Karen wrote:Puzzle gel antibakterijski, oko 5 km u apotekama. Samo nemoj lice umivati jer je jak. Meni je to pomoglo. I izbjegavanje mazanja leđa i dekoltea, mažem samo noge i ruke.Woman wrote:ja stvarno ne znam vise sa sobom sta da radim, bubuljice na ledjima, ramenima i dekolteu izgleda da je nemoguce sprijeciti u "cvjetanju"![]()
lice mi je super, jest da je osjetljivo na pojedine preparate, ali sad kad sam pronasla sta mi odgovara, odlicno je. bez bubuljica, flekica, glatko, fino...
ali samo jedan pogled na kozu dekoltea i ramena....aaaaa, vristala bih. bila sam nasla neki sapun sa glicerinom za osjetljivu kozu, bio je ok neko vrijeme i onda nista. ko i svaki drugi. a od gelova za tusiranje samo mi podivlja koza. moram da probam i tog pashu, valjda bude kakve koristi. samo ne znam koji cu, vidim da ih ima vise?
Izvini, moram da ti kažem da mi ovo zvuči malo nelogično, ako djevojka traži nešto za tretiranje dekoltea i ramena, preporučiš joj proizvod koji se IZBJEGAVA za mazanje leđa i dekoltea ?
Možda si se pogrešno izrazila