Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
duplanula wrote:A sta ako ode recimo, kod svoje nane/majke/bake, ubere licno i sam aranzira buket cvijeca, mozda jorgovana, i donese ti u fimu i preda pred cijelim officeom? Da li je to dokaz koliko znacis nekome,jer se u ovom slucaju bas potrudio i to licno, ili ovo gore, gdje je eto platio malo vise pa dobio koji cvijetak viska?
evo npr. moj muž voli jesti u Mc D. i ja sam neki dan ujutro (ničim izazvana) dok je on još spavao otišla do Mc donaldsa i kupila mu za doručak Big mac i ostalo šta je išlo u meniju, požurila sam tako da se led u Coca coli nije stigao ni istopiti što je po ovim vrućinama itekako bitno. taman sam ulazila s pladnjem u sobu kad se probudio i pitao gdje sam.
jos_uvijek_sanjam wrote:
Ako on ima volje da ode u cvjecaru i da se potrudi oko tog buketa, onda je vrijedan paznje svake zene. Isto tako i mi njih treba da obradujemo.
Suzie Q wrote:evo npr. moj muž voli jesti u Mc D. i ja sam neki dan ujutro (ničim izazvana) dok je on još spavao otišla do Mc donaldsa i kupila mu za doručak Big mac i ostalo šta je išlo u meniju, požurila sam tako da se led u Coca coli nije stigao ni istopiti što je po ovim vrućinama itekako bitno. taman sam ulazila s pladnjem u sobu kad se probudio i pitao gdje sam.
Zovem se Zelena wrote:Ono što djevojci uvijek možete pokloniti a ne košta ama baš ništa je pažnja, poštovanje, topla riječ, zagrljaj, poljubac, podrška, kita cvijeća ubrana usput... Milion sitnica na koje čak i djevojke vremenom zaborave a nakon što im priuštite jedno takvo, malo iznenađenje oduševe se!
Čak i najokorjela sponzoruša neće ostati imuna na takve stvari!
Ja nisam ni S od sponzoruse, kamoli okorjela, al mislim da si i ti previse romanticna, a mozda i preskromna. To treba da ti poklanja svaki dan, svejedno. A kad je rijec o rodjendanu, godisnjici, posebnom danu, dogadjaju, datumu..onda je najmanje sto ocekujem dobar buket cvijeca, ne da bere usput, nego iz cvjecare. Lijepo aranziran, jer i po tome itekako vidis koliko znacis nekom muskarcu . Ako on ima volje da ode u cvjecaru i da se potrudi oko tog buketa, onda je vrijedan paznje svake zene. Isto tako i mi njih treba da obradujemo.
jasta, cvijece iz cvjecare je neoboriv dokaz ljubavi
ne mogu naci sliku one cvjecare gdje pise-„Kupite cvijeće voljenoj ženi, ali ne zaboravite i na vlastitu"
Moras znati sta voli....recimo ja sam veceras sa suhim mesom prosao ko Maradona Englesku odbranu birvaktile....
A vala nije me nesta ni izaslo parrra petaka jos na cat izrezano ....
Slusaj druze....
Po pitanju pojma imao sam ga nekad iz prve ruke....eno ga sad pod francuskim krevetom u vakum kesi do slijedece upotrebe....bile one kakve bile ne treba hasiti niti se srozavati u ocaj....svaka zena ima skrivenu slabost ...eeeee sad...
Pojam stupa na snagu , da bi odvojiJo sebi neku zensku to ti niko ne moze pomoci samo pojam il ga imas ili nemas...
sour cherry wrote:Haljinu i neke naušnice koje idu uz haljinu prema njenom izboru.To je super poklon i ne mora biti skupo.
ok moguce je nac haljinu i nausnice za 15-20 km (mozda i 10) ali po njenom izboru cisto sumnjam, izaslo bi to i skuplje...
Pa izašlo bi skuplje.Razvij krojačke sposobnosti.Draga,sašio sam ti haljinu.Cool. Platiš materijal,obuku nađeš na you tube i sretno Ako pogodiš,neprocjenjivo
sour cherry wrote:Haljinu i neke naušnice koje idu uz haljinu prema njenom izboru.To je super poklon i ne mora biti skupo.
ok moguce je nac haljinu i nausnice za 15-20 km (mozda i 10) ali po njenom izboru cisto sumnjam, izaslo bi to i skuplje...
Pa izašlo bi skuplje.Razvij krojačke sposobnosti.Draga,sašio sam ti haljinu.Cool. Platiš materijal,obuku nađeš na you tube i sretno Ako pogodiš,neprocjenjivo
Kad bi to uradio, dobio bi nogu u sljedecih 20 dana
super, meni se svida ovaj prijedlog, samo nemam pojma kolko se krece materijal, razmisljam , mozda ne mora bit haljina, moze mozda i suknja ali od skupljeg materijala (ok zavisi ima haljina koje sadrze vise materijala od nekih suknji) ali recimo u globalu moglo bi se to mozda i uklopit, samo ja, ja kad bih to radio ja bih to "na ruke" sasio, jer nemam masinu, a mislim da bi to vise i cijenila nego da masinom