Da ti samo znas koliko forumašica može panj izvalit iz zemlje ne bi tako pričao.Michun wrote:Al fakat - ko' da su muski sakati pa je cudo ako zna kuhat ili ne daj boze usisat. A sudje oprat, aiiii problem.
Ne kontam...zena treba da ide na posao, rodi djecu, kuha, cisti, pere, odvaja ves, i bla bla. A gosn. muz treba da ide na poso', da vozi zajednicko auto i eventualno donese vrecu krompira na treci sprat. Jer da budemo realni u urbanoj sredini malo sta treba odvajati na muski i zenski posao...slabo da ko cijepa drva, vodi kravu na livadu, kopa zemlju i sl.
Ovo govorimo o okolini u kojoj vecina nas zivi.
Ako je u pitanju selo, poljoprivreda...zna se ko kosi ko vodi nosi.
Šta zapravo žene žele?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Smoki
#301 Re: Šta zapravo žene žele?
- Michun
#302 Re: Šta zapravo žene žele?
Pricala, zensko sam.
100% sam sigurna da isti toliki broj forumasa umije sarmu zaviti i pitu razvuc
-
Smoki
#303 Re: Šta zapravo žene žele?
Michuna, halali sto te svrstah medju nesvrstane.Michun wrote:Pricala, zensko sam.
Ma ja se s tobom donekle slažem. Recimo, moj stari pravi baklavu za Bajram, al' zato stara ne usisava kad je on u kući jer mrzi zvuk usisivača, a kamoli da usisava.
Mislim da je svakoj zeni potreban muskarac koji je mačo, a ujedno se ne stidi svojih suza
- Michun
#304 Re: Šta zapravo žene žele?
Nema problema, nisam zamjerila.
I muski vole da su zene zenstvene ali da ne cvile za svaki slomljeni nokat i poderanu carapu. Razlika izmedju zenstvenosti i drama quen, razmazenog derista i kucke.
Tako da biti macho...za mene znaci nesto sasvim drugo od razbiti, zagalamiti i biti divljo. To podrazumjeva da ces podjeliti teret zajednickog zivota. Nosanje krompira se podrazumjeva
I muski vole da su zene zenstvene ali da ne cvile za svaki slomljeni nokat i poderanu carapu. Razlika izmedju zenstvenosti i drama quen, razmazenog derista i kucke.
Tako da biti macho...za mene znaci nesto sasvim drugo od razbiti, zagalamiti i biti divljo. To podrazumjeva da ces podjeliti teret zajednickog zivota. Nosanje krompira se podrazumjeva
- bez_ideje
#305 Re: Šta zapravo žene žele?
Juce ja lijepo rukavice na ruke,lopatu u ruke pa ubacuj onaj ogrijev u pec u kotlovnici.....gorovo za 15 minuta,nokat mi nije otp'o,dobila kolac i sok poslije.....Pa nesto kontam....nekad su se udavali da im ima ko ovo raditi ....cccc budala
Necu nista,samo se hvalim
Ja sam vec rekla da mame osakate musku djecu dok odrastaju.....znamo oboje drva nacijepat ,al on ne zna sebi sal isplest....zato su meni zakon oni prirodnjaci ,istrazivaci,biolozi,arhelozi...nema tu mjesta ovo cu,ono cu....nego sto vise znas,udobnije ti guzici!
Ja sam vec rekla da mame osakate musku djecu dok odrastaju.....znamo oboje drva nacijepat ,al on ne zna sebi sal isplest....zato su meni zakon oni prirodnjaci ,istrazivaci,biolozi,arhelozi...nema tu mjesta ovo cu,ono cu....nego sto vise znas,udobnije ti guzici!
- citroen
#306 Re: Šta zapravo žene žele?
Sta ti fali :Dfizicka aktivnost ne skodi nikombez_ideje wrote:Juce ja lijepo rukavice na ruke,lopatu u ruke pa ubacuj onaj ogrijev u pec u kotlovnici.....gorovo za 15 minuta,nokat mi nije otp'o,dobila kolac i sok poslije.....Pa nesto kontam....nekad su se udavali da im ima ko ovo raditi ....cccc budala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- cava
#307 Re: Šta zapravo žene žele?
Naravno, al kad neko drugi lopata 
- citroen
#308 Re: Šta zapravo žene žele?
Probaj jednom,vidjeces da nisi u pravucava wrote:Naravno, al kad neko drugi lopata
-
PalaSa Marsa
#310 Re: Šta zapravo žene žele?
- Unusual Lolita
#311 Re: Šta zapravo žene žele?
Zene i kad dobiju ono sto zele,odmah ce zahtjevati nesto drugo,i teziti ka necemu "vecem"! 
- bez_ideje
#312 Re: Šta zapravo žene žele?
Dobro je dok zahtijevaju od sebe,a ne od drugih!
- Unusual Lolita
#313 Re: Šta zapravo žene žele?
Uvijek zahtjevaju od drugih!
- pustopoljina
#315 Re: Šta zapravo žene žele?
neobicna lolita je lolitaC. musko.
- cava
#316 Re: Šta zapravo žene žele?
E moj vatrogasac, probala zato i govorimcitroen wrote:Probaj jednom,vidjeces da nisi u pravucava wrote:Naravno, al kad neko drugi lopata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
theTruePath
#317 Re: Šta zapravo žene žele?
steta sto i zenama Bog ne dozvoli da imaju po 4 ,,kao sto je muskarcimaZele muskarca koji zna da kuha, koji se odlicno snalazi u kucnim poslovima, koji je odlican u krevetu i uz to sve inteligentan sa dobrim radnim mjestom.
To zele, al ne svataju da im u biti trebaju 4 muskarca u istom trenu
- bez_ideje
#318 Re: Šta zapravo žene žele?
TIbet,Nepal,Indija,Kina........sta je nagodnih bogova Tru Pathe 
- madame
#319 Re: Šta zapravo žene žele?
Alkohol: nikako - vrlo rijetko - povremeno - standardno
Izlasci: nikako - vrlo rijetko - povremeno - standardno
Ples: nikako - vrlo rijetko - povremeno- standardno
Romantičar: nikako - vrlo rijetko - povremeno - standardno
Seks: djevac - vrlo neiskusan - prosječno iskusan - iskusan (nebitno)
Društvo: samotnjak - par prijatelja - širi krug prijatelja - narodni heroj
Maniri: Balkanac
- prosječni građanin - uglađeni muškarac - engleski džentlmen
Suštinski je najvažnije da muškarac sluša, da pokušava da se uživi u žensku psihu, da može pružiti dobre savjete i da je spreman učiniti sve za svoju ženu. Uglavnom bitno je da je opušten, da se zna ponašati u društvu i da ima precrn smisao za humor i da se razumije u muziku. I mora voljeti pivo. Naravno.
Maniri: Balkanac
Suštinski je najvažnije da muškarac sluša, da pokušava da se uživi u žensku psihu, da može pružiti dobre savjete i da je spreman učiniti sve za svoju ženu. Uglavnom bitno je da je opušten, da se zna ponašati u društvu i da ima precrn smisao za humor i da se razumije u muziku. I mora voljeti pivo. Naravno.
- JThomas
#320 Re: Šta zapravo žene žele?
a šta ako voli rakiju više od pive?
- madame
#321 Re: Šta zapravo žene žele?
u suštini još bolja kombinacija...JThomas wrote:a šta ako voli rakiju više od pive?
-
Smoki
#322 Re: Šta zapravo žene žele?
haj da vidim da je i jendoj zeni nebitno da li joj je partner u krevetu iskusan ili neiskusan.madame wrote:Alkohol: nikako - vrlo rijetko - povremeno - standardno
Maniri: Balkanac- prosječni građanin - uglađeni muškarac - engleski džentlmen
samo ne znam koga lazes, sebe ili nas
- Kaligrafija
#323 Re: Šta zapravo žene žele?
One zele ono sto ne mogu imati , ono sto imaju one ne zele...One znaju da ne zele, ono sto zele , bas je dobar rahatlokum i zele, med prave pcele , kuku lele , razmisljati o onome sto one zele, havle vele...

- madame
#324 Re: Šta zapravo žene žele?
Pa da ti pravo kažem prethodno iskustvo partnera u krevetu me ne zanima, nego se treba nastojati da se zajedničkim snagama izgradi normalan intimni život u tom pogledu. Šta će mi žigolo kad mi ne odgovaraju njegovi metodi? Ha ja, treba se međusobno prilagođavati, paša moj.Smoki wrote:haj da vidim da je i jendoj zeni nebitno da li joj je partner u krevetu iskusan ili neiskusan.madame wrote:Alkohol: nikako - vrlo rijetko - povremeno - standardno
Maniri: Balkanac- prosječni građanin - uglađeni muškarac - engleski džentlmen
samo ne znam koga lazes, sebe ili nas
- citroen