Komrad wrote:
Eh vidis ja nisam komandovao ... meni su komandovali ... otisao sam .. a tek maturirao
Kad se sve zavrsilo nisam dobio ono za sta sam se borio
I ne boli me cinjenica sto Srbi nikad nece prihvatiti ovu drzavu nego sto kod Bosnjaka nije bilo toliko entuzijazma i patriotizma da se vrati na ognjista svojih pradjedova nego su ih prepustili srbima i danas srbi vladaju na 49% teritorije a na drzavnom opstruiraju sve sto mogu ...
ja iduci put necu biti spreman da ginem nizasta ... da ja branim Picekovo mjesto a da on bjezi i ne samo picek nego hiljade vojnosposobnih koji su pobjegli vani a mi budale branili saku jada ... i danas sam na forumu ja cetnik
a izbkeglica patriota ... jadna je ova drzava
Nismo svi bili vizionari i stratezi,neko vidi stvari sire i dalje,ja sam imao sudbinu da budem dio idejnog jezgra stvaranja PL kada su mnogi ocekivali da ce ih sesta flota NATO pakta braniti i svercali marke po Titovoj za propale Jugodinarske bonove,.....Mada je gotovo cijela BiH bila ratna zona,negdje vise ,negdje manje,.......
Zaboli me neka stvar sto velikosrbi nece prihvatiti BiH,umrijece u frustracijamakao kao i ti sto je BiH opstala i odbranjena,.......Sve sto opstruiraju opstruiraju na drzavnom nivou to isto cine sebi, to im je jedino sto je ostalo da se samospaljivanjem svete

,......Ocito si shvatio da si uzalud ratova prosli put jer niste uspjeli svoje velikosrpske snove ostvariti kada smo bili goloruki,sada znas da imate jos manje sanse,.......
Ovdje na forumu lijecis svoje frustracije kao i drugi sanjari sto nije uspjela Serboslavija i Karadordevo a znas da nikada nece uspjeti jer vrijeme nije na vasoj strani,Nama nije potreban nikakv novi rat vec vama koji ste frustrirani ostankom odbranjene BiH....Takvi kao ti su frustrirani koliko vidim kao i Dodik,........
Rat za BiH se i sada vodi,jer znam iz prve ruke i Dodik trosi ogromne pare uzalud protiv BiH ,a dio nas to radi preko nasih ljudi i prijatelja u BiH i vani bez i jedne marke placene od poreza BH gradana,.......