Gandalf wrote:Internet je Majka svih informacija - spas od svih "objektivnih" novinara - od danas moj stepen nepovjerenja prema novinarima, novinama i TV emisijama ide na SUPERMAXIMALAN LEVEL.
Vasković: Bakir je pustio snimak da mi se osveti ( CD )
- jasko_ba
#301 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
- mO k3
#302 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
malo prije ih je bilo 507 ... sada 495hajducka travica wrote:http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 7048218264
Auuu,sta ga je Bosanaca na spisku.I dalje vazi,naivni i glupi Bosanci.Nevjeruj svom a drugom pogotovo.
tu je i pipduga devetka..
- svjezi_ustipak
#303 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
DANI su napravili intervju sa Slobodanom Vaskovicem nekad 1997 ili 98. Objavljeno je pod naslovom "Slobodan vaskovic, Sarajlija, cetnik". U tom intervjuu Vaskovic govori kako je po njemu poceo rat i onda ga novinar pita da li ga moze okarakterisati kao cetnika i dati takav naslov a Vaskovic potvrdi.Komrad wrote:Banksy wrote:
Geeeenijalno
Nego sta.. gdje pise da je cetnik, gdje se izjasnjava kao cetnik?
Covjek na FTV pauzira dok je SNSD na vlasti. Cim dodju njemu blizi ode opet Vaske da donosi slobodu srpskom rodu...
-
fukushima
#304 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
a jeste vidjeli ko je clan grupeŽenski Dr.Med wrote:hvala svjema ovim je sve recheno
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 7048218264
Opis:
Grupa fanova novinara Slobodana Vaskovića u kojoj mu dajemo podršku u daljnem otkrivanju lažnih patriota na visokim dužnosnim položajima, kriminala u RS-u,kao i cijeloj BiH.

- Mali_Vuk
#305 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Fuj.Jimmy_The_Saint wrote:madnere nadam se da će ti biti mehko oko srca ako ti Vasković bude djecu snim'o.
-
michio
#306 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Ima ljudi koji se i pokaju zbog ranije karijere. Mislim da je najpoznatiji po tome Mesic.
- luckylaka
#307 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Ima ljudi koji se pokaju i zbog zlocina u Srebrenici(Erdemovic) pa hajde da mu oprostimo.Ima ljudi(cetnika)koji su u Prijedoru hranili i ,,cuvali,,muslimane a na okolnim brdima napravili drugu Srebrenicu.Hocem li i njima oprostiti.Vaskovic je samo jedan u moru cetnika koji su tu oko nas ali su se pritajili do neke sledece prilike.michio wrote:Ima ljudi koji se i pokaju zbog ranije karijere. Mislim da je najpoznatiji po tome Mesic.
- Čovjek
#308 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
http://www.zurnal.info/home/index.php?o ... Itemid=114
Evo dokaza, da se od njegove saradnje nije još uvijek ogradio Bakir i ekipa 60. minuta. A sam portal nije objavio ni slovo o ovom skandalu...
To je pravo lice onih koji drže medijsko nebo iznad Bosne...
Evo dokaza, da se od njegove saradnje nije još uvijek ogradio Bakir i ekipa 60. minuta. A sam portal nije objavio ni slovo o ovom skandalu...
To je pravo lice onih koji drže medijsko nebo iznad Bosne...
-
michio
#309 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Ma mene bas briga. Kroz neko preobrazenje je vjerovatno prosao dok se druzi sa ekipom iz Teherana. On to sam sebi zna najbolje objasnitiluckylaka wrote:Ima ljudi koji se pokaju i zbog zlocina u Srebrenici(Erdemovic) pa hajde da mu oprostimo.Ima ljudi(cetnika)koji su u Prijedoru hranili i ,,cuvali,,muslimane a na okolnim brdima napravili drugu Srebrenicu.Hocem li i njima oprostiti.Vaskovic je samo jedan u moru cetnika koji su tu oko nas ali su se pritajili do neke sledece prilike.michio wrote:Ima ljudi koji se i pokaju zbog ranije karijere. Mislim da je najpoznatiji po tome Mesic.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#310 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
trenutno, jedino što mi je odvratnije od pojave Slobodana Vaskovića, jeste sreća pojedinih forumaša u nastojanju da se Zlatko Lagumdžija spoji sa ovim moronom.
aferim.
NAPOMENA: banovi će padati po dolasku zumketa, da opet ne bi bilo kuknjave pojedinaca....
aferim.
NAPOMENA: banovi će padati po dolasku zumketa, da opet ne bi bilo kuknjave pojedinaca....
- Bosnolog
#311 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
madner wrote:Trebalo bi, da smo usli u Banja Luku i napravili normalnu drzavu. Vi bi sudili novinarima, a Alijin mali cestita slavu RSuBosnolog wrote:Oni su samo skole Sagoljice i Dogoljice kojima zajednicki mentori mogu bii Cosic i njegovi klonovi,.....ella.ella wrote:OVO JE ŠOKANTNO DA SE ČOVJEK NAJEŽI.
Da li neko može identifikovati novinara koji postavlja pitanje prije Vaskovića o islamskim teroristima?
Vrijeme je da se započne pravni lov na sijače zla. Svaka čast Muratu Tahiroviću i udruženju logoraša BiH sto su krenuli u akciju.
Zivim za dan da se mozgovi zla (novinari) nadju u KPDomu Zenica, prije svega:
1. Smiljko Sagolj
2. Risto Djogo
3. Dijana Culjak
4. kompletna redakcija srne iz 1992-1995
5. Merlic i njegova Slika na sliku
itd.
Nakon rata istim stopama su krenuli
1. Leo Plockinic (Croatia Libertas - neki dan su otkrili da je na budzetskom spisku Republike Srpske)
2. Dzevad Galijasevic (isto kao i prethodni)
3. Ivica Mlivoncic (finansiran u susjednoj "europskoj" zemlji)
4. Rajko Vasic itd.
To su mozgovi zla bez savjesti i bez stida.
Treba ovdje dodati jos Sutala,Soptu bracni par Vlaisavljevice i vecinu portalovih kolumnista sa herceg poskoka,lista ce se zasigurno prosiriti i na smradove poput Cankovica i slicne,......
O Alijinom malom sam vec rekao da je mnogo dublje ljudsko i moralno smece od Vaskovica,...Od Vaskovica i slicnih je ocekivati da ce ovako nesto raditi ali izvinjavat se cetnicima i cestiati im dan genocidne to moze samo vece smece od onih koji su genocidnu stvarali nozem i svim onim sto su cinili,.....
Bolesni novinari i bolesni kvazi akademici i intelektualci su najvise doprijnjeli tom zlu jer su oni mentalno gebelsovski svoje poslusne zombije pripremili,pravdali i podstrekivali da cine vece zlocine u sluzbin rezima koji ih je placao ili kontrolisao,.
Oni sa puskama sto su klali i ubijali djecu u leda poput Skorpiona i slicnih genocidasa su bili samo izvrsioci bolesne ideje ciji mentalni i ideoloski sklop su pripremili na to medijski i rezimski kontrolisani novinari poput ovih na prilozenom prilogu Vaskovica cime su pravdali i prali njihove zlocine,......
Sada ti isti gebelsovci peru i pravdaju krdaezeovce i njihovu otvorenu rusilacku politiku skupa sa Dodikom,Od pukute gume juce u Zenici stvaraju terororisticku medijsku bombu koja je u svrhu politickog podgrijavanja meduetnickih i politickoh tenzija i priprema za sukobe gdje bi isti imali vise pozornosti jer u tome uzivaju jer od njih tako ocekuju njihovi mentori zla...
Prije sudenja zlocinaca iz devedesetih trebalo je suditi novinare i medijske zlikovce kao i akademske dvonoge zlocinacko umne stakore jer su oni ti koji imaju najvise medijske krvi i ljudskih zivota na svojim dusama,....
Novinarstvo je i etika,oni prvi ubiju istinu da bi podigli tiraz i napravili bolji profit,....Ljudske sudbine i posljedica onog sto rade im je zadnja stvar na sviralu odnosno cilj onog sto su radili i rade,.......
Da se razumijemo nisu svi istim,nece ni biti i nedaj boze da su svi isti,inace bi ovaj svijet otisao u 3.PM,....
- don vito
#312 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Prijatelj Dominika Ilijasevica Come i stovatelj Dragana Covica jos nije banovan ?Jimmy_The_Saint wrote:madnere nadam se da će ti biti mehko oko srca ako ti Vasković bude djecu snim'o.
Aferim sa-x!
- Mali_Vuk
#313 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Chmoljo wrote:trenutno, jedino što mi je odvratnije od pojave Slobodana Vaskovića, jeste sreća pojedinih forumaša u nastojanju da se Zlatko Lagumdžija spoji sa ovim moronom.
aferim.
Ja mislim da je ovo otkriće o Vaskoviću ključni dokaz da BiH treba etnički podjeliti na 18 djelova
Gledam i ne mogu da vjerujem. Kako se trolovima zacakle oči i na ovako morbidne stvari. Već im mozak grozničavo radi i traže način kako da i ovaj jad jadni zvani Vasković politički iskoriste i povežu sa Lagumdžijom
- branimir stulic
#314 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Ko god okrvavio ruke sjeme mu se zatrlo....a pogotovo u Srebrenici.... Ne mogu sebi da dodjem gledajuci ove slike. Nema opravdanja.... Snjezane Lalovicu, Slobodane Vaskovicu ... I vase su krvave do lakata...
Zlatko nema veze sa ovima.. Hej pa ovi i ovakvi su ga gadjali i ranili 93..
-
jarancuga
#315 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
ma nek smo mi "ocistli" g.maocu od "opasnih" elemenata...sta ovom liku fali...jest da je cetnik, al je fino izbrijan...
hebo ti nas kad nam je forma vazda bila vaznija od sustine, zato nam se sve ovo obija o glavu...
hebo ti nas kad nam je forma vazda bila vaznija od sustine, zato nam se sve ovo obija o glavu...
- Komrad
#316 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Ako se dokaze da je i taj Vaskovic nekoga ubio .. onda vazi to sto si napisaoBHF_Manijak wrote:Ali Komrad je nenadjebiv!![]()
Komrade, sta da se Hitleru nije presudilo a on sasvim normalan rad nastavio nakon 10 godina i to u korist Njemacke i njenog naroda, al' fakat ono...Doso tobe ko i ovaj jel?!
![]()
E moja naivcino, nije ideologija esto sto se od danas do sutra promjeni, ali kome pricati...A ovakve prelivode poput Vaskovica su mi uvijek najgore bile, danas jedno stura drugo...
-
domaci.ba
#317 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
sto ce mi ovo sad.Bilo i proslo iz radoznalosti pogledah i samo sam sjebo sebi dan.
- asurbanipal
#318 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Kako nema ? Dok mu je trebao, valjao je, lajavši na Dodika...Sad kada ne treba i kada treba sjesti sa Mićom i graditi državu, sad ne valja...Isti je to za mene mentalni sklop...I Lagumdžija i Dodik i Čović i ini...Samo daj vlasti...Da im zemljom usta natrpaš, malo bi im bilo...branimir stulic wrote:Ko god okrvavio ruke sjeme mu se zatrlo....a pogotovo u Srebrenici.... Ne mogu sebi da dodjem gledajuci ove slike. Nema opravdanja.... Snjezane Lalovicu, Slobodane Vaskovicu ... I vase su krvave do lakata...
- Komrad
#319 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
BAKIR HADŽIOMEROVIĆ ZA ** No links ** PORTAL: Doznao sam za snimak prije mjesec dana i prekinuo saradnju sa Vaskovićem!

- muha_sa
#320 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
nije ni Risto Djogo nikog ubio al je mnoge nahusko na ubijanje.Komrad wrote:Ako se dokaze da je i taj Vaskovic nekoga ubio .. onda vazi to sto si napisaoBHF_Manijak wrote:Ali Komrad je nenadjebiv!![]()
Komrade, sta da se Hitleru nije presudilo a on sasvim normalan rad nastavio nakon 10 godina i to u korist Njemacke i njenog naroda, al' fakat ono...Doso tobe ko i ovaj jel?!
![]()
E moja naivcino, nije ideologija esto sto se od danas do sutra promjeni, ali kome pricati...A ovakve prelivode poput Vaskovica su mi uvijek najgore bile, danas jedno stura drugo...
al jebo to-jebo Vaskovica---opasniji su ovi sto sjede u drzavnim institucijama a svim silama radi protiv drzave ciji su sluzbenici--pocev od Radmanovica preko Spirica pa sve do i jednog ministra i poslanika koji dolaze iz genocidne tvorevine.
Satrase se ryseci drzavu u sve i jednom segmentu--evo i u fudbalu je razvaljuju--pa i da je savez ribolovaca oni ce razvalit samo da dokazu da je BiH neodrziva.
--al malo morgen
- Komrad
#321 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
asurbanipal wrote:Kako nema ? Dok mu je trebao, valjao je, lajavši na Dodika...Sad kada ne treba i kada treba sjesti sa Mićom i graditi državu, sad ne valja...Isti je to za mene mentalni sklop...I Lagumdžija i Dodik i Čović i ini...Samo daj vlasti...Da im zemljom usta natrpaš, malo bi im bilo...branimir stulic wrote:Ko god okrvavio ruke sjeme mu se zatrlo....a pogotovo u Srebrenici.... Ne mogu sebi da dodjem gledajuci ove slike. Nema opravdanja.... Snjezane Lalovicu, Slobodane Vaskovicu ... I vase su krvave do lakata...
Zato si ti moralna vertikala
- muha_sa
#322 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
imal ko da valjaasurbanipal wrote:Kako nema ? Dok mu je trebao, valjao je, lajavši na Dodika...Sad kada ne treba i kada treba sjesti sa Mićom i graditi državu, sad ne valja...Isti je to za mene mentalni sklop...I Lagumdžija i Dodik i Čović i ini...Samo daj vlasti...Da im zemljom usta natrpaš, malo bi im bilo...branimir stulic wrote:Ko god okrvavio ruke sjeme mu se zatrlo....a pogotovo u Srebrenici.... Ne mogu sebi da dodjem gledajuci ove slike. Nema opravdanja.... Snjezane Lalovicu, Slobodane Vaskovicu ... I vase su krvave do lakata...
- Komrad
#323 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Ja ne bih rekao da je Risto Djogo promijenio svoje stavove od onih koje je imao u ratu... a za Vaskovica nisam siguran..muha_sa wrote: nije ni Risto Djogo nikog ubio al je mnoge nahusko na ubijanje.
al jebo to-jebo Vaskovica---opasniji su ovi sto sjede u drzavnim institucijama a svim silama radi protiv drzave ciji su sluzbenici--pocev od Radmanovica preko Spirica pa sve do i jednog ministra i poslanika koji dolaze iz genocidne tvorevine.
Satrase se ryseci drzavu u sve i jednom segmentu--evo i u fudbalu je razvaljuju--pa i da je savez ribolovaca oni ce razvalit samo da dokazu da je BiH neodrziva.
--al malo morgen
volio bih da jeste zato cu i cekati da cujem njegovu odbranu
- Komrad
#324 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
najopasniji su oni koji su prodali Srebrenicumuha_sa wrote: nije ni Risto Djogo nikog ubio al je mnoge nahusko na ubijanje.
--al malo morgen
- muha_sa
#325 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
KomradKomrad wrote:Ja ne bih rekao da je Risto Djogo promijenio svoje stavove od onih koje je imao u ratu... a za Vaskovica nisam siguran..muha_sa wrote: nije ni Risto Djogo nikog ubio al je mnoge nahusko na ubijanje.
--al malo morgen
volio bih da jeste zato cu i cekati da cujem njegovu odbranu
Moro sam,izvinite.