u apotekamaloxem wrote:gdje u Sarajevu ima kupiti proizvode sebamed-a
niko ne zna za sok ili slatko od ruza?
u apotekamaloxem wrote:gdje u Sarajevu ima kupiti proizvode sebamed-a
pitala sam nanu :S ona samo drenjke i zovu dilaPartizzanka wrote:pa alica to ti je najbolje nekoga pitati koga znas ... recimo ja mislim da moja nana to je pravila prije
ovako starije ljude pitas ... oni ti znaju
imam recept, pokusala, epic fail...hvala u svakom slucajuoksso wrote:alice, želiš li ti da sama praviš slatko ili sok od ruža?
Napisat ću ti sutra recept i bit ćeš sigurno zadovoljna...
u svim apotekama biljnimMAN-lion's coach wrote:Gdje ima uzeti polena?
Da ne iščekujem sajmove meda i sl.
To sto trazis je "bučino ulje", imas ga kupiti u svakom vecem trznom centru (Mercator).Partizzanka wrote:gdje u sa ima kupiti ulje kospica tikve
ali da mi je onako malo u ljepsem pakovanju
U Carpisi ima jako lijepih kofera.Partizzanka wrote:meni treba jedna stvar ali moze tema ostati i za druge potrepstine...
gdje u sarajevu ima kupiti fin kofer koji ne kosta preko jedno 200km a da se nece raspasti za jedno putovanje??
hvala
Vrlo nepraktično.Stalno skidaj čep,šilji pa istresaj ostatke od špica.Ovih olovki u svakoj radnji a ni u jednoj šijala.semmy wrote:pa siljalo ti je u olovci, onaj cep ( ili kako se vec zove ) na vrhu olovkec1600 wrote:Gdje kupiti šijalo za olovke sa linka: http://www.staedtler.com/leadholders.Staedtler
Bucino ulje, zelena salata i rukola, i aceto balsamico - nema daljePartizzanka wrote: za one koji mozda nisu problai ... bucino ulje ja koristim za salate (mislim da ne ide za kuhanje iako nisam sigurna) i kada jednom probate salatu sa bucinim uljem ... necete je jesti bez njega nikada vise!
sve mi voda na usta
Ako ne treba neka extra kvaliteta, ima na pijaci na otoci, 10 ili 15 kmSinjaD wrote:...kupiti zastavu BiH?