A vjeruj da si odigrao nagluplji dubl par. Ne zna se ko je gori, ja bih čak rekao da će prije dobiti Kukushkin i Volandri. Ustvari meč je baš glup
ulozicu kucu i imanje...
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Arma-Sarma
#301 Re: ulozicu kucu i imanje...
Ja glupo izgubio 20 bodova na Čelziju
A vjeruj da si odigrao nagluplji dubl par. Ne zna se ko je gori, ja bih čak rekao da će prije dobiti Kukushkin i Volandri. Ustvari meč je baš glup
- Ajatolah_
#302 Re: ulozicu kucu i imanje...
Kao što rekoh, ispratio sam jedan par koji je postavljen ovdje, ali mi ova otkucala pogrešan par.Arma-Sarma wrote:Ja glupo izgubio 20 bodova na Čelziju![]()
Daje mi nadu to što je na nekim kladionicama kvota drastično pala, u nekim slučajevima sa 1.75 na 1.50.
- splend
#303 Re: ulozicu kucu i imanje...
viljareal - tvente 1. 1.65
mislim da je ovo kec jer je viljareal kvalitetnija ekipa. do sada u LE na svom terenu imaju sve pobjede, i ne vidim razlog da i veceras ne pobjede. zadnju utakmicu su dobili bayera, iako su imali i prednost iz njemacke, i vidi se da su ovo takmicenje shvatili ozbiljno. po meni, oni su uz porto i glavni favoriti za naslov. sretno.
EDIT 5:1, lagano
mislim da je ovo kec jer je viljareal kvalitetnija ekipa. do sada u LE na svom terenu imaju sve pobjede, i ne vidim razlog da i veceras ne pobjede. zadnju utakmicu su dobili bayera, iako su imali i prednost iz njemacke, i vidi se da su ovo takmicenje shvatili ozbiljno. po meni, oni su uz porto i glavni favoriti za naslov. sretno.
EDIT 5:1, lagano
Last edited by splend on 07/04/2011 23:17, edited 1 time in total.
-
Arma-Sarma
#304 Re: ulozicu kucu i imanje...
Edo očekujem od tebe sutra neke dubloveEdoI wrote:Kao što rekoh, ispratio sam jedan par koji je postavljen ovdje, ali mi ova otkucala pogrešan par.Arma-Sarma wrote:Ja glupo izgubio 20 bodova na Čelziju![]()
Daje mi nadu to što je na nekim kladionicama kvota drastično pala, u nekim slučajevima sa 1.75 na 1.50.
- Ajatolah_
#305 Re: ulozicu kucu i imanje...
I sutra ću u istu poslovnicu, staviti nekakve hijeroglife, pa da vidimo šta će me zapasti.
-
Αθήνα
#306 Re: ulozicu kucu i imanje...
Znalo se meni desiti tako da kokoš iz kladionice profuli par i na kraju prođe tiket, a da niej profulila pao bi....kokš u tom slučaju najednom postaje ljepotica 
- Ajatolah_
#307 Re: ulozicu kucu i imanje...
Ma napravio bih ja najradije listić preko Interneta, al' nesretno da te Bog sačuva
, nisam nijednom u životu prošao takav listić, a napravio sam ih 7-8. Zadnji takav mi je bio protiv uroka, dva para s kvotama 1.20. Jedan od tih parova bio je Njemačka - Australija 1, sjetit ćete se kako je završilo. 
Sad me opet prpa uhvatila, ovaj put za meč Andreev - Nishikori. Kvota raste vrtoglavo, a ipak su dublovi moja specijalnost.
Sad me opet prpa uhvatila, ovaj put za meč Andreev - Nishikori. Kvota raste vrtoglavo, a ipak su dublovi moja specijalnost.
- PasHon1
#308 Re: ulozicu kucu i imanje...
Ja na online uvijek padnem na jednom, a kad bih odigrao 1 par i na tom bih pao sigurnoEdoI wrote:Ma napravio bih ja najradije listić preko Interneta, al' nesretno da te Bog sačuva, nisam nijednom u životu prošao takav listić, a napravio sam ih 7-8. Zadnji takav mi je bio protiv uroka, dva para s kvotama 1.20. Jedan od tih parova bio je Njemačka - Australija 1, sjetit ćete se kako je završilo.
-
Arma-Sarma
#309 Re: ulozicu kucu i imanje...
Evo od mene za titulu pobjednika dana
02:00 Isner/Querrey - Young/Kudla 1
02:00 Isner/Querrey - Young/Kudla 1
- 2407
#310 Re: ulozicu kucu i imanje...
2407 wrote:Ma ovo da jedna ekipa ne daje gol je po meni nesto najgore za odigrati, npr. mozda porto zabije 5-6 komada i opuste se, ovi dobiju jednu priliku i zabiju gol a ti padas na kladionici i djaba ti sto ce ih porto nakantati. Prije iz 1 u 1 al i to je opet svojevrsni rizikcappy_tempo wrote:sta mislite porto cisti 1 ili da sparatak nece dati gol? citam sparatak lose kreno,jedva 1 gol dali kuci,a porto mocan pravo
Samo da potvrdim ovo, spartak u 71. minuti prvi put opuca u okvir gola i zabija gol, a porto ih razvaljuje i vodi 3-0
Zajebah se pa odigra kontra Albe Berlin a sve ostalo prolazim, igrao sam X2 na Bragu 2.00
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#311 Re: ulozicu kucu i imanje...
E moj ruse glupi
kakvo je vrijeme doslo da na sljaci japanac uzma rusa

- 2407
#312 Re: ulozicu kucu i imanje...
I ovaj izgleda neki kurvar ko i SafinAdmir_1984 wrote:E moj ruse glupikakvo je vrijeme doslo da na sljaci japanac uzma rusa
![]()
- Ajatolah_
#313 Re: ulozicu kucu i imanje...
Čovječe, ja 5KM dao za Rusa... 
Edit: Evo završilo...
Ništa zemljotres ovaj put, prošli put ga je to i omelo.
Edit: Evo završilo...
- translater
#314 Re: ulozicu kucu i imanje...
grrrrrrr
hantuchovu chekam...i vidi sta mi cini...
aaa daaavno sam se sebi zakleo da meni vishe zenski tenis nece na tiket...
ali neka...
lekcija!!!!!
hantuchovu chekam...i vidi sta mi cini...
aaa daaavno sam se sebi zakleo da meni vishe zenski tenis nece na tiket...
ali neka...
lekcija!!!!!
- Ajatolah_
#315 Re: ulozicu kucu i imanje...
Hajde ljudi požurite, da se vadim sutra, moram nabiti kvotu 5 barem.
-
Arma-Sarma
#316 Re: ulozicu kucu i imanje...
Evo ti od mene kvota 5 za sutra
Beck 1.65
Simon 1.50
Montanes 1.35
Hanescu 1.35
Peti par braća Bryan
Beck 1.65
Simon 1.50
Montanes 1.35
Hanescu 1.35
Peti par braća Bryan
- Ajatolah_
#317 Re: ulozicu kucu i imanje...
Ma ok, za dublove ne brinem.
I s ovom zadnjom dvojicom imam pozitivna iskustva, samo su mi ta prva dvojica maglovita, a i kvota je relativno visoka. Uplatit ću pa šta bude, hvala. 
-
Arma-Sarma
#318 Re: ulozicu kucu i imanje...
Joj Andreeva poganog. Nikad ga ne bi odigrao da sam znao da će biti na drugom terenu i da neću moći gledati 
- translater
#319 Re: ulozicu kucu i imanje...
hjooooj..."babyface" me opet izvrnu...grrrrrr

- cappy_tempo
#320 Re: ulozicu kucu i imanje...
eh bas ocu da te naruzim. samo me on oborio,ciganArma-Sarma wrote:Joj Andreeva poganog. Nikad ga ne bi odigrao da sam znao da će biti na drugom terenu i da neću moći gledati
-
Arma-Sarma
#321 Re: ulozicu kucu i imanje...
Zasto mislim da niko nije odigrao Becka 
-
ri0
#322 Re: ulozicu kucu i imanje...
Lara Arruabarrena-Vecino vs Svetlana Kuznetsov (+6,5) - 1 @ 1,83
Moj prijedlog dana, da Lara nece izgubiti vise od 6.5 gemova razlike a temeljim ga na sjajnoj formi mlade Lare koja je mrtva zemljašica i katastrofalnoj formi Kuznetsove koja se i u prvom kolu turnira jedva provukla protiv 165 igracice svijeta gdje je na Kuznetsovu kvota bila 1.05.
Zivi bili pa vidjeli
Moj prijedlog dana, da Lara nece izgubiti vise od 6.5 gemova razlike a temeljim ga na sjajnoj formi mlade Lare koja je mrtva zemljašica i katastrofalnoj formi Kuznetsove koja se i u prvom kolu turnira jedva provukla protiv 165 igracice svijeta gdje je na Kuznetsovu kvota bila 1.05.
Zivi bili pa vidjeli
-
romanovero
#323 Re: ulozicu kucu i imanje...
par dana(kucu s okucnicom) llagostera/parra-jugic.s/jurak 1 1,3
simon-starace 1 1,5
hanescu 1 1,35
i montanes je ista kvota kao i hanescu,ali taj mi par smrdi na dvicu pa cu igrat h2
fish 1 1,65
simon-starace 1 1,5
hanescu 1 1,35
i montanes je ista kvota kao i hanescu,ali taj mi par smrdi na dvicu pa cu igrat h2
fish 1 1,65
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#324 Re: ulozicu kucu i imanje...
Tenis, ATP Casblanca 1/4 finala
17:30 Hanescu V. - Kuznetsov And. 1 @ 1.40
Malo tenisa. Š. Odabirem Hanescua, ovaj put glasam za renomiranije i poznatije ime. Tipujem na iskustvo i kvalitetu koju Hanescu svakako ima na zemljanoj podlozi,ali i općenito. Kada Rumunjska igra kući u Davis kupu odabire upravo zemljanu podlogu. Andrey Kuznetsov još jedan iz plejade ovih par Kuznetsova šta lutaju ATP-om, obično po challengerima. Kuznetsov je mlad igrač, 91. godište i to je jedino u ovom trenutku podatak koji mu ide u prilog. Iza sebe nema pravih rezultata. Sve osim godina je na strani visokog Rumunja. Kolo prije uspio je izbaciti u teškom meču onog klauna i rak rane kladioničara, Marcosa Baghdatisa koji se baš i ne snalazi na zemlji. Tipujem na kvalitetu, prokušano ime i na iskustvo kojeg Hanescuu ne nedostaje, što se ne može reći za njegovog današnjeg protivnika.
17:30 Hanescu V. - Kuznetsov And. 1 @ 1.40
Malo tenisa. Š. Odabirem Hanescua, ovaj put glasam za renomiranije i poznatije ime. Tipujem na iskustvo i kvalitetu koju Hanescu svakako ima na zemljanoj podlozi,ali i općenito. Kada Rumunjska igra kući u Davis kupu odabire upravo zemljanu podlogu. Andrey Kuznetsov još jedan iz plejade ovih par Kuznetsova šta lutaju ATP-om, obično po challengerima. Kuznetsov je mlad igrač, 91. godište i to je jedino u ovom trenutku podatak koji mu ide u prilog. Iza sebe nema pravih rezultata. Sve osim godina je na strani visokog Rumunja. Kolo prije uspio je izbaciti u teškom meču onog klauna i rak rane kladioničara, Marcosa Baghdatisa koji se baš i ne snalazi na zemlji. Tipujem na kvalitetu, prokušano ime i na iskustvo kojeg Hanescuu ne nedostaje, što se ne može reći za njegovog današnjeg protivnika.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#325 Re: ulozicu kucu i imanje...
Hokej, finska sm liga
17:30 Jyvaskyla(5.ut)-EspooBlu (1:3) 1 @ 1.60
5.utakmica polufinala finske lige.Jyvaskyla je regularni dio sezone zavrsila uvjereljivo na prvom mjestu sa omjerom 43-17 129 boda i gol razlikom +89 dok su doma imali omjer 26-4 a u tih 30 utakmica doma su primili 37 golova sto znaci oko 1 po utakmci...
Momcad espooa zavrsila je regularni dio na 9.mjestu sa omjerom 28-32 65 boda i gol razlikom -49,dok su u gostima imali omjer 10-20 sa gol razlikom -32,u prosjeku u gostima daju 2 a primaju 3 gola...Espoo je zbog 9. mjesta igrao prvo kvalifikacije za doigravanje gdje su prvo izbacili posrnulog velikana finskog hokeja karpat oulu sa 2-1 u utakmicama da bi zatim izbacili jos jednog favorita assat pori sa 4-2 u cetvrtfinalu.Hokejasi Jyvaskyle idu izravno u cetvrtfinale gdje lagano sa 4-0 izbacuju ilves(kladionice su u gostima nudile velike kvote na njih 1.85,1,90).U pulifinalu se sastaju ove dvije ekipe i ocito dolazti do podcjenjivanja i jyvaskyla gubi prvo doma a zatim espoo u svoj dvorani potvrdjuje break za 2-0 (1-3,4-3).Zatim jyva.se uozbiljuje i pobjedjuje doma sa 4-2 i onda u gostima ponovno gubi i dovodi se u tesku situaciju da okrene ovih 3-1,Mislim da jos to mogu okrenut ali treba ic tekmu po tekmu a prva je danas i uopce ne sumnjam ovdje u pobjedu jer tesko mi je zamisliti da moze espoo sa 4-1 ih izbaciti,jedino se ovdje bojim x pa mozda probat ki po smanjenoj kvoti ko jace igra...nace jyvaskyla je pretprosle godine osvojila svoj prvi naslov u povjesti dok je prosle godine ispala u polufinalu,a ove opet ciljaju na prvo mjesto.Ove godine su igrali medjusobno 5 puta i 4 puta je jyvaskyla slavila sa hendikepom a jednom sa 2-1.Znaci da rezimiram domacin od 33 utakmice ove sezone doma slavio u njih 29,nakon regularnog djela igrali su 4 utakmice dok je espoo igrao 9.Prije ove tri pobjede espooa u doigravanju jyva. je slavila 6 puta zaredom protiv njih.
17:30 Jyvaskyla(5.ut)-EspooBlu (1:3) 1 @ 1.60
5.utakmica polufinala finske lige.Jyvaskyla je regularni dio sezone zavrsila uvjereljivo na prvom mjestu sa omjerom 43-17 129 boda i gol razlikom +89 dok su doma imali omjer 26-4 a u tih 30 utakmica doma su primili 37 golova sto znaci oko 1 po utakmci...
Momcad espooa zavrsila je regularni dio na 9.mjestu sa omjerom 28-32 65 boda i gol razlikom -49,dok su u gostima imali omjer 10-20 sa gol razlikom -32,u prosjeku u gostima daju 2 a primaju 3 gola...Espoo je zbog 9. mjesta igrao prvo kvalifikacije za doigravanje gdje su prvo izbacili posrnulog velikana finskog hokeja karpat oulu sa 2-1 u utakmicama da bi zatim izbacili jos jednog favorita assat pori sa 4-2 u cetvrtfinalu.Hokejasi Jyvaskyle idu izravno u cetvrtfinale gdje lagano sa 4-0 izbacuju ilves(kladionice su u gostima nudile velike kvote na njih 1.85,1,90).U pulifinalu se sastaju ove dvije ekipe i ocito dolazti do podcjenjivanja i jyvaskyla gubi prvo doma a zatim espoo u svoj dvorani potvrdjuje break za 2-0 (1-3,4-3).Zatim jyva.se uozbiljuje i pobjedjuje doma sa 4-2 i onda u gostima ponovno gubi i dovodi se u tesku situaciju da okrene ovih 3-1,Mislim da jos to mogu okrenut ali treba ic tekmu po tekmu a prva je danas i uopce ne sumnjam ovdje u pobjedu jer tesko mi je zamisliti da moze espoo sa 4-1 ih izbaciti,jedino se ovdje bojim x pa mozda probat ki po smanjenoj kvoti ko jace igra...nace jyvaskyla je pretprosle godine osvojila svoj prvi naslov u povjesti dok je prosle godine ispala u polufinalu,a ove opet ciljaju na prvo mjesto.Ove godine su igrali medjusobno 5 puta i 4 puta je jyvaskyla slavila sa hendikepom a jednom sa 2-1.Znaci da rezimiram domacin od 33 utakmice ove sezone doma slavio u njih 29,nakon regularnog djela igrali su 4 utakmice dok je espoo igrao 9.Prije ove tri pobjede espooa u doigravanju jyva. je slavila 6 puta zaredom protiv njih.