Tercius wrote:Imam neki osjecaj, kao da je vecina forumasa nezadovoljna radom policije???
Ako je to tako, zar nije vrijeme da se policija zamisli ZASTO je to tako i da porazmisli sta bi se trebalo uraditi pa da gradjani, odnosno furumasi budi zadovoljni radom policije?
Ocito je na ovome forumu da niko ne velica kriminal i kriminialce i ocito je da su velika vecina forumasa uredni i posteni gradjani (sto je sasvim logicno) i ocito je da bi gradjani i forumasi bili sretniji ako bi se policija bavila ozbiljnije i posvecenije svojim poslom, sa duznim postovanjam prema urednim gradjanima, i sa beskompromisnim odnosom prema kriminalu, prije svega sitnom, onom koji mi mali gradjani vidimo (razbojnistva, napadi, otimanje stvari od djece i zena i staraca, obijanja auta, stanova i sl.) Veliki kriminal i ne vidim, pa o njemu i ne pisem, mene vise brine da ce mi neko napasti dijete jer zna da nema rizika hapsenja, pa cu ga ja morati braniti (dijete) i na kraju cu ja biti taj koji ce zaraditi Zenicu, a cijeli svoj zivot ni ja ni iko u mojoj porodici sa majcine i oceve strane nema kriminalni dosije.