Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Alkos

#301 Re: Horde Zla

Post by Alkos »

Nekako s proljeća wrote:
Mr Hiccup wrote:
Alkos wrote: @Nekako s proljeca? :)
@north i ostali "starohani", pritisnite gore citiranog korisnika za taj "reunion"... ;-) 8-)
:D

Ma meni nekako nezgodno da talasam...jedino ako ova mlađa raja nema ništa protiv ovih ''veterana'' ...?
:) :thumbup:
kamikazo

#302 Re: Horde Zla

Post by kamikazo »

Nije mi jasno sto se zovu horde zla, meni je daleko jaci naziv starinski pitari ...
Nekako s proljeća

#303 Re: Horde Zla

Post by Nekako s proljeća »

Image

Uploaded with ImageShack.us
Image

svakako_lud

#304 Re: Horde Zla

Post by svakako_lud »

Nekako s proljeća wrote:
Mr Hiccup wrote:
Alkos wrote: @Nekako s proljeca? :)
@north i ostali "starohani", pritisnite gore citiranog korisnika za taj "reunion"... ;-) 8-)
:D

Ma meni nekako nezgodno da talasam...jedino ako ova mlađa raja nema ništa protiv ovih ''veterana'' ...?
Jedino šta vam se može zamjeriti je što se malo više na družite sa juniorskim sastavom :)
Zna se kome su vrata sjevera uvijek otvorena :thumbup:
Pitar s Kariba

#305 Re: Horde Zla

Post by Pitar s Kariba »

Sarajmen wrote:Image

svaka čast za ovo! :thumbup: super tifo :-)
pročitah ovdje ime jarana :( ... Alen Lolić (1977-1992) imao je samo 15 :( nek ti je rahmet prijatelju!!
kako smo samo on i ja čekali da izađe taj tifo sa hordama... to je planulo za pola sata sve u čitavom gradu... nisi mogao ugrabiti .. pa traži od trafike do trafike :-) nigdje ga :)

naumpade mi jedna ratna pjesma

kazni Bože, kazni Bože dušmane
daj da živi srce od Bosne
...
north

#306 Re: Horde Zla

Post by north »

Uh, svaka vam čast na ovim slikama i odlomcima iz novina, znam da su mi pred rat cijela soba i sveske za školu bile oblijepljene sličicama HZ iz tifo magazina, nažalost danas nemam ništa od sačuvanog, tako da mi je pravo super prisjetiti se ovih slika i novinskih članaka...

Svaka čast momci, nastavite i dalje......
Utokkha

#307 Re: Horde Zla

Post by Utokkha »

kakvi su odnosi bili s RA i Robijasima prije rata?
Magarece_godine

#308 Re: Horde Zla

Post by Magarece_godine »

romanovero

#309 Re: Horde Zla

Post by romanovero »

Magarece_godine wrote:
Mrki s Cengic Vile :bih:
garant je vezao ugodno s korisnim,malo tekma malo bizniiiis :D
cigara

#310 Re: Horde Zla

Post by cigara »

Magarece_godine wrote:
"ako izbije neka frka sta ce te onda?"
"pa onda idemo za jugu opet" :lol: :lol: ovaj humor samo sarajlija ima :D
kotace

#311 Re: Horde Zla

Post by kotace »

Utokkha wrote:kakvi su odnosi bili s RA i Robijasima prije rata?
Ovi prvi su uvijek prijetili ,djecja posla,kad nas rijamu sprati od zelj. stanice do Omladinske kod stadiona,tu nas i ostavi .Onda kud koji :D Poslije se vracamo pred stadion ,samo Horde nigdje zive duse .Rano smo stizali u Mostar,cjeli dan zunzanje po gradu...Svaki put na kraju tekme kamenjanje od strane RA.Robija,Celik je bio 2 liga ,nije bilo kontakta.Ne znam dal su bili i organizovani .Jednom su dosli na kosarku ,mala dvorana Skenderije.Sta god bilo u proslosti,poslije ovih zadnjih desavanja, ove dvije grupe su pokazale ko su i sta su . :thumbup:
fosil

#312 Re: Horde Zla

Post by fosil »

kotace wrote:
Ovi prvi su uvijek prijetili ,djecja posla,kad nas rijamu sprati od zelj. stanice do Omladinske kod stadiona,tu nas i ostavi .Onda kud koji :D Poslije se vracamo pred stadion ,samo Horde nigdje zive duse .Rano smo stizali u Mostar,cjeli dan zunzanje po gradu...Svaki put na kraju tekme kamenjanje od strane RA.Robija,Celik je bio 2 liga ,nije bilo kontakta.Ne znam dal su bili i organizovani .Jednom su dosli na kosarku ,mala dvorana Skenderije.Sta god bilo u proslosti,poslije ovih zadnjih desavanja, ove dvije grupe su pokazale ko su i sta su . :thumbup:
Ako me sjecanje dobro sluzi, dolazila je Robija jednom pred rat na Kosevo, sad dal' u kupu ili prvenstvu? Znam da su se poslije tekme dobro zajebali i stali bjezat' preko Kosevskog, a neki i kroz tunel. :D Mada sad vise nisam siguran jesu li to uopste bili oni...nego ako neko ima nek' ovo dopuni.
Alkos

#313 Re: Horde Zla

Post by Alkos »

fosil wrote:
kotace wrote:
Ako me sjecanje dobro sluzi, dolazila je Robija jednom pred rat na Kosevo, sad dal' u kupu ili prvenstvu? Znam da su se poslije tekme dobro zajebali i stali bjezat' preko Kosevskog, a neki i kroz tunel. :D Mada sad vise nisam siguran jesu li to uopste bili oni...nego ako neko ima nek' ovo dopuni.
Belaj na koji ti mislis bio je u periodu poslije rata. ;) Da li je bilo kakvog "kontakta" sa njima pred rat, to vec ne znam... :mrgreen:
sistematski pregled

#314 Re: Horde Zla

Post by sistematski pregled »

Ma ništa s njima prije rata nije specijalno bilo. Ipak oni nisu bili tada naš level :D
sjećam se da su jednom na košarku došli, s naše strane ništa oni kao ono fol dobri s nama ali su ih manijaci zaganjali (Zema).
kotace

#315 Re: Horde Zla

Post by kotace »

sistematski pregled wrote:Ma ništa s njima prije rata nije specijalno bilo. Ipak oni nisu bili tada naš level :D
sjećam se da su jednom na košarku došli, s naše strane ništa oni kao ono fol dobri s nama ali su ih manijaci zaganjali (Zema).
Na platou Skenderije,robija crveno-crni salovi.Nas desetak nosimo bubnjeve iz uprave KK Bosna.Prilazimo sta ima ,ovo ono.Kad preko raje ,pljuuus,samar .Jedan od vodja zeljinog juga(vise je tekmi s nama gledo nego sa malim)sam doso lik da se sveti :D .Par dana prije mali su igrali u Zenici,kup sta li,ovi im slupaju buseve i mali dodzu s promahom u Sarajevo :lol: :lol:
north

#316 Re: Horde Zla

Post by north »

Jedno pitanje za raju koja je bila na sjeveru danas? Pjesma koja se pjevala na kraju utakmice, da li je možda obrada ove: http://www.youtube.com/watch?v=liTRIMHU9Ac

Dosta mi je ličila na ovo......

Ako jeste, :thumbup: ovo je jedna od meni omiljenih......samo treba to dobro uvježbati :wink:
Extra stvar!!!
Baltazar_khan

#317 Re: Horde Zla

Post by Baltazar_khan »

north wrote:Jedno pitanje za raju koja je bila na sjeveru danas? Pjesma koja se pjevala na kraju utakmice, da li je možda obrada ove: http://www.youtube.com/watch?v=liTRIMHU9Ac

Ako jeste, :thumbup: ovo je jedna od meni omiljenih......samo treba to dobro uvježbati :wink:
Extra stvar!!!
DA! to je to, slašem se s tobom da se još malo treba uvježbati odlična je pjesma :thumbup:
crazy north

#318 Re: Horde Zla

Post by crazy north »

jedan od najjaci klipova HZ vrijedi pogledat vise puta :-D
http://www.youtube.com/watch?v=4gnFF2D0 ... re=related
vozač

#319 Re: Horde Zla

Post by vozač »

da se malo podsjetimo i nekih provala,
utakmica u skenderiji, igraju bosna i šibenka, zakuhalo se, za neupućene i mlađe to je za ono vrijeme bila utakmica visokog rizika, netrpeljivost, pritisak sa tribina, na terenu jedan od glavnih provokatora šarić, glavonja, uglavnom jebu raja šta stignu, a još se igra u maloj sali

e sad javlja se oficijelni spiker, kao molimo vas prestanite sa vrijeđenjem i psovkama, molimo za fer i korektno navijanje, raja zvižde, a u po frke rahmetli CINDA smiruje raju, sve rukama maše u stilu dobro je ba prestanite, mojne belaja i tako to, malo neuobičajeno za njega, al hajde, uglavnom smiriše se raja i sad svi očekuju od CINDE da povede navijanje, fer i korektno normalno i kaže CINDA, e hajmo sad svi ši, ši, popuši, ši, ši, popuši, onako fer i korektno :lol: :lol:
Neelix

#320 Re: Horde Zla

Post by Neelix »

joj, kad smo kod kk bosna, sjecam se tamo prije nekih desetak godina :D za KK Zrinjski (il je ono bilo Posusje), igrao Jozo Prskalo, inace veoma obdaren ljepotom :lol:

Image

majko moja, kako su ga provocirali u Skenderiji :lol: eto ko po pehu ne mogu se sjetit sad detalja :D al znam da su ga prozivali, igralo se u maloj dvorani pa se moglo cut i kad se jedna osoba drekne..."Jozooooooooo....vidi te jesi lijep, svaka bi te majka za zeta pozelila" i sl :lol:
samo_ovaj_put

#321 Re: Horde Zla

Post by samo_ovaj_put »

zrinjski,mislim da je trenutno i neki funkcioner u klubu
Impavidus

#322 Re: Horde Zla

Post by Impavidus »

prije jedno 5-6 godina na kosevu pojma nemam s kim smo igrali, isto je meta bio neki protivnicki igrac kazu mu sa istoka vidi ti glave mogo bi snimit reklamu za goveđi gulaš...
vozač

#323 Re: Horde Zla

Post by vozač »

mislim da je ubjedljivo najveća atrakcija na utakmicama bosne bio lazar lečić, nekadašnji trener rabotničkog, smelt olimpije,
lazo kad se pojavi na klupi, onako omalen i simpatičan, na tribinama ovacije, pola sale uopšte ne gleda utakmicu svi samo prate lazu i zajebanciju sa publikom
više su mu skandirala raja u skenderiji nego na njegovom terenu, bio je nevjerovatno popularan
LongDong

#324 Re: Horde Zla

Post by LongDong »

north wrote:Jedno pitanje za raju koja je bila na sjeveru danas? Pjesma koja se pjevala na kraju utakmice, da li je možda obrada ove: http://www.youtube.com/watch?v=liTRIMHU9Ac

Extra stvar!!!
Definicija špice

Post Reply