Kup BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#301 Re: Kup BiH 2011/12

Post by hrasno38 »

necu wrote:Već sam se pitao gdje su ti što uvijek useru svaki post i nagomilaju neko smeće u svoj odgovor.Niti sam na neki način ''pozvao na ulijetanje'' ili opravdao to,samo napisao neke stvari.Smiri malo :wink:
Nisam ni napisao da si ti ali se masa tih sto jesu ulijetali pozivali na taj zlocinacki akt izvrsen u Sirokom.
armin071

#302 Re: Kup BiH 2011/12

Post by armin071 »

Sve mi se cini da je ovo klasika i dogovor na relaciji Cova-Dodo. Nema ovo veze ni sa sportom ni sa gubitkom bodova. Masa se mora ostaviti "uzarena" inace propadose im svi planovi. Svaki pokusaj kaznjavanja SNSD-HDZ "omladinaca" ce se podici na nivo "majorizacije i ugnjetavanja" tako da od kazni nema nista. Bosnjo je nasao trecu varijantu gdje ce od dva "EDIT: IMA LJUDI KOJIMA SMETA TAKAV NAZIV kluba" jedan da gura a na jednom ce da se pravi kompezacija. Na kraju ce vjerovatno sva cetri kluba koja su "u igri" u Evropu, tamo ih sljeduje zna se..., i onda opet ponovo. Raja je ostala "nabrijana" jedni kontra drugih (sto je ovoj politickoj bagri najbitnije), nacionalni kljuc je ispostovan, fasizam caruje, kvalitet NULA ili bolje receno premijer liga BiH.

p.s. I jos nesto ova nova dimenzija nabrijanosti na relaciji Zeljo-Sarajevo iznenadila je i same "kuhare" svega ovoga. Ovo im dodje ko bonus efekat :roll:. Oni nam prosipaju fasisam po nasim stadionima a ko sto rece neko gore "a mi se glodjemo". Jebem ja nas.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#303 Re: Kup BiH 2011/12

Post by bordo gandalf »

armin071 wrote:Sve mi se cini da je ovo klasika i dogovor na relaciji Cova-Dodo. Nema ovo veze ni sa sportom ni sa gubitkom bodova. Masa se mora ostaviti "uzarena" inace propadose im svi planovi. Svaki pokusaj kaznjavanja SNSD-HDZ "omladinaca" ce se podici na nivo "majorizacije i ugnjetavanja" tako da od kazni nema nista. Bosnjo je nasao trecu varijantu gdje ce od dva "balijska kluba" jedan da gura a na jednom ce da se pravi kompezacija. Na kraju ce vjerovatno sva cetri kluba koja su "u igri" u Evropu, tamo ih sljeduje zna se..., i onda opet ponovo. Raja je ostala "nabrijana" jedni kontra drugih (sto je ovoj politickoj bagri najbitnije), nacionalni kljuc je ispostovan, fasizam caruje, kvalitet NULA ili bolje receno premijer liga BiH.

p.s. I jos nesto ova nova dimenzija nabrijanosti na relaciji Zeljo-Sarajevo iznenadila je i same "kuhare" svega ovoga. Ovo im dodje ko bonus efekat :roll:. Oni nam prosipaju fasisam po nasim stadionima a ko sto rece neko gore "a mi se glodjemo". Jebem ja nas.
sa ovim postom zakljucati sve dodirne teme
LSD

#304 Re: Kup BiH 2011/12

Post by LSD »

armin071 wrote:Sve mi se cini da je ovo klasika i dogovor na relaciji Cova-Dodo. Nema ovo veze ni sa sportom ni sa gubitkom bodova. Masa se mora ostaviti "uzarena" inace propadose im svi planovi. Svaki pokusaj kaznjavanja SNSD-HDZ "omladinaca" ce se podici na nivo "majorizacije i ugnjetavanja" tako da od kazni nema nista. Bosnjo je nasao trecu varijantu gdje ce od dva "balijska kluba" jedan da gura a na jednom ce da se pravi kompezacija. Na kraju ce vjerovatno sva cetri kluba koja su "u igri" u Evropu, tamo ih sljeduje zna se..., i onda opet ponovo. Raja je ostala "nabrijana" jedni kontra drugih (sto je ovoj politickoj bagri najbitnije), nacionalni kljuc je ispostovan, fasizam caruje, kvalitet NULA ili bolje receno premijer liga BiH.

:thumbup: mislim da je sa ovim receno sve
van Basten

#305 Re: Kup BiH 2011/12

Post by van Basten »

nakon smijurije od kazne Borcu i blamaže sa kažnjavanjem Torlaka i Suljića, biće zanimljivo pratiti nove odluke Dk u odnosu na zrinjski i "mladog reprezentativca BiH" pehara. Također, bilo bi krajnje vrijeme da se malo i taj komitet fol normalnih malo počne miješati u svoj posao, pa malo pretrese tu smiješnu komisiju, možda i smijeni je komplet ili sl?

p.s. nije niko slijep kraj očiju da ne vidi kako je u igri velika politička ujdurma sakrivena iza fudbalskih belaja. Ja sam već poslije prvog četnikovanja u Lukavici rekao da će Komitet biti na udaru ovih nazadnih snaga, i siguran sam da su i ti ljudi iz komiteta bili svjesni toga... sami su krivi ako te napade nisu spremno dočekali
nemam_ideje

#306 Re: Kup BiH 2011/12

Post by nemam_ideje »

LSD wrote:
armin071 wrote:Sve mi se cini da je ovo klasika i dogovor na relaciji Cova-Dodo. Nema ovo veze ni sa sportom ni sa gubitkom bodova. Masa se mora ostaviti "uzarena" inace propadose im svi planovi. Svaki pokusaj kaznjavanja SNSD-HDZ "omladinaca" ce se podici na nivo "majorizacije i ugnjetavanja" tako da od kazni nema nista. Bosnjo je nasao trecu varijantu gdje ce od dva "..... kluba" jedan da gura a na jednom ce da se pravi kompezacija. Na kraju ce vjerovatno sva cetri kluba koja su "u igri" u Evropu, tamo ih sljeduje zna se..., i onda opet ponovo. Raja je ostala "nabrijana" jedni kontra drugih (sto je ovoj politickoj bagri najbitnije), nacionalni kljuc je ispostovan, fasizam caruje, kvalitet NULA ili bolje receno premijer liga BiH.

:thumbup: mislim da je sa ovim receno sve
Da li je. Pogledaj malo boldirano. Div u elementu. Sa takvim trebam da se suosjećam. Jašta ću. Sve trčim.
elSaik

#307 Re: Kup BiH 2011/12

Post by elSaik »

Kazna Zrinjskog mora biti makar dupla u odnosu na Borac i treba odrediti da će se do kraja sezone tako kazne određivati. Svaki put duplo onoj posljednjoj. Trebalo bi, ali neće. Očekujem 3 utakmice i 10.000KM.
cyprus

#308 Re: Kup BiH 2011/12

Post by cyprus »

Izgleda da se sranjima neće stat u kraj dok se baš drakonske kazne ne budu izricale... Zrinjski bi za ovo trebo dobit više od famozne 3 utakmice zabrane :-) (btw postoji li neki pravilnik o kažnjavanju, ili oni pucaju kazne isključivo kako se dogovore?), A Pehar... govno je posebna priča... onaj potez zaslužuje suspenziju od bar 10 utakmica.

Ovako, ja očekujem 5 utakmica pred praznim tribinama i 20 000 KM... Iako je i to daleko od neke velike kazne, ali mislim da bi to predstavljalo napredak, ali nešto mislim da će bit iste ko i za Borac. Za drakonske kazne ipak još niko nema muda, ali realno za to nema ni mogućnosti, jer su okolnosti takve kakve su...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#309 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Velkoski »

http://www.index.hr/sport/clanak/hajduk ... 74306.aspx

ovakvu istu kaznu + par utakmica bez gledalaca !
Gandalf

#310 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Gandalf »

Heroj dana : Rijad Demić :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#311 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Tomahawk11 »

:skoljka: jel' zatvoren ovaj glavonja iz Zrinjskog?! Jos malo ce poceti vaditi nozeve ispod dresova. :roll:
Charuga
Globalni moderator

#312 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Charuga »

Sljedeci koji pokrene temu o "bošnjacima, hrvatima i srbima" otici ce na duzi odmor.

Nemojte kvariti temu sa prepucavanjima na relaciji Željo-Sarajevo da ne bi i tu bilo kracih hladjenja. O fudbalu (kup), desavanjima na terenu, ulascima "navijaca" na teren, kaznama i slicnom slobodno pisite.
skafiskafsnjak

#313 Re: Kup BiH 2011/12

Post by skafiskafsnjak »

leet wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/hajduk ... 74306.aspx

ovakvu istu kaznu + par utakmica bez gledalaca !
to to .. treba ih kazniti s mnogo TISUĆa , ahhahahahahahaahhaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Charuga
Globalni moderator

#314 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Charuga »

Komentar navijaca Veleza:

Fkt je zalosno da Bajro Spahic ne moze da pobjegne navijacima zrinjskog, a kako ce tek onda odbrambenim igracima ccc

8-)
karanana

#315 Re: Kup BiH 2011/12

Post by karanana »

mirza je u formi.
armin071

#316 Re: Kup BiH 2011/12

Post by armin071 »

karanana wrote:mirza je u formi.
Lahko mu je kad je praksu odradio u Sarajevu :D
Ali mozemo mi pricati sta hocemo, covjek je ocito donio u ekipu nesto "novo" uprava mu je dovela par finih igraca i to je to. Ako ovako nastave mislim da bi Velez ove sezone mogao da bude pravo iznenadjenje.
Obuca9

#317 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

Image

Nigdje drota na mapi. I onda se neko ibreti kako su uletili. E vidiš LSD, za ovo spucaš kaznu Zrinjskom od 100.000 KM, oduzmeš im 6 bodova, plus do kraja sezone da igraju 100 km od Mostara, pa ćeš vidjeti hoće li više ikad sebi dopustiti da ovako "organizuju" utakmicu.

Dakle nigdje ni jednog jedinog policajca. Poređenja radi, ovako je to izgledalo kad je Velež gostovao na Koševu:
Image

A ovako prije 5 dana, kada je lištica odnijela tri boda sa Koševa:
Image

50 kornjača ispred sjevra, još plus se ovdje ne vidi čitav jedan kordon od nekih 30-tak kornjača na samoj tribini, na stepenicama koje vode do kapije koja se može otvoriti, kod ulaza najbližeg zapadnoj tribini. Da su ovako stajali i pred "stajanjem" sinoć, k..c bi se moj iko zaletio da ganja igrače Veleža.

Čak su i jučer protiv Rudara, na bezazlenoj utakmici, bile prisutne kornjače, njih 20-tak ispred sjeverne tribine, te desetak ispred istočne.
El_comadante

#318 Re: Kup BiH 2011/12

Post by El_comadante »

ja mislim i ovou u Mostaru i Banjaluci ali i Lukavici da je politički motivirano. jer uglavnom je to omladina od 15 do 19 godina a na njih je najlakše uticati, pa onda su se svi slučajevi desili protiv klubova koji su kao eto Bošnjački a još se to desilo u kratkom vremenskom roku par dana odnosno več treći slučaj u ovoj sezoni a koliko če ih biti još. a savez smješno malim kaznama svjesno ili nesjesno doprinosi tome da se huligani i nezapitaju o mogučim poslijedicama. a šta uraditi nemože čovjek biti pametan.
veljaca

#319 Re: Kup BiH 2011/12

Post by veljaca »

Zeljo, Sarajevo, Borac, Siroki, Velez, Celik, Mramor i Branitelj - prolaze dalje .....

Btw - ovaj trener OlimpiC-a :x pravi kreten - cuj 650 faulova - nije nego 523,67 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bolje bi bilo da trazi razloge za poraz u svojoj ekipi .... jer sudija nije ni najmanje ostetio njegovu ekipu ....

Bbtw - ovo u Mostaru je zalosno ..... Ovaj Pehar treba da se izbaci iz Repke .... i da mu se odredi suspenzija jedno 6 mjeseci neigranja ...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#320 Re: Kup BiH 2011/12

Post by hrasno38 »

Vlado Jagodić, selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine suspendovao je igrača Zrinjskog, Mileta Pehara, koji je sinoć napravio incident zbog kojeg ne zaslužuje da se bavi sportom!

Podsjetimo, Pehar je sinoć, pokušao srušiti jednog protivničkog igrača, fudbalera Veleža, Tarika Cerića, koji je bježao od stampeda huligana Zrinjskog koji su utrčali na teren i prekinuli prvi susret osmine finala Kupa BiH.

"Suspendovao sam poziv Peharu! Reprezentativci moraju biti primjer drugima na terenu i van terena. Sinoć sam dobio informaciju šta je uradio, ali morao sam to provjeriti. Kada sam vidio da je istina, odmah sam ga suspendovao, a s tim se složio i ostatak stručnog štaba. Za mene je on završio što se reprezentacije tiče", rekao je Vlado Jagodić, selektor mlade reprezentacije BiH

E to je covjek koji zeli dobro nasem fudbalu i koji je prije svega sportski radnik!
Pitarrr82

#321 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Pitarrr82 »

Podrska Velezu u svakom slucaju!

P.S. Jucer se na AFH povrijedio golman Rudara, da li ce suspendovati nekog iz FKS ostaje da se vidi!? :lol: :lol:
Obuca9

#322 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

Jagodić :thumbup:

Prvo nekidan ona izjava za nerede u BL, a sada i ovo. Svaka čast majstore. Da je bogdo više ovakvih radnika u bh. klubovima, a manje Šipovaca i njemu sličnih, sve bi to puno ljepše izgledalo.
veljaca

#323 Re: Kup BiH 2011/12

Post by veljaca »

hrasno38 wrote:Vlado Jagodić, selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine suspendovao je igrača Zrinjskog, Mileta Pehara, koji je sinoć napravio incident zbog kojeg ne zaslužuje da se bavi sportom!

Podsjetimo, Pehar je sinoć, pokušao srušiti jednog protivničkog igrača, fudbalera Veleža, Tarika Cerića, koji je bježao od stampeda huligana Zrinjskog koji su utrčali na teren i prekinuli prvi susret osmine finala Kupa BiH.

"Suspendovao sam poziv Peharu! Reprezentativci moraju biti primjer drugima na terenu i van terena. Sinoć sam dobio informaciju šta je uradio, ali morao sam to provjeriti. Kada sam vidio da je istina, odmah sam ga suspendovao, a s tim se složio i ostatak stručnog štaba. Za mene je on završio što se reprezentacije tiče", rekao je Vlado Jagodić, selektor mlade reprezentacije BiH

E to je covjek koji zeli dobro nasem fudbalu i koji je prije svega sportski radnik!
:thumbup:

Licno sam imao jedan ugodan razgovor sa doticnim ..... Tada je bio trener tima Borca - koji je bio konkurent mome klubu ( FK Zeljeznicar ) .... Pravi gospodin - bez predrasuda ....
JoeyTribbiani

#324 Re: Kup BiH 2011/12

Post by JoeyTribbiani »

Bravo Vlado :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#325 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Charuga »

Vanredna sjednica Komiteta za takmičenje povodom dešavanja Pod Bijelim Brijegom zakazana je danas u 12 sati. Disciplinska komisija najvjerovatnije će zasjedati sutra.
Locked