Kako ste upoznali partnera :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- smoki_choko
#301 Re: Kako ste upoznali partnera :)
da ne bi derneka pola bi ove omladine ostalo samo 
- de fakto
#302 Re: Kako ste upoznali partnera :)
jos ga nisam upoznala .......... 
- respo
#303 Re: Kako ste upoznali partnera :)
upoznat cemo se ne brinide fakto wrote:jos ga nisam upoznala ..........
- de fakto
#304 Re: Kako ste upoznali partnera :)
respo wrote:upoznat cemo se ne brinide fakto wrote:jos ga nisam upoznala .......... u potpunosti
-
dadonena
#305 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Pa upoznali smo se preko FB ... ja imam obicaj onako bezveze dodat za prijatelja nekog koga i ne poznajem , i tako je krenulo ... kroz dva mjeseca smo se upoznali i evo danas nam je 8 mjeseci fine veze
)
- Traktor`
#306 Re: Kako ste upoznali partnera :)
dodala me od moje rodice drugarica na fejsu, dopisivali se jednom na chatu i ja je obrisem nakon par dana...kasnije dolazi poruka kao htjela me zvati na kafu, a ja je obriso...dogovorili se za kafu, ja totalno nezainteresovan bio i svako svojoj kuci ode...odmah sutradan, ona mene na fejsu pita hocemo li biti u vezi...i eto u vezi smo 2 mjeseca...ali veza i nije nesto... 
-
todd_smith
#307 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Yelawolf wrote:dodala me od moje rodice drugarica na fejsu, dopisivali se jednom na chatu i ja je obrisem nakon par dana...kasnije dolazi poruka kao htjela me zvati na kafu, a ja je obriso...dogovorili se za kafu, ja totalno nezainteresovan bio i svako svojoj kuci ode...odmah sutradan, ona mene na fejsu pita hocemo li biti u vezi...i eto u vezi smo 2 mjeseca...ali veza i nije nesto...
nisam se nasmijao komentaru na forumu ovako, ima duze vremena
-
ragib
#308 Re: Kako ste upoznali partnera :)
u dzamiji
- Traktor`
#309 Re: Kako ste upoznali partnera :)
slusaj ba...nemoj se smijati, nego pomozi drugu u nevolji...todd_smith wrote:Yelawolf wrote:dodala me od moje rodice drugarica na fejsu, dopisivali se jednom na chatu i ja je obrisem nakon par dana...kasnije dolazi poruka kao htjela me zvati na kafu, a ja je obriso...dogovorili se za kafu, ja totalno nezainteresovan bio i svako svojoj kuci ode...odmah sutradan, ona mene na fejsu pita hocemo li biti u vezi...i eto u vezi smo 2 mjeseca...ali veza i nije nesto...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisam se nasmijao komentaru na forumu ovako, ima duze vremena![]()
![]()
- smoki_choko
#310 Re: Kako ste upoznali partnera :)
nista, samo na fejsu nabaci status da nisi vise u vezi i gotova pricaYelawolf wrote:slusaj ba...nemoj se smijati, nego pomozi drugu u nevolji...todd_smith wrote:Yelawolf wrote:dodala me od moje rodice drugarica na fejsu, dopisivali se jednom na chatu i ja je obrisem nakon par dana...kasnije dolazi poruka kao htjela me zvati na kafu, a ja je obriso...dogovorili se za kafu, ja totalno nezainteresovan bio i svako svojoj kuci ode...odmah sutradan, ona mene na fejsu pita hocemo li biti u vezi...i eto u vezi smo 2 mjeseca...ali veza i nije nesto...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
valja mi prekinuti (a imam razloga mali milion), a ona mene vec eto i voli...gluho bilo...
- Traktor`
#311 Re: Kako ste upoznali partnera :)
ama gdje cu to tako...pa nije mi 12 godina...a nije to bas ni lijepo...a status mi je svakako sakriven, tako da od toga nema nista... 
- Marilyn
#312 Re: Kako ste upoznali partnera :)
'oće to kad uletiš u vezu onako bez veze.... to ja iz iskustva... samo što se ovo moje bilo baš oteglo
još ako je ta osoba skroz ok, počne te grizti savjest
još ako je ta osoba skroz ok, počne te grizti savjest
- ultima_palabra
#313 Re: Kako ste upoznali partnera :)
todd_smith wrote:Yelawolf wrote:dodala me od moje rodice drugarica na fejsu, dopisivali se jednom na chatu i ja je obrisem nakon par dana...kasnije dolazi poruka kao htjela me zvati na kafu, a ja je obriso...dogovorili se za kafu, ja totalno nezainteresovan bio i svako svojoj kuci ode...odmah sutradan, ona mene na fejsu pita hocemo li biti u vezi...i eto u vezi smo 2 mjeseca...ali veza i nije nesto...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Dialer
#314 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Sta se ti smijes?Gospoda Ministarka wrote:Dialer wrote:Nacugo se pravo i pokupim curu nisam je se sjeco bas, haver govori pokupio si sinoc ribu fazoni, aj vidim ja svjez broj, nepoznato ime![]()
, nazovem, dog, izlazak fazoni i bas super ispadne cura
Pola godine skupa
![]()
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#315 Re: Kako ste upoznali partnera :)
ultima_palabra wrote:todd_smith wrote:Yelawolf wrote:dodala me od moje rodice drugarica na fejsu, dopisivali se jednom na chatu i ja je obrisem nakon par dana...kasnije dolazi poruka kao htjela me zvati na kafu, a ja je obriso...dogovorili se za kafu, ja totalno nezainteresovan bio i svako svojoj kuci ode...odmah sutradan, ona mene na fejsu pita hocemo li biti u vezi...i eto u vezi smo 2 mjeseca...ali veza i nije nesto...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja kad čitam ovakve priče, imam osjećaj da imam duplo više godina nego što stvarno imam
+1
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#316 Re: Kako ste upoznali partnera :)
mozes misliti kako je nama koji ionako imamo puno godinaultima_palabra wrote:todd_smith wrote:Yelawolf wrote:dodala me od moje rodice drugarica na fejsu, dopisivali se jednom na chatu i ja je obrisem nakon par dana...kasnije dolazi poruka kao htjela me zvati na kafu, a ja je obriso...dogovorili se za kafu, ja totalno nezainteresovan bio i svako svojoj kuci ode...odmah sutradan, ona mene na fejsu pita hocemo li biti u vezi...i eto u vezi smo 2 mjeseca...ali veza i nije nesto...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja kad čitam ovakve priče, imam osjećaj da imam duplo više godina nego što stvarno imam
- ultima_palabra
#317 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Ti si u najboljim godinamaplain vanilla wrote:mozes misliti kako je nama koji ionako imamo puno godina
- plain vanilla
#318 Re: Kako ste upoznali partnera :)
ma hvalaultima_palabra wrote:Ti si u najboljim godinamaplain vanilla wrote:mozes misliti kako je nama koji ionako imamo puno godina
samo nemoj da te madner cuje
- Ma.Le.Na
#319 Re: Kako ste upoznali partnera :)
eki vanilice sto strepi
bona samar mu zvekni..jedan popravno disciplinski i nece vise nikad
ha ja
- ultima_palabra
#320 Re: Kako ste upoznali partnera :)
plain vanilla wrote:ma hvalaultima_palabra wrote:Ti si u najboljim godinamaplain vanilla wrote:mozes misliti kako je nama koji ionako imamo puno godina![]()
samo nemoj da te madner cuje
- plain vanilla
#321 Re: Kako ste upoznali partnera :)
shala bona, gdje cu strepit od maksumaMa.Le.Na wrote:![]()
![]()
eki vanilice sto strepi
bona samar mu zvekni..jedan popravno disciplinski i nece vise nikad
ha ja![]()
- plain vanilla
#322 Re: Kako ste upoznali partnera :)
pa citas li ti njegove postove ovdje?ultima_palabra wrote:plain vanilla wrote:ma hvalaultima_palabra wrote: Ti si u najboljim godinama![]()
samo nemoj da te madner cujeA šta ti je to rekao drug Zlaja?
ovdje se ponasa otprilike kao na religiji
- ultima_palabra
#323 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Ma znam otprilikeplain vanilla wrote:pa citas li ti njegove postove ovdje?
ovdje se ponasa otprilike kao na religiji
- plain vanilla
#324 Re: Kako ste upoznali partnera :)
njega onako umiljatog?ultima_palabra wrote:Ma znam otprilikeplain vanilla wrote:pa citas li ti njegove postove ovdje?
ovdje se ponasa otprilike kao na religijiNajjača mu je ona da ne smije upoznati nijednu forumašicu jer se boji da bi ga stigla osveta za 20 hiljada postova
- ultima_palabra
#325 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Jah, i mene to čudiplain vanilla wrote:njega onako umiljatog?ultima_palabra wrote:Ma znam otprilikeplain vanilla wrote:pa citas li ti njegove postove ovdje?
ovdje se ponasa otprilike kao na religijiNajjača mu je ona da ne smije upoznati nijednu forumašicu jer se boji da bi ga stigla osveta za 20 hiljada postova