Bluemore wrote:a nije ni to smjesno... jer neki nemaju ni kucu, vec placaju velike rate ili kiriju za stan*mima* wrote:Bluemore wrote: cuj smijesno, pa vala i nije... neki nemaju ni tu kucnu varijantu
SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
*mima*
#301 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
-
Officer Crabtree
#302 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Sandrice, nemoj da ja koji drkam na tvoje postove znam bolje od tebe koja si ih napisala.Sandra D. wrote:A gde sam napisala da ću ga gledati na poslu?Officer Crabtree wrote:Možda je problem u pismu pa ne možeš da skontaš, evo ovako:
Какав ти је то брак ако мужа не можеш гледати на послу?
Ajde da uzmem samo za primer i sledeću situaciju ako čovek nije oženjen. Evo taj iz mog primera me neodovljivo privlači, i ajde eto padne i seks. Vremenom mi predloži vezu, na kraju sve završi brakom, i sada ću ja tebe da pitam - ko će da ga gleda i kod kuće i na poslu kada ostarimo i kada mi dosadi?
- Bluemore
#303 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
ma nije ni to tako strasno jer i oni imaju kroF nad glaFom
ps. sta ono radi officir na sandrine postove
-
baby24
#304 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
pije caj od naneBluemore wrote:ma nije ni to tako strasno jer i oni imaju kroF nad glaFom
- Bluemore
#305 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
baby24 wrote:pije caj od naneBluemore wrote:ma nije ni to tako strasno jer i oni imaju kroF nad glaFom
- Sandra D.
#306 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Pa bilo bi lepo da ideš malo da drkaš kad već ne možeš da pojebeš neku. Izbaci to iz sebe čoveče, ubiće te na kraju.Officer Crabtree wrote:Sandrice, nemoj da ja koji drkam na tvoje postove znam bolje od tebe koja si ih napisala.
-
sofist
#307 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Nesto kontam, ranije se djevojke nisu ovako izrazavale. Nisam sad neki puritanac ali strasno je koliko je sve postalo vulgarno i prizemno.Sandra D. wrote:Pa bilo bi lepo da ideš malo da drkaš kad već ne možeš da pojebeš neku. Izbaci to iz sebe čoveče, ubiće te na kraju.Officer Crabtree wrote:Sandrice, nemoj da ja koji drkam na tvoje postove znam bolje od tebe koja si ih napisala.
-
Officer Crabtree
#308 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Možeš ti i bolje Sandrice.Sandra D. wrote:Pa bilo bi lepo da ideš malo da drkaš kad već ne možeš da pojebeš neku. Izbaci to iz sebe čoveče, ubiće te na kraju.Officer Crabtree wrote:Sandrice, nemoj da ja koji drkam na tvoje postove znam bolje od tebe koja si ih napisala.
- Sandra D.
#309 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Nemoj mi samo reći da nisam probala kada si ti u pitanju.Officer Crabtree wrote:Možeš ti i bolje Sandrice.
-
Officer Crabtree
#310 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Čuj, klasika je kad žena vrijeđa muškarca da nema seksualnog partnera...
To je prejednostavno.
To je prejednostavno.
- Sandra D.
#311 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Patrijarhat na delu. Tebi izgleda odgovara samo žena koja može da ćuti, duva, pere, kuva, i sedi po celi dan u kući da dočeka svog gospodara. Probudi se čoveče, živiš u dve iljade i desetoj a ne u srednjem veku.sofist wrote:Nesto kontam, ranije se djevojke nisu ovako izrazavale. Nisam sad neki puritanac ali strasno je koliko je sve postalo vulgarno i prizemno.
Nisi ni primetio da su to njegove reči i da sam ih samo zalepila, i njemu nemaš šta da kažeš jer ti je to sasvim normalno.
- RIZVA
#312 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Ovo poprima oblike jerry springer show ...
nemojte se svadzati
nemojte se svadzati
- blue_sky
#313 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
RIZVA wrote:Ovo poprima oblike jerry springer show ...![]()
nemojte se svadzati

- Irelevantan
#314 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Možda te razočaram, al to je san svakog muškarcaSandra D. wrote:Patrijarhat na delu. Tebi izgleda odgovara samo žena koja može da ćuti, duva, pere, kuva, i sedi po celi dan u kući da dočeka svog gospodara. Probudi se čoveče, živiš u dve iljade i desetoj a ne u srednjem veku.sofist wrote:Nesto kontam, ranije se djevojke nisu ovako izrazavale. Nisam sad neki puritanac ali strasno je koliko je sve postalo vulgarno i prizemno.
il im manjka ... m.uda..
- Sandra D.
#315 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Ajde, pa i ti si meni napisao da sam crnac, trol, i da sam futrovana, a svaka ti rečenica vuče na to da sam lujka bez obzira šta napišem, pa ako se ja ne ljutim (mada nisi u pravu) zašto se ti osećaš povređeno kada se zezam sa tobom?Officer Crabtree wrote:Čuj, klasika je kad žena vrijeđa muškarca da nema seksualnog partnera...
To je prejednostavno.
Ja bi volela da ti i ja budemo drugari i da ubijamo vreme u zezanciji na forumu jer mi je ova nova sredina prehladna i nepoznata, slabo tu koga znam, a ako ti nećeš meni i to odgovara. Nema problema, navikla sam i na gore.
U vezi teme nemam više šta da ti kažem jer sam ti gotovo već sve i rekla. Ljubav je lepa, lepi su i oni koji mogu voleti, ja nažalost do nedavno to nisam mogla jer sam bila okružena gomilom muškaraca koji su u meni mogli primetiti samo žensko telo ali ne i moju unutrašnjost, a o tome sam već pisala nadugo i naširoko. Nikada ne bih vodila ljubav sa onima sa kojima radim jer ne želim uništavati tuđu sreću i decu praveći ih nesrećnima. Čak i da sam prava veštica koja je u stanju to uraditi, ne želim sebi davati neke nade da će taj virtualni čovek iz priče sa kojim radim ostaviti ženu i decu zbog mene jer znam da većina neće. Nemoj sebi umišljati da već nisam doživela to o čemu razgovaramo dok sam radila. Svi ovi "sa kojima sam trebala voditi ljubav u kancelariji" koji su probali iskazati svoju "nežnost" primećivanjem da mi je kosa ili šminka super sređena iza sebe imaju "sretne brakove" i lepe žene i decu koje sam videla kada im dođu u posetu. Isti ti ljudi imaju jednu te istu univerzalnu priču "kako su jako razočarani brakom u koji se ne uklapaju baš najbolje zbog čega im treba promena". Ja im ne želim biti ta "promena", želim biti ja, a ako neko ne može da shvati da čovek mog života pored toga što je tvrdo muško mora razumeti i zašto nekada moram ostati sama jer mi je to potrebno, i zašto ne mogu da visim i na poslu i kod kuće sa njim, to je svakako njegov problem a ne moj.
Čak i da zamišljeni lik nije oženjen, kojeg će mi đavola i na poslu i kod kuće? Da mi na poslu zvoca ako moram ostati duže, ako moram izaći na poslovni ručak čisto radi posla a ne radi seksa, ako se nekom drugaru nasmejem jer je ispričao smešan vic, ako nekoga bez veze pogledam, ako nekoga pogledam sa vezom, ako odem na kafu za vreme pauze sa prijateljicom a ne sa njim, ili ako mu taj dan nisam posvetila "dovoljno pažnje koju je očekivao". Zar i kod kuće kada želim da budemo sami i da se mazimo moramo pričati samo o poslu i šta se kome tamo desilo, ili ako se posvađamo kod kuće je li moramo ta tmurna lica i svađe preseljavati na posao da nam se svi smeju pa da sredina koja sa nama radi odlučuje ko je u pravu a ko nije?
To čoveče nije ni ljubav ni brak, to je robija + lanci koji te vežu i ne daju da dišeš, a meni to svakako nije potrebno. Ako nekada budem poželela dečka za "jednokratnu upotrebu" otići ću u neki veći grad i odabrati jednog, i to svakako neću raditi na poslu gde ću svakom živom morati objašnjavati "zašto nam je na početku tako lepo išlo a sada sve liči na pakao". Nemoj da me shvaćaš pogrešno, ne zamerim i nemam nameru zameriti onima koji rade skupa i žive u braku, ali to jednostavno nije život za mene. Ako sam izašla sa drugaricom da kupim šminku za vreme pauze izašla sam zbog toga a ne da bih varala svog ljubomornog muža sa kojim radim, i niko mi ne sme zvocati ni na poslu ni kod kuće zbog toga.
EDIT: Nisam mogla prvi put da zalepim ovaj link, ajde valjda će sada da bude sve u redu:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 11&t=70218
Zapitaj se gde je devojka mogla da upozna matorog osim u nekoj zajedničkoj prostoriji u koji spada i kancelarija, i da li joj je matori u samom startu rekao da je oženjen, da ima dvoje dece, i treće koje tek treba da se rodi.
Meni je ovo žalosno i fuj.
Last edited by Sandra D. on 23/07/2010 00:39, edited 3 times in total.
- Sandra D.
#316 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Lepa, plava, visoka sa dugim nogama, i po mogućnosti glupa. Znam.Irelevantan wrote:Možda te razočaram, al to je san svakog muškarca, svi koji kažu da nije tako pa...mislim da malkice lažu...
il im manjka ... m.uda..
Nisi me razočarao, znam da većina voli upravo to što sam navela, ali njima mogu poručiti da sanjaju i dalje.
- andolC
#317 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
znas ti mudo marjanovoSandra D. wrote:
Lepa, plava, visoka sa dugim nogama, i po mogućnosti glupa. Znam.
Nisi me razočarao, znam da većina voli upravo to što sam navela, ali njima mogu poručiti da sanjaju i dalje.
eto to ti znas
- Sandra D.
#318 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
andolC wrote:znas ti mudo marjanovo![]()
eto to ti znas
- Irelevantan
#319 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Sandra D. wrote:Lepa, plava, visoka sa dugim nogama, i po mogućnosti glupa. Znam.Irelevantan wrote:Možda te razočaram, al to je san svakog muškarca, svi koji kažu da nije tako pa...mislim da malkice lažu...
il im manjka ... m.uda..
Pa sad tu što si opisala bih volio imati kao švalerku
- mrtva kokoš
#320 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
joj sandra ostaces sama , meni te zao

-
sofist
#321 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Ti na predrasudama i ničim utemeljenim pretpostavkama donosiš zaključak.Sandra D. wrote:Patrijarhat na delu. Tebi izgleda odgovara samo žena koja može da ćuti, duva, pere, kuva, i sedi po celi dan u kući da dočeka svog gospodara. Probudi se čoveče, živiš u dve iljade i desetoj a ne u srednjem veku.sofist wrote:Nesto kontam, ranije se djevojke nisu ovako izrazavale. Nisam sad neki puritanac ali strasno je koliko je sve postalo vulgarno i prizemno.
Nisi ni primetio da su to njegove reči i da sam ih samo zalepila, i njemu nemaš šta da kažeš jer ti je to sasvim normalno.
Ok, ako si ih samo zalijepila, nije ovo ništa lično, tvoj post je samo uzet kao primjer u moru vulgarnosti u životu i na forumu. Kad se muškarac svakodnevno vulgarno izražava jasno je da je primitivac ali je poražavajuće čuti ženu kako izgovara tako neke riječi. To mi je baš prostački i degutantno.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#322 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
@ sofist - ali zhene su htjele ravnopravnost sa muskarcima, tako da ... to je ta ravnopravnost
I ako moze sa ovim da se zakljuci offtopic na temi.

-
sofist
#324 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Da, ali ja mislim da, evo recimo ti, ipak nisi toliko ravnopravna.ladyblue18 wrote:@ sofist - ali zhene su htjele ravnopravnost sa muskarcima, tako da ... to je ta ravnopravnost
Zakljucio.
-
Officer Crabtree
#325 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Im'o bi sta rec na ovaj tvoj post al vidim ja di nisi bas sa prioritetima na ti.To čoveče nije ni ljubav ni brak, to je robija + lanci koji te vežu i ne daju da dišeš, a meni to svakako nije potrebno.