BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
quasar

#301 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by quasar »

vernes81 wrote:Vidim opet se preskace lux :mrgreen: . Neznam sto ali me hastra i te tekme jer smo kroz istoriju pokazali da smo skloni glupostima pa me jednostavno strah x-a u Zenici.
A sto se tice Francuske mislim da ce puno utjecati na to utakmica sa lux-om volio bi da tu odigramo na nivou a ne da ih bezze pobjedimo iz nekih ziheraski akcija jer bi se tad nabrijali a igre ni u fildzanu pa da nas horozovi rasformiraju i da placuci idemo u baraz misleci da mozemo samo Kacune iz Busovace pobjediti .
O tom pricam stalno. Ajmo korak po korak. Lux nam je baraz za baraz. Mora se pobijediti. A oni nece doci bez gaca.
BHF_Manijak

#302 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

Da je u odnosu na nase stopere i odbranu generalno, igracina! :mrgreen: Na Kosevu se igro sa nama realno, iako tad i nije bio u nekoj formi u Realu, zamisli tek sad... :mrgreen:
Corola

#303 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

BHF_Manijak wrote:
Corola wrote: :lol: Nije samo sto ne znas kako se pise,vec ne znas ni gdje igraju.
Eden Hazard je Belgijanac :-) :mrgreen:
:mrgreen: :skoljka:

Ja konto oba Francuzi, bacaju na francuski nagalasak, ali zaboravih da ima jos govornog podrucja na francuskom mimo Francuske... :mrgreen: :run:
Jah sva sreca da te Amerikanci ne bune sa Englezima posto imaju slicno govorno podrucje. :-) :D
Ma sve to,ali fazon je sto covjek godinama igra u Belgijskoj repci a tebe to ko fol mimoislo. :lol:
BHF_Manijak

#304 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

Ne pratim Belgijance... 8-) :skoljka:
Corola

#305 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

BHF_Manijak wrote:Ne pratim Belgijance... 8-) :skoljka:
Haman ne pratis ni BIH repku.Pa obe je zadnje tekme protiv nas igrao.Jel i tad naginjao na Francuski li..ovaj dialekt: :lol: :-)
BHF_Manijak

#306 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

Corola wrote:
Haman ne pratis ni BIH repku.Pa obe je zadnje tekme protiv nas igrao.Jel i tad naginjao na Francuski li..ovaj dialekt: :lol: :-)
A jes' lik zapeo...Dobro bolan, Belgijanac lik, ok, idemo dalje...Necu sad dva mjeseca o tome raspredati, za razliku od tebe ja svoj isfur priznam i nastavim dalje...
ganjeta

#307 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by ganjeta »

Corola wrote:
Džaba ti što pratiš, opet si ne informisan i hladno lupiš. :-)

Možda je igrao klikera ili hrkljuša ali lopte nije sigurno. 8-)

Prva tekma 2-4

Za Belgiju igraju: Stijnen, Swerts, Simons, Vermaelen, Daems, Mudingayi, Fellaini, Defour, De Camargo, Dembele, Sonck.

Naši su počeli meč u ovom sastavu: Supić, Berberović, Ibričić, Spahić, Nadarević, Pandža, Jahić, Muratović, Misimović, Muslimović, Džeko.

Druga tekma 2-0

Za Belgiju igraju: Stijnen, Witsel, Swerts, Simons, Mirallas, Dembele, Mudingayi, Kompany, Vermaelen, Fellaini, Sonck.

Naši su počeli meč u ovom sastavu: Supić, Berberović, Jahić, Nadarević, Pandža i Spahić, Rahimić, Muratović i Misimović, Ibričić i Džeko.
KPNCTNJAH

#308 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by KPNCTNJAH »

ganjeta wrote:
Džaba ti što pratiš, opet si ne informisan i hladno lupiš.

Druga tekma 2-0

:oops:
ganjeta

#309 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by ganjeta »

Jbg.. :mrgreen:
Edin H.

#310 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Edin H. »

Banovićanin wrote:Kako je dobro nama Banovićanima :D ,plaćamo samo kartu za utakmicu,dok je prijevoz obezbijedio rudnik :-D .
Protiv Luxemburga očekujem jednu laganu pobjedu sa malo većom razlikom,recimo 3-4:0,dok će protiv Francuza biti gusto,te se ja potajno nadam pobjedi aBd.

Trebamo se i tamo otvoriti i igrati našu igru,te iznenaditi Francuze.Na sve ili ništa,a vjerujem da ovi momci mogu ostvariti povoljan rezultat.
Ovo gore je po meni trenutno najbolji mogući sastav koji imamo na raspolaganju za Francuze.Loša strana je što faktički nemamo 2. napadača u kojeg Sušić ima povjerenja pa da ga gurne u vatru,jer ova sada reprezentacija mora da igra sa 2 napadača.
:thumbup:
Corola

#311 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

ganjeta wrote:
Corola wrote:
Džaba ti što pratiš, opet si ne informisan i hladno lupiš. :-)

Možda je igrao klikera ili hrkljuša ali lopte nije sigurno. 8-)

Prva tekma 2-4

Za Belgiju igraju: Stijnen, Swerts, Simons, Vermaelen, Daems, Mudingayi, Fellaini, Defour, De Camargo, Dembele, Sonck.

Naši su počeli meč u ovom sastavu: Supić, Berberović, Ibričić, Spahić, Nadarević, Pandža, Jahić, Muratović, Misimović, Muslimović, Džeko.

Druga tekma 2-0

Za Belgiju igraju: Stijnen, Witsel, Swerts, Simons, Mirallas, Dembele, Mudingayi, Kompany, Vermaelen, Fellaini, Sonck.

Naši su počeli meč u ovom sastavu: Supić, Berberović, Jahić, Nadarević, Pandža i Spahić, Rahimić, Muratović i Misimović, Ibričić i Džeko.
To mora da te avaz informisao a brko obavjestio :D
Jesi li ikad cuo da u fudbalu postoje zamjene i to tri.Prva tekma u Genku Hazard u igri 46 minuta umjesto De Camarga.Druga tekma u Zenici Hazardica ulece i igru tacno u 73 minuti zamijenivsi Mirallasa.O rezultatu u Zenici trebao si jos boldovati :D Hajde ti @ganjeta pobjezeta hrkljusa a mozes i bocanje.
Sto volim hladno lupetase handriti ,pogotovo ove modre. :dance: :lol:
Last edited by Corola on 01/10/2011 01:50, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#312 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

Corol, jel Adilovic ulazio u igru ikako?! 8-) :evil: Taj gaf ide u kategoriju "epic fail"! :mrgreen:
Corola

#313 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

Adilovic jedino kod brke moze ulaziti :lol:
Nije to jarane gaf,vec ocito neznanje.Isto k'o da si rekao da je Bazdarevic igrao u Iskri Bugojno.Onako naginje akcent na Bugojanski.
Last edited by Corola on 01/10/2011 01:57, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#314 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

Corola wrote:Adilovic jedino kod brke moze ulaziti :lol:
I jos par njih u mladoj repki ili A2 reprezentaciji... 8-) :evil: Sjedi 1! :skoljka: A da ti je Brko trn u oku, to znam, to ne trebas pominjati...Zivio nam Osim dragi... 8-)
Corola

#315 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

Zivio :mrgreen:
Prije ce Lazar zaigrati u seniorskoj A repci BIH od ovog Adilovica. :-)
BHF_Manijak

#316 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

Corola wrote:Zivio :mrgreen:
Prije ce Lazar zaigrati u seniorskoj A repci BIH od ovog Adilovica. :-)
Naravno da nece, ja nisam toliko opterecen kao neki da sanjam da reprezentaciju cine igraci iz Zelje, ja imam svoj klub i njega pratim, to nema veze sa reprezentacijom, za nju mi je najbitnije da igraju najspremniji i najbolji! :wink:
Corola

#317 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

Ma nemozes ni biti opterecen kad su nesto okilavili.Dzeko jadnik vuce i za njih i za sebe. :mrgreen:
Sto se mene tice,dabogda nam svih jedanaest igraca bili strumpfovi ako Hazard predje kod Brke moze i on ali mi makar broncanu medalju osvojili na Evropskom.Eto jel posteno. :D
Al opet da gledate na klupi strucnjaka iz bordo redova. :lol:
ReD aka Socijalista

#318 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by ReD aka Socijalista »

Jel tacno da BenZinac ozljedjen i nece igrati protiv BiH?
BHanibal

#319 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHanibal »

Edin H. wrote:
Banovićanin wrote:Kako je dobro nama Banovićanima :D ,plaćamo samo kartu za utakmicu,dok je prijevoz obezbijedio rudnik :-D .
Protiv Luxemburga očekujem jednu laganu pobjedu sa malo većom razlikom,recimo 3-4:0,dok će protiv Francuza biti gusto,te se ja potajno nadam pobjedi aBd.

Trebamo se i tamo otvoriti i igrati našu igru,te iznenaditi Francuze.Na sve ili ništa,a vjerujem da ovi momci mogu ostvariti povoljan rezultat.
Ovo gore je po meni trenutno najbolji mogući sastav koji imamo na raspolaganju za Francuze.Loša strana je što faktički nemamo 2. napadača u kojeg Sušić ima povjerenja pa da ga gurne u vatru,jer ova sada reprezentacija mora da igra sa 2 napadača.
:thumbup:
Ovdje niko nikog ne moze iznenaditi jer svi znaju koliko drugi mogu. Realno protiv Francuske nemamo sanse al' otkad su realisti igrali fudbal ili vodili bitke pa ne brojeno puta mnogo manji neprijatelj ili ekipa je pobijedila vecu i jacu. Sad idemo da im oderemo guzove i na terenu samo da dusa ne izadje a predaha im ne treba dati. Treba samo trcati i ginuti na svaku loptu a rezultat ce doci.
majstor_m

#320 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by majstor_m »

imam 2 karte za francusku , odustali smo ne idemo, tako da ako nekom treba neka se javi ba pp
ganjeta

#321 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by ganjeta »

Minka eno ti Čeljigovića , Corozirani eno razmjera :D
M.Laktasenko

#322 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by M.Laktasenko »

ganjeta wrote:
Prva tekma 2-4

.
Zanimljivo sto se nasa repka samo za 2 godine toliko promjenila. Od nabrojanih samo Spahic i Dzeko imaju mjesto medju prvih 11. :shock:
Riddle

#323 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Riddle »

Evo i Sagna se povrijedi.
Bosanski_kralj

#324 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Bosanski_kralj »

To nikako nije dobro što se našem protivniku igrači prije utakmica povrijeđuju, jer na kraju mi uvijek naje*emo. Ne sjećam se da smo nekad iskoristili to što nam je suparnik imao problema sa sastavljanjem tima zbog povreda.
quasar

#325 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by quasar »

Kao da je problem Francuskoj naci po dvije kvalitetne zamjene za svaku poziciju. Kad bi izasli sa B selekcijom protiv nas, mi ih opet ne bi pobijedili u Parizu.
Jednostavno, ljudi imaju siri izbor, veca su imena, i imace protekciju svaku, a nece biti protiv pravila kao sto smo i mi imali protekciju u oba sa Bjelorusijom.
Locked