :roll: Istina...ima ih dosta koji se pretvaraju, ali ako se pretvaraju onda se pretvaraju da su face, svjetski jebači koji su sve živo probali i vidjeli. Na forumu se niko ne pravi skroman. Onaj ko je ovdje skroman, je vjerovatno to i u RL. A moje iskustvo kaže da su ti koji se najmanje hvale nabolji u mnogo čemu. ;-)
Što se tiče izlaska....saglasni smo onda :D , mada je i to bila hipotetička situacija. ;-)
Traktor` wrote: ma ako ces iskreno, ja bih s drekalicom izaso taman da sve gori... :D a to da si ozenjen, pusti pricu...i nije ti to neka vadiona, kad te neko nakudi ko sto te ona... :D

nego drekalice?? gdje cemo?? jedina mana je sto nemam auto, ali moRemo probat u aFtobusu, vidis da to ovdje izgleda svi rade... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aftobus....hmmm.....primamljivo. :oops:
Dolazi u obzir samo ako je garažiran u remizi i da je mrak. :D

NenjiA wrote:
sanabe wrote:Image
:D +1
A vas dvoje... :zoka: jeste li se fino smjestili?
Jesu kokice dobre? Friške? Dovoljno slane?
Imate li šta za piti?
Sve ok dakle?

E žao mi je obavijestiti vas da je show gotov, fajront. :mrgreen:
Averus

#314 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by Averus »

ovo je bio najlošiji show ikad :oops:
Traktor`

#315 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by Traktor` »

drekalica28 wrote:
Traktor` wrote: ma ako ces iskreno, ja bih s drekalicom izaso taman da sve gori... :D a to da si ozenjen, pusti pricu...i nije ti to neka vadiona, kad te neko nakudi ko sto te ona... :D

Aftobus....hmmm.....primamljivo. :oops:
Dolazi u obzir samo ako je garažiran u remizi i da je mrak. :D
ma i to se fino moRemo dogovoriti...jos cu ti dati da biras...ho's aftobus, ho's trajvan, ho's trolu...a u par dana sto se mene tice moRemo obici sve tri remize... :D samo vikni i da se zdogovaramo... :D
Ateista

#316 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by Ateista »

dječak sa šibicama wrote:
Zavisi gdje i koliko su jake morske struje, ja nikad nisam imao problema a znao sam i sa pedalinom i sa camcem ici pravo daleko na pucinu, i dobro to iskoristiti. :D :dance:
citroen

#317 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by citroen »

Ovdje masta radi svasta., :D :D :run:
fatamorgana

#318 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by fatamorgana »

citroen wrote:Ovdje masta radi svasta., :D :D :run:
Sedam nota, sto divota, :lol:
Ateista

#319 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by Ateista »

citroen wrote:Ovdje masta radi svasta., :D :D :run:
Jedni mastaju dok drugi rade, tako ti je to. :D
bierkof

#320 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by bierkof »

genijalna tema :D

Drugi jebu, a ti se cuske kupaj... eto tako ti je to :roll:
smaragda

#321 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by smaragda »

dječak sa šibicama wrote:

naravno da je bilo morskih struja ali podnosljivo. znali smo se vratiti na obalu, nismo otisli predaleko.
drekalica28

#322 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by drekalica28 »

cuske wrote: Neki ljudi su proživili manje nego drugi i kad im neko ispriča svoje živopisnije dogdovštine ljudi ne vjeruju misle da se samo hvališ jer su mišljenja sve što oni nisu mogli ostvariti da je nemoguće da neko drugi ostvari više od njih.
Ispade što ispričah moje dogodovštine da doprinesem temi ispade da se ja hvalim! Ne kažu džaba stari ljudi da je šutnja zlato i da neke stvari je bolje ne znati.

Trebaznati da ženidba niej vadiona, al hvala Bogu ap nisam dužan nikom da se pravdam :D
Što se tiče drekalice islim da je i ona udata, al očiglednos puno slobodnog vremena provodi ovdje ako smijem da primjetim :skoljka:
Cuske dušo...nemoj puno da primjećuješ.....ne ide ti to baš od ruke. :)
*mima*

#323 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by *mima* »

pazi Mirko...................
kritichar

#324 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by kritichar »

drekalica28 wrote:
cuske wrote: Neki ljudi su proživili manje nego drugi i kad im neko ispriča svoje živopisnije dogdovštine ljudi ne vjeruju misle da se samo hvališ jer su mišljenja sve što oni nisu mogli ostvariti da je nemoguće da neko drugi ostvari više od njih.
Ispade što ispričah moje dogodovštine da doprinesem temi ispade da se ja hvalim! Ne kažu džaba stari ljudi da je šutnja zlato i da neke stvari je bolje ne znati.

Trebaznati da ženidba niej vadiona, al hvala Bogu ap nisam dužan nikom da se pravdam :D
Što se tiče drekalice islim da je i ona udata, al očiglednos puno slobodnog vremena provodi ovdje ako smijem da primjetim :skoljka:
Cuske dušo...nemoj puno da primjećuješ.....ne ide ti to baš od ruke. :)
:lol: :lol: :mrgreen:
drekalica28

#325 Re: Vaše najčudnije/najbolje lokacije gdje ste vodili ljubav

Post by drekalica28 »

cuske wrote: Ne bih se složio s tobom ti i mima ova što se ljulja ste na 90% tema aktivne. pitam se kako stignete i koliko vremena za to treba, al opet to je vaša stvar i neću se uplitat dalje u to. A primjećivanje je bolja strana mene :roll: :run:
Sad mi te fakat žao...ni statistika ti ne ide. :sad:
Post Reply