Spreca,hajmo se napit.
Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- HAVANA
#301 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Ja nemam ljubavnice. 
Spreca,hajmo se napit.
Spreca,hajmo se napit.
- spreca
#302 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Ja bi imo ljubavnicu ali neda mi zenaHAVANA wrote:Ja nemam ljubavnice.
Spreca,hajmo se napit.
- HAVANA
#303 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Ma moja neće ni da čuje.Jes pakshu.
- spreca
#304 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Reci da ti je to pomocnicaHAVANA wrote:Ma moja neće ni da čuje.Jes pakshu.
-
zelenashica
#305 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Sjo ti analize i promašajasarajlija_ba wrote:Ja na ovoj temi navijam za oženjene![]()
Da dam i ja svoje mišljenje usput.
Pogledajte naše udate žene sa 35-40 a pogledajte one slobodne od 25 pa uporedite.
Žene kad se udaju uglavnom se opuste što znači da se udebljaju ali nije toliko problem u tome koliko u činjenici da misle da su sve završile u životu. Ubiju strast kroz neko vrijeme.
Većina je takva i to ogromna većina pa primite pouku i nemojte samo muževe okrivljavati.
A muškarci...k'o muškarci...vazda da im je
Ja tek kad sam se udala sam stesala liniju
Kad pogledam slike sa 20-ak i sada iskreno puno sam zadovljnija sobom u 30-tim nego u 20-tim
Mislim da ima zena koje se udajom kako ti kazes opuste,ali isto tako tvrdim da muskarac ako voli svoju zenu,voli je i sa sisama koje su čvrste ko kamen i sa sisama koje su se otegle do pupka i mehke ko duša
- madner
#306 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Pazi, nije bitno da li se tebi te slike svidjaju nego nama.
A sad, salu na stranu, mozete se zavaravati da je tako ali svi znamo sta je bolje.
A sad, salu na stranu, mozete se zavaravati da je tako ali svi znamo sta je bolje.
- sarajlija_ba
#307 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Pa dobro, ti si izuzetak koji potvrđuje pravilozelenashica wrote:Sjo ti analize i promašajasarajlija_ba wrote:Ja na ovoj temi navijam za oženjene![]()
Pogledajte naše udate žene sa 35-40 a pogledajte one slobodne od 25 pa uporedite.
Žene kad se udaju uglavnom se opuste što znači da se udebljaju ali nije toliko problem u tome koliko u činjenici da misle da su sve završile u životu. Ubiju strast kroz neko vrijeme.
Većina je takva i to ogromna većina pa primite pouku i nemojte samo muževe okrivljavati.
A muškarci...k'o muškarci...vazda da im je![]()
Ja tek kad sam se udala sam stesala liniju![]()
Kad pogledam slike sa 20-ak i sada iskreno puno sam zadovljnija sobom u 30-tim nego u 20-tim![]()
Mislim da ima zena koje se udajom kako ti kazes opuste,ali isto tako tvrdim da muskarac ako voli svoju zenu,voli je i sa sisama koje su čvrste ko kamen i sa sisama koje su se otegle do pupka i mehke ko duša
A pravilo je da bi svaki, ali doslovno svaki, volio da u neka doba opet proba mladu piletinu iz više razloga. Jedan je da mu je dosadilo da đe god ufatiš a ono sisa a drugi je da podivljalu krizu srednjih godina malo smiri.
Vidim da se pozivaju na nauku pa da se i toga malo dotaknemo.
Muškarac ima 4 puta veći poriv za sexom od žene.
Uporedimo to sa glađu. Kada žena osjeti glad onda bi to otprilike trebalo pomnožiti sa 4 pa vidite kako nam je jadnicima
Još malo oko nauke.
Muškarci varaju iz čiste fiziološke potrebe. Žene varaju iz emocionalne potrebe.
Dakle, kad se dvoje sastanu da se zveknu on to gleda u smislu "biće mi dobro i poslije ćao" a ona gleda u smislu "ovo je ipak početak nečeg dubljeg".
Doduše, danas i žene sve više razmišljaju kao muškarci
Na kraju krajeva ne varaju muškarci svoje supruge sa kobilama nego sa drugim ženama.
Ja sam oženjen i iz prve ruke mogu reći da su oženjeni poprilično na cijeni kod slobodnih cura koje žele provod jer je on iskusan, ŠUTIĆE, zna šta njoj treba, može joj biti i prijatelj, može joj pomoći...itd.
Ima i ono nepisano pravilo "ako si s nekom i druga ćete pogledati a ako si sam onda te ne gledaju".
Zavodile su me slobodne koje su mi u kuću dolazile i upoznale mi i ženu i djecu.
Eto, pa ti vidi šta ćeš
-
dječak sa šibicama
- Henry Chinaski
#309 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Niko ne negira da muškarci vole svoje žene i sa opuštenim sisama ali kad se usput ponudi nešto bolje, ne odolijevaju. Malo probaju, i dalje vole svoju ženu...zelenashica wrote:Sjo ti analize i promašajasarajlija_ba wrote:Ja na ovoj temi navijam za oženjene![]()
A muškarci...k'o muškarci...vazda da im je![]()
Ja tek kad sam se udala sam stesala liniju![]()
Kad pogledam slike sa 20-ak i sada iskreno puno sam zadovljnija sobom u 30-tim nego u 20-tim![]()
-
zelenashica
#310 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Ne mogu da odole oni koji nemaju karakter.Henry Chinaski wrote: Niko ne negira da muškarci vole svoje žene i sa opuštenim sisama ali kad se usput ponudi nešto bolje, ne odolijevaju. Malo probaju, i dalje vole svoju ženu...
Nije moje da sudim onima kojima karakter i principi nedostaju.
- zonna
#311 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
zelenasice,
kakve to veze ima sa karakterom i principima? nisu nam svima isti ni karakteri ni principi. ko kaze da je prirodno da je jedna zena za jednog muskarca i obrnuto?? zasto to ne bi bilo kao kod zivotinja? jer smo kao pametniji?? ali malo sutra... jer su "bozji ljudi" tako rekli? eto kao onaj odozgo im sapnuo.... aha...
jer su takve norme ili pravila ili sta vec?
naci cu ti 100 primjera gdje se ta ista pravila u obicnom zivotu kose sa prirodnima...
priroda je stvari uredila tako jednostavno a mi smo apsolutno sve pa i ovaj jadni seks tako zakomplikovali...
kakve to veze ima sa karakterom i principima? nisu nam svima isti ni karakteri ni principi. ko kaze da je prirodno da je jedna zena za jednog muskarca i obrnuto?? zasto to ne bi bilo kao kod zivotinja? jer smo kao pametniji?? ali malo sutra... jer su "bozji ljudi" tako rekli? eto kao onaj odozgo im sapnuo.... aha...
naci cu ti 100 primjera gdje se ta ista pravila u obicnom zivotu kose sa prirodnima...
priroda je stvari uredila tako jednostavno a mi smo apsolutno sve pa i ovaj jadni seks tako zakomplikovali...
-
dječak sa šibicama
#312 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
I oni kojima je doktor zabranio cigarete, a ipak puse jer ne mogu da odole, nemaju karakter.zelenashica wrote:Ne mogu da odole oni koji nemaju karakter.Henry Chinaski wrote: Niko ne negira da muškarci vole svoje žene i sa opuštenim sisama ali kad se usput ponudi nešto bolje, ne odolijevaju. Malo probaju, i dalje vole svoju ženu...
Nije moje da sudim onima kojima karakter i principi nedostaju.
Ili pritiskasi koji ne mogu odoliti masnoj hrani, ili secerasi kolacima... nedostatak karaktera.
Cuj ne moze odoliti... pa zar onda nije logicnije ne zeniti se, vec citav zivot ganjat mlade curice, pa gdje upali.
Ali ne, ko bi kosulje peglao i carape prao
-
dječak sa šibicama
#313 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Odlicno, samo ovdje se postavlja pitanje sta osoba koja smatra da je prirodno da ima vise partnera, da ih mijenja kao carape, jer to je njeno prirodno pravo... zasto je onda u braku?zonna wrote:zelenasice,
- Henry Chinaski
#314 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
U braku je jer voli svoju ženu. To što umoči sa strane, to je prirodni nagon.dječak sa šibicama wrote:Odlicno, samo ovdje se postavlja pitanje sta osoba koja smatra da je prirodno da ima vise partnera, da ih mijenja kao carape, jer to je njeno prirodno pravo... zasto je onda u braku?zonna wrote:zelenasice,
- zonna
#315 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
zbog 100 hiljada razloga (prakticnosti, djece, zakona, zaljubljenosti itd...) koji nemaju nikakve veze sa cinjenicom da smo drustvena bica i na tom planudječak sa šibicama wrote:Odlicno, samo ovdje se postavlja pitanje sta osoba koja smatra da je prirodno da ima vise partnera, da ih mijenja kao carape, jer to je njeno prirodno pravo... zasto je onda u braku?zonna wrote:zelenasice,
-
dječak sa šibicama
#316 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Ma odlicno, e jos samo da on/ona bude fer pa sa partnerom, bracnim drugom, podijeli svoju zelju da ispunjava svoje "prirodne nagone i potrebe", bas me zanima kako ce partner reagirati 
- LieToMe
#317 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Odnosi izmedju dvoje ljudi (bilo kakvi odnosi bilo porodicni, prijateljski, poslovni pa cak i ovi ljubavnog karaktera) su dovoljno komplikovani da bi ih jos vise komplikovali diskusijom sta je normalno/moralno/principjelno, a sta ne.
Citajuci ove postove dodjoh do zakljucka: jedni se trude da ubjede druge da je strasno ako neko ima ljubavnicu/ljubavnika a u braku je, a drugi ubjedjuje ove prve da je to normalno prirodno pravo i da nema nista lose u cinjenici da muz/zena saraju okolo.
Samo me ne ubjedjujte da je to normalan odnos izmedju dvoje ljudi i da je normalno da nakon par godina braka muz /zena potraze nesto vise sa strane. Postavlja se pitanje zastoje neko uopste usao u brak (ali to je neka druga tema).
Na zalost, ljudi danas svemu znaju cijenu a nicemu vrijednost, pa se i tako institucija i pojam braka i porodice totalno iskrivila pa su nenormalne stvari postale ono must have. Ako nemas ljubavnicu i zenu onda nisi in
moras pratiti trendove.
Ko voli nek izvoli, nemam nista protiv, neka ima i tri ljubavnice pa i ljubavnika (jer i to je in-moras probati sve). Samo ne namecite izuzetke kao pravilo, kao nesto normalno...
Citajuci ove postove dodjoh do zakljucka: jedni se trude da ubjede druge da je strasno ako neko ima ljubavnicu/ljubavnika a u braku je, a drugi ubjedjuje ove prve da je to normalno prirodno pravo i da nema nista lose u cinjenici da muz/zena saraju okolo.
Samo me ne ubjedjujte da je to normalan odnos izmedju dvoje ljudi i da je normalno da nakon par godina braka muz /zena potraze nesto vise sa strane. Postavlja se pitanje zastoje neko uopste usao u brak (ali to je neka druga tema).
Na zalost, ljudi danas svemu znaju cijenu a nicemu vrijednost, pa se i tako institucija i pojam braka i porodice totalno iskrivila pa su nenormalne stvari postale ono must have. Ako nemas ljubavnicu i zenu onda nisi in
Ko voli nek izvoli, nemam nista protiv, neka ima i tri ljubavnice pa i ljubavnika (jer i to je in-moras probati sve). Samo ne namecite izuzetke kao pravilo, kao nesto normalno...
-
zelenashica
#318 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Ima veze sa karakterom itekako.....a principima pogotovo.zonna wrote:zelenasice,
Mozda tvoje iskustvo govori protiv mog iskustva,ali ja tvrdim da je sve stvar karaktera i principa.
Ljudi nisu zivotinje i ako zele mogu kontrolisati svoj nagon.
Ja cu ti naci samo jedan primjer u kojima je karakter taj koji je bitan.Osoba do koje je meni stalo.A ti misli sta hoces.
- LieToMe
#319 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
a ne prividja ti se...sanabe wrote:Jel no reče zašto ne bi bilo ko kod životinja?![]()
![]()
Oli mi se priviđa?![]()
![]()
![]()
bljak
a valjda nije citala da je dosta zivotinja monogamno
-
BJB
#320 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Muž se kasno vraća kući, ulazi u krevet i počinje da se gura uz suprugu.
- Dragi, nisam raspoložena za seks.
- Ma, šta vam je danas, kao da ste se sve dogovorile!
- Dragi, nisam raspoložena za seks.
- Ma, šta vam je danas, kao da ste se sve dogovorile!
- zonna
#321 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
necemo sad karikirati i ufatiti se djela (biologije) mog posta... predugo bi bilo objasnjavati nijanse na koje sam mislila a koje nas ipak odvajaju od zivotinja pa ne bismo ipak hodali ulicom i na svakom cosku i sa svakim...
nadam se da ste dovoljno zreli da znate da niko normalan za tim ne tezi...
fino vas je citati i jedino bih vam savjetovala da za nekih 10 godina (iskustva) svratite pa procitate svoje recenice...
ali... nije to poenta onog sto sam kristijani htjela reci a i drugima... nebitno je sta i kako neko zivi... kao sto neko gore rece sve je do toga sta je ta osoba prezivjela i u sta vjeruje... da li u pepeljuge ili u zivot... pa svako po svome. neko ceka svog princa... neko vec u startu zna da princa nema... neko zivi zivot danas pa se ne misli sta ce biti sutra...neko hoce posjedovati... neko to ne zeli a ne zeli ni da ga posjeduju... i tako mogu nabrajati do sutra...
bitno je da smo sretni onako kako nama odgovara...
fino vas je citati i jedino bih vam savjetovala da za nekih 10 godina (iskustva) svratite pa procitate svoje recenice...
ali... nije to poenta onog sto sam kristijani htjela reci a i drugima... nebitno je sta i kako neko zivi... kao sto neko gore rece sve je do toga sta je ta osoba prezivjela i u sta vjeruje... da li u pepeljuge ili u zivot... pa svako po svome. neko ceka svog princa... neko vec u startu zna da princa nema... neko zivi zivot danas pa se ne misli sta ce biti sutra...neko hoce posjedovati... neko to ne zeli a ne zeli ni da ga posjeduju... i tako mogu nabrajati do sutra...
- JThomas
#322 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
neke stvari nas odvajaju od životinja, u nekima smo slični, a u nekim smo bogam' i gori od njih...tako da je sve to relativno.
-
zelenashica
#323 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
sanabe wrote:
Cuj nijanse, 1000 i 1 jedna stvar nas odvaja od zivotinja![]()
Ne znam cemu patroniziranje? Nadas se da smo zreli? Meni prvoj je ta prica o sretnoj vanbracnoj/bracnoj zajednici odvratna i po tvom, ja vjerujem u bajke? MoRe biti, ali na tu tvoju jednu vanserijsku sretnu svaleranciju ja ti mogu nabrojati barem 20 onih koje ne izgledaju tako, u kojim niko nije sretan i koje ne zavrse dobro. To je zivot.
Neko ceka princa, neko pristane na manje. Neko je radije sam nego dio ljubavnog trokuta. Neko zeli i da posjeduje i da bude u posjedstvu. Nekome je to ljubav. Meni prvoj jeste. Onog koga volim ne djelim ni sa kim i kapak, a dovoljno sam i zrela i iskusna. I za 10 godina cu isto misliti.
Ne glumim nikakvu sveticu ali necu da mi se neke price prodaju pod normalne, jer one to nisu.
e cuj pepeljuga
-
PalaSa Marsa
#324 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Jes', jes' bitno je da smo mi sretni, al' ako nasi cejfovi ne "diraju" druge da ispastaju tu nasu srecu.zonna wrote:necemo sad karikirati i ufatiti se djela (biologije) mog posta... predugo bi bilo objasnjavati nijanse na koje sam mislila a koje nas ipak odvajaju od zivotinja pa ne bismo ipak hodali ulicom i na svakom cosku i sa svakim...
- respo
#325 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
nisam citao sve stranice
jeli bilo price zasto te mlade djevojke se upustaju uopste u bilo kakvu vezu sa starijim muskarcima?
jeli bilo price zasto te mlade djevojke se upustaju uopste u bilo kakvu vezu sa starijim muskarcima?