eto nek ga ti poznajes, mislim da su te iste stope ili ukrali ili su ih unistili uglavnom se koliko sam cuo ne mogu vise vidjeti. Tako da smo to mi glavni destruktori unisti sve sto se moze...ins wrote:amrica wrote:
Atentat - one dvije stope, i nista vise. Umjesto da naprave spomenik gdje je poceo Prvi svejtski rat, treba ti mikroskop da nadjes stope i vodic, naravno. Kako ce se turist slikati da mu se vidi glava i Gavrilove stope![]()
Vidim da ono bas pravo poznajes svoj grad, i da ti ono bas pravo dolaze prijatelji sa strane koje ti licno provodas po Sarajevu.
@sheilak je u pravu sto se tice u gradu se nista specijalno ne moze vidjeti jebo ti taj grad gdje su samo kafane te zbog kojih turisti trebaju da dodje. Danas svako kafanu ima navrni seljacku muziku kupi sokova iznesi kakvih kucnih stolica po mogucnosti u nekoj gusto prolaznoj ulici poredaj da ppci mogu gledati i komentarisati.. tako mi vidimo turizam sto rece jedan amerikanac ovde mu odgovara sto svako svakog zna i sve se o svakom zna tako da informaciju za svoje ilegalne poslove moze dobiti ko na dlanu. Dok mi to koristimo da presipamo suplje u prazno i da bi imali materijala za trachanje..