Hoće, čisto da se osiguraš i eliminišeš Bjeloruse.zlajci wrote:Bas tako, iako vjerujem da nam nece biti prijeko potreban taj bod Talina.Neki ovdje prave kalkulacije na osnovu toga da ce Rumuni uzeti svih 12 bodova, a mi eto kao necemo moci vise od 6. Eh pa jebiga, drugovi. Ja uopste ne mislim da Rumuni mogu uzeti više od 8 bodova u ove četiri preostale utakmice, a u tom slučaju mi smo i sa dvije domace pobjede te remijem u Talinu/Parizu u baražu.
Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#301 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
- Edin H.
#302 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Minsk, Minsk, Minsk, Minsk je samo jedan, a Talina stotinu i sedamzlajci wrote:Bas tako, iako vjerujem da nam nece biti prijeko potreban taj bod Talina.Neki ovdje prave kalkulacije na osnovu toga da ce Rumuni uzeti svih 12 bodova, a mi eto kao necemo moci vise od 6. Eh pa jebiga, drugovi. Ja uopste ne mislim da Rumuni mogu uzeti više od 8 bodova u ove četiri preostale utakmice, a u tom slučaju mi smo i sa dvije domace pobjede te remijem u Talinu/Parizu u baražu.
Mojne samo da se u Parizu vadimo, bez obzira na moje zelje pokazalo se da mi ne mozemo ni bod izvuci od ozbiljnijih ekipa od kada se oprostio Barbarez i klupu napustio ultradefanzivac Baka
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#303 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
evo čitam kaže Begović neće igrati dok je Sušić selektor...kaže teške riječi su pale po novinama i neće da ga neko nako mezi
hbemu više dokle će se preko novina reprezentacija voditi i kad ćemo imati trenera koji je sposoban rješavat nesporazume u četri oka? Pa i ako treba nekom sve po spisku...fino u četri oka, a ne srat po novinama i kad valja i kad ne valja
hbemu više dokle će se preko novina reprezentacija voditi i kad ćemo imati trenera koji je sposoban rješavat nesporazume u četri oka? Pa i ako treba nekom sve po spisku...fino u četri oka, a ne srat po novinama i kad valja i kad ne valja
- Obuca9
#304 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Minsk, Talin, isto govnoEdin H. wrote:Minsk, Minsk, Minsk, Minsk je samo jedan, a Talina stotinu i sedamzlajci wrote:Bas tako, iako vjerujem da nam nece biti prijeko potreban taj bod Talina.Neki ovdje prave kalkulacije na osnovu toga da ce Rumuni uzeti svih 12 bodova, a mi eto kao necemo moci vise od 6. Eh pa jebiga, drugovi. Ja uopste ne mislim da Rumuni mogu uzeti više od 8 bodova u ove četiri preostale utakmice, a u tom slučaju mi smo i sa dvije domace pobjede te remijem u Talinu/Parizu u baražu.![]()
![]()
Mojne samo da se u Parizu vadimo, bez obzira na moje zelje pokazalo se da mi ne mozemo ni bod izvuci od ozbiljnijih ekipa od kada se oprostio Barbarez i klupu napustio ultradefanzivac Baka
-
zlajci
#305 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Trenutno je ona budala od laznjaka u dobroj formi tako da Begovic moze i malo pricekatJoseMujica wrote:evo čitam kaže Begović neće igrati dok je Sušić selektor...kaže teške riječi su pale po novinama i neće da ga neko nako mezi![]()
-
zlajci
#306 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ja bazlajci wrote:Bas tako, iako vjerujem da nam nece biti prijeko potreban taj bod Talina.Neki ovdje prave kalkulacije na osnovu toga da ce Rumuni uzeti svih 12 bodova, a mi eto kao necemo moci vise od 6. Eh pa jebiga, drugovi. Ja uopste ne mislim da Rumuni mogu uzeti više od 8 bodova u ove četiri preostale utakmice, a u tom slučaju mi smo i sa dvije domace pobjede te remijem u Talinu/Parizu u baražu.
-
romanovero
#307 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
dok je dalabu na golu nigdje naszlajci wrote:Trenutno je ona budala od laznjaka u dobroj formi tako da Begovic moze i malo pricekatJoseMujica wrote:evo čitam kaže Begović neće igrati dok je Sušić selektor...kaže teške riječi su pale po novinama i neće da ga neko nako mezi![]()
a u B"rusiji na 0-0 igrat,zabit go i vratit se sam
- quasar
#308 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Mozda je malo OT:
Evo covjek reklamira ekipu sa kojom se navodno ne voli. Meni to nije logicno, pa bih mogao zakljuciti da je prica o neuklapanju "u raju" novinarska izmisljotina. Bice da je sav problem ipak: Asmir - Pape.Begović je također predvidio da bi broj njegovih sunarodnjaka u engleskoj Premijer ligi mogao uskoro porasti.
"Sada kada smo Džeko i ja u Premijer ligi, mnogo više se govori o Bosancima i vjerujem da postoji još igrača koji bi mogli igrati ovdje. Vidim mnogo igrača koji bi se mogli savršeno uklopiti, a to su Vedad Ibišević, Sejad Salihović, Emir Spahić i Miralem Pjanić. Nadam se i vjerujem da će biti još Bosanaca koji će ovog ljeta doći u Englesku", rekao je Begović.
- JoseMujica
#309 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
bar Begović reče novinski napisi u kojima ga selektor blati...sad šta je tu na stvari haj skontaj
kad je više vazda kod nas jebo lud zbunjenog
- BHF_Manijak
#310 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Molim vas gdje je to pisalo, gledo sam na sportsport nema nista, pa ako mozete da date link...Unaprijed govorim, ako je u pitanju scsport, ne postavljajte, toj stranici ne vjerujem ni da napisu mlijeko je bijelo, otiso bih da provjerim, jer su pravi mahalski portal koji pise stagod da popuni prostor na stranici! 
- Edin H.
#311 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
http://www.vijesti.ba/sport/43618-Begov ... i-BiH.htmlBHF_Manijak wrote:Molim vas gdje je to pisalo, gledo sam na sportsport nema nista, pa ako mozete da date link...Unaprijed govorim, ako je u pitanju scsport, ne postavljajte, toj stranici ne vjerujem ni da napisu mlijeko je bijelo, otiso bih da provjerim, jer su pravi mahalski portal koji pise stagod da popuni prostor na stranici!
-
Tarik19
#312 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Asmir ocigledno nezna da on igra za drzavu a ne za selektora. 
- quasar
#313 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
A ocigledno su se i selektoru malo pomijesali prioriteti...
- Meho Kodro
#314 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
4 boda iz dvomeca i to je to
-
damirdamic
#315 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
4 BODA SU NAJREALNIJA...JOS 3 OD LUKSEMBURGA I ETO NAS U BARAZU SA 17 BODOVA...OVI RUMUNI CE MOZDA IMATI 15 I BJELORUSI 14 I OPET BARAZ....Meho Kodro wrote:4 boda iz dvomeca i to je to
u barazu cemo dobiti nekog ko sto je turska,irska ili rusija da ne nabrajam grcku,svedsku i tu nam je dudling kao i protiv portugala
-
Hodidid
#316 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
jel igraju braca Hleb kod bjelorusa?
- jeza u ledja
#317 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ubicemo ljeb u njima. 
- Semjon M.
#318 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Meni se čini da igra samo jedan,i to je sve.Ostalo sve go trkač.Niđe vezeHodidid wrote:jel igraju braca Hleb kod bjelorusa?
- JoseMujica
#319 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
čuj niđe vezeSemjon M. wrote:Meni se čini da igra samo jedan,i to je sve.Ostalo sve go trkač.Niđe vezeHodidid wrote:jel igraju braca Hleb kod bjelorusa?
a divu nam kapitena i transfer dometa
Mamić: Priča o Spahiću ide u dobrom smjeru
Kako sada stoje stvari, kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić od naredne će sezone nositi dres zagrebačkog Dinama.
Da se realizacija transfera Emira Spahića iz francuske ekipe Montpelliera na Maksimir, u redove zagrebačkog Dinama približava kraju, potvrdio je i direktor Modrih Zoran Mamić.
"Dobili smo dobre vijesti iz Francuske. Emir Spahić je pronašao zajednički jezik s čelnicima Montpelliera. Priča o njegovom transferu u Dinamo ide u dobrom smjeru", kazao je mlađi od braće Mamić.
Spahić će naredne sezone sigurno zamijeniti dres, jer je odlazak iz Montpelliera više nego realna opcija. Iako su neko vrijeme u igri za kapitena Zmajeva bile engleske ekipe poput Arsenala, Queens Park Rangersa i Aston Ville, čini se kako će Spahić karijeru nastaviti u državi u kojoj je i rođen.
- BHF_Manijak
#320 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Gledam jebote mrtvi Albanci igraju prijateljsku sa Argentinom, a mi nismo kvalitetne prijatelsjek odigrali ima ihihi...Jedino sto sa Svabama odigrasmo prosle godine, al i to bi qrko odigrali da im nije bilo Srbije u grupi, pa ko vele slican mentalitet ovo ono...I to je jedina kvalitetne prijateljska(mozda i Svedi) u zadnjih 4-5 godina, ako ne i vise... 
- limeni
#321 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
jbg nekada smo igrali sa rijekom,omanom i iranom a u zadnjoj godini su nam protivnici makar bili njemacka,svedska,gana,mexiko,slovacka..11.08 cini mi se igramo sa grckom...BHF_Manijak wrote:Gledam jebote mrtvi Albanci igraju prijateljsku sa Argentinom, a mi nismo kvalitetne prijatelsjek odigrali ima ihihi...Jedino sto sa Svabama odigrasmo prosle godine, al i to bi qrko odigrali da im nije bilo Srbije u grupi, pa ko vele slican mentalitet ovo ono...I to je jedina kvalitetne prijateljska(mozda i Svedi) u zadnjih 4-5 godina, ako ne i vise...
- BHF_Manijak
#322 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ma znam to sve drug, valjda nabolje ide, ali me tuga uhvati kad vidim da je jedna Estonije odigrala sa Brazilom ili Rumunija, pa evo Albanija sa Argentincima, kad cemo docekati Engleze, Holandzane, Italijane, opet Svabe itd...
- KPNCTNJAH
#323 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Od top 20 reprezentacija s fifine rang liste mi 'samo' s 6 dosad nikad nismo igrali, od toga 3 iz Europe... bilo bi lijepo nekad odigrati protiv Holandije, Engleske... nisu ni Grci za odbaciti ako se pojave u punom sastavu, ne znam sta se desilo, pa su odjednom svi zainteresovani za igranje protiv nas, ali za pohvalu je u svakom slucaju i veliki korak naprijed nakon blamaza protiv neke Rijeke i slicnih 
-
LSD
#324 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Sve i nekako ali Rijeka...nikad im to necu oprostitilimeni wrote:jbg nekada smo igrali sa rijekom,omanom i iranom a u zadnjoj godini su nam protivnici makar bili njemacka,svedska,gana,mexiko,slovacka..11.08 cini mi se igramo sa grckom...BHF_Manijak wrote:Gledam jebote mrtvi Albanci igraju prijateljsku sa Argentinom, a mi nismo kvalitetne prijatelsjek odigrali ima ihihi...Jedino sto sa Svabama odigrasmo prosle godine, al i to bi qrko odigrali da im nije bilo Srbije u grupi, pa ko vele slican mentalitet ovo ono...I to je jedina kvalitetne prijateljska(mozda i Svedi) u zadnjih 4-5 godina, ako ne i vise...
Gledaj reakcija Mravca i Nadarevića, tito dragi ko dva degenerika
Last edited by LSD on 21/06/2011 00:22, edited 2 times in total.
- Lakat Jebić
#325 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
za brazil se plati, pa ti dodju.BHF_Manijak wrote:Ma znam to sve drug, valjda nabolje ide, ali me tuga uhvati kad vidim da je jedna Estonije odigrala sa Brazilom ili Rumunija, pa evo Albanija sa Argentincima, kad cemo docekati Engleze, Holandzane, Italijane, opet Svabe itd...
a igrali smo sa brazilom '96. 1:1, a od argentine izgubili 5:1 negdje '98.-'99. obe u gostima