Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

Obuca9

#301 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Obuca9 »

zlajci wrote:
Neki ovdje prave kalkulacije na osnovu toga da ce Rumuni uzeti svih 12 bodova, a mi eto kao necemo moci vise od 6. Eh pa jebiga, drugovi. Ja uopste ne mislim da Rumuni mogu uzeti više od 8 bodova u ove četiri preostale utakmice, a u tom slučaju mi smo i sa dvije domace pobjede te remijem u Talinu/Parizu u baražu.
Bas tako, iako vjerujem da nam nece biti prijeko potreban taj bod Talina.
Hoće, čisto da se osiguraš i eliminišeš Bjeloruse.
Edin H.

#302 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

zlajci wrote:
Neki ovdje prave kalkulacije na osnovu toga da ce Rumuni uzeti svih 12 bodova, a mi eto kao necemo moci vise od 6. Eh pa jebiga, drugovi. Ja uopste ne mislim da Rumuni mogu uzeti više od 8 bodova u ove četiri preostale utakmice, a u tom slučaju mi smo i sa dvije domace pobjede te remijem u Talinu/Parizu u baražu.
Minsk, Minsk, Minsk, Minsk je samo jedan, a Talina stotinu i sedam :oops: :D

Mojne samo da se u Parizu vadimo, bez obzira na moje zelje pokazalo se da mi ne mozemo ni bod izvuci od ozbiljnijih ekipa od kada se oprostio Barbarez i klupu napustio ultradefanzivac Baka :skoljka:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#303 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by JoseMujica »

evo čitam kaže Begović neće igrati dok je Sušić selektor...kaže teške riječi su pale po novinama i neće da ga neko nako mezi :cry:

hbemu više dokle će se preko novina reprezentacija voditi i kad ćemo imati trenera koji je sposoban rješavat nesporazume u četri oka? Pa i ako treba nekom sve po spisku...fino u četri oka, a ne srat po novinama i kad valja i kad ne valja
Obuca9

#304 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Obuca9 »

Edin H. wrote:
zlajci wrote:
Minsk, Minsk, Minsk, Minsk je samo jedan, a Talina stotinu i sedam :oops: :D

Mojne samo da se u Parizu vadimo, bez obzira na moje zelje pokazalo se da mi ne mozemo ni bod izvuci od ozbiljnijih ekipa od kada se oprostio Barbarez i klupu napustio ultradefanzivac Baka :skoljka:
Minsk, Talin, isto govno :D
zlajci

#305 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by zlajci »

JoseMujica wrote:evo čitam kaže Begović neće igrati dok je Sušić selektor...kaže teške riječi su pale po novinama i neće da ga neko nako mezi :cry:

hbemu više dokle će se preko novina reprezentacija voditi i kad ćemo imati trenera koji je sposoban rješavat nesporazume u četri oka? Pa i ako treba nekom sve po spisku...fino u četri oka, a ne srat po novinama i kad valja i kad ne valja
Trenutno je ona budala od laznjaka u dobroj formi tako da Begovic moze i malo pricekat
zlajci

#306 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by zlajci »

zlajci wrote:
Ja ba :D :D :D
romanovero

#307 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by romanovero »

zlajci wrote:
JoseMujica wrote:evo čitam kaže Begović neće igrati dok je Sušić selektor...kaže teške riječi su pale po novinama i neće da ga neko nako mezi :cry:

Trenutno je ona budala od laznjaka u dobroj formi tako da Begovic moze i malo pricekat
dok je dalabu na golu nigdje nas
a u B"rusiji na 0-0 igrat,zabit go i vratit se sam
quasar

#308 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by quasar »

Mozda je malo OT:
Begović je također predvidio da bi broj njegovih sunarodnjaka u engleskoj Premijer ligi mogao uskoro porasti.

"Sada kada smo Džeko i ja u Premijer ligi, mnogo više se govori o Bosancima i vjerujem da postoji još igrača koji bi mogli igrati ovdje. Vidim mnogo igrača koji bi se mogli savršeno uklopiti, a to su Vedad Ibišević, Sejad Salihović, Emir Spahić i Miralem Pjanić. Nadam se i vjerujem da će biti još Bosanaca koji će ovog ljeta doći u Englesku", rekao je Begović.
Evo covjek reklamira ekipu sa kojom se navodno ne voli. Meni to nije logicno, pa bih mogao zakljuciti da je prica o neuklapanju "u raju" novinarska izmisljotina. Bice da je sav problem ipak: Asmir - Pape.
JoseMujica

#309 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by JoseMujica »

bar Begović reče novinski napisi u kojima ga selektor blati...sad šta je tu na stvari haj skontaj :? kad je više vazda kod nas jebo lud zbunjenog
BHF_Manijak

#310 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHF_Manijak »

Molim vas gdje je to pisalo, gledo sam na sportsport nema nista, pa ako mozete da date link...Unaprijed govorim, ako je u pitanju scsport, ne postavljajte, toj stranici ne vjerujem ni da napisu mlijeko je bijelo, otiso bih da provjerim, jer su pravi mahalski portal koji pise stagod da popuni prostor na stranici! :oops:
Edin H.

#311 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

BHF_Manijak wrote:Molim vas gdje je to pisalo, gledo sam na sportsport nema nista, pa ako mozete da date link...Unaprijed govorim, ako je u pitanju scsport, ne postavljajte, toj stranici ne vjerujem ni da napisu mlijeko je bijelo, otiso bih da provjerim, jer su pravi mahalski portal koji pise stagod da popuni prostor na stranici! :oops:
http://www.vijesti.ba/sport/43618-Begov ... i-BiH.html
Tarik19

#312 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Tarik19 »

Asmir ocigledno nezna da on igra za drzavu a ne za selektora. :roll:
quasar

#313 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by quasar »

A ocigledno su se i selektoru malo pomijesali prioriteti...
Meho Kodro

#314 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Meho Kodro »

4 boda iz dvomeca i to je to
damirdamic

#315 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by damirdamic »

Meho Kodro wrote:4 boda iz dvomeca i to je to
4 BODA SU NAJREALNIJA...JOS 3 OD LUKSEMBURGA I ETO NAS U BARAZU SA 17 BODOVA...OVI RUMUNI CE MOZDA IMATI 15 I BJELORUSI 14 I OPET BARAZ....

u barazu cemo dobiti nekog ko sto je turska,irska ili rusija da ne nabrajam grcku,svedsku i tu nam je dudling kao i protiv portugala :-)
Hodidid

#316 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Hodidid »

jel igraju braca Hleb kod bjelorusa?
jeza u ledja

#317 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

Ubicemo ljeb u njima. :D
Semjon M.

#318 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Semjon M. »

Hodidid wrote:jel igraju braca Hleb kod bjelorusa?
Meni se čini da igra samo jedan,i to je sve.Ostalo sve go trkač.Niđe veze 8-)
JoseMujica

#319 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by JoseMujica »

Semjon M. wrote:
Hodidid wrote:jel igraju braca Hleb kod bjelorusa?
Meni se čini da igra samo jedan,i to je sve.Ostalo sve go trkač.Niđe veze 8-)
čuj niđe veze :shock: da je nama bogdo jedan tehničar i 10 trkača..to je ekipa a ne skup nafuranih baletana :-)

a divu nam kapitena i transfer dometa :zzzz: jadna nam majka, a naši novinari vrli ga u Arsenal preseliše :-)
Mamić: Priča o Spahiću ide u dobrom smjeru

Kako sada stoje stvari, kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić od naredne će sezone nositi dres zagrebačkog Dinama.
Da se realizacija transfera Emira Spahića iz francuske ekipe Montpelliera na Maksimir, u redove zagrebačkog Dinama približava kraju, potvrdio je i direktor Modrih Zoran Mamić.

"Dobili smo dobre vijesti iz Francuske. Emir Spahić je pronašao zajednički jezik s čelnicima Montpelliera. Priča o njegovom transferu u Dinamo ide u dobrom smjeru", kazao je mlađi od braće Mamić.

Spahić će naredne sezone sigurno zamijeniti dres, jer je odlazak iz Montpelliera više nego realna opcija. Iako su neko vrijeme u igri za kapitena Zmajeva bile engleske ekipe poput Arsenala, Queens Park Rangersa i Aston Ville, čini se kako će Spahić karijeru nastaviti u državi u kojoj je i rođen.
BHF_Manijak

#320 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHF_Manijak »

Gledam jebote mrtvi Albanci igraju prijateljsku sa Argentinom, a mi nismo kvalitetne prijatelsjek odigrali ima ihihi...Jedino sto sa Svabama odigrasmo prosle godine, al i to bi qrko odigrali da im nije bilo Srbije u grupi, pa ko vele slican mentalitet ovo ono...I to je jedina kvalitetne prijateljska(mozda i Svedi) u zadnjih 4-5 godina, ako ne i vise... :oops:
limeni

#321 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by limeni »

BHF_Manijak wrote:Gledam jebote mrtvi Albanci igraju prijateljsku sa Argentinom, a mi nismo kvalitetne prijatelsjek odigrali ima ihihi...Jedino sto sa Svabama odigrasmo prosle godine, al i to bi qrko odigrali da im nije bilo Srbije u grupi, pa ko vele slican mentalitet ovo ono...I to je jedina kvalitetne prijateljska(mozda i Svedi) u zadnjih 4-5 godina, ako ne i vise... :oops:
jbg nekada smo igrali sa rijekom,omanom i iranom a u zadnjoj godini su nam protivnici makar bili njemacka,svedska,gana,mexiko,slovacka..11.08 cini mi se igramo sa grckom...
BHF_Manijak

#322 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHF_Manijak »

Ma znam to sve drug, valjda nabolje ide, ali me tuga uhvati kad vidim da je jedna Estonije odigrala sa Brazilom ili Rumunija, pa evo Albanija sa Argentincima, kad cemo docekati Engleze, Holandzane, Italijane, opet Svabe itd...
KPNCTNJAH

#323 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by KPNCTNJAH »

Od top 20 reprezentacija s fifine rang liste mi 'samo' s 6 dosad nikad nismo igrali, od toga 3 iz Europe... bilo bi lijepo nekad odigrati protiv Holandije, Engleske... nisu ni Grci za odbaciti ako se pojave u punom sastavu, ne znam sta se desilo, pa su odjednom svi zainteresovani za igranje protiv nas, ali za pohvalu je u svakom slucaju i veliki korak naprijed nakon blamaza protiv neke Rijeke i slicnih :thumbup:
LSD

#324 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by LSD »

limeni wrote:
BHF_Manijak wrote:Gledam jebote mrtvi Albanci igraju prijateljsku sa Argentinom, a mi nismo kvalitetne prijatelsjek odigrali ima ihihi...Jedino sto sa Svabama odigrasmo prosle godine, al i to bi qrko odigrali da im nije bilo Srbije u grupi, pa ko vele slican mentalitet ovo ono...I to je jedina kvalitetne prijateljska(mozda i Svedi) u zadnjih 4-5 godina, ako ne i vise... :oops:
jbg nekada smo igrali sa rijekom,omanom i iranom a u zadnjoj godini su nam protivnici makar bili njemacka,svedska,gana,mexiko,slovacka..11.08 cini mi se igramo sa grckom...
Sve i nekako ali Rijeka...nikad im to necu oprostiti :x ta bruka i blamaža se ne može zaboraviti :x trenirali u hodnicima hotela :roll: još nas yebena Rijeka obruka i ponizi :(
Gledaj reakcija Mravca i Nadarevića, tito dragi ko dva degenerika :(

Last edited by LSD on 21/06/2011 00:22, edited 2 times in total.
Lakat Jebić

#325 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Lakat Jebić »

BHF_Manijak wrote:Ma znam to sve drug, valjda nabolje ide, ali me tuga uhvati kad vidim da je jedna Estonije odigrala sa Brazilom ili Rumunija, pa evo Albanija sa Argentincima, kad cemo docekati Engleze, Holandzane, Italijane, opet Svabe itd...
za brazil se plati, pa ti dodju.

a igrali smo sa brazilom '96. 1:1, a od argentine izgubili 5:1 negdje '98.-'99. obe u gostima
Locked