FK Sloboda Tuzla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- veella
#301 Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda je zaslužila da ispadne jer je cijelo prvenstvo odigrala katastrofalno, fukare ne valjaju s tim se slazem, a ne pamtim kada su se zadnji put po lemali pitari i manijaci. Manijaci su aplauzom nagradili fudbalere Borca kada su osvojili kup na Grbavici...
Last edited by veella on 23/05/2012 23:00, edited 1 time in total.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#302 Re: FK Sloboda Tuzla
Ja samo odgovoram na njihove postove i sve vrijeme tvrdim da Sarajevo nema nikakve veze sa Slobodom..stvarno citate samo ono sto hocete da procitateJoeyTribbiani wrote:@plain vanilla
Ko kaže da ne valjaju Tuzlaci? Ti si pokrenula bar 3 puta neku raspravu Sarajevo - Tuzla, na posljednje 2 stranice. Nidje veze. Je li problem da neko kaže svoje mišljenje o Slobodi? Nije. Kraj priče. Sami su krivi za ispadanje. Ne radujem se (iako ne volim stil "igre" koju godinama njeguje vaš klub), ali mislim da je zaslužila da ispadne jer se dozvala kad je skoro sve gotovo.
A to o tuči...nadji mi gradski derbi gdje nema nekih sukoba izmedju navijača i srediću da vam za dvije godine damo samo 3 gola na Tušnju. Sarajevski derbi je još i jedan od "pitomijih" po tom pitanju. (po meni je i ovo sukoba što ima previše, ali o tom potom)
Pa ja mislila samo Tuzlaci agresivni, kad vidi vraga
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#303 Re: FK Sloboda Tuzla
@livtz
Ko spominje navijace uopste ? Bili ste i ostali mesarski klub, PL nije za vas i cao. Samo se sjetite Gavarica.
I jes' jes', mi smo forumski navijaci
Ko spominje navijace uopste ? Bili ste i ostali mesarski klub, PL nije za vas i cao. Samo se sjetite Gavarica.
I jes' jes', mi smo forumski navijaci
- BHF_Manijak
#304 Re: FK Sloboda Tuzla
Poguraj i nogom odozgo, da moze vise stat. Probaj i sa dimnom, bice veci merak!LivTz wrote:e do godine cu ti baklju usta da strpam neces vise ciglu dobit u glavu... pa ces onda da upamtis tuzlu you fucking cuntsimonese wrote:idiot napisao, ali sve po zasluzi , ko je ikad bio u Tuzli na gostovanju(isto vrijedi i za Zenicu) dobro zna na sta ja mislim
Internet huligan, a raju proziva kako preko foruma prate utakmice, nenadjebiv je!
- jeza u ledja
#305 Re: FK Sloboda Tuzla
Pa sta fali da se nasladjujemo sto je Sloboda ispala?plain vanilla wrote: Pa valjda su i navijaci prije svega ljudi..ili nisu?
Sto ja imam sad mrziti nekoga iz Sarajeva jer je Sloboda ispala iz lige?![]()
Umjesto da na ovoj temi zhale Tuzlaci, dosli su drugi da se nasladjuju i raduju jer je Sloboda ispala, pravo lijepa ljudska osobina, nema sta.
Samo jos jedna stvar, ok Fukare vam ne valjaju, ne valjaju igraci Slobode, ne valjaju Tuzlaci..a sto se onda lemate kad igra Sarajevo-Zeljo? Je li i tu Tuzlaci naprave s*anje?
Nisam ja kriv sto vi to nasladjivanje dozivljavate u istoj ravni kao morbidne bljuvotine o desavanjima u ratu. Vidis, u tome je i poenta. Sto neki ljudi ne mogu razluciti navijacka prepucavanja od nacionalistickih, fasistickih, regionalnih, itd, pa je njima isto reci "jebem te zeljo" i "jebem vam mrtve". Zato odes u stadion, a nekom bilmezu je sasvim normalno da ti smislja najgore moguce uvrede kao dio navijackog repertoara.
-
Coalman
#306 Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda je zaslužila da ispadne ove sezone, a i mnogo ranije, ali ono što je uradio Velež je sramotno za jedan klub takvog renomea. Možda će ovo Slobodi dobro doći, jer vidjeli kako je Borac ispadao pa nakon nekoliko godina i osvojio ligu.
- plain vanilla
#307 Re: FK Sloboda Tuzla
Vracamo se k'o JuveCoalman wrote:Sloboda je zaslužila da ispadne ove sezone, a i mnogo ranije, ali ono što je uradio Velež je sramotno za jedan klub takvog renomea. Možda će ovo Slobodi dobro doći, jer vidjeli kako je Borac ispadao pa nakon nekoliko godina i osvojio ligu.
- BHF_Manijak
#308 Re: FK Sloboda Tuzla
LivTz wrote: I onako nemam nikom nista zamjeriti kad ste svi forum navijaci zgubidani koji zivota nista vidjeli a kamoli utakmice cast izuzetcima. Evo forum navijaci malo se prisjetite koliko vas mi "MRZIMO" sramota....

Last edited by BHF_Manijak on 23/05/2012 23:07, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#309 Re: FK Sloboda Tuzla
Ili ko Zmaj od Bosne. 
-
mikogoago
#310 Re: FK Sloboda Tuzla
Ma podjite samo od toga koliko je u ovih godinu dvije promjenila trenera,prodala dobrih igraca za male pare...To se sve moralo negdje jednom odraziti,a odrazilo se nazalost ispadanjem iz lige.Nadam se da ce ovo otrijezniti mnoge u gradu soli i da ce ocistiti korov i poceti iz pocetkakako treba raditi i njegovati igracki i trenerski kadar.Tuzno je sto je ugasena i Sloboda dita.Znaci nesto je naopako u tom gradu kada je sport u pitanju.Dva kluba koja su simbolisala Tuzlu nestadose odnosno nestaje.Tu je po meni problem i oni koji vole sport u tom gradu trebali bi dobro da promisle sta dalje,a ne traziti krivce u drugima.Ruku na srce ni u drugim gradovima nije bolja situacija kada je u pitanju sport,ali nekako se odrzavaju.
Ovo sa Tuzlom je alarmantno.Ja im zelim sto brzi povratak nazad.
Ovo sa Tuzlom je alarmantno.Ja im zelim sto brzi povratak nazad.
-
Coalman
#311 Re: FK Sloboda Tuzla
plain vanilla wrote:Vracamo se k'o JuveCoalman wrote:Sloboda je zaslužila da ispadne ove sezone, a i mnogo ranije, ali ono što je uradio Velež je sramotno za jedan klub takvog renomea. Možda će ovo Slobodi dobro doći, jer vidjeli kako je Borac ispadao pa nakon nekoliko godina i osvojio ligu.
- strong69
#312 Re: FK Sloboda Tuzla
I osvajate 20-tu tituluplain vanilla wrote:Vracamo se k'o JuveCoalman wrote:Sloboda je zaslužila da ispadne ove sezone, a i mnogo ranije, ali ono što je uradio Velež je sramotno za jedan klub takvog renomea. Možda će ovo Slobodi dobro doći, jer vidjeli kako je Borac ispadao pa nakon nekoliko godina i osvojio ligu.
- plain vanilla
#313 Re: FK Sloboda Tuzla
jeza u ledja wrote:Ili ko Zmaj od Bosne.
bolje da u TZ ne dolazis, oho ti se
- veella
#314 Re: FK Sloboda Tuzla
Istina 1000%jeza u ledja wrote:Bio sam ja milion puta, ne samo na utakmicama. Jako dobro poznajem Tuzlu i Tuzlake i jako dobro znam da organski ne podnose Sarajlije. Sjecam se kad me je prijatelj savjetovao da ne ostavljam auto sa SA registracijama pred ulazom neke diskoteke, jer "nije sigurno". Ovo je bilo PRIJE RATA. Dakle, nema veze sa seljaklukom, izbjeglicama, itd. Ovako je razmisljala urbana tuzlanska raja, inace za mene tada najurbanija sredina u BiH poslije Sarajeva. Ali ljudi super, sve fino, ali sto Sarajevo ne podnose to je cudo jedno. Mentalitet je kao sto sam rekao ranije: "Tuzla radi - Sarajevo se gradi", pa onda malo zajebancija na naglasak "jaraaaanee, sha imaaaa". I nema ovo veze sa politikom, mada se i u politici to ogleda, ali ne u smislu kako neki ovdje sugeriraju. Tuzlaci jednako nisu podnosili ni Beograd. Cak sam cuo price tipa "cijeli Novi Beograd" je izgradjen od Sodaso , Dite ili kako se vec zvalo.![]()
E sav taj animozitet, prenjet na tribine i sa uvozom pridoslica iz raznoraznih manjih mjesta doveo je do takvog jednog divljackog odnosa prema navijacima (i igracima) Sarajeva i Zeljeznicara da svakome ko imalo iskustva sa njima nije nimalo zao sto ispadaju, cak naprotiv. Vozdrica!
PS: Inace, van navijackih desavanja, Sarajlije nemaju NIKAKVO misljenje o Tuzlacima, sto obrnuto nije slucaj.
- jeza u ledja
#315 Re: FK Sloboda Tuzla
Ovaaaaj, ti pises 5.80 postova dnevno.BHF_Manijak wrote:LivTz wrote: I onako nemam nikom nista zamjeriti kad ste svi forum navijaci zgubidani koji zivota nista vidjeli a kamoli utakmice cast izuzetcima. Evo forum navijaci malo se prisjetite koliko vas mi "MRZIMO" sramota....![]()
![]()
![]()
- se7en84
#316 Re: FK Sloboda Tuzla
za plain vanillu
iz Tuzle sam navijam za Slobodu, nepada mi na pamet da se prepirem ovdje bilo s kim.. ko koga mrzi i zasto koga mrzi nije to tema, dovoljno sam u Q sto smo ispali.. tema je Sloboda... ali ti si najgora na ovoj temi, sve skoro rasprave si ti pocela Tz - Sa eto ti navodno stanujes na Slatini ili ko ce ti znati odakle ti vidis reflektore na stadiona i ti se nasla pametnom da palamudis o fudbalu Slobodi navijacima i ostalim palcima... sigurno ne znas ni pravila sva u fudbalu... osim da je to igra sa 22 igraca... dok se ti ne javi na ovoj temi prije neki dan nekad u veli vakta je neko nesto napiso i dodjes ti palamudis o svemu o situaciji u Slobodi, upravi igracima itd... dzaba samo kuhas na relaciji TZ - SA... dovoljno je animoziteta samog od sebe medju nama.... idi imas teme... tamo majke porodilje ili sta vec... heklanje kuhanje... prestani zakuhavati (ne pitu) vec ovdje po forumu....
Sloboda ako se rijesi govana koja su se natakarila oko Slobode... Vracanje u shaban ligu je neizbjezno... uskoro!
SLOBODA DO GROBA!!!
iz Tuzle sam navijam za Slobodu, nepada mi na pamet da se prepirem ovdje bilo s kim.. ko koga mrzi i zasto koga mrzi nije to tema, dovoljno sam u Q sto smo ispali.. tema je Sloboda... ali ti si najgora na ovoj temi, sve skoro rasprave si ti pocela Tz - Sa eto ti navodno stanujes na Slatini ili ko ce ti znati odakle ti vidis reflektore na stadiona i ti se nasla pametnom da palamudis o fudbalu Slobodi navijacima i ostalim palcima... sigurno ne znas ni pravila sva u fudbalu... osim da je to igra sa 22 igraca... dok se ti ne javi na ovoj temi prije neki dan nekad u veli vakta je neko nesto napiso i dodjes ti palamudis o svemu o situaciji u Slobodi, upravi igracima itd... dzaba samo kuhas na relaciji TZ - SA... dovoljno je animoziteta samog od sebe medju nama.... idi imas teme... tamo majke porodilje ili sta vec... heklanje kuhanje... prestani zakuhavati (ne pitu) vec ovdje po forumu....
Sloboda ako se rijesi govana koja su se natakarila oko Slobode... Vracanje u shaban ligu je neizbjezno... uskoro!
SLOBODA DO GROBA!!!
- plain vanilla
#317 Re: FK Sloboda Tuzla
se7en84 wrote:za plain vanillu
SLOBODA DO GROBA!!!
s ban brda gledam reflektore
-
LoveHurts
#318 Re: FK Sloboda Tuzla
Sve je to zbog toga sto Džeko senior nije bio na tekmi :/
- BHF_Manijak
#319 Re: FK Sloboda Tuzla
Pa ja i ne prozivam druge da su forum navijaci, a jos stignem i na utakmice isi. Moš mislit.

- Skream
- se7en84
#321 Re: FK Sloboda Tuzla
Svaka cast Fukarama, da neko od ovih sto nose dres i sto "vode" Slobodu voli barem 10% kao vi... bili bi prvaci...Skream wrote:Doček
-
Vodja uvale
#322 Re: FK Sloboda Tuzla
Umjesto ovog pjevanja trebali ste im ovdje kosti lomit..
Al' neznam mozda ste i zasluzili da vam se ovo desi...
Al' neznam mozda ste i zasluzili da vam se ovo desi...
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#323 Re: FK Sloboda Tuzla
"you fucking cunt" je najjači dio 
- Pitarrr82
#324 Re: FK Sloboda Tuzla
Koliko Vas koji sada kukate za Slobodom inace i idete na njihove tekme?
Inace prica po forumu kao i u svemu ce im mnogo pomoci...
Inace prica po forumu kao i u svemu ce im mnogo pomoci...
- Kiki_Musampa
#325 Re: FK Sloboda Tuzla
Hehehee,moš mislit igrača kad su vidjeli ove ispred ,ako nisu mislili da valja batina popit,evo glava.
Iz Tuzle sam,ali fakat mislim da se oni nikad neće vratiti u PL.Zašto? Možete li zamisliti želju koju će imati protivnički igrači u utakmicama protiv Slobode,a uz to,ko će sada uopšte ostati na Tušnju
Iz Tuzle sam,ali fakat mislim da se oni nikad neće vratiti u PL.Zašto? Možete li zamisliti želju koju će imati protivnički igrači u utakmicama protiv Slobode,a uz to,ko će sada uopšte ostati na Tušnju