To i ja kažem. Ko voli nek' izvoli, ja tamo nemam namjeru ostavljati pare.Mjesanac wrote:To sto oni koriste rijec BIG je vec nesto drugo. To je vrlo popularno u biznisu da se koriste vece, jace rijeci da bi se ostavio jaci dojam na ljude. Nismo ni ti ni ja glupi pa da ne vidimo koja je velicina npr. BIG maca. Ako ti mislis da cijena ne odgovara ponudjenom fino ne jedes tu nego odes negdje drugo.hz__semir wrote:Kao što već jednom prilikom rekoh. Nije stvar zdrave i nezdrave hrane, svi smo mi svjesni da je nezdravo i jedno i drugo, samo ja ne volim da mi neko profaje muda za bubrege. Da bogdu mesa, prodaje pod imenom BIG i sve to još fino naplati.Mjesanac wrote:Odjednom svi paze na ishranuSve se vodi zdrav zivot
![]()
Voli se malogradjanin napraviti pametnim pa nas sve uciti kako je MCD smece. Eto ja sve konto kako je brza hrana zdravaVolim pojesti u MCD, ali sve sa mjerom. Sta cu kad im je ukusna hrana. Ali nebitno sada to, nego zaboravljamo nesto bitnije. Sta to nama znaci taj dolazak MCD? Znaci da ce dosta firmi ponukane ulaskom MCD na trziste htjeti i svoje pare uloziti ovdje. Treba samo malo da se pokrene lavina investicija. Pa mozda i dodju brendovi koje vole MCDmrzci. A danas zamislite jednu firmu u Evropi koja zeli da investira kod nas. Onda vidi da recimo nemamo MCD, i naravno da ce zakljucak biti : Kad jedan MCD koji svoje restorane otvara po svakakvim selendrama nece da otvori u BiH, eto samo u Sarajevu, gradu od 400 000 stanovnika, onda to nesto nije uredu, tj. trziste nije stabilno i svoje investicije okrecu ka drugoj destinaciji.
Al vazno je da se vi napravite pametni
Ali daleko od toga da sam protiv otvaranja McD-a, što se mene tiče nek ih otvore 10, ne smeta mi sekunde, ja ću i dalje ostati vjeran ceneru u cijelom, s jogurtom i puno luka
Mc Donalds u Sarajevu?!
- Obuca9
#301 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
-
manki
#302 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
Ekskluzivno!
Bio sam u jucer u Beogradu i sretnem u Mcdonaldsu za kasom osobu iz Bosne, iz Sarajeva, i pitam je otkud tamo, kaze na obuci za McDonalds u Sarajevu. Pitao sam gdje se otvara i kad, ali kaze da je poslovna tajna. Uglavnom, otvara se uskoro da znate!

Bio sam u jucer u Beogradu i sretnem u Mcdonaldsu za kasom osobu iz Bosne, iz Sarajeva, i pitam je otkud tamo, kaze na obuci za McDonalds u Sarajevu. Pitao sam gdje se otvara i kad, ali kaze da je poslovna tajna. Uglavnom, otvara se uskoro da znate!
- smoki_choko
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#304 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
1 Aprila je svecano otvaranje.. a Al Jazzera prenosi otvaranje uzivo..

- BiH-x
#305 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
manki wrote:Ekskluzivno!
Bio sam u jucer u Beogradu i sretnem u Mcdonaldsu za kasom osobu iz Bosne, iz Sarajeva, i pitam je otkud tamo, kaze na obuci za McDonalds u Sarajevu. Pitao sam gdje se otvara i kad, ali kaze da je poslovna tajna. Uglavnom, otvara se uskoro da znate!![]()
-
sarajevsko_pivo
#306 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
Konacno
Nadam se da ce to prija ljeto biti, ali valjda bi McDonalds vec najavio da otvaraju restoran.
- Sicma
#307 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
Sendvic u nekom resotranu je max-1,5 km
Cevapi su 2,5 do 3 km
Porcija kronpira 2 km...
I ovaj se nasao da otvori Mcdonalds u Sarajevu i prodaje sendvice od 4-5 km,ma da su to sendvici nebi covjek nista rekao,vec mrve..Sto se tice samog Mcdonaldsa"Je"bli svoju mater i drzavu "Izrael"" koja zahvaljujuci tim velikim kompanijama unistava Palestinu i Palestinski narod..
Cevapi su 2,5 do 3 km
Porcija kronpira 2 km...
I ovaj se nasao da otvori Mcdonalds u Sarajevu i prodaje sendvice od 4-5 km,ma da su to sendvici nebi covjek nista rekao,vec mrve..Sto se tice samog Mcdonaldsa"Je"bli svoju mater i drzavu "Izrael"" koja zahvaljujuci tim velikim kompanijama unistava Palestinu i Palestinski narod..
- harač
#308 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
Toto wrote:1 Aprila je svecano otvaranje.. a Al Jazzera prenosi otvaranje uzivo..![]()
- iLLusion
#309 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
Kad si zadnji put bio u Sarajevu? Ta cijena ćevapa je bila nekad davno... sad ih ne možeš pojesti ispod 6-7 maraka. :SSicma wrote:Sendvic u nekom resotranu je max-1,5 km
Cevapi su 2,5 do 3 km
Porcija kronpira 2 km...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#310 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
Sicma wrote:Sendvic u nekom resotranu je max-1,5 km
Cevapi su 2,5 do 3 km
Porcija kronpira 2 km...
Inace, nismo imali odavno ekskluzivu
- JThomas
#311 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
možda 97' da su zadnji put bili 3 marke.
-
sarajevsko_pivo
#312 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
Hoceli ovo biti barem otvoreno do kraja godine?
Jeli poznata lokacija?
Jeli poznata lokacija?
- hogar strasni
#313 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
Lokacija za otvaranje je u ''kinu imperijal'' definitli, i ima jos prepucavanja oko cijene najma, kazu da Topic trazi bas ''cifru'' koliko tacno..???, papirologija se zavrsava uglavnom i tako kazu da bi trebalo da se otvori do Filmskog Festivala...ako lazu mene i ja lazem vas.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#314 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
I da ne zaboravim
» Sicma
05. Feb. 2011. 18:41 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”Sicma wrote:Sendvic u nekom resotranu je max-1,5 km
Cevapi su 2,5 do 3 km
Porcija kronpira 2 km...
» Sicma
-
StupskaBitanga
#315 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
dok ne vidim svojim očima niš ne vjerujem
-
sarajevsko_pivo
#316 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
Nadam sehogar strasni wrote:Lokacija za otvaranje je u ''kinu imperijal'' definitli, i ima jos prepucavanja oko cijene najma, kazu da Topic trazi bas ''cifru'' koliko tacno..???, papirologija se zavrsava uglavnom i tako kazu da bi trebalo da se otvori do Filmskog Festivala...ako lazu mene i ja lazem vas.
-
sarajevsko_pivo
- jedaneska
#318 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
to ce izgleda biti nesto u ovom fazonu... gent, belgija

- smoki_choko
-
sarajevsko_pivo
#320 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
Ja mislim da ce samo postaviti slova i gdje Imperijal staviti Logo.jedaneska wrote:to ce izgleda biti nesto u ovom fazonu... gent, belgija
- smoki_choko
#321 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
a sta ce s kinom, napraviti pržionicu od njega ili skladište 
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#322 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
a hoce li pravit pljeskavicesarajevsko_pivo wrote:Ja mislim da ce samo postaviti slova i gdje Imperijal staviti Logo.jedaneska wrote:to ce izgleda biti nesto u ovom fazonu... gent, belgija
- mayab
#323 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
E baš me lik nasmija, stvarno samo su svemir i ljudska glupost bezgranični, mada za svemir i nisam siguran...Sicma je napisao/la:Sendvic u nekom resotranu je max-1,5 km
Cevapi su 2,5 do 3 km
Porcija kronpira 2 km...
-
neki
#324 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
kronpirSicma wrote:Sendvic u nekom resotranu je max-1,5 km
Cevapi su 2,5 do 3 km
Porcija kronpira 2 km...
- jedaneska
#325 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
nek pripaze gdje ce i kako montiratisarajevsko_pivo wrote:Ja mislim da ce samo postaviti slova i gdje Imperijal staviti Logo.jedaneska wrote:to ce izgleda biti nesto u ovom fazonu... gent, belgija