Komrad wrote:integral2010 wrote:Mislite li stvarno da će SDP BiH očuvati BiH ili će svojim postupcima samo pojačati animozitet drugih naroda prema takvoj državi?
Ili tko šiša druge narode makar su konstitutivni?
Ne mozes ocekivati ni od SDPa a ni od mene licno a vjerujem i vecine forumasa ovdje da ce uvazavati ciljeve i ideje milorada dodika, dragana covica, mirka sarovica ili ive mire jovica pa makar oni bili i konstitutivni
To se onda zove šikaniranje. zaobilaženje i zloporaba ovlasti.
ja shvaćam što je politička borba ali kršenje osnovnih načela na kojima je izgrađena bih neće donijeti ništa dobro a najviše onima koji kroz priče o ravnopravnosti i borbe protiv nacionalnih dominacija upravo provode svoju.
ovaj postupak je na tragu eliminiranja brojčano slabijeg naroda.
http://hrhb.info/content.php?r=124-Zuka ... -iz-prava-!
vrč ide na vodu dok se ne razbije, tako narod kaže ali jednom kad se razbije novog neće biti.
sdp-ova nabusitost proizlazi iz tekućih interesa međunarodne zajednice, ali jednom kad se interesi promijene ili kad MZ jednostavno ne bude htjela održavati neodrživo stanje, šta onda?
sila? ne bi rekao?
kad jedina sila odmahne rukom, sdp i "patrioti" će biti najmanje prepreka činjenici da će glavni grad dobiti granične prijelaze prema susjednim državama u svojim predgađima.
možda to grubo zvuči, ja to ne bi htio, ali od gaženja drugog blagoslova nema.
a pogotovo od svjesnog zatiranja istih prava drugima uz neskrivajuću supremaciju.