Zna li neko naziv filma???
Moderator: _BataZiv_0809
-
Petar95
#301 Re: Zna li neko naziv filma???
Pomoc oko naziva filma,davno sam ga gledao al koliko se secam roda neka se pretvorila u coveka i jedan mali decak je sa njom i prolaze kroz avanture u gradu zajedno,a taj covek "roda" uci od tog decka neke stvari,i na kraju filma kolko se secam taj covek se oprasta od decaka i pretvara se u rodu i odlece sa drugim rodama....jako lep film,pomoc oko naziva.HVALA
- BHF_Manijak
#302 Re: Zna li neko naziv filma???
Nedavno sam film gledo ali mi je mana da brzo zaboravljam naslove!
Radi se o serijskom ubici koji iznajmi kucu da zivi. Ince kucu je iznajmila zena bez da se konsultuje sa muzem, sto mu nije bilo pravo ali eto popustio je. Ubistva se desavaju u gradu, love ubicu i na kraju skontaju da je u kuci te zene, medjutim kad dodju soba odnosno dio kuce u kojoj je taj zivio je prazna, kasnije i sam covjek pocne sumnjati da je tu iko zivio, jer on nikad nije vidjao tog covjeka, pa ispadne da je zena ustvari bila ta ubica koja je ubijala kurve na cesti i to ispade zbog ljubomore, jer je valjda kontala da je covjek vara a nije to lik radio. Zadnja scena filma je kad taj isti serijski ubica se pojavljuje na vratima neke zene i pita "iznajmljuje te li sobu"...Pravo dobar film a ne mogu se naziva sjetit!

Radi se o serijskom ubici koji iznajmi kucu da zivi. Ince kucu je iznajmila zena bez da se konsultuje sa muzem, sto mu nije bilo pravo ali eto popustio je. Ubistva se desavaju u gradu, love ubicu i na kraju skontaju da je u kuci te zene, medjutim kad dodju soba odnosno dio kuce u kojoj je taj zivio je prazna, kasnije i sam covjek pocne sumnjati da je tu iko zivio, jer on nikad nije vidjao tog covjeka, pa ispadne da je zena ustvari bila ta ubica koja je ubijala kurve na cesti i to ispade zbog ljubomore, jer je valjda kontala da je covjek vara a nije to lik radio. Zadnja scena filma je kad taj isti serijski ubica se pojavljuje na vratima neke zene i pita "iznajmljuje te li sobu"...Pravo dobar film a ne mogu se naziva sjetit!
- kokuz_sa
#303 Re: Zna li neko naziv filma???
film je isao ovako nesto
lik se budi ima amneziju i na grudima neki rimski br tetoviran..sumnjice ga da je ubio predsjednika drzave..
uglavnom ganja ga neka armija ili tajni klan gdje svi imaju istetovirane te brojeve na prsima..i sad da bi skinuo ljagu sa svog imane on mora otkriti lika s brojem 1..
znam da imaju dva dijela filma tj film iz 2 dijela..
samo mi ime fali
lik se budi ima amneziju i na grudima neki rimski br tetoviran..sumnjice ga da je ubio predsjednika drzave..
uglavnom ganja ga neka armija ili tajni klan gdje svi imaju istetovirane te brojeve na prsima..i sad da bi skinuo ljagu sa svog imane on mora otkriti lika s brojem 1..
samo mi ime fali
- despina
#304 Re: Zna li neko naziv filma???
BHF_Manijak wrote:Nedavno sam film gledo ali mi je mana da brzo zaboravljam naslove!![]()
Radi se o serijskom ubici koji iznajmi kucu da zivi. Ince kucu je iznajmila zena bez da se konsultuje sa muzem, sto mu nije bilo pravo ali eto popustio je. Ubistva se desavaju u gradu, love ubicu i na kraju skontaju da je u kuci te zene, medjutim kad dodju soba odnosno dio kuce u kojoj je taj zivio je prazna, kasnije i sam covjek pocne sumnjati da je tu iko zivio, jer on nikad nije vidjao tog covjeka, pa ispadne da je zena ustvari bila ta ubica koja je ubijala kurve na cesti i to ispade zbog ljubomore, jer je valjda kontala da je covjek vara a nije to lik radio. Zadnja scena filma je kad taj isti serijski ubica se pojavljuje na vratima neke zene i pita "iznajmljuje te li sobu"...Pravo dobar film a ne mogu se naziva sjetit!![]()
http://www.imdb.com/title/tt0851530/
-
Colonel
#305 Re: Zna li neko naziv filma???
http://www.imdb.com/title/tt1117667/kokuz_sa wrote:film je isao ovako nesto
samo mi ime fali
- despina
#306 Re: Zna li neko naziv filma???
http://www.imdb.com/title/tt1117667/ ovo je mini serija, ako mislimo na istokokuz_sa wrote:film je isao ovako nesto
samo mi ime fali
-
Colonel
#307 Re: Zna li neko naziv filma???
Ma to je to 100%, sjecam se. A cuo sam da i sada snimaju nesh novo, drugaciji glumci. 
- despina
#308 Re: Zna li neko naziv filma???
Colonel wrote:Ma to je to 100%, sjecam se. A cuo sam da i sada snimaju nesh novo, drugaciji glumci.
dođe i meni i tebi po pivu
- BHF_Manijak
#309 Re: Zna li neko naziv filma???
Jooooooj kraljice!!!despina wrote:BHF_Manijak wrote:Nedavno sam film gledo ali mi je mana da brzo zaboravljam naslove!![]()
Radi se o serijskom ubici koji iznajmi kucu da zivi. Ince kucu je iznajmila zena bez da se konsultuje sa muzem, sto mu nije bilo pravo ali eto popustio je. Ubistva se desavaju u gradu, love ubicu i na kraju skontaju da je u kuci te zene, medjutim kad dodju soba odnosno dio kuce u kojoj je taj zivio je prazna, kasnije i sam covjek pocne sumnjati da je tu iko zivio, jer on nikad nije vidjao tog covjeka, pa ispadne da je zena ustvari bila ta ubica koja je ubijala kurve na cesti i to ispade zbog ljubomore, jer je valjda kontala da je covjek vara a nije to lik radio. Zadnja scena filma je kad taj isti serijski ubica se pojavljuje na vratima neke zene i pita "iznajmljuje te li sobu"...Pravo dobar film a ne mogu se naziva sjetit!![]()
http://www.imdb.com/title/tt0851530/
Odsad nakon svakog pogledanog filma upisujem naziv u notepad, pa kad mi stagod zatreba lakse ce mi biti naci!
- despina
#310 Re: Zna li neko naziv filma???
nema na čemu, gledala sam ga prije godinu-dvije, dobro si opisao film pa sam odmah skontala.
- Jack Be Nimble
#311 Re: Zna li neko naziv filma???
Bio na OBN proslog petka ili subote, vrijeme 22:30-23:30 u tom satu je poceo meni se cini. Francuski film, pocinje tako sto policija sprovodi konvoj, u kombiju kriminalac Verges se zove. Medjutim, bude zamka, pucnjava, vatra, i oslobode tog Vergesa strpaju ga u kola i covjek posta slobodan.
Ja sam morao da pisam tako da nisam vidio kako se zove film, vratio se nazad i detektiv iz Pariza dolazi u neki mladi gradic da radi u policijskoj stanici. Neki je zajeb napravio u Parizu pa je zato prebacen u neku Francusku rupu. Sljedeca scena nadjena kola otvorenih vrata u naselju, niko nista nezna, pitaju se cija su kola i sta ce tu. I tada prestao da gledam film...da li iko zna?
Ja sam morao da pisam tako da nisam vidio kako se zove film, vratio se nazad i detektiv iz Pariza dolazi u neki mladi gradic da radi u policijskoj stanici. Neki je zajeb napravio u Parizu pa je zato prebacen u neku Francusku rupu. Sljedeca scena nadjena kola otvorenih vrata u naselju, niko nista nezna, pitaju se cija su kola i sta ce tu. I tada prestao da gledam film...da li iko zna?
- karanana
#312 Re: Zna li neko naziv filma???
ako ti niko ne mogne reci do veceras, pogledacu mogu li se vratiti u tv vodic na petak/subotu pa da vidim to na obn-u.
edit: ako je subota, onda je bio neki film koji su preveli kao grad nasilja. za petak nemam program.
meni treba pomoc vezana za jednu tv seriju. vrtila se na nasim kanalima prije rata. cak mislim da znam da su je kod naske preveli kao "shefovi", ali ja je nisam mogao na imdb-u naci. imala je nekih 8-12 epizoda. cini mi se da se radilo o nekakvom serijskom ubojici koji je cak ubijao i mnoge policajce koji su dolazili u to mjestasce da vode istrage o tim ubistvima.
edit: ako je subota, onda je bio neki film koji su preveli kao grad nasilja. za petak nemam program.
meni treba pomoc vezana za jednu tv seriju. vrtila se na nasim kanalima prije rata. cak mislim da znam da su je kod naske preveli kao "shefovi", ali ja je nisam mogao na imdb-u naci. imala je nekih 8-12 epizoda. cini mi se da se radilo o nekakvom serijskom ubojici koji je cak ubijao i mnoge policajce koji su dolazili u to mjestasce da vode istrage o tim ubistvima.
Last edited by karanana on 25/01/2012 22:21, edited 1 time in total.
- kokuz_sa
#313 Re: Zna li neko naziv filma???
despina wrote:Colonel wrote:Ma to je to 100%, sjecam se. A cuo sam da i sada snimaju nesh novo, drugaciji glumci.
dođe i meni i tebi po pivu

evo pa podijelite
- moonlight7
#314 Re: Zna li neko naziv filma???
Ako može mala pomoć
Grupa ljudi, e sad se ne sjećam jesul' oteti nekako ili su preživjeli brodolom
, nađe se na ostrvu. Tamo se susreću sa zarobljenicima kojima je ubrizgavan serum od kojeg oni mutiraju i pretvaraju se u životinje
. Sjećam se još da je bio neki lik koji se oblačio identično kao njegov mali prijatelj, beba-čovjek. Film sam gledala relativno davno
, prije nekih 7 godina, zbog toga se loše sjećam detalja. Razumjet ću ako niko ne bude znao. 
Grupa ljudi, e sad se ne sjećam jesul' oteti nekako ili su preživjeli brodolom
- dale cooper
#315 Re: Zna li neko naziv filma???
Ovo možda?moonlight7 wrote:Ako može mala pomoć![]()
![]()
Grupa ljudi, e sad se ne sjećam jesul' oteti nekako ili su preživjeli brodolom, nađe se na ostrvu. Tamo se susreću sa zarobljenicima kojima je ubrizgavan serum od kojeg oni mutiraju i pretvaraju se u životinje
. Sjećam se još da je bio neki lik koji se oblačio identično kao njegov mali prijatelj, beba-čovjek. Film sam gledala relativno davno
, prije nekih 7 godina, zbog toga se loše sjećam detalja. Razumjet ću ako niko ne bude znao.
Ne baš jedan od Brandovih svjetlijih momenata.
- moonlight7
#316 Re: Zna li neko naziv filma???
dale cooper wrote:Ovo možda?
Ne baš jedan od Brandovih svjetlijih momenata.
Hvala
- suncica24
#317 Re: Zna li neko naziv filma???
Hajd' da i ja pitam:
Film je stariji, puno mi je bio drag.
E sad, radi se o grupi ljudi, koji su mrtvi, ali ne mogu otici na nebo, vec lutaju okolo. Da bi otisli, moraju se oprostiti, ispraviti pocinjene greske... i tu ih zeleni autobus vozi, jedno po jedno, ka onima prema kojima trebaju ispraviti pogreske kako bi presli na onaj svijet.
E sad, radi se o grupi ljudi, koji su mrtvi, ali ne mogu otici na nebo, vec lutaju okolo. Da bi otisli, moraju se oprostiti, ispraviti pocinjene greske... i tu ih zeleni autobus vozi, jedno po jedno, ka onima prema kojima trebaju ispraviti pogreske kako bi presli na onaj svijet.
- nellington
#318 Re: Zna li neko naziv filma???
http://www.imdb.com/title/tt0107091/suncica24 wrote:Hajd' da i ja pitam:
Možda
- suncica24
#319 Re: Zna li neko naziv filma???
To je tonellington wrote:http://www.imdb.com/title/tt0107091/suncica24 wrote:Hajd' da i ja pitam:
Možda
ps: Zahvaljujem
- Revolucionar ★
#320 Re: Zna li neko naziv filma???
Bio u nedjelju navece, film o momku, zivi u porodici sa dosta problema. Uglavnom, ukrade jednoj starijoj zeni torbicu i mora da radi u njenom vrtu i da joj pomaze sa njena dva sina sa posebnim potrebama kako ne bi bio izbacen iz skole . Uglavnom, ne mogu da nadjem naziv filma, vecina program vodica na netu su resetovani na ovu sedmicu . . ako neko zna , hvala 
- alica.k
- Revolucionar ★
#322 Re: Zna li neko naziv filma???
to je tajalica.k wrote:kad je bioooo, gdjeee
ja taj film pravo volim
http://www.imdb.com/title/tt0296682/
ev ga
- Delirium
#323 Re: Zna li neko naziv filma???
Ne sjecam se puno, ali se nadam da ce biti dovoljno
Rijec je o komediji, negdje tamo oko 2000-te. Kao srednji je vijek, tu su tri brata koji su vitezovi, i uglavnom u po frke pojavljuju se elektrine gitare, oni sviraju mada nema struje z'glave i tako to.
Rijec je o komediji, negdje tamo oko 2000-te. Kao srednji je vijek, tu su tri brata koji su vitezovi, i uglavnom u po frke pojavljuju se elektrine gitare, oni sviraju mada nema struje z'glave i tako to.
- vjesticanametli
#324 Re: Zna li neko naziv filma???
jojjjjjjjjjj vako ideRevolucionar ★ wrote:Bio u nedjelju navece, film o momku, zivi u porodici sa dosta problema. Uglavnom, ukrade jednoj starijoj zeni torbicu i mora da radi u njenom vrtu i da joj pomaze sa njena dva sina sa posebnim potrebama kako ne bi bio izbacen iz skole . Uglavnom, ne mogu da nadjem naziv filma, vecina program vodica na netu su resetovani na ovu sedmicu . . ako neko zna , hvala
incredible mrs.
gledalaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaa evo ga
The Incredible Mrs. Ritchie (TV 2004) - IMDb
-
donja_crtica
#325 Re: Zna li neko naziv filma???
Sjetio se filma ovih dana kako je snijega, ali ne mogu se sjetiti.
Elem, klimatske promjene, velike zime. Snijeg svuda.
Lik bjezi sa svojom bivsom zenom , idu do neke obale gdje ce izaci podmornica da pokupi naucnike i sl. i da ih odveze prema ekvatoru, jer ce samo tamo zivot biti moguc. Cini mi se da bjeze u zgrtalici.
Znam da ih neko i ganja...
Elem, klimatske promjene, velike zime. Snijeg svuda.
Lik bjezi sa svojom bivsom zenom , idu do neke obale gdje ce izaci podmornica da pokupi naucnike i sl. i da ih odveze prema ekvatoru, jer ce samo tamo zivot biti moguc. Cini mi se da bjeze u zgrtalici.
Znam da ih neko i ganja...