Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
karanana

#301 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

sve u kompletu me je zezalo nekad od 5 pa do 9-pola 10. sada sve radi. mozda je bilo nesto lokano.
ema_

#302 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by ema_ »

Kod mene ok sve. Doduše, kako možeš toliko čekati, a ne nazvati podršku?

Il sam ja jedina koja zove čim nešto ne radi par minuta :D .
choseN

#303 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by choseN »

Vozdra svima,

Ne zelim da se mijesam u ove vase prepirke, ali imam samo jednu molbu za korisnike Logosofta ili cak za uposlenike Logosofta koji prate ovaj forum.

Vjerujem da ste svi culi da od sljedece sezone / septembar '12 / SPORT KLUB ce prenositi SPANSKU PRIMERA LIGU, pa bih zelio da uputim molbu korisnicima LOL-a da im upute neki mail da LOL pokusa uvesti SPORT KLUB PAKET (6 kanala - za sada imamo 2). Vecina vas misli da su 2 dovoljna, ali oni jesu dovoljni za sada, do sljedece godine ce biti malo jer ce biti mnostvo sportskih dogadjaja upravo na ostalim SK kanalima..

Sto se mene tice ako se to ne desi (ako LOL ne postigne dogovor sa SK u vezi premium kanal) vjerovatno cu otici sa Logosofta i preci na Telemach, a vjerujem da ce to uciniti i vecina korisnika kojima je sport u krvi, i koji su se odlucili na LOL upravo zbog tog spoja Arene i SK-a (2 kanala). I sam, sam korisnik ARENA SPORT PREMIUM kanala, ali zelio bih da uz to dodam i SPORT KLUB PREMIUM kanale, a vjerujem da bi vecina korisnika uzela i SK kanale..

Ovo pitanje / molbu postavljam zbog toga jer ja sam nemam njihovu mail adresu, i ovu molbu upucujem ovako rano zbog toga sto je sad pravo vrijeme da LOL postigne sporazum sa njima..

Hvala unaprijed..
clarion_

#304 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by clarion_ »

choseN wrote:Vozdra svima,

Ne zelim da se mijesam u ove vase prepirke, ali imam samo jednu molbu za korisnike Logosofta ili cak za uposlenike Logosofta koji prate ovaj forum.

Vjerujem da ste svi culi da od sljedece sezone / septembar '12 / SPORT KLUB ce prenositi SPANSKU PRIMERA LIGU, pa bih zelio da uputim molbu korisnicima LOL-a da im upute neki mail da LOL pokusa uvesti SPORT KLUB PAKET (6 kanala - za sada imamo 2). Vecina vas misli da su 2 dovoljna, ali oni jesu dovoljni za sada, do sljedece godine ce biti malo jer ce biti mnostvo sportskih dogadjaja upravo na ostalim SK kanalima..

Sto se mene tice ako se to ne desi (ako LOL ne postigne dogovor sa SK u vezi premium kanal) vjerovatno cu otici sa Logosofta i preci na Telemach, a vjerujem da ce to uciniti i vecina korisnika kojima je sport u krvi, i koji su se odlucili na LOL upravo zbog tog spoja Arene i SK-a (2 kanala). I sam, sam korisnik ARENA SPORT PREMIUM kanala, ali zelio bih da uz to dodam i SPORT KLUB PREMIUM kanale, a vjerujem da bi vecina korisnika uzela i SK kanale..

Ovo pitanje / molbu postavljam zbog toga jer ja sam nemam njihovu mail adresu, i ovu molbu upucujem ovako rano zbog toga sto je sad pravo vrijeme da LOL postigne sporazum sa njima..

Hvala unaprijed..
ja sam vec pisao da uvedu SPORTKLUB Prime jer on i nije premium kanal a ima tekmu engleske lige a na godinu je glavni za Spance, tako pise u saopcenju SportKluba... Ja sam posla mail prije dva dana i nisu nista odgovorili... pisao sam na [email protected]... mislim da bi uvodjenjem Prime kanala a pogovo 3,4,5 pokazali ko je tata-mata u gradu!!!
choseN

#305 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by choseN »

clarion_ wrote:
choseN wrote:Vozdra svima,

Hvala unaprijed..
ja sam vec pisao da uvedu SPORTKLUB Prime jer on i nije premium kanal a ima tekmu engleske lige a na godinu je glavni za Spance, tako pise u saopcenju SportKluba... Ja sam posla mail prije dva dana i nisu nista odgovorili... pisao sam na [email protected]... mislim da bi uvodjenjem Prime kanala a pogovo 3,4,5 pokazali ko je tata-mata u gradu!!!
Vjeruj mi, kada bi uveli SPORT KLUB kanale, bili bi ubjedljivo glavni u gradu.. svako drugo domacinstvo bi imalo superTV uslugu..

Za nadati se da ce uvesti..
The Realist

#306 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by The Realist »

Jest' da pokrivaju grad kako treba, ovako.... (ne ulazim u to zašto je to tako, samo konstatujem).
zilog

#307 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zilog »

I ovako je LOL skoro jedini koji ima ArenaSport i SportKlub.
Ne vidim nista na SK Prime, sto bih mjenjao za Arene, tako da je Telemach u debelom zaostatku.
Nije savrsenstvo, ali je blizu. Ko ga zeli, uvede CS, koji kroz xDSL ide ko mljeko (na zalost, ja na mogu).
clarion_

#308 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by clarion_ »

zilog wrote:I ovako je LOL skoro jedini koji ima ArenaSport i SportKlub.
Ne vidim nista na SK Prime, sto bih mjenjao za Arene, tako da je Telemach u debelom zaostatku.
Nije savrsenstvo, ali je blizu. Ko ga zeli, uvede CS, koji kroz xDSL ide ko mljeko (na zalost, ja na mogu).
niko ovdje ne prica o uvodjenju jednog a ukidanju drugog. mi koji hocemo oboje i platicemo oboje. evo npr. veceras je tekma carling kupa Wolves-City i prenosi se na SK Prime kanalu. a o CS-u necemo na ovoj temi...
clarion_

#309 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by clarion_ »

ev ja dobih odgovor za SportKlub ;)

Poštovani,

Trenutno nemamo u planu nabavku dodatnih Sport Klub kanala. Ukoliko se nešto promijeni, korisnici Super TV servisa će biti na vrijeme obaviješteni.

Srdačno,
zilog

#310 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zilog »

clarion_ wrote:
niko ovdje ne prica o uvodjenju jednog a ukidanju drugog. mi koji hocemo oboje i platicemo oboje. evo npr. veceras je tekma carling kupa Wolves-City i prenosi se na SK Prime kanalu. a o CS-u necemo na ovoj temi...
Mislio sam da se razumije da komentarisem sto je @choseN napisao.

Sto se tice SK Prime kanala, mislim da ga niko drugi nece imati osim Telemach-a. Ovo sto je do sada SK kanala podjeljeno (ugovoreno), bilo je prije dolaska Telemach-a. Sada nebi nikom dali.
Bilo bi lijepo imati sve, ali ne moze. Na drugoj strani, prijetiti prelaskom na Telemach, zbog SK Prime, je isto kao i prijetiti odlaskom iz BiH na Antarktik, zato sto je bilo vruce u julu. Arena Sport ima itekako dobrih stvari, kojih se nebi odrekao samo da bih gledao City u direktnom prenosu. Veceras u 22:45 je City na SK+, a ja ga do sutra svakako necu pogledati.
clarion_

#311 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by clarion_ »

zilog wrote:
clarion_ wrote:
Mislio sam da se razumije da komentarisem sto je @choseN napisao.

Sto se tice SK Prime kanala, mislim da ga niko drugi nece imati osim Telemach-a. Ovo sto je do sada SK kanala podjeljeno (ugovoreno), bilo je prije dolaska Telemach-a. Sada nebi nikom dali.
Bilo bi lijepo imati sve, ali ne moze. Na drugoj strani, prijetiti prelaskom na Telemach, zbog SK Prime, je isto kao i prijetiti odlaskom iz BiH na Antarktik, zato sto je bilo vruce u julu. Arena Sport ima itekako dobrih stvari, kojih se nebi odrekao samo da bih gledao City u direktnom prenosu. Veceras u 22:45 je City na SK+, a ja ga do sutra svakako necu pogledati.
:thumbup:
lider

#312 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by lider »

Sta se ovo desava sa netom? Ima li jos neko problema?
lider

#313 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by lider »

Lud i ponosan wrote:
lider wrote:Sta se ovo desava sa netom? Ima li jos neko problema?
Image

Meni je u deset minuta konekcija pukla bar 10 puta, propustih sva tri Citijeva gola :lol:
Evo sada je sve u redu :-)
L@BuD

#314 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by L@BuD »

Ma SK Prime je u pet deka sa SK i SK+ taj naziv je samo malo senzacionalan.Šta puštaju engleze,tenis,... standardno od sportkluba.
karanana

#315 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

znao sam
zilog

#316 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zilog »

:lol:

Bilo bi lijepo...
afannedim

#317 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Zilog de ti meni reci radi li tebi eurosportnews i da vinci learning
ultima_palabra

#318 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Šalje li LOL i dalje račune? Ja za prošli mjesec nisam dobio...
zilog

#319 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zilog »

afannedim wrote:Zilog de ti meni reci radi li tebi eurosportnews i da vinci learning
Na ESN stoji obavjestenje, a na Da Vinciju nema tona.
chuchumbamayumbe

#320 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by chuchumbamayumbe »

Može li mi nike odgovoriti da li je slijedeće istina ili šuplja?
Ako odem da se prijavim na LoL usluge, ako napomenem ko me je preporučio (a taj je pretplatnik), taj ko me preporučio dobija jedan mjesec besplatne usluge?!
3xa

#321 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by 3xa »

A zna li neko hoce li ikad uvesti HBO pakete?????
ultima_palabra

#322 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

chuchumbamayumbe wrote:Može li mi nike odgovoriti da li je slijedeće istina ili šuplja?
Ako odem da se prijavim na LoL usluge, ako napomenem ko me je preporučio (a taj je pretplatnik), taj ko me preporučio dobija jedan mjesec besplatne usluge?!
Meni je tako jaranica rekla da je spomenem kad mi budu priključivali LOL... i jesam, i oni su zapisali. Ne znam šta je dalje bilo.
Ljuska_u_BaklaFi

#323 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

chuchumbamayumbe wrote:Može li mi nike odgovoriti da li je slijedeće istina ili šuplja?
Nije suplja, akcija je jos uvijek aktuelna. Ukoliko se prijavite za usluge XDSL-a, navedete ime onoga ko Vas je prepurucio, kada Vam usluga bude spojena, korisnik/ca koja je preporucila dobiva bonus u iznosu svoje mjesece pretplate.
To isto vazi i za Vas ako nekoga kasnije preporucite, ako se novi korisnik pozove na Vase ime, Vi dobijate jednu pretplatu bonus, pri tome nemate nikakvo ogranicenje koliko cete novih korisnika preporuciti. :)
afannedim

#324 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

zilog wrote:
afannedim wrote:Zilog de ti meni reci radi li tebi eurosportnews i da vinci learning
Na ESN stoji obavjestenje, a na Da Vinciju nema tona.
ma meni Da Vinci ledi trza slika a ima tona
chuchumbamayumbe

#325 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by chuchumbamayumbe »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:
Nije suplja, akcija je jos uvijek aktuelna. Ukoliko se prijavite za usluge XDSL-a, navedete ime onoga ko Vas je prepurucio, kada Vam usluga bude spojena, korisnik/ca koja je preporucila dobiva bonus u iznosu svoje mjesece pretplate.
To isto vazi i za Vas ako nekoga kasnije preporucite, ako se novi korisnik pozove na Vase ime, Vi dobijate jednu pretplatu bonus, pri tome nemate nikakvo ogranicenje koliko cete novih korisnika preporuciti. :)
Pa ja sam se prijavio, ali nisam naveo da me je neko preporučio (a jeste, jer hoćemo u porodici da objedinimo usluge).
Može li se to kako, hmm, progurati, bez koverte?! 8-) :run:
Post Reply