Novi filmovi na koje jedva čekate

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
v33

#301 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by v33 »

KCBS based its article on an Examiner post written by a guy whose title is Phoenix Cannabis Culture Examiner, and who runs a blog called WeedGeist. His story, in turn, appears to have been taken from a post on the website Super Official News with the byline “The Ass Press.”
:lol: :lol: :lol:

:(
lajkujMe

#302 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by lajkujMe »

To sigurno nije cloverfield i to zato sto nije ni pocelo snimanje filma ne zna se ni datum pocetka snimanja.
duplanula

#303 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by duplanula »

Taken 2
Batman: The dark knight rises
Looper
James Bond: Skyfall
The Bourne legacy
The Hobbit
The Great Gatsby

Neka bliza buducnost :D
karanana

#304 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by karanana »

sigurno nije cloverfield. nema nigdje informacija ni da ce biti 2. dio a kamoli da je pocelo snimanje a kamoli da je snimljen i da izlazi. uostalom, citav onaj trailer je film. sta se jos moze desiti nakon sto smo odgledali trailor da se razvije u film dug sat i po?
sloganmaker88

#305 slogan

Post by sloganmaker88 »

slogan-:Sloganmaker - The Tool that makes addicted!
Vegetastar

#306 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by Vegetastar »

duplanula wrote:Taken 2
Batman: The dark knight rises
Looper
James Bond: Skyfall
The Bourne legacy
The Hobbit
The Great Gatsby

Neka bliza buducnost :D
:thumbup:
trajvanski_revizor

#308 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by trajvanski_revizor »

zna li neko gdje se online može pogledati film FETIH 1453 ?

http://www.youtube.com/watch?v=5HoR9_VdAXc
bull21

#309 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by bull21 »

Hobbit i zvanično postaje trilogija!
It is only at the end of a shoot that you finally get the chance to sit down and have a look at the film you have made. Recently Fran, Phil and I did just this when we watched for the first time an early cut of the first movie - and a large chunk of the second. We were really pleased with the way the story was coming together, in particular, the strength of the characters and the cast who have brought them to life. All of which gave rise to a simple question: do we take this chance to tell more of the tale? And the answer from our perspective as the filmmakers, and as fans, was an unreserved ‘yes.'

We know how much of the story of Bilbo Baggins, the Wizard Gandalf, the Dwarves of Erebor, the rise of the Necromancer, and the Battle of Dol Guldur will remain untold if we do not take this chance. The richness of the story of The Hobbit, as well as some of the related material in the appendices of The Lord of the Rings, allows us to tell the full story of the adventures of Bilbo Baggins and the part he played in the sometimes dangerous, but at all times exciting, history of Middle-earth.

So, without further ado and on behalf of New Line Cinema, Warner Bros. Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer, Wingnut Films, and the entire cast and crew of “The Hobbit” films, I’d like to announce that two films will become three.

It has been an unexpected journey indeed, and in the words of Professor Tolkien himself, "a tale that grew in the telling."
ExNihilo

#310 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by ExNihilo »

Presmiješno i preretardirano. Knjigu od 360 stranica pretvoriše u trilogiju. Šta lova radi
harač

#311 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by harač »

Ellinor wrote:Presmiješno i preretardirano. Knjigu od 360 stranica pretvoriše u trilogiju. Šta lova radi
:lol: sva sreća te imamo koncept triologije, inače bi išli do 6
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#312 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by Truba »

odron

čeka li iko UPSIDE DOWN :mrgreen:
duplanula

#313 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by duplanula »

Black swan wrote:odron

čeka li iko UPSIDE DOWN :mrgreen:
Romantic are we? :D

Btw ovaj cloud atlas izgleda da ce dobar biti :D
Digla_da_kreci

#314 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by Digla_da_kreci »

Jedva cekam

Image
fwh

#316 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by fwh »

harač

#317 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by harač »

"The Master" P.T.Andersona prikazan, sutra "To The Wonder" T. Malicka. čujem da je ovaj posljednji po tradiciji isjekao pola glumaca iz filma uključujući i glavnog (B. Afleck, koji u dva sata ima par rečenica) :D
drag_gost

#318 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by drag_gost »

Donnie Darko

#319 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by Donnie Darko »

The Master

Novi film Paula Thomasa Andersona. Vec sa prvim teaserom se moglo vidjeti da ce ovo biti izvrstan film i da cilja na oskare. Sve kritike koje sam procitao do sad su maksimalno nahvalile film i vrlo lahko je moguce da je rijec od najboljem djelu PTA do sad, sto svakako nije mala stvar. Ali pored svega toga glavni razlog zasto mi je ovo najscekivaniji film trenutno je povratak Phoenixa na veliku scenu poslije dugo vremena, te naravno Amy Adams.

Looper

Putovanje kroz vrijeme mi je oduvijek bila fascinatna tema (sam nick govori), i samim tim puno ocekujem od ovoga filma. Nisam gledao niti jedan trailer, ali sam jucer pogledao klip iz filma i mogu reci da izleda jako dobro. Levitt neprepoznatljiv. Nevjerovatno sta su mu uradili sa licem sa ciljem da vise lici na Willisa. Ne lici na sebe. Tu je ako e ne varam i Emily Blunt, sto moze biti samo plus.

Cloud Atlas

O ovom filmu ne znam apsolutno nista osim sto dolazi od tvoraca Matrixa i rumora da bi trebao biti najveci mindfuck film 2012. godine. Ono tipa The Fountain. Iskreno se nadam da ce to biti slucaj jer obozavam takve filmove. Nisam ni trailer pogledao, niti imam namjeru.

Lincoln

I ne zanima me toliko film koliko nova uloga DDL, najboljeg glumca danasnjice. Cisto sumnjam da iko ima ikakvih sansi da mu skine oskara za ovo, pa ni Phoenix koji ako je sudeci po trailerima briljira.

Django Unchained

Sta rec? Tarantino, Waltz i DiCaprio. Nista vise mi ne treba. Ovo mi je jedan od najiscekivanijih filmova zadnjih par godina. Iskreno se nadam da ce biti u rangu Basterdsa koji su mi uz Pulp Fiction Tarantinov najbolji film. Nisam neki ljubitelj Jamie Foxxa i nadam se da mi to nece pokvariti film.
Layne

#320 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by Layne »

Image
Donnie Darko

#321 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by Donnie Darko »

Looper za sada ima stotku na RT. Ako je vjerovati kritikama vrlo je moguce da je rijec o jednom od najboljih Sci-Fi filmova zadnjih desetak godina.
boogy

#322 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by boogy »

Moonrise Kingdom
Not My Idea

#323 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by Not My Idea »

Taken 2
madFlava

#324 Re: Novi filmovi na koje jedva cekate

Post by madFlava »

hAruNN990