Google translate kaže - glupi
BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nellington
- cyprus
#302 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Magična riječ: tâmpiţi... Imal ko da poznaje rumunski? Evo meni GT kaže da može biti i budalenellington wrote: http://www.libertatea.ro/detalii/artico ... 27308.html
Google translate kaže - glupi
http://translate.google.com/#ro|hr|t%C3 ... A%0A%0A%0A
Ali i luđaci...
Last edited by cyprus on 23/03/2011 22:02, edited 1 time in total.
- zecko_kupuz
#303 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Odmah su se glave usijale zbog ove izjave.
Vrlo moguće je da je čovjek mislio da Bosanci bezglavo jure u napad i nesmotreno reaguju u odbrani, što je, na kraju krajeva, i istina. Drugim riječima - glupavi (ili naivni). 
- nellington
#304 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Najjače je kad direktno uneseš link u GT:cyprus wrote:Magična riječ: tâmpiţi... Imal ko da poznaje rumunski? Evo meni GT kaže da može biti i budalenellington wrote:http://www.libertatea.ro/detalii/artico ... 27308.html
Google translate kaže - glupi![]()
http://translate.google.com/#ro|hr|t%C3 ... A%0A%0A%0A
Ali i luđaci...
Exclusiv | Belodedici despre bosniaci: "Sunt tâmpiţi şi fanatici"
Ekskluzivan | Belodedici o bosanskom: "Ja sam glup i fanatik"
-
LSD
#305 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
zecko_kupuz wrote:Odmah su se glave usijale zbog ove izjave.Vrlo moguće je da je čovjek mislio da Bosanci bezglavo jure u napad i nesmotreno reaguju u odbrani, što je, na kraju krajeva, i istina. Drugim riječima - glupavi (ili naivni).
-
Mobile_Disco
#306 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Bilo kakva pobjeda u "utakmici stoljeca, odluke, itd." je odlicna! 
P.S kako se na rumunskom kaze Narkoman?
- Baltazar_khan
#307 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Adrian Mutu.Mobile_Disco wrote:Bilo kakva pobjeda u "utakmici stoljeca, odluke, itd." je odlicna!
- fosil
#308 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
a kako je isla ona "top lista tea, nadrea lista nea"Timotije wrote:heja, heja, Securitatea....!
Vrlo pogano skandiranje Partizanovaca sa tribina, dok je Belodedic igrao-odlicno- za C. Zvezdu, neposredno nakon Causekuovog pada u Rumuniji, mislim 1989!? (Sjeca li se ko toga ovdje....?)
Za mladju raju: Securitatea je bila Causeskuova tajna policija, strah i trepet u drzavi....
Miodrag malo sere, dize svjesno tenzije, bice tu svakakvih provokacija na terenu....Svjesni su i oni da im je ovo biti ili ne biti, iako su nas dosad redovno derali,nisu vise toliko samouvjereni, svjesni su svojih nedostataka i da je sad sve moguce, zbog toga ce i raditi sva moguca sranja...
Ne treba im ostati duzan, i "fino" ih docekati u Zenici, jer ne sumnjam da nas u revansu cekaju cetnicke zastave i raznorazni natpisi na tribinama...
- Bosanski_kralj
#309 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Revanša vjerovatno neće biti.Timotije wrote:heja, heja, Securitatea....!
Vrlo pogano skandiranje Partizanovaca sa tribina, dok je Belodedic igrao-odlicno- za C. Zvezdu, neposredno nakon Causekuovog pada u Rumuniji, mislim 1989!? (Sjeca li se ko toga ovdje....?)
Za mladju raju: Securitatea je bila Causeskuova tajna policija, strah i trepet u drzavi....
Miodrag malo sere, dize svjesno tenzije, bice tu svakakvih provokacija na terenu....Svjesni su i oni da im je ovo biti ili ne biti, iako su nas dosad redovno derali,nisu vise toliko samouvjereni, svjesni su svojih nedostataka i da je sad sve moguce, zbog toga ce i raditi sva moguca sranja...
Ne treba im ostati duzan, i "fino" ih docekati u Zenici, jer ne sumnjam da nas u revansu cekaju cetnicke zastave i raznorazni natpisi na tribinama...
Kako se utakmica približava samo mi je bitno da dobro odigramo i da akoBogda pobijedimo. Sve ove priče oko Begovića, Ibričića, Nadarevića...postaju nebitne u ovom trenutku i o njima se može nastaviti pričati nakon utakmice sa Rumunijom.
- Baltazar_khan
- burek_in_space
#311 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Poderacemo ih ko bugarsku skupshtinu 
- splend
#312 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
kako se blizi utakmica, tako sam sigurniji u nasu pobjedu.
jebiga, lupa me euforija, tipicno nasKi
jebiga, lupa me euforija, tipicno nasKi
- ganjeta
#313 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ja sam ubjedjen u nasu pobjedu...neka bude 3:1 i svi sretni.
- cyprus
#314 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
A ja sam ubjeđen u 0:0 
- Baltazar_khan
#315 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
jel to neka "honduras" prognozacyprus wrote:A ja sam ubjeđen u 0:0
- ganjeta
#316 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ja se ne sjecam kad smo mi odigrali o-o pa bar jedan uvjek primimo,zato se ne sikiram 
- cyprus
#317 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Honduras u kombinaciji sa EngleskomBaltazar_khan wrote:jel to neka "honduras" prognozacyprus wrote:A ja sam ubjeđen u 0:0
Ipak, pogodio sam 2:0 za Meksiko
- abondanzieri
#318 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
To je bilo predvidivo,a što se tiče tvoje prognoze za subotu,po meni je nemoguće da završi 0-0 .cyprus wrote:Honduras u kombinaciji sa EngleskomBaltazar_khan wrote:jel to neka "honduras" prognozacyprus wrote:A ja sam ubjeđen u 0:0![]()
![]()
Ipak, pogodio sam 2:0 za Meksiko
Ja mislim da će biti 2-1 za Bosnu i Hercegovinu
- Edin H.
#319 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Kaze Mutu da se ne cinimo kao jaka reprezentacija i da bi morali pobijediti 
-
mejdanbl
#320 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ne znam zasto igrati sa jednim napadacem? Dzeko je osim toga sto je golgeter isto tako dobar asistent, ako ga stavis samog u spicu gubis 50% od njegovih mogucnosti zajedno sa Muslimovicem (moj izbor) ili Ibisevicem smo puno opasniji, oni moraju staviti dvojicu na Dzeku kad smo u napadu tako da se otvara prostor ovom drugom. Meni je ovo najlogicnije. Oni imaju bolju odbranu mi imamo bolji napad i sredinu, samo se moramo paziti njihovih kontri (to je jedino vazno u Belodedicevoj izjavi). Stisnuti ih pa sta bude. Oni se isto moraju na nama vaditi za Albaniju, bice tesko...
- Obuca9
#321 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Zato što smo najbolju partiju u zadnjhi pet godina koju sam ja gledao pruzili protiv Slovačke, upravo sa samim Džekom u napadu.
Mi imamo slabe trkače u vezi (Miske, a ni Pjani nije mane), zato nam uvijek treba 5 igrača u sredini, kako bi nadoknadili taj manjak trčanja, a Džekinjo može sam u napadu. Od Vede nema neke velike koristi ionako, dok je Zlatan miljama daleko od forme koju je imao na pocetku prosloh kvalifikacija, vjerovatno se ni on sam ne sjeca kad je zadnji put dao gol, nekad prije pola godine vjerovatno (onu odbicu u Evropskoj ligi nekidan ne pikam kao gol).
Mi imamo slabe trkače u vezi (Miske, a ni Pjani nije mane), zato nam uvijek treba 5 igrača u sredini, kako bi nadoknadili taj manjak trčanja, a Džekinjo može sam u napadu. Od Vede nema neke velike koristi ionako, dok je Zlatan miljama daleko od forme koju je imao na pocetku prosloh kvalifikacija, vjerovatno se ni on sam ne sjeca kad je zadnji put dao gol, nekad prije pola godine vjerovatno (onu odbicu u Evropskoj ligi nekidan ne pikam kao gol).
-
Dialer
#322 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Valjda ce se nasi nalozit nakon ovih izjava rumuna. Ja jesam

- Obuca9
#323 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ali su fakat pogana nacija, na stranu ove Belodedićeve izjave. Poslije rata je na Koševu gostovalo 15-tak evropskih ekipa, ali većih firauna od ovih Rumuna (Rapid i Cluj), definitvno nije bilo. Sloboda im nije ni do koljena.
-
marschall
#324 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ko prenosi u subotu tekmu?
- Charuga
- Globalni moderator
#325 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
BHT1marschall wrote:Ko prenosi u subotu tekmu?