mobsterc wrote:Trebao sam izaci to vecer sa jednom djevojkom, dogovarali smo nesto putem sms-a i u medjuvremeni je prijateljica poslala poruku kako joj treba pomoci oko premjestanja stvari... Naravno, sms je otisao pogresnoj pa je ona prva dobila pitanje: "jesam li ti ja dovoljan ili da povedem i jarana?"
Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- VenomousV
#301 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
- bong
#302 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
koliko si popila sinoc 
-
RtrnOfSalisbury
#303 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
postavio bi to pitanje odmah ali bilo bi bas truba bez uvodnog dijela
uvodni dio
imo sam pretenzije prema jednoj (lijepoj) djevojci ali nikako nisam uspjevao uci u tu zonu iz koje bi se nesta moglo i probat, subjektivne i objektivne okolnosti sto bi se reklo. kad jednog dana sretosmo se iz cista mira i sta cu neg predloziti da se nadjemo i tako i bi. sjedimo, pijuckamo i pretresamo piramide, dejton, ko zna ... i znao sam da su se ta vrata otvorila nakratko i da ce taj uski prolaz brzo biti zatvoren, nestace svjetla i tama ce zavladat zonom iz koje se nesta moze i probat.
pogledo sam prema jednom prozoru i upito je: Vidis li onaj prozor?
Vidim - rece ona.
e pa to je prozor moje sobe, ako hoces da ti pokazem sobu itd.
hmmm - paaa moze, hajmo - kaze.
Popeli smo se i pokazem joj dje prebivam.
Lijepa ti je soba - kaze, a ja necekajuci odmah u klinc, pao je takav poljubac da sam pomislio ja sam taj kojeg ceka cijeli zivot, samo sto je ne zaprosih u taj momenat. preslo se i na hrvanje grcko rimskim stilom kako i prilici medjutim pocela se nesto otimati, zastajkivati. te: moramo li sad, mozemo li to ostaviti za drugi put, ne moramo sad sve, ima vremena ...
Sad ili nikad sto rece sekspir a ja ponovih a ona opet mrmlja nesto da se mozda ne pokajemo, da nece da je boli glava, te moglo bi sve ispast naopako ... upito sam kakva glava i bol, kakvo kajanje, nema kajanja a ona kaze da nece poslije da misli cije je. cije sta? Ko sta cega akuzativ - pitam ja. Pa dijete !!! nece da misli cije je dijete poslije.
E tu ti ja ostroumno zakljucim da je ona more bit i spavala s nekim
i upitam jel il nije. Pa jesam - odgovara.
Tu ti krenem opsovati ali se suzdrzim i pitam: kukavica jadna ne bila kako to da ti se desi, pa dje, kad, kako, zasto. Pa s kim nesretnice??? S momkom - rece. S momkom??? pitam ja. auuuu. pa eto desava se, hoce to, nisi ti jedina, tjesim je ja.
A kada bona ne bila?? Sinoc. Ha?? Sinoc!! opet sam kreno da opsujem ali sam se suzdrzo, opsovo sam al u sebi otprilike sve sto se moglo opsovat u takvoj situaciji. i onda je uslijedilo moje zavrsno pitanje.
zavrsni dio
Pa jesil se makar podaprala??? jesil je plaknula ???
uvodni dio
imo sam pretenzije prema jednoj (lijepoj) djevojci ali nikako nisam uspjevao uci u tu zonu iz koje bi se nesta moglo i probat, subjektivne i objektivne okolnosti sto bi se reklo. kad jednog dana sretosmo se iz cista mira i sta cu neg predloziti da se nadjemo i tako i bi. sjedimo, pijuckamo i pretresamo piramide, dejton, ko zna ... i znao sam da su se ta vrata otvorila nakratko i da ce taj uski prolaz brzo biti zatvoren, nestace svjetla i tama ce zavladat zonom iz koje se nesta moze i probat.
pogledo sam prema jednom prozoru i upito je: Vidis li onaj prozor?
Vidim - rece ona.
e pa to je prozor moje sobe, ako hoces da ti pokazem sobu itd.
hmmm - paaa moze, hajmo - kaze.
Popeli smo se i pokazem joj dje prebivam.
Lijepa ti je soba - kaze, a ja necekajuci odmah u klinc, pao je takav poljubac da sam pomislio ja sam taj kojeg ceka cijeli zivot, samo sto je ne zaprosih u taj momenat. preslo se i na hrvanje grcko rimskim stilom kako i prilici medjutim pocela se nesto otimati, zastajkivati. te: moramo li sad, mozemo li to ostaviti za drugi put, ne moramo sad sve, ima vremena ...
Sad ili nikad sto rece sekspir a ja ponovih a ona opet mrmlja nesto da se mozda ne pokajemo, da nece da je boli glava, te moglo bi sve ispast naopako ... upito sam kakva glava i bol, kakvo kajanje, nema kajanja a ona kaze da nece poslije da misli cije je. cije sta? Ko sta cega akuzativ - pitam ja. Pa dijete !!! nece da misli cije je dijete poslije.
E tu ti ja ostroumno zakljucim da je ona more bit i spavala s nekim
Tu ti krenem opsovati ali se suzdrzim i pitam: kukavica jadna ne bila kako to da ti se desi, pa dje, kad, kako, zasto. Pa s kim nesretnice??? S momkom - rece. S momkom??? pitam ja. auuuu. pa eto desava se, hoce to, nisi ti jedina, tjesim je ja.
A kada bona ne bila?? Sinoc. Ha?? Sinoc!! opet sam kreno da opsujem ali sam se suzdrzo, opsovo sam al u sebi otprilike sve sto se moglo opsovat u takvoj situaciji. i onda je uslijedilo moje zavrsno pitanje.
zavrsni dio
Pa jesil se makar podaprala??? jesil je plaknula ???
-
Konjanik
#304 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
Ja pitam: Jesil se guzila s njim? ona : Nisam -ONA ODGOVARA
Ja : hajd dobro!
JA : a S NJIM? ja pitam i pokazujem prstom

Ja : hajd dobro!
JA : a S NJIM? ja pitam i pokazujem prstom
- jutarnja zvijezda
#305 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
najgluplja pitanja i izjave upucene meni licno.sjedimo u jednom finom "intelektualnom"drustvu
i jedan "gospodin" izvali:a,sta dame locu?
..............drugi slucaj:sretnem moga dobroga prijatelja sa njegovim jaranom pilotom,koji odmah pocne da mi se uvaljuje izjavom :"kako vi imate krasnu kozu "
, a moj prijatelj na to :"konju jedan ,pa neces od nje tasne praviti"
.mojih provala se nesto ne sjecam..

-
photo
#306 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
"Ho's se skontati?"
doduse bio sam 6ti osnovne.....
a ni ona nije uopste skontala sta sam je pitao. tek kasnije joj je druga drugarica objasnila sta sam rekao (sjedila pored mene) jeste da je bila lijepa i da sam bio pukao kao kokica na nju ali nam nije bilo sudjeno, nikako.....
a ni ona nije uopste skontala sta sam je pitao. tek kasnije joj je druga drugarica objasnila sta sam rekao (sjedila pored mene) jeste da je bila lijepa i da sam bio pukao kao kokica na nju ali nam nije bilo sudjeno, nikako.....
- mashroom90
#307 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
To nije glupo pitanje, glupo pitanje je ono koje je modernizovano, sretnes je sutra i pitas ima li profil na facebook-u.photo wrote:"Ho's se skontati?"
-
batusk99
#308 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
ti mora da radiš u Standardu?Irelevantan wrote:Mene je puno starija kolegica (starija je jedno 15 godina) pri izlasku iz kruga firme nakon okončanog radnog dana pitala onako usput iz čista mira "koliki ti je k.rac"?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#309 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
jesu ti to ove tri djevojke na avatarumashroom90 wrote: To nije glupo pitanje, glupo pitanje je ono koje je modernizovano, sretnes je sutra i pitas ima li profil na facebook-u.
legendarne pipettes

- mashroom90
#310 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
Ma jok bolan, to smo kobajagi ja i moje dvije drugarice...komi wrote:jesu ti to ove tri djevojke na avatarumashroom90 wrote: To nije glupo pitanje, glupo pitanje je ono koje je modernizovano, sretnes je sutra i pitas ima li profil na facebook-u.
legendarne pipettes
![]()
![]()
-
nihoniho
#311 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
jedna od jacih rijeci u nasem jeziku, trebqa je sto cesce rabiti.mashroom90 wrote:
Ma jok bolan, to smoja i moje dvije drugarice...kobajagi![]()
![]()
![]()
- mashroom90
#312 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
Jest, jest,...ja je ubacujem gdje god stignemnihoniho wrote:jedna od jacih rijeci u nasem jeziku, trebqa je sto cesce rabiti.mashroom90 wrote:
Ma jok bolan, to smoja i moje dvije drugarice...kobajagi![]()
![]()
![]()
- dingosp0
#313 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
slican slucaj,Envy wrote:Kad telefonirala pitala "Je li to spavas?"...a nemoguce da spava ako se javio na telefon...
djevojka zove na fixni tel, i pita:
Ona: "jesi kuci?"
Ja: "nisam, evo me s fixnim u gradu"
- Le_La
#314 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
dingosp0 wrote:slican slucaj,Envy wrote:Kad telefonirala pitala "Je li to spavas?"...a nemoguce da spava ako se javio na telefon...
Ja: "nisam, evo me s fixnim u gradu"
Ne vidim nista strasno u tom pitanju
- mavcs
#315 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
Šta ima, INAČE ?
a odgovor:
ma evo.. bezze..

a odgovor:
ma evo.. bezze..
-
Envy
#316 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
.
Last edited by Envy on 12/01/2012 19:44, edited 1 time in total.
-
Ublehas
#317 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
Pitas je: da li imas bikloner za gemanzovanje sto se stavlja na pufnu da ne susnjaju vimbroni kod lijeve stelzvrcne za restabuildovanje na cincilatoru?
A ona odgovori: imam samo lijevi
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#318 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
jedan klub...u Ze...
on(drug),prilazi djevojci: ej, ćao... šta ima? možemo li se upoznati?
ona: pa, ne bih...
on: mrš u pi*ku materinu... je*em ti svu familuju...
jedva ga obuzdali da je ne udari...

- mashroom90
#319 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
Cincilator je isto sto i dindafor na karabajzner samo sto umjesto raizinglovanih blajminga ima i flertovanih flestica.Ublehas wrote:Pitas je: da li imas bikloner za gemanzovanje sto se stavlja na pufnu da ne susnjaju vimbroni kod lijeve stelzvrcne za restabuildovanje na cincilatoru?
- dingosp0
#320 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
nije strasno al' je sega...Le_La wrote:dingosp0 wrote:slican slucaj,Envy wrote:Kad telefonirala pitala "Je li to spavas?"...a nemoguce da spava ako se javio na telefon...
Ja: "nisam, evo me s fixnim u gradu"Dobro si ti prosao ako je to bilo najgluplje pitanje koje si dobio.
Ne vidim nista strasno u tom pitanju
javljas s na fiksni .. "jesi kuci"
jok imam kabal od 10.000 metara i nosam ga po gradu...
- mobsterc
#321 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
Ti kao da nisi cuo za call forwarding.

- limun_junior
#322 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
- jel ti lose???
- ne, zasto ?
- tako mi izgledas
- ne, zasto ?
- tako mi izgledas
- Truba
#323 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
ša je ba ovoanthraxQ wrote:jedan klub...u Ze...
![]()
-
Zoya
#324 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
Ovo nije nimalo smijesnokomi wrote:ša je ba ovoanthraxQ wrote:jedan klub...u Ze...
![]()
![]()
![]()
![]()
- Truba
#325 Re: Najgluplja pitanja koja ste postavili suprotnom polu
pa kako nije smiješno frajer je debil