KANAL1 Sarajevo
Moderator: anex
- opa22
#301 Re: K1 - novi TV kanal
pa ako cemo iskreno nema se mnogo ni za vidjeti :S ocekivao sam mnogo vise
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#302 Re: K1 - novi TV kanal
K1 vec dva dana vas nema na HS kablovskoj,il' barem u mom naselju???
- smoki_choko
#303 Re: K1 - novi TV kanal
ne moze vise nijedna tv preko zemaljske antene. neda RAK nikome frekvencijuarx wrote:ukljucis tv i gledas ih preko zemaljske antene-ali sta ce mi kad nevaljaju.smoki_choko wrote:a kako bi ti to htioarx wrote:i da se ima sta gledat,opet nevaljaju jer su samo preko kabla.
-
zikmu
#304 Re: K1 - novi TV kanal
Potpisi i sve ostalo za 5... ali ove naslovi koje vjerovatno kupite preko RSS-a ispravite... jer ima dosta naslova koji samo mogu zbuniti gledaoca... 
-
staza
#305 Re: K1 - novi TV kanal
Svi ovdje pisali da se K1 neće ukazati, ali oni dođoše i to još u digitalnom formatu.
Dajmo im podršku.

Dajmo im podršku.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#306 Re: K1 - novi TV kanal
Popravljate se vizuelno,dobro je dobro je.
Traka sa sportskim vijestima,pun pogodak.
Moj prijedlog. Kada bi se gornja traka sa imenima pjesama i slicno,napravila kao traka sa vijestima iz show biza,nesto poput ove "sportske" trake..E TO BI BIO SMINKERAJ TEK
Naravno,vremenom azurirati te vijesti..recimo dva-tri puta dnevno aptedejt informacija...i za sport i za Show biz..huu to bi bila perverzijaaaa
Sat u donjem lijevom uglu isto dobra stvar.
Samo naprijed.
Traka sa sportskim vijestima,pun pogodak.
Moj prijedlog. Kada bi se gornja traka sa imenima pjesama i slicno,napravila kao traka sa vijestima iz show biza,nesto poput ove "sportske" trake..E TO BI BIO SMINKERAJ TEK
Naravno,vremenom azurirati te vijesti..recimo dva-tri puta dnevno aptedejt informacija...i za sport i za Show biz..huu to bi bila perverzijaaaa
Sat u donjem lijevom uglu isto dobra stvar.
Samo naprijed.
Last edited by -LIBERO- on 26/04/2011 19:31, edited 1 time in total.
-
zikmu
#307 Re: K1 - novi TV kanal
Koliko sam skonto preuzimaju RSS sa SS.ba kako ovi dodaju vijest tako se i nama pojavi na TVu... bilo bi dobro kad bi kupili naslov i neki kraci text... jer ovako ide samo naslov "Svi ce platiti 10KM" ili "Zelimo igrati u LP" pa je nejasno... ali tek su poceli... samo jos kad bi nam objasnili sta znaci koja boja 
- motachjointa
#308 Re: K1 - novi TV kanal
Da li je tacna info da Marijan napusta K1 i BiH?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#309 Re: K1 - novi TV kanal
U 99% svojih postova sam do sada hvalio vas rad,jos kada je sve ovo bila samo inicijativa,a i kada je bio onaj experimentalni dio.Evo dodje vakat i za kritiku
Vec par dana odabir muzike jam se drasticno i katasrofalno pogorsao.
Tu preovladavaju biber,lady bgaga,rihana i slicni shund pop izrazaji.
Nastavkom ovakvog muzickog odabira samo cete se uklopiti u viva muzicke izrazaje sto je uzasno,ili u lose termine na MTV-u kada idu ovakvi spotovi i ovakva vrsta muzike.
Po meni ovo sto ste promijenili vrsu muzike koj pustate je ogroma korak unazad,ti spotovi su vidjeni vec milion puta i vec postoje tv stanice koje plasiraju takva sranja.
Onaj experimentalni period i tadasnja muzika je bilo nesto novo,drugacije,mnoge izvodjace nisam nikada u zivotu vidio..interesantni muzicki izrazaji,puno vise domace muzike sa ovih prostora.
Ovo trenutno je sund cisti..fuj.
Nastavkom ovakvog muzickog odabira samo cete se uklopiti u viva muzicke izrazaje sto je uzasno,ili u lose termine na MTV-u kada idu ovakvi spotovi i ovakva vrsta muzike.
Po meni ovo sto ste promijenili vrsu muzike koj pustate je ogroma korak unazad,ti spotovi su vidjeni vec milion puta i vec postoje tv stanice koje plasiraju takva sranja.
Onaj experimentalni period i tadasnja muzika je bilo nesto novo,drugacije,mnoge izvodjace nisam nikada u zivotu vidio..interesantni muzicki izrazaji,puno vise domace muzike sa ovih prostora.
- KANAL1
#310 Re: K1 - novi TV kanal
Hvala na paznji i konstruktivnim kritikama.-LIBERO- wrote:U 99% svojih postova sam do sada hvalio vas rad,jos kada je sve ovo bila samo inicijativa,a i kada je bio onaj experimentalni dio.Evo dodje vakat i za kritiku![]()
U sklopu programske orjentacije, KANAL1 je u potpunosti opredjeljen prema nezavisnoj muzickoj produkciji, a zelja nam je da pruziti maksimalnu paznju domacim i regionalnim muzickim i kulturnim projektima.
Veca ili manja odstupanja od ove politike opravdana su tehnickim i operativnim razlozima - predstavljaju iznimke a ne pravilo.
KANAL1 je otovren za komunikaciju i saradnju sa publikom i svim kompatibilnim projektima.
- TheWatcher
#311 Re: K1 - novi TV kanal
s obzirom da je fucking HS najavljivao kanal1 kao alternativu za ukinuti sportklub kanal je pravo sranje 
-
treger
#312 Re: K1 - novi TV kanal
Kanal 1 - ćao.
Ugašen prije nego je krenuo :/
- Obuca9
#313 Re: K1 - novi TV kanal
Davno ja rekoh da on neće izdržati ni pola godine tamomotachjointa wrote:Da li je tacna info da Marijan napusta K1 i BiH?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#314 Re: K1 - novi TV kanal
Evo djejuje da ste ublazili ove lady gage i rihane i bibera i ostali viva mtv sund
,sto je pohvalno. Nadam se da cete ostati sa odabirom muzike slicno kao u pocetnoj fazi.
I ove pokretne trake sa vijestima sport i show biz...dobra stvar,ali dobro je neko predlozio prije mene ..sem naslova neke teme mogli ste otipkati bar jednu recenicu vezanu za tu vijest..onda bi bilo bas dobro,ovako je polovicno.
Nekako smijesno izgleda naslov neki koji nema sanse da povezes sa bilo cim,kao recimo kup kup kup je nas,pa dodajte jos jednu recenicu poslije toga cisto da se zna o ccemu se radi.
Svako dobro

I ove pokretne trake sa vijestima sport i show biz...dobra stvar,ali dobro je neko predlozio prije mene ..sem naslova neke teme mogli ste otipkati bar jednu recenicu vezanu za tu vijest..onda bi bilo bas dobro,ovako je polovicno.
Nekako smijesno izgleda naslov neki koji nema sanse da povezes sa bilo cim,kao recimo kup kup kup je nas,pa dodajte jos jednu recenicu poslije toga cisto da se zna o ccemu se radi.
Svako dobro
Last edited by -LIBERO- on 28/04/2011 17:41, edited 1 time in total.
-
StupskaBitanga
#315 Re: K1 - novi TV kanal
bolje je prošao TV1 od njihtreger wrote:Kanal 1 - ćao.
Ali ovo nema baš neku buducnost
-
ProBank
#316 Re: K1 - novi TV kanal
Marjan tu ili negdje drugo, euforija bila-prosla
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#318 Re: K1 - novi TV kanal
A da otkupite prava na emitovanje "Igre bez granica". Sada bi to ljeti moglo biti aktuelno,a uvjeren sam da bi bilo i gledano 
- lord blackadder
#319 Re: K1 - novi TV kanal
'ladno Slayer pici...
-
udrch
#320 Re: K1 - novi TV kanal
Dokle će ovi experimentisati?
- O'zone
- Globalni moderator
#321 Re: K1 - novi TV kanal
Dok se lagano ne zamrače.udrch wrote:Dokle će ovi experimentisati?
- Kinaski
#322 Re: K1 - novi TV kanal
Kad ce Telemach ovo uvesti u anolognu ponudu ?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#323 Re: K1 - novi TV kanal
Je l' sta imate u planu(emisije,film,sport,dijaloske emisije....)bilo sta ,il' stvarno mislite da mozete opstati na ovaj nacin uz iskljucivo pustanje spotova bez bilo kojeg drugog sadrzaja,marketinga i bilo cega
?
Hvala na odgovoru.
Hvala na odgovoru.
-
ProBank
#324 Re: K1 - novi TV kanal
-LIBERO- wrote:Je l' sta imate u planu(emisije,film,sport,dijaloske emisije....)bilo sta ,il' stvarno mislite da mozete opstati na ovaj nacin uz iskljucivo pustanje spotova bez bilo kojeg drugog sadrzaja,marketinga i bilo cega?
Hvala na odgovoru.
Imali su, ali kad su vidjeli cijene i konkurenciju predomislili su se.
I ja razmisljam da platim raku 1300 km i pokrenem slican kanal, autorska prava za muziku 500 KM mjesecno
i lagano malo sms, nekad neki lokalni doku etc
-
leviatan
#325 Re: K1 - novi TV kanal
ma ugasio se kanal 1. otpustili sve radnike niko nije ostao
i marjan je otišo eno ga na sportsport.ba ja mislim. ovi vrte muziku i na tom će i ostati