o tom ti govorimPalaSa Marsa wrote:Nemoj da bi ko dir'o Argete.
Vibrator
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Officer Crabtree
#301 Re: Vibrator
- wewa
#302 Re: Vibrator
aaaaaaaaaaaaaaa, pa sto ne rece da si ovlasteni predstavnik muskog roda? sad kontam sto te tangiraOfficer Crabtree wrote:čuj wewawawa
nije mi žalosno, zaboli me, svako sebi nek žvot pravi kakav hoće, taman posla još da gledam nekog ko je single i kontam što nije s nekim u vezi...zalosno mi je vidjeti u kaficima, klubovima muskarce i zene, decke i cure podijeljene u grupice - niko nikome ne prilazi...
pa ne znam, napravi onaj jumbo banner pa stavi kraj magistrale, radi šta hoćeš, a ovakve gluposti može napisat samo neko isfrustrirani zasto ne bih otvoreno bila sretna sto sam naisla na takvog?! zato da ne bi ispalo da druge blatim?
"zato jerBO su masovno bezmudni"
"izem ti takvo musko!"
"muskarci su danas katastrofa..."
sutra ćeš izjavit i da je Ovako dobra pašteta... kontaš... ne valja pa ne valja, bez obzira što je ja ne pravimne znam zasto te to pogadja ako i sam nisi takav.
volim ja tebe, al mojne mi na mušku raju
ok, ja poopstavala tvrdnje, ti se nasao uvrijedjen - bitno je samo da se i dalje volimo
-
PalaSa Marsa
#303 Re: Vibrator
E tako, kakva su iskustva sa vibratorima, imal' ko da je prob'o.? (Jes' da me malo stid sto ovo pitah', al' cisto da tema zivi)

-
Officer Crabtree
#304 Re: Vibrator
@wewa
Evo prevest ću ti na ženski.
"Ja ne kontam ove današnje djevojke. Stvarno su bezveze. Nešto se kao spremaju po par sati za izlazak, onda izađu i stoje u grupama. Šalješ im pića, pokuavaš započeti razgovor, a one se prave mutave. Sve su to preumišljene mamine maze koje kao čekaju jel nekog princa? E pa čekajte, zato i jeste same, zato svu noć i izlazite samo sa prijateljicama i pričate kako nemate sreće u ljubavi... To ustvari više nisu dame, kulturne djevojke, nego izopačene frustrirane bezsisne osobe. Izem ti take cure."
Et jel to reala il priča lika koji ne može da zbari pa traži razlog u opštem mišljenju.
"Ja ne kontam ove današnje djevojke. Stvarno su bezveze. Nešto se kao spremaju po par sati za izlazak, onda izađu i stoje u grupama. Šalješ im pića, pokuavaš započeti razgovor, a one se prave mutave. Sve su to preumišljene mamine maze koje kao čekaju jel nekog princa? E pa čekajte, zato i jeste same, zato svu noć i izlazite samo sa prijateljicama i pričate kako nemate sreće u ljubavi... To ustvari više nisu dame, kulturne djevojke, nego izopačene frustrirane bezsisne osobe. Izem ti take cure."
Et jel to reala il priča lika koji ne može da zbari pa traži razlog u opštem mišljenju.
-
PalaSa Marsa
#305 Re: Vibrator
Officer Crabtree wrote:@wewa
"Ja ne kontam ove današnje djevojke. Stvarno su bezveze. Nešto se kao spremaju po par sati za izlazak, onda izađu i stoje u grupama. Šalješ im pića, pokuavaš započeti razgovor, a one se prave mutave. Sve su to preumišljene mamine maze koje kao čekaju jel nekog princa? E pa čekajte, zato i jeste same, zato svu noć i izlazite samo sa prijateljicama i pričate kako nemate sreće u ljubavi..."
A ne ber'te brige, sve ce to narod pozlatit'.
-
Officer Crabtree
#306 Re: Vibrator
Dod'o sam i ono bez sisa. To je suština. 
- wewa
#307 Re: Vibrator
kontam analogiju, osim sto u ovom slucaju nije primjenljiva - bez obzira na emancipaciju i te *urce-palce, ja i dalje mislim da je muskarac taj koji treba prici zeni. barem ja zelim takvog.Officer Crabtree wrote:@wewa
"Ja ne kontam ove današnje djevojke. Stvarno su bezveze. Nešto se kao spremaju po par sati za izlazak, onda izađu i stoje u grupama. Šalješ im pića, pokuavaš započeti razgovor, a one se prave mutave. Sve su to preumišljene mamine maze koje kao čekaju jel nekog princa? E pa čekajte, zato i jeste same, zato svu noć i izlazite samo sa prijateljicama i pričate kako nemate sreće u ljubavi... To ustvari više nisu dame, kulturne djevojke, nego izopačene frustrirane bezsisne osobe"
ali, da ne bismo dalje raspravljali, buduci da mislim da se radi o razlici o formulaciji, a ne nuzno misljenjima, nudim kompromis i mijenjam tvrdnju:
danasnjim muskarcima nista ne fali osim sto ih veliki broj nema hrabrosti prici djevojci i upoznati se s njom iako je evidentno da im se ista dopada.
daj ruku, pa da se razilazimo kucama dok je vakat
-
PalaSa Marsa
#308 Re: Vibrator
Ka'e moja tetka, e moj sinko nista se za dzaba ne desava, pa valjda ni to.. (I nastavi plest' one carape sto je lani zapocela).

-
Officer Crabtree
#309 Re: Vibrator
Ženo. Znaš li ti kako je nemat' para? Ko da ti kitu odsjeku.danasnjim muskarcima nista ne fali osim sto ih veliki broj nema hrabrosti prici djevojci i upoznati se s njom iako je evidentno da im se ista dopada.
Pa priđi bez kite.
Svakako.daj ruku, pa da se razilazimo kucama dok je vakat
-
PalaSa Marsa
#310 Re: Vibrator
Znala sam ja da je moja tetka pametna.Officer Crabtree wrote:Ženo. Znaš li ti kako je nemat' para? Ko da ti kitu odsjeku.danasnjim muskarcima nista ne fali osim sto ih veliki broj nema hrabrosti prici djevojci i upoznati se s njom iako je evidentno da im se ista dopada.
Pa priđi bez kite.
Svakako.daj ruku, pa da se razilazimo kucama dok je vakat
-
PalaSa Marsa
#311 Re: Vibrator
sanabe wrote:PalaSa Marsa wrote:Ka'e moja tetka, e moj sinko nista se za dzaba ne desava, pa valjda ni to.. (I nastavi plest' one carape sto je lani zapocela).![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
minessa
#312 Re: Vibrator
joj giganta!Officer Crabtree wrote:Dod'o sam i ono bez sisa. To je suština.
-
Gospoda Ministarka
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#314 Re: Vibrator
Gospoda Ministarka wrote:http://www.sarajevo-x.com/svijet/clanak/100709025
Jedna tamo, odmah si mi pala na pamet
ev sad Čitam
- jedna tamo
- HAVANA
#316 Re: Vibrator
jedna tamo wrote:
-
Gospoda Ministarka
#317 Re: Vibrator
jedna tamo wrote:
Kad se kukalo prva si bila a kad je trebalo prijaviti i utiske prenijeti nigdje te, sta je rec... prpa guza, a ?
De ti nama reci kako upotrebljavas, koliko cesto, tvoje reakcije....ono utiske u kratko... pa da mi vidimo koliki ti je rizik da ti se nesto ovako desi.
- jedna tamo
#318 Re: Vibrator
ja mislim da ti je to što tražiš malo informacija za tvoju analizu i stručno mišljenje, nego šta ti još treba reći pa da mi daš kompletan izvještaj
-
Officer Crabtree
#319 Re: Vibrator
Bris.nego šta ti još treba reći pa da mi daš kompletan izvještaj
-
Gospoda Ministarka
#321 Re: Vibrator
Bris dostavite koleZi Oficiru on je zaduzen za tu oblast.
-
Officer Crabtree
#322 Re: Vibrator
... ah, pa mora se to stručno uzeti.
-
Gospoda Ministarka
#323 Re: Vibrator
Officer Crabtree wrote:... ah, pa mora se to stručno uzeti.
Ja se ispričavam, evo prepustam vama jer ste vi ipak strucnak za tjelesne tečnosti.
Nadam se da cete biti tako predani poslu kad bude trebao bris nekog od forumasa.
-
Officer Crabtree
#324 Re: Vibrator
Taj koji meće sebi vibrator i ne treba dijagnozu.Nadam se da cete biti tako predani poslu kad bude trebao bris nekog od forumasa.
-
Gospoda Ministarka
#325 Re: Vibrator
Officer Crabtree wrote:Taj koji meće sebi vibrator i ne treba dijagnozu.Nadam se da cete biti tako predani poslu kad bude trebao bris nekog od forumasa.
Doduse.
Et ako ima koji javit ce se da mu uzmete.... strucno