Shteta je pogledati to ... ustvari, shteta je troshiti Mb, kb, b na njega, tebe i takve ... al' se mora, jer, ne smije se zaboraviti shta ste uradili normalnom narodu u KrajiniPovjerenje wrote:Svi oni koji su propustili pogledati ''odgovorite narodu'' u kojoj je gostovao Ibrahim, možete istu pogledati na
http://vimeo.com/user3887250
Šteta je ne pogledati ovo.
Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
- UndergroundMan
#301 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
-
Povjerenje
#302 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Zamalo pa smješno ali samo jedno da ti kažem. Kad on i slicni budu upravljali ovom državom nećem imati ograničenja Mb pa ćeš moći gledati i njega i mnoge druge do mile voljeUndergroundMan wrote:Shteta je pogledati to ... ustvari, shteta je troshiti Mb, kb, b na njega, tebe i takve ... al' se mora, jer, ne smije se zaboraviti shta ste uradili normalnom narodu u KrajiniPovjerenje wrote:Svi oni koji su propustili pogledati ''odgovorite narodu'' u kojoj je gostovao Ibrahim, možete istu pogledati na
Šteta je ne pogledati ovo.
- UndergroundMan
#303 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
aBd NIKAD nece do tog scenarija ... niste ga uspjeli realizovati kad ste bili sa chetnicima (treba promujeniti temu u CHETNICHKI kandidat...?!) pa vala necete ni sad
... makar ja nikad nemao internet bez ogranichenja
"U boj, u boj, u boj ... u boj za narod svoj
Mi smo SILA NEBESKA, V KORPUS Armije BiH"
- luckylaka
#304 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
On i slicni su upravljali jednim dijelom Krajine od 92-95i zna se dokle su dogurali.Upravljati drzavomPovjerenje wrote:Zamalo pa smješno ali samo jedno da ti kažem. Kad on i slicni budu upravljali ovom državom nećem imati ograničenja Mb pa ćeš moći gledati i njega i mnoge druge do mile voljeUndergroundMan wrote:Shteta je pogledati to ... ustvari, shteta je troshiti Mb, kb, b na njega, tebe i takve ... al' se mora, jer, ne smije se zaboraviti shta ste uradili normalnom narodu u KrajiniPovjerenje wrote:Svi oni koji su propustili pogledati ''odgovorite narodu'' u kojoj je gostovao Ibrahim, možete istu pogledati na
Šteta je ne pogledati ovo.![]()
-
Povjerenje
#305 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Vi slobodno ostanite na nebu. Mi smo na zemlji i idemo dalje.UndergroundMan wrote:aBd NIKAD nece do tog scenarija ... niste ga uspjeli realizovati kad ste bili sa chetnicima (treba promujeniti temu u CHETNICHKI kandidat...?!) pa vala necete ni sad... makar ja nikad nemao internet bez ogranichenja
![]()
- hape
#306 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Na zemlji ste vi jos od 1995, nakon sto u Pecigradu niste mogli dalje. Ostacete bas tu gdje ste i sada, na podu.Povjerenje wrote:Vi slobodno ostanite na nebu. Mi smo na zemlji i idemo dalje.UndergroundMan wrote:aBd NIKAD nece do tog scenarija ... niste ga uspjeli realizovati kad ste bili sa chetnicima (treba promujeniti temu u CHETNICHKI kandidat...?!) pa vala necete ni sad... makar ja nikad nemao internet bez ogranichenja
![]()
- UndergroundMan
#307 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Samo vi hajte dalje ... nadam se da cete stic' gdje su trenutno i vashi idejni lideri (babo i karadzic) ... a mozhda dogurate gdje je i onaj treci, idejniji i idealniji - srdachno vash, slobo

-
theTruePath
- probuseni $
#309 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Ne sumnjam ja u njegov rad ( to cemo kasnije) vec pitam za njegovo etnicko porijeklo ? To ti je isto kao viza za EU. Ili je imas ili nemas. Takva su izborna pravila . Nisam ih ja zimislio. Dakle , ako nema potvrde da je bosnjak, kako se mogao kandidovati na ove izbore kao prerdstavnik bosnjaka ?Povjerenje wrote:Ako si čuo kad za CIK obrati se njima ako sumnjaš u njihov rad. De se pitaj kako glupa pitanja postavljaš. Znaš da bez cips potvrde i ostalih dokumenata nemožeš ni dijete u vrtić upisati a kamoli kandidovati nekog preko CIK-a.probuseni $ wrote:Otkako ja zatrazi dokaz o bosnjastvu prestade se javljati BOSNJACKI kandidat ? ....
Ovo isto pitanje ce biti postavljeno sve i jednom kandidatu, ne samo g. Djedovicu. Bez te potvrde izabrani nece moci poloziti zakletvu niti stupiti na duznost.
Dakle , kopiraj sto prije tu potvrdu da je svi vidimo, inace izgubice sve glasove koje imao do sad .
-
udrch
#310 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
3.10. je dan kad ćeš se ti i Ibrahim probuditi u realnom vremenu..ima da se osvijestite kao u Pećigradu nekad podavno..Povjerenje wrote:Zamalo pa smješno ali samo jedno da ti kažem. Kad on i slicni budu upravljali ovom državom nećem imati ograničenja Mb pa ćeš moći gledati i njega i mnoge druge do mile voljeUndergroundMan wrote:Shteta je pogledati to ... ustvari, shteta je troshiti Mb, kb, b na njega, tebe i takve ... al' se mora, jer, ne smije se zaboraviti shta ste uradili normalnom narodu u KrajiniPovjerenje wrote:Svi oni koji su propustili pogledati ''odgovorite narodu'' u kojoj je gostovao Ibrahim, možete istu pogledati na
Šteta je ne pogledati ovo.![]()
Zbog megabayta treba da glasam za izdajnika
-
Povjerenje
#311 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
IBRAHIM ĐEDOVIĆ VEČERAS NA BHT 1
Kandidat DNZ BiH za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine mr. Ibrahim Đedović večeras učestvuje u debatnoj emisiji za članove Predsjedništva BiH koju organizira Radio-televizija Bosne i Hercegovine.
Osim gospodina Đedovića, u emisiji BHT 1 učestvuju i kandidati za članove Predsjedništva BiH: Bakir Izetbegović (SDA), Haris Silajdžić (SBiH) i Fahrudin Radončić (SBB BiH).
Emisija je na programu u 22,10 sati. Urednici emisije su Suzana Stambol i Saša Delić.
Evo izvanredne prilike da vidimo šta nam nude nasi kandidati.
Kandidat DNZ BiH za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine mr. Ibrahim Đedović večeras učestvuje u debatnoj emisiji za članove Predsjedništva BiH koju organizira Radio-televizija Bosne i Hercegovine.
Osim gospodina Đedovića, u emisiji BHT 1 učestvuju i kandidati za članove Predsjedništva BiH: Bakir Izetbegović (SDA), Haris Silajdžić (SBiH) i Fahrudin Radončić (SBB BiH).
Emisija je na programu u 22,10 sati. Urednici emisije su Suzana Stambol i Saša Delić.
- probuseni $
#312 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Niko od njih nije nas kandidat. Nasi kadnidati MORAJU biti BOSANCI. Bosnjastvo vodi Bosnu u propast.Povjerenje wrote:IBRAHIM ĐEDOVIĆ VEČERAS NA BHT 1
Ta cetvorica su predstavnici IZ i Cerica i ni jedan od njih se ne brine za bosance/bosnjake koji zive izvan muslimanskih kantona. Njihova politika nije uspjela vratiti barem milion ljudi na svoja ognjista. To su podlaci , lopovi i izdajnici Bosne. Jedan je podrumas, drugi potpisnik kapitulacije Bosne, treci mafijas iz CG a cetvtrti je pucao po A BiH.
-
Povjerenje
#313 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Nadam se da vi koji komentarišete na ovim temama ste gledali sinoc debatu na BHT1.
Haris kao i obično se nije pojavio. Izetbegović nije uopšte pripremljen i samo govori ja 'planiram' a ne nudi ništa konkretno.
Haris kao i obično se nije pojavio. Izetbegović nije uopšte pripremljen i samo govori ja 'planiram' a ne nudi ništa konkretno.
-
luccko
#314 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
3.10. je dan kad ćeš se ti i Ibrahim probuditi u realnom vremenu..ima da se osvijestite kao u Pećigradu nekad podavno..
Zbog megabayta treba da glasam za izdajnika[/quote]
u pravu su ljudi: ne treba gledati u proslost vec u buducnost!
Stoga, nemoj molim te da se bude, imali su dovoljmo vremena od Pecigrada i ostalih mjesta, vec ih utuci da se nikad ne jave! Za MB ne brini, javi se meni pa cemo srediti kod prijatelja koliko hoces i kad hoces!
pozdrav
Zbog megabayta treba da glasam za izdajnika[/quote]
u pravu su ljudi: ne treba gledati u proslost vec u buducnost!
Stoga, nemoj molim te da se bude, imali su dovoljmo vremena od Pecigrada i ostalih mjesta, vec ih utuci da se nikad ne jave! Za MB ne brini, javi se meni pa cemo srediti kod prijatelja koliko hoces i kad hoces!
pozdrav
-
Povjerenje
#315 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Sinoć se je vidjelo ko ide dalje a kome jos uvijek treba tunel... 
- hape
#316 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
A sta se to vidjelo sinoc majke ti?Povjerenje wrote:Sinoć se je vidjelo ko ide dalje a kome jos uvijek treba tunel...
-
Povjerenje
#317 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Pa jesi li gledao? Ako jesi neznam cemu se smiješ osim ako ne Izetbegovićevim odgovorima. Čovjek nezna koliko ima članica u vijeću sigurnosti...šta dalje reći...žalosthape_hapica wrote:A sta se to vidjelo sinoc majke ti?Povjerenje wrote:Sinoć se je vidjelo ko ide dalje a kome jos uvijek treba tunel...
- hape
#318 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
A ko ide dalje?
Djedovic, jel' de? 
-
Povjerenje
#319 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Vidi se da si došao ovdje da provociraš. Obrazovanom čovjeku koji je sinoć gledao debatu nema potrebe objašnjavati stvari.hape_hapica wrote:A sta se to vidjelo sinoc majke ti?Povjerenje wrote:Sinoć se je vidjelo ko ide dalje a kome jos uvijek treba tunel...
-
udrch
#320 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Nakon sinošnje debate ja sam siguran da će Bošnjački narod za svog člana presjedništva izabrati gospodina Mr. Ibrahima Đedovića..hape_hapica wrote:A ko ide dalje?Djedovic, jel' de?
Ja za koga bi drugog mogli glasati, pored čovjeka koji je jedan dio svog života proveo sa Fikretom Abdićem, Legijom, Arkanom, Stanišićem i ostalim uglednim ljudima i prekaljenim četnicima i to u brobi protiv najvećeg zločinca iz prošlog rata generala Atifa Dudakovića kojeg neće ovaj zločinački sud BiH da procesuira..
Bošnjaci trebaju da zaborave ko ih je ubijao, a ko ih je branio..trebaju popustiti prošlost da ne bi propustili budućnost..najbolji primjer je Đedović, on uvijek gleda u budućnost..kad je vidio da Bošnjacima u Krajini prijeti nestanak, on se logično priklonio onima kojima nije prijetio nestanak, zašto čovjek da rizikuje, treba biti sa pobjednicima..
Last edited by udrch on 30/09/2010 12:16, edited 1 time in total.
-
_A_
#321 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Šta se zamarate sa promilima, taj autonomaš neće ni 0,5% glasova imati.
Koliko predviđate Radončiću glasova? Ja mislim da Crnogorac neće imati ni pola Silajdžićevih.
Bakir Izetbegović? Ni on neće imati ni pola Harisovih.
Koliko predviđate Radončiću glasova? Ja mislim da Crnogorac neće imati ni pola Silajdžićevih.
-
Povjerenje
#322 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Hajrudin Ferizović iznenadio je i zaprepastio sve graðane Unsko-sanskog kantona_A_ wrote:Šta se zamarate sa promilima, taj autonomaš neće ni 0,5% glasova imati.
Čuveni inovator iz Bihaća i vlasnik više od 50 patenata, Hajrudin Ferizović iznenadio je i zaprepastio sve graðane Unsko-sanskog kantona obznanivši da je prešao u DNZ stranku iako je poznato da je bio meðu osnivačima SDA, te je kao izumitelj zaslužan za čvrstu odbranu Bihaća i Petog korpusa.
- Nedavno me je njemačka vlada odlikovala viteškim priznanjem zbog mojeg izuma, a general Dudaković za sve izume u ratu nije me promaknuo ni u čin kaplara- kaže Ferizović.
- Nikad ne bih mogao s SBB koju ja zovem strankom Firaona, a u Kuranu je zapisano da je Firaon rekao Hamanu da mu gradi tornjeve, da se popne na nebo jer on misli da je Musaov Bog laž očita- govori Ferizović.-Potrebna je vremenska distanca da stvari postanu jasne, tako je bilo sa Cazinskom bunom, a tako je i sa autonomijom koja je bila peti pokušaj da se unište Krajišnici. U to vrijeme sam dikretno učestvovao u pokušajima da se pregovorima spriječi sukob, ali smatram da je odluka o tom ratu donesena u Sarajevu mnogo ranije nego što smo saznali- ispričao je Ferizović.
Na pitanje kako kao duboko religiozan čovjek, doživljava fetvu koja je u ratu proglašena za područje Krajine, Ferizović sa žaljenjem ističe da je to najveća greška islamske zajednice i njenih političkih nalogodavaoca.-U Kur anu jasno piše da nema opravdanja da musliman ubije muslimana, to će pred Bogom svako odgovarati za svoj dio, a ja sad kroz stranku ću pokušavati pomiriti dvije skupine muslimana, kada mi to u ratu nije dozvoljeno- kazao je Ferizović.
On smatra, budući da je prošlo 15 godina od rata, da je sada došlo za to vrijeme.
-
_A_
#323 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Povjerenje, da ti kažem u povjerenju... i da cijeli Bihać, cijela bihačka regija glasa za tog Đedovića, opet nema šanse za pobjedu u Predsjedništvu.
Džaba mu i Muhamed Čengić i taj Nikola Tesla Hajrudin Ferizović.
-
Povjerenje
#324 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Hvala bogu pa se ti ne pitaš_A_ wrote:Povjerenje, da ti kažem u povjerenju... i da cijeli Bihać, cijela bihačka regija glasa za tog Đedovića, opet nema šanse za pobjedu u Predsjedništvu.
- plemba
#325 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
ja ne znam sta je ovima autonomasima. jel' to oni hoce da dokazu meni da su veci bosanci od mene. niste, vi ste petokolonasi, kolaboracionisti, izdajnici, najgore od jednog naroda sto se moze desiti. tokom rata ste saradivali sa cetnicima i ubijali bosnjake, alo ej, bosnjake. Kobac je bio komandir '95 akcije na peti korpus, legije ste se svi bojali i u stroju ste drhteci svi stajali kada je on prolazio. saradivali sa karadzicem i mladicem i danas, sta god da pricate ne mozete promijeniti historiju, historija je svoje rekla, a ko je bio u pravu, vidjelo se u augustu '95 kad nikog u kladusi nije bilo. i vi sad hocete da izjednacavate borce armije sa vama, ne budi smjesan. za to dogovorite sa dodikom, jer realno, mozete samo na njihov spisak, ionako ste se za njih borili.Povjerenje wrote:Hvala bogu pa se ti ne pitaš_A_ wrote:Povjerenje, da ti kažem u povjerenju... i da cijeli Bihać, cijela bihačka regija glasa za tog Đedovića, opet nema šanse za pobjedu u Predsjedništvu.
sve dok se tim ljudima u glavi ne okrene bice u zabludi, ali raduje me da je svake izbore sve manje i manje pristalica. nekada mozda i shvatite koju ste gresku napravili, a zarad vase djece bilo bi vam bolje da sto prije to shvatite.
p.s. ja ne mogu da vjerujem tu zaluđenost, ej oni idu u rijeku da cestitaju rodendan osuđenom ratnom zlocincu