Ja kont'o opet Kladuša...Industrialyzer wrote: Ova sto pljuje je iz Vogosce
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ridjobrki
#301 Re: Vasa najgora date iskustva :P
-
Tirkiz
#302 Re: Vasa najgora date iskustva :P
♥ Julianna ♥ wrote:Gdje vi samo nalazite te cure što psuju tako?
I još, kakvi ste to vi kad nalazite cure koje tako psuju?
I psuju i pljuju.
sve je to dobro dok ne prdne
-
Eborg
#303 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Hm, imao sam 21 godinu tada no uvijek sam previše vjerovao ljudima.Strpljiva wrote:De ti nama reci koliko si imao godina? Ja shvatam kada žene padaju na foru prijateljstva, ali muškarci... To mi je već novo
- tinchy
#304 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kod mene, na sreću, još nije bilo ovako ekstremno loših dejtova
- Industrialyzer
#305 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ridjobrki wrote:Ja kont'o opet Kladuša...Industrialyzer wrote: Ova sto pljuje je iz Vogosce![]()
![]()
![]()
![]()
Ova iz Kladuse je nesto naljepse sto sam ikad upoznao , samo imamo tu verbalnu blokadu
- Michun
#306 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ipak nekako mislim da se ona trebala izvinuti sto je bila prostakusa, al' svako zna svojeEborg wrote:Ma izgladilo se na kraju nakon nekih dvije sedmice ignoriranja i sijevajućih pogleda jaranica no, kao što rekoh, nije više bilo isto, baš ju je to skršilo u tako emotivno labilnom momentu.drekalica28 wrote:Pa što onda nisi pokušao izgladiti stvar?
Izvinio sam se jer mi je fakat bilo krivo, nema ništa gore kada ispadneš gad kada si upravo pokušavao da ne budeš jedan.
-
♥ Julianna ♥
#307 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Tirkiz wrote:♥ Julianna ♥ wrote:Gdje vi samo nalazite te cure što psuju tako?
I psuju i pljuju.
sve je to dobro dok ne prdne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Strpljiva
#308 Re: Vasa najgora date iskustva :P
I oni su vjerovali u tebeEborg wrote:Hm, imao sam 21 godinu tada no uvijek sam previše vjerovao ljudima.Strpljiva wrote:De ti nama reci koliko si imao godina? Ja shvatam kada žene padaju na foru prijateljstva, ali muškarci... To mi je već novo
-
Eborg
#309 Re: Vasa najgora date iskustva :P
U principu da, ali ovo je bila fina cura iz gradske familije iz centra grada i dobra studentica. Pa hajde ti nađi neki pattern, ja bih se zijanio kada bih i na koridi od pjevaljke ovakvo nešto dobio.♥ Julianna ♥ wrote:Ma ne znam, mora se bar negdje neka naznaka nazirati...
- dječak sa šibicama
#310 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Logicno, Sutjeska, ili Vogosca, ili Ilijas sa okolinom, ili je sa PoljinaIndustrialyzer wrote:♥ Julianna ♥ wrote:Gdje vi samo nalazite te cure što psuju tako?
I psuju i pljuju.
Ova sto pljuje je iz Vogosce
-
Eborg
#311 Re: Vasa najgora date iskustva :P
@Michun: Žene. Mislim da mi ipak nikad nije povjerovala do kraja.
@Strpljiva: Jadi mladog Eborga, in stores NOW!
Jedina pozitivna stvar je što se možeš osvrnuti na takva iskustva nakon neke vremenske distance i naučiti nešto novo.
@Strpljiva: Jadi mladog Eborga, in stores NOW!
- Industrialyzer
#312 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dječak sa šibicama wrote:Logicno, Sutjeska, ili Vogosca, ili Ilijas sa okolinom, ili je sa PoljinaIndustrialyzer wrote:♥ Julianna ♥ wrote:Gdje vi samo nalazite te cure što psuju tako?
I psuju i pljuju.
Joj Poljine
- Ridjobrki
#313 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da, ali taj grad je Zen'ca.Eborg wrote:U principu da, ali ovo je bila fina cura iz gradske familije iz centra grada i dobra studentica. Pa hajde ti nađi neki pattern, ja bih se zijanio kada bih i na koridi od pjevaljke ovakvo nešto dobio.♥ Julianna ♥ wrote:Ma ne znam, mora se bar negdje neka naznaka nazirati...
- Michun
#314 Re: Vasa najgora date iskustva :P
auuuu, that explain is it allRidjobrki wrote:Da, ali taj grad je Zen'ca.Eborg wrote:U principu da, ali ovo je bila fina cura iz gradske familije iz centra grada i dobra studentica. Pa hajde ti nađi neki pattern, ja bih se zijanio kada bih i na koridi od pjevaljke ovakvo nešto dobio.♥ Julianna ♥ wrote:Ma ne znam, mora se bar negdje neka naznaka nazirati...![]()
![]()
![]()
![]()
- Dioda
#316 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Vala basRidjobrki wrote:Preklinjem te reci da se zajebavaš!Traktor` wrote: nafato ja jednu curu na fejsu i hajd ko mogli bi mi za vikend na bjelasnicu...upeko minus gluho bilo...hajde ono ko fizicki smo jedno drugom OK, pa dok se upoznamo moglo bi biti nesto medju nama...uglavnom ona kao ne pusi, ponekad popije, ali i to rijetko...ne svidja joj se kad muskarac pusi i sta ti ja znam...hajde kontam, pregurat cu nekako da ne zapalim, pisaj ga...uglavnom, snijeg do koljena, na bjelasnici haman do pasa, a ona u stiklama...to kad sam vidio, zlo mi doslo...i tako upoznamo se mi, ona je ta i ta, ja sam taj i taj...hajde reko eto upoznali smo se, hocemo li se sad ljubiti u usta...kaze mlada da se uozbiljim, ko gdje mi se zuri...dosli na bjelasnicu, a ja ne znam gdje cu s njom s obzirom da je naplaninu obukla STIKLE...ebo me otac, pa ko je ovdje lud...te ti ja nju vrnem u onu kafanicu ispod hotela marsal...narucimo neke cajeve (caj ne pijem ni kad sam bolestan)...i tako ja da razvijem neku komunikaciju, da se ono ko i upoznamo, ona meni krenu s pricom kako joj je jedan bivsi ovakav, jedan onakav, ma uglavnom sve djubrad...prekinem ti ja nju i govorim kako sam fin, nisam ko drugi i bla bla bla i kao takav hajmo se sad ljubiti u ustacura se izbezumila...nece ba da se ljubimo, kao jos je rano za to...i sjedili smo mi tu dobra 2 i po sata...i krenemo mi da okrenemo krug ski liftom...i krenula voznja i mi nastavili neku pricu i nakon 40 minuta se vracamo na polaznu tacku i ko opet cemo negdje da sjednemo...sjeli u onu basticu kod ski staza...reko fino se mi ispricasmo i upoznasmo, hocemo li se sad ljubiti u usta...i OPET dobih odgovor NE...te ti ja izvadim cigare i zapalim i narucim sebi ono kuhano vino da me malo ugrije...hebo me otac, smrzo se pricajuci i muntajuci...uglavnom ona nakon po sata govori hajmo kuci...i sjednemo mi u auto, ali ja necu da upalim auto...reko dok se ne budemo ljubili u usta, ja necu krenuti odavde, a ti mozes i pjeske ako ti se da
i sjedili smo mi dobrih 20 minuta u autu i sutili...kad ona u po frke govori hajde eto ljubicemo se samo kreni...i tu se mi koljubili i nju lagano vratim kuci...reko kad se mi opet vidimo...kaze meni cura, ako Boga da nadam se da se nikad u zivotu vise ni sresti necemo, vecu budalu i kretena u zivotu nisam srela...
i tako ja neslavno zavrsim...
![]()
nakon toga, koju god sam pito hocemo li se ljubiti u usta, svaki put mi je proslovaljda zato sto zaobilazim cure na stiklama...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ne mogu da vjerujem
Ja se fakat divim strpljenju te cure
-
melihaf
#317 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Tema je odlična
!
Milo mi je što se spominju Hercegovke i Krajišnici...

Milo mi je što se spominju Hercegovke i Krajišnici...
-
Eborg
#318 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ne diraj mi u metropolu, i ja sam ti veliki lokalpatriota, barem bi ti to trebao razumjeti. Sada sam na (i pod, pored, izaRidjobrki wrote:Da, ali taj grad je Zen'ca.Eborg wrote:U principu da, ali ovo je bila fina cura iz gradske familije iz centra grada i dobra studentica. Pa hajde ti nađi neki pattern, ja bih se zijanio kada bih i na koridi od pjevaljke ovakvo nešto dobio.♥ Julianna ♥ wrote:Ma ne znam, mora se bar negdje neka naznaka nazirati...![]()
![]()
![]()
![]()
- Michun
#319 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Bolje se gujom opasat vec hercegovku ozenit - rekao mi je jedan mostarac ovu izrekumelihaf wrote:Tema je odlična!
Milo mi je što se spominju Hercegovke i Krajišnici...![]()
![]()
-
melihaf
#320 Re: Vasa najgora date iskustva :P
[/quote]
Logicno, Sutjeska, ili Vogosca, ili Ilijas sa okolinom, ili je sa Poljina
[/quote]
Joj Poljine
tamo je moj drug imao kvalitetan sex na velikoj vrucini i otisao da istusira , vode nema ni za lijeka
[/quote]
Poljine su sada elitno naselje...
Nije bitno odakle je neko (Vogošća, Ilijaš, Breka, Dobrinja..i sl.), to je stvar kulture i odgoja!
Logicno, Sutjeska, ili Vogosca, ili Ilijas sa okolinom, ili je sa Poljina
Joj Poljine
Poljine su sada elitno naselje...
Nije bitno odakle je neko (Vogošća, Ilijaš, Breka, Dobrinja..i sl.), to je stvar kulture i odgoja!
- Retro_Eskobar
#321 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kad ti djevojka pusti tihomira,ti je blijedo pogleds,a ona kaze:"Mislila sam da smo u ozbiljnoj vezi." 
-
melihaf
#322 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Bolje se gujom opasat vec hercegovku ozenit - rekao mi je jedan mostarac ovu izreku
[/quote]
Nema taj čiko pojma...hahahaha...Hercegovke

-
melihaf
#323 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Retro_Eskobar wrote:Kad ti djevojka pusti tihomira,ti je blijedo pogleds,a ona kaze:"Mislila sam da smo u ozbiljnoj vezi."
-
Strpljiva
#324 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja nemam tih interesantnih storija ili se bar ne sjećam. Ove eksplicitnije nisu za foruma 
- Retro_Eskobar
#325 Re: Vasa najgora date iskustva :P
melihaf wrote:Bolje se gujom opasat vec hercegovku ozenit - rekao mi je jedan mostarac ovu izreku
E nisu stari ljudi tek tako pricali