Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nemoj vise bogati .Ja se umorio gledajuci i one slike.Valjalo je ondje raditi,pa onako umoran spucati one cevape.To daje potpuno drugu sliku na utakmicu i sto su se onako vukli po terenu.Jebote naradili se ljudi.
Znaci Mahir drzavni neprijatelj br.1 on je kriv za onu blamazu
Na ovim slikama ja nevidje nista kompromitujuce.prava BiH idila.Stari rostilj pored stare kucice,cevapi i zezancija.Vidim colu a ne pivu.Mislim da ovo nije razlog poraza.Mene interesuje nocno lumpovanje.Ima li to gdje na netu.
BiHuSrcu wrote:Pozdrav dečki.
Novi sam na forumu,kao svi vi razočaran sam onime što su naši puleni prikazali u petak.
Međutim,u utakmici protiv reprezentacije Albanije očekujem pobjedu od 2 ili 3:0 jer su bar dvije klase ispod nas i vjerovatno im neće igrati najbolji igrač Salihi.
Imao bi želju da idem,a karte još nisam nabavio.Inače sam iz Gračanice.
Još nešto,da li bi mi neko mogao garantovati da će se na dan utakmice prodavati karte ispred stadiona po onim normalnim cijenama (Zapad 30.00,Istok 20.00 i Sjever-Jug 15.00) ? Nekako razmišljam,poslije onakve predstave naših igrača u Bukureštu,većina je odustala od odlaska na tekmu u Zenicu.Pa mislim da bi trebalo da bude na dan utakmice ispred stadiona karte po normalnim cijenama.I da li neko zna da još imaju negdje da se uzmu ?
van Basten wrote:ja očekujem petardu u mreži Albanije... mislim da ćemo vidjeti tigrove na terenu
Jel tebi sta Dejv Alen u rodu pa poceo sipati crnjake?
što je crnjak predvidjeti pet komada iza leđa protivničkog golmana?
Retoricki pitanje je ok,nije cudno.
Prakticno iz ugla posljednje utakmice i nihovog zalaganja Nemoguca misija.Ja cu biti sretan i ako pobjede sa 1:0.Mada meni se cini da je njima vise stalo do Mahiorovih cevapa nego do nacionalnog dresa i pobjede.
Zato mislim da se crnohumorno šališ.
jebo vas vise mahir i cevapi. dosadni ste ko racku
sigrno je do cevapa sto su igrali ko picke
i sto ih je pape vodio ko popisan i onda posle nesto popizdio
-LIBERO- wrote:A vidi strmine ,ovdje i koza pod rucnom samo moze. Stepenice i haos u dvoristu,hoce se jos onako poslije pive-dvije i povrijediti jos tamo....
I mi da odemo na EP....neozbiljni smo mi koji vjerujemo u ovaj cirkus u reprezentaciji i oko nje. Samo smo mi ovdje pusaci niko vise.
Ja nemam nista protiv rostilja i pive (bolje piva nego koka kola)...ali brate, onda budi vrhunski profi i odradi svoj posao ako ti je stalo do samog sebe kao vrhunskog fudbalera.
Suicidal Siberian wrote:Ja nemam nista protiv rostilja i pive (bolje piva nego koka kola)...ali brate, onda budi vrhunski profi i odradi svoj posao ako ti je stalo do samog sebe kao vrhunskog fudbalera.
Normalno ....dan-dva uoči važne utakmice....
Normalno je, ali da su ovo odradili nakon Albanije kada nastaje duža pauza, mada i tada bi se mogao staviti upit ako se smatraš pravim profesionalcem, ali pred tako bitnu utakmicu....Treba pitati Džeku je li u Wolfsburgu uoči utakmica išao na bavarske kobasice i pivu......normalno jašta radi....roštilj prava sportska hrana.....
BiHuSrcu wrote:Potpisujem ovo gore "jeb'o vas više Mahir i ćevapi".
hvala,@lawe,ako još ko zna šta o kartama,recite ljudi,hoću da idem na tekmu
kad već niko nema uživo info,pročitao sam negdje da uopšte nema uobičajene atmosere pred utakmicu,da se karte prodaju bez redova i da ih ima.
ćevabdžije,izvinite na off-u