zilog wrote:
Kako je bolje 50 losih programa na Njihovoj tv nego 105 na Logosoftu??? Od tih 50 ima 10 trash tipa tv igmana ,vogosce, gorazda i sl.
Ko nije vidjeo bolje i BHT mu je dobar.
a od tih 105 logosoftovih 60 je trash tipa tako da se na kraju svede na isto. lol se razbacuje ciframa al kad nabrojis kvalitetne kanale koje gleda 99% populacije imaju ih i jedni i drugi...ostalo je za baciti..[/quote]
Ako ces posteno, onda...
- 99% populacije gleda Novu TV koje nema na Mojoj TV BH Telekoma
- RTL Hrvatska, Fox Crime i Fox Life su misaona imenica za doticne
- Ni jedan SportKlub nemas na Mojoj TV, da ne spominjem ESPN
Nista od ovoga nije trash. Uostalom pokusaj nabrojati tih 60 trash kanala, pa poslusaj sta ce ti raja ovde reci.[/quote]
Nova tv je u novih 10 programa, a isto tako i hrvatski RTL.
Za fox live i Fox Crime nije tacno to sto si napisao. Evo ti pa sam pogledaj.
http://www.mojatv.ba/lista.html
Sa ove liste i paket plus ide u osnovni.
Logosoft je dobar ali razlika nije bas tolika kako je ti zelis prikazati. Uostalom prednost BH Telecoma je podrucje pokrivanja koje je kod logosofta ograniceno na veoma mali dio sarajevskih naselja. Pokrivenost omogucava BH Telecomu da ponudi VoIP razgovore besplatno u BH Line sto je ogromna prednost u odnosu na ostale operater. Ja razmisljam da uvedem mojatv phone samo radi telefona. Kablovsku ne moram za sada ni odjavljivati dok nevidim kako ce mi raditi mojaTV. Ako budem zadovoljan uslugom odjavicu i kablovsku. Puno koristim medjugradske razgovore koji ce mi u ovom slucaju biti 0 KM. Ovo je najveca prednost BH Telecoma. Za one koji puno skidaju sa interneta nije zanemarljiv ni flat rate. Skidaj do mile volje mada brzina nije nesto posebno (1024/128 kbps). Ovde je logosoft izuzetno jak. Daju paket od 150 GB sa brzinom od 4 Mbps u download-u. sto je izuzetno dobro.